|
|
Author | Message |
---|
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Oct 2010 - 20:30 | |
| Ona je prelepa, volim je i ja, ali mi je dosadila ovo zadnje vreme. Mnogo Novela snima, to je uzas... sto prestane snimanje jedne, ona krene sa drugom i ta druga kad zavrsi snimanje dolazi u Srbiji. Znaci uvek tako ))) |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Oct 2010 - 20:33 | |
| Pa dobra glumica,tražena je dosta to je normalno...mala džepna venera... Nadam se stvarno da će doći jednom,...u svojoj mladosti... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Oct 2010 - 22:39 | |
| ja volim Dannu,ova serija mi je bas simpa....ima serija neku svoju draz al mislim da je gluma u seriji na visokom nivou mozda i radnja nije bog zna sta al likovi su licine nevidjene...serija je imala veliki uspeh u Spaniji sto dovoljno govori posto oni bas i ne vole novele... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari Tue 19 Oct 2010 - 2:04 | |
| Meni je ovo klasika, poput Mar de Amor, tacno znam sta ce da se desi, uvek misle krivo jedno o drugom i bla bla. Dosadilo mi je to tako. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 19 Oct 2010 - 3:17 | |
| izmedju Mar de Amor i ove serije je velika razlika,...i cuidado con el angel je klasika pa ste svi gledali : : ? |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari Tue 19 Oct 2010 - 5:15 | |
| - Ejpril wrote:
- izmedju Mar de Amor i ove serije je velika razlika,...i cuidado con el angel je klasika pa ste svi gledali :: ?
slazem se,neuporedive su te dve serije... |
|
| |
M. TVNovele Novi član
Broj postova : 154 Godina : 31 Lokacija : Kragujevac, Serbia
| Subject: Re: Komentari Tue 19 Oct 2010 - 6:03 | |
| Ljudi, druga sam smena, nista ne stizem da gledam...Molim vas prepricajte mi sta je bilo danas... molim vas |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari Tue 19 Oct 2010 - 6:13 | |
| Lola se upoznaje sa dedinim polovima,promenila je malo izgled i jako je lepa,Havijer je odusevljen njome. Celo selo je upalo u Akilesovu kucu u potrazi za blagom i sve razrusilo. Svi misle da je Lola u zatvoru. Marselo se vratio za grad i stalno misli na Lolu. |
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari Tue 19 Oct 2010 - 6:14 | |
| E hvala puno. Jos sutra necu moci da stignem da gledam :S |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari Tue 19 Oct 2010 - 6:15 | |
| opushteno,slobodno pitaj...A da,onaj Pablo,je provalio da je Lola Akilesova unuka... |
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari Tue 19 Oct 2010 - 6:30 | |
| E hvala ti punooo..Znas kako je to kod mene..Idem u medicinsku i onda sam druga smena svaki dan, cele godine..I serije stignem da gledam samo petkom i ponedeljkom :( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 19 Oct 2010 - 9:44 | |
| a Lola je prelepa sa novim lookom,tek sad uvidjam |
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Tue 19 Oct 2010 - 10:58 | |
| super epizoda danas...lola je prelepa.. bas me zanima kako ce se ponasati one kokoske kada je vide takvi pa jos i bogatu...hehehe |
|
| |
Nadie como yo ^^ TVNovele Redovan član
Broj postova : 3507 Fan-gif : Fan
| Subject: Re: Komentari Wed 20 Oct 2010 - 2:29 | |
| Juce je bila zabavna epizoda...jedva cekam danas da je gledam.. : |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Wed 20 Oct 2010 - 2:36 | |
| Joj nsm gledala juce...:P U ovim predhodnim epizodama stvarno ali stvarno Danna je nekako hmm dosadna...alii sada kada je promenila izgled tek mi izgleda ono normalno. da je serija od pocetka bila ovakva onda bi bila naj. |
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari Wed 20 Oct 2010 - 6:00 | |
| Sta je bilo danas ??? Nisam gledala |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari Wed 20 Oct 2010 - 6:16 | |
| Lola je otishla sa tetkom,Havijerom i onom njegovom radnicom u inostranstvo,rukovodi poslovima,ide na prijeme,i svi su fascinirani njome. Fabijan se udruzio sa Agapitom i Teodorom,zatvorice bar,i otvorice prostor za modne revije za njihovu garderobu. Silvana slupala Lorensin auto,Nikolasa i Nacho pocheli da zive zajedno.ali ona mu stalno neshto zvoca... |
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari Wed 20 Oct 2010 - 6:21 | |
| Bas lepoo Sutra cu moci ga gledam,jedva cekam da vidim Lolu, posto kazu da je prelepa ... :DDD |
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Wed 20 Oct 2010 - 7:44 | |
| jeste prelepa je stvarno... |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari Wed 20 Oct 2010 - 8:11 | |
| Jeste,mada je meni ona uvek lepa,to se baš ovd evidi Danna kroz celu seriju ima toliko minimalno šminke,a opet divno izgleda |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari Wed 20 Oct 2010 - 9:19 | |
| kako je prelepa Lola,bolja da bude sa advokatom nego marselom!! |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari Wed 20 Oct 2010 - 9:20 | |
| Marselo je ne zasluzuje,slayem se. |
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari Wed 20 Oct 2010 - 9:21 | |
| kada ce oni uopste da se pomire?? |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari Wed 20 Oct 2010 - 9:22 | |
| |
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari Wed 20 Oct 2010 - 9:31 | |
| uzas. Dal' su mogli kasnije da stave? jesu krenule zanimljive epizode ali preteruju malo.. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|