|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Fri 15 Oct 2010 - 22:42 | |
| Heh aa daa...a ona scena kada Lola dodje po tetku Martu...jojj mng tuzna. |
|
| |
M. TVNovele Novi član
Broj postova : 154 Godina : 31 Lokacija : Kragujevac, Serbia
| Subject: Re: Komentari Fri 15 Oct 2010 - 23:16 | |
| E jeste... bas je tuzna. Ali ja nesto nisam sigurna da se ona tetka promenila na bolje. |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari Sat 16 Oct 2010 - 1:20 | |
| Najvažnije da je napokon počeo zanimljiv deo,dugo smo ga čekali,jedva čekam da vidim šta će se sad izdogađati,možda ne odolim pa pogledam na netu. |
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari Sat 16 Oct 2010 - 1:22 | |
| ja sam vec odgledala neke epizode unapred sve su bolje i bolje..steta sto cela serija nije bila takva |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: Komentari Sat 16 Oct 2010 - 1:31 | |
| jel mozes i meni da posaljes link na pm? |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Sat 16 Oct 2010 - 2:44 | |
| moze neko mi posalje link za 120 epku da pogledam online
posto mi juce dok je bila serija nestalo strujje |
|
| |
«EnChY» TVNovele Novi član
Broj postova : 305 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : U svijetu gdje nitko nema pristup, u svom vlastitom svijetu.
| Subject: Re: Komentari Sat 16 Oct 2010 - 5:39 | |
| - M. wrote:
- E jeste... bas je tuzna. Ali ja nesto nisam sigurna da se ona tetka promenila na bolje.
promijenila se iako slazem se ne izgleda tako ejpril dam ti ja jer sam negdje imala na kompu od 100 epizode na dalje... ako nadem edit cu ovaj post ;) |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Sat 16 Oct 2010 - 6:37 | |
| ee aee sorry sto samaram...posalite i meni taj link Hocuu i ja da gledam )) ja msm da se Marta sada promenila. |
|
| |
...:::RuDe BoY:::... TVNovele Novi član
Broj postova : 225 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sat 16 Oct 2010 - 10:27 | |
| Evo, salje se, salje... Jedino bih sve vas zamolio da link nigde javno ne stavljate posto su to jedini validni linkovi za gledanje, a ako se prosiri postoji mogucnost brisanja... Btw. Marta.. - Spoiler:
se jeste promenila... Ona je meni carica, najbolji lik pored glavnih likova...
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 16 Oct 2010 - 10:57 | |
| |
|
| |
A.S. TVNovele Novi član
Broj postova : 6
| Subject: Re: Komentari Sat 16 Oct 2010 - 11:46 | |
| Ako mozes i meni da posaljes, ja sam to hteo snimati ali uopste nemam vremena zbog razrednog ostajem maltene ceo dan u skoli, kao da pomazem nesto..Bolja je ona i od glavnih likova xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 16 Oct 2010 - 22:29 | |
| moze neko preprica 120 jos uvek nisam pogledala |
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Oct 2010 - 6:21 | |
| kako je poceloo zanimljivoo..Lola je bas lepa sada :D |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Oct 2010 - 7:12 | |
| Da,jedeva čekam sutra |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Oct 2010 - 8:27 | |
| |
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Oct 2010 - 11:11 | |
| sta je bilo danas? hoce neko da mi isprica...? |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Oct 2010 - 19:35 | |
| Lola je sahranila dedu,pozdravila se sa Pablom i njegovom ćerkom,i otišla sa Havijerom u prestonicu da vodi dedine poslove. Rehina sa sinovima,kao i Lorensa i Marselo pokušavaju da saznaju gde je Lola,ali o njoj niko ništa ne zna... Vreme prolazi,Lola je i dalje tužna,tetka joj pomaže oko poslova,Marselo treba da se varti u prestonicu... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Oct 2010 - 20:12 | |
| Po mom misljenju najdosadnija serija ikada. Nista ne kontam sta se desava. Lola samo nesto pati, tralala. Dosadno u sustini. |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Oct 2010 - 20:13 | |
| sad je kraj pa je zanimljivije,postala je bogata,i napokon je dobila neku radnju. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Oct 2010 - 20:14 | |
| Videla sam i da je postala bogata, i nisam skontala kako je umro onaj njen deda koji je pre toga maltretirao nesto... Ccc.. Pogledala sam svega 5 epizoda, i nikako ne mogu da se ukljucim, niti imam zelju, bas mi dosadno izgleda... |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Oct 2010 - 20:17 | |
| Meni je ponekad smešna i opuštajuća skroz...ali moglo je to dosta bolje da se odradi. Ona je prešla kod tog dede da živi kad su hteli da je isteraju iz sela,on se promenio i bio dobar prema njoj,a umro je od srčke... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Oct 2010 - 20:19 | |
| Ali videla sam da je pucao na onu tetku i on pao. E to je ono sto ne razumem )) Dobro, zavisi. Da nije Dana tu ja mozda to ne bi nikad ni pogledala, ali sam zbog nje najvise i strasno mi pici po zivcima u ovoj seriji. |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Oct 2010 - 20:21 | |
| Pokazalo se u sledećoj epiki šta se dogodilo,tetki kroz sećanje...On je kao pucao,ali je nije pogodio,ona ga još više razbesnela,vređela ga,on se iznerviro,hteo da je nanišani,ali ga je dramnula srčka...
Da i ja gledam zbog Danne... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Oct 2010 - 20:26 | |
| Ali ce ova Danna mnogo brzo da dosadi, u svakoj trecoj noveli na pinku glumi ona ... |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Oct 2010 - 20:27 | |
| Ne znam,ja je volim... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|