|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Sep 2010 - 3:37 | |
| ma nije ga sigurno ubila....100% nije... |
|
| |
*♥ Ivana ♥* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 922 Godina : 31
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Sep 2010 - 3:49 | |
| Nije ga ubila....imao je infarkt....ali to praktički nitko u selu ne bude znao...svi će mislit da ona negdje trune u zatvoru a ona će u međuvremenu na aquillesovu imanju napravit ljepu kuću i tam se skrivat.... U zadnjoj epizodi će se ona pokazat i reć da joj je aqilles djed...do tad skoro nitko neće znat da je ona u selu,a kamoli da je milijunašica - to će znat samo odvjetnici, njezina teta, onaj koji je radio na groblju (mislim da se zove pablo al nisam ziher) i Nicolasa... Drugi će mislit da na tom novom imanju žive neki baruni i grofice.... Naravno i galleani i marcelo će znat da je ona u selu al će marcelo mislit da ona na tom imanju radi kao sluškinja.. |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Sep 2010 - 4:51 | |
| Aaa .. do jaja...reko da ga nije ubila sa onim svecnakom,vazom ili cime vec....taman da je selo jos vise omrzne O.o |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Sep 2010 - 5:31 | |
| Koliko ima ukupno epizodaa?? |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
Broj postova : 504 Godina : 29 Lokacija : Sa Sandrom zauvek!!!
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Sep 2010 - 5:49 | |
| Jao danasnja epka je extra....ali nije mi jasno sto je onda Aciles pokusavao da siluje Lolu ako je znao da mu je unuka?! o.O....inace,extra serija....sada je sve zanimljivije!!!! |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Sep 2010 - 6:07 | |
| E daaa...i meni to isto uopste nije jasno. |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Sep 2010 - 6:24 | |
| Aaaa stv bzvzzzz...kako ga tako glupoi osmislise O.o I to,a i zasto bi je terorisao sve vreme,jurio,trazio da mu vrati dug ako je znao da joj je deda...Msm bas bzvz...mnogo bi bilo bolje da nije znao... O.o :$ |
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Sep 2010 - 7:28 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Sep 2010 - 8:20 | |
| extra epka..jako emotivna scena kad Akiles kaze Loli ovo je tvoj dom...serija je sve bolja....trenutno mi je ovo omiljena novela... nije pokusao da je siluje,samo ju je napao..ako mislite na ono kad ju je Naco odbranio... - Quote :
- Koliko ima ukupno epizodaa??
140 epki |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Sep 2010 - 9:25 | |
| Joj jeste bilo tuzno...i meni postaje naj serija ;)))
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Sep 2010 - 9:36 | |
| super Angel : |
|
| |
~*Someone like you*~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8482 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Sep 2010 - 9:45 | |
| sooper su epike...i ja msm i1oo sto i Ejpril....nije je pokusao silowati....nije waljda toliko rtrd... |
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Sep 2010 - 10:18 | |
| nije pokusao....moze da se lose protumaci.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Sep 2010 - 1:41 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Sep 2010 - 3:21 | |
| A sada kao on je bogat...pa ce da sve nasledstvo Loli da ostavi?? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Sep 2010 - 3:31 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Sep 2010 - 6:52 | |
| nsm widela celu epiku moze neko da mi kaze kako to da idu Silvana i Pricila iz kuce...msm znm da nece otici ipak...ali sto su krenule da se pakuju? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Sep 2010 - 7:48 | |
| one misle da je Lorensa otisla po Lolu,a ustvari Lorensa nije uspela da dovede Lolu kod Marsela jer joj Lola nije dala priliku da joj objasni kako je bilo...
one misle da se Lola vraca pa se zato pakuju al posto ona nece doci ostaje kod Akilesa,Silvana i Prisila ostaju kod Lorense... |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Sep 2010 - 8:55 | |
| Ne gledam seriju na Pinku pošto sam je gledao na RTL-u ali,ove epizode koje se sada prikazuju meni su bile najintresantije! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Sep 2010 - 11:20 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Sep 2010 - 22:21 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Sep 2010 - 23:02 | |
| |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
Broj postova : 504 Godina : 29 Lokacija : Sa Sandrom zauvek!!!
| Subject: Re: Komentari Sat 18 Sep 2010 - 0:36 | |
| Upravo sam odgledao poslednje 2 epke na jutjubu.Zaistaa nemam reci.Znaci serija me je skoro rasplakala na kraju,toliko emocija,srece,lepih osecanja,nemam reci.Zaista predobra serija,jedna od retkih koje cu pamtiiti...ona i Marina su moje serije koje cu zauvek pamtiti i el clon hehe... Nastavicu i dalje da gledam na tv-u,ali preporucujem svima da odgledaju kraj na netu,fantasticno!!!! |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari Sat 18 Sep 2010 - 0:47 | |
| |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari Sat 18 Sep 2010 - 0:48 | |
| Koliko još ima do kraja na Pink-u? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |