Subject: Re: Komentari o seriji Sun 20 Mar 2011 - 6:12
Serija je mogla da bude mnogo bolja da su neke stvari bile drugačije.
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
Subject: Re: Komentari o seriji Sun 20 Mar 2011 - 6:38
koje? ivana rulez :D serija je preprepredobra
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
Subject: Re: Komentari o seriji Sun 20 Mar 2011 - 6:52
Pa dobro, ja poštujem svačije mišljenje. Po meni je ova serija KOREKTNA ,ali ništa više od toga. Ja ne vidim ništa baš toliko interesantno u radnji , a čak i kad propustim 4,5 epizoda, vidim da, praktično NIŠTA nisam propustio. S druge strane, iako su glavni glumci zaista PRVA LIGA , ja mislim da su malo matori da igraju ljude od 25 godina, kad neki od njih imaju mnooogo više. Opet kažem , poštujem svačije mišljenje i mogu da razumem da se nekima sviđa ova serija.Ja ne kažem da je loša, ali, po meni, nije ništa naročito.
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Komentari o seriji Fri 22 Apr 2011 - 23:57
Informacija na koju sam upravo naisao , dokazuje koliko smo gledali "Valentinu" dok se prikazivala na Pinku , kao i to da je bas ova telenovela bila jedna od najgledanijih u proteklik 5 godina!
Slede informacije o gleanosti "Valentine" na televiziji Pink:
Naime , poslednju epizodu "Valentine" na Pinku pratilo je skoro 2.500.000 gledalaca ili nesto vise od 30%.
Pocetne epizode pratilo je blizu 19% sto je nesto vise od 1.400.000 gledalaca.
Pad gledanosti serija je imala drugog meseca prikzivanja kada ju je pratilo manje od 1.200.000 gledalaca.
Krajem septembra "Valentina" je ostvarila sledece uspehe:
U oktobru i pocetkom novembra gledanost je slicna.
Krajem novembra i do polovine decembra gledanost je bila nesto manja od 1.400.000 gledalaca.
Polovinom , ili tacno 13.decembra 2010. godine seriju je pratio svaki peti gledalac.
I na kraju , poslednju epizodu pratilo je oko 2.500.000 gledalaca ( nesto vise od 30% )
To je ukratko istorija gledanosti "Valentine" na televiziji Pink.
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
Subject: Re: Komentari o seriji Sat 23 Apr 2011 - 1:21
extraa bas mi je drago sto je serija i kod nas bila ovako uspesna :Good: ja sam obozavala da je gledam, nisam propustila nijednu epizodu
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari o seriji Thu 28 Apr 2011 - 10:05
Ja je ne gledam,ali Fernando i Lucero,a i Gabriela Spanic su super [You must be registered and logged in to see this image.] Stvarno odlicni glumci,ja sam je malo na blic gledala i svidjela mi se 30 % To je veoma visoko
I meni je malo apsurdno sta oni glume ljude od 25 godina,ali okej
yasmin TVNovele Novi član
Broj postova : 240
Subject: Re: Komentari o seriji Mon 2 May 2011 - 10:54
pa opet lucero i fernando, oni su uvek dobri
FanSerija TVNovele Novi član
Broj postova : 261 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Srbija:)
Subject: Re: Komentari o seriji Thu 21 Jul 2011 - 5:55
anahi 4ever! wrote:
extraa bas mi je drago sto je serija i kod nas bila ovako uspesna :Good: ja sam obozavala da je gledam, nisam propustila nijednu epizodu
Takodjee:))
Subject: Re: Komentari o seriji Fri 22 Jul 2011 - 10:48
Serija je odlicna radi glumacke postave. Svi su vrhunski osim COlunge i Spanic. Colungi se pokvarila zadnjih godina uzasno gluma
Subject: Re: Komentari o seriji Fri 22 Jul 2011 - 23:04
Meni se serija bas dopala.Svi glumci su mi extra.
Subject: Re: Komentari o seriji Sat 23 Jul 2011 - 0:44
Glumci jesu ekstra, ali uopšte nisu za likove koje tumače.Trebalo je ipak te uloge dodeliti nekim mlađim glumcima.I Lucero i Kolunga i Gabrijela jesu dobri glumci, ali mislim da su oni ipak već malo prestareli za uloge mladića i devojaka.Za njih su sada uloge roditelja nekih klinaca do 13,14 godina, ali ,nažalost, takvih uloga je u telenovelama JAKO MALO i za to nisu krivi glumci, već scenaristi, režiseri i njima slični.
Subject: Re: Komentari o seriji Sat 3 Sep 2011 - 0:53
''GOSPODARICA TVOGA SRCA'' U HRVATSKOJ IMA FANTASTICAN REJTING! 29.08.2011. SERIJA JE ZABELEZILA CAK 42.8% (SHR) I TIME SE NASLA U TOP 10 EMISIJA TOG DANA! * serija se kod njih emituje u 12:30
Subject: Re: Komentari o seriji Wed 14 Sep 2011 - 3:05
Ajmo jednu malu anketicu za ovu seriju:
Ocena: Omiljen lik (zenski): Omiljen lik (muski): Najomrazeniji lik: Naslovna numera:
* ocene za seriju i naslovnu numeru od 1 do 10.
Guest Guest
Subject: Re: Komentari o seriji Wed 14 Sep 2011 - 3:18
Omiljen lik (zenski):Valentina 10 Omiljen lik (muski):Rosendo 10 Najomrazeniji lik:Ivana 1 Naslovna numera: 2
Subject: Re: Komentari o seriji Wed 14 Sep 2011 - 4:35
Ocena: 9.5 Omiljen lik (zenski): Valentina Omiljen lik (muski): Alonso Najomrazeniji lik: Isabel Naslovna numera: 9
Subject: Re: Komentari o seriji Wed 14 Sep 2011 - 6:17
Lucero mi se sviđa kao glumica ,jer, za razliku od mnogih, nije išla na razne estetske intervencije (ako čak i jeste, to se uopšte ne primećuje). Ima tu prirodniu lepotu i dobra je glumica.I ostali glumci u ovoj seriji su vrlo dobri.Ali, nekako ,serija mi nije bila toliko interesantna i napetakao što su to bile npr.LAZOS DE AMOR,EL PRIVILEGIO DE AMAR i još neke.
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
Subject: Re: Komentari o seriji Wed 14 Sep 2011 - 9:33
Ocena: 10/10 Omiljen lik (zenski): Ivana/ Benita Omiljen lik (muski): Jose Miguel Najomrazeniji lik: One tračare. Naslovna numera: 10/10
Subject: Re: Komentari o seriji Thu 15 Sep 2011 - 6:36
Ocena:7 Omiljen lik (zenski):Gabi Omiljen lik (muski):Rosendo Najomrazeniji lik:Enriqueta,Crisanta Naslovna numera:9
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Komentari o seriji Thu 15 Sep 2011 - 10:59
Ocjena: 4 Omiljen lik (zenski): Gaby Omiljen lik (muski): Zapeda Najomrazeniji lik: Enriqueta,Crisanta, Valentina Naslovna numera: 8
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Komentari o seriji Sat 17 Sep 2011 - 6:32
Ocena:7 Omiljen lik (zenski):Valentina Omiljen lik (muski):Alonso Najomrazeniji lik:Leonor Naslovna numera:6
Subject: Re: Komentari o seriji Fri 23 Sep 2011 - 0:17
Nije neki kraj sve u svemu,moglo je i bolje,ali ok
Alexandro TVNovele Novi član
Broj postova : 190 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Venevision
Subject: Re: Komentari o seriji Wed 5 Oct 2011 - 9:49
Super mi je bila,posebno zbog Lucero,Gaby,Davida...^^
Subject: Re: Komentari o seriji Wed 14 Dec 2011 - 5:23
KAKO VOLIM OVAJ DEO!
Subject: Re: Komentari o seriji Wed 14 Dec 2011 - 6:06
I ja kažem da je moglo bolje i to MNOGO BOLJE. Meni je malo bez veze kad neka serija postane popularna samo zahvaljujući popularnosti glavnih glumaca, a ne zahvaljujući (dobroj) radnji. Mislim da možemo svi da se složimo da su i Lucero i Kolunga i Gabi i David NESUMNJIVO VELIKE ZVEZDE i da spadaju zaista u trenutno PRVU LIGU GLUMACA LATINO NOVELA ( uz još par imena ). Ali, ako bi gledali samo RADNJU serije, moramo priznati NIŠTA NAROČITO.Iz mnogo razloga koje ne bih sad navodio, jer bi potrajalo. Nek fanovi od Lucero uporede ovu njenu ulogu sa onom u LAZOS DE AMOR,a fanovi Gabriele i Kolunge neka uporede ovu njihovu ulogu sa onom u LA USURPADORI, pa će se potpuno složiti sa ovim što sam napisao.
Guest Guest
Subject: Re: Komentari o seriji Wed 14 Dec 2011 - 6:09
Lucero dobra u Lazos de horor,pardon amor? Ti se šališ....
Gaby jeste bila BOLJA u La usupradori, ali daleko od idealne...