REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari o seriji

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 26 ... 30  Next
AuthorMessage
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

Broj postova : 673

Komentari o seriji - Page 23 _
PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyMon 13 Dec 2010 - 6:44

Pored toga, sad ispada veliki skandal to što je možda Ivana bila sa H.Migelom (dobro, mi znamo da nije, ali šta čak i da jeste).
Od početka serije ona je praktično svakom muškarcu uskakala u krevet i preko toga su svi prelazili, a sad je veliki problem što je bila sa H.Migelom.
Po meni, sve to je isuviše nerealno i očigledno se pravi samo da se radnja na silu razvuče.
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyMon 13 Dec 2010 - 6:55

Postoji još jedna velika nelogičnost u radnji.
Majka Hose Migela je protiv Valentine ,a podržava Ivanu, iako bi, realno, situacija trebala da bude obrnuta,tj, da joj Ivana bude neprihvatljivija od Valentine, jer je upravo Ivana kćerka njene nekadašnje najveće rivalke.
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyMon 13 Dec 2010 - 7:00

Ne bih da ispadnem neki oštar kritičar.Znam da bi u svakoj telenoveli mogli da nađemo gomilu nelogičnih stvari, ali sve ovo što sam pomenuo baš BODE OČI.
Najbolje u celoj seriji su glumci. Njima stvarno svaka čast, iako mislim da je TELEVISA pogrešila što je ljudima koji imaju preko 40 godina dala da glume likove od 20,25 godina, mora se priznati da su i Lusero i Kolunga i Gabrijela verovatno prva liga trenutne glumačke postavke TELEVISE.
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 23 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyMon 13 Dec 2010 - 7:03

Covece jel si ti normalan???
KAzi ti meni sada sta ja da radim sto si toliko pisao...ae nema veze pisi koliko zelis ali u jednom postu...a ovo 4 posta.
:o.O:
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyMon 13 Dec 2010 - 11:49

serija je super :Good: pratim otpocetkia i jako mi se svidja! sto se tice toga da su glumci stari za svoje likove to NIJE TACNO! Lucero i kolunga su i sami izjavili da glume starije, zrele ljude!
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyTue 14 Dec 2010 - 1:30

I Kolunga i Lucero su ,po meni, VRH VRHOVA što se tiče glume, ali mialim da su ipak prestari za uloge koje igraju, posebno Kolunga koji ima skoro 45 godina.Da li toliko ima i lik koji on igra u seriji.Ne verujem.Još malo pa bi mogao da zaigra ulogu oca Hose Migela.
To svakako nije njegov propust, već propust producenata.Čovek je glumac i on igra ono što mu ponude, a to što nema kvalitetnih uloga za ljude njegovih godina TO SVAKAKO NIJE NJEGOVA KRIVICA.
Back to top Go down
Her Zika Pavlovic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Her Zika Pavlovic

Broj postova : 82
Godina : 39
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 23 2502967b

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyTue 14 Dec 2010 - 5:37

dpdragan wrote:
I Kolunga i Lucero su ,po meni, VRH VRHOVA što se tiče glume, ali mialim da su ipak prestari za uloge koje igraju, posebno Kolunga koji ima skoro 45 godina.Da li toliko ima i lik koji on igra u seriji.Ne verujem.Još malo pa bi mogao da zaigra ulogu oca Hose Migela.
To svakako nije njegov propust, već propust producenata.Čovek je glumac i on igra ono što mu ponude, a to što nema kvalitetnih uloga za ljude njegovih godina TO SVAKAKO NIJE NJEGOVA KRIVICA.

ogroman potpis za ovo sto si reko colunga zivi od glume zamislite levija da glumi propalog svestenika i siromasnog kauboja neide polako glumice i on tate sve u svoje vreme
Back to top Go down
figica
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
figica

Broj postova : 202

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyWed 15 Dec 2010 - 3:02

Meni Fernando još uvijek super izgleda, a i Lucero
Back to top Go down
Her Zika Pavlovic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Her Zika Pavlovic

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyWed 15 Dec 2010 - 4:20

colunga kao da nikad nestari isto i za lucero i ako su njih dvoje pribliznih godina ko da idu rikverc pogledajte sergia sendela on je isto godiste kao colunga a izgleda ko da ima 50 i nesto
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyWed 15 Dec 2010 - 4:48

Meni Sendel lepo izgleda,čak mi je i bolji od Kolunge
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyWed 15 Dec 2010 - 5:42

U pravu si.Ali mislim da je i mlađi.
Back to top Go down
Her Zika Pavlovic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Her Zika Pavlovic

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyThu 16 Dec 2010 - 2:28

colungi se moze da glumi mlade ljude iskreno neizgleda ko da ima 44 god vec 30 i nesto I ONI KOJI MISLI DA COLUNGA KORISTO BOTOX VARAJU SE REKO JE DA BI IZGLEDO KO VOSTENA FIGURA
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyThu 16 Dec 2010 - 2:49

Ne,ne, ja ne znam da li on nešto koristi, meni on izgleda prirodno i mnogo mlađe nego što zaista jeste, što je svakako pohvalno, ali svejedno nije više za ulogu mladića.To je već stvar procene onih koji biraju glumce, a oni baš nisu uvek na visini svog zadatka.
Tako su u MARINI glumci od 25,30 godina igrali roditelje tinejdžerke, a u FUEGO EN LA SANGRE i SOY TU DUENA, glumci srednjih godina igraju mladiće i devojke koji planiraju da se venčaju i zasnuju porodicu.Meni je to bez veze i, po meni,tako radnja gubi na uverljivosti.
Back to top Go down
Her Zika Pavlovic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Her Zika Pavlovic

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyThu 16 Dec 2010 - 3:52

colunga i lucero su izjavili da su njihovi likovi mnogo zreliji da su pribliznih njihovim godinama tako da ti njihovi likovi imaju 30 i kusur god ja jos nemogu da zamisli colungu da glumi leviju oca nasta bi to licilo i da mu lucero glumi majku mislim colunga je uspesan glumac ima ogromnu karijeru jure ga zene naravno da ce da brine o svom izgledu on je glumac i sta mu se kaze to mora da radi ili da popije otkaz on zivi od glume
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyThu 16 Dec 2010 - 7:03

Ma, sve si u pravu.To što meni smeta nije krivica Kolunge niti bilo kog drugog glumca, već ljudi koji su zaduženi za izbor glavnih glumaca.
Naravno da Kolunga ne može da igra Levijevog oca, ali nije baš ni za ulogu Levijevog brata.Meni je on super glumac,ali to nema veze sa ovim o čemu pričam.
Back to top Go down
Her Zika Pavlovic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Her Zika Pavlovic

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyThu 16 Dec 2010 - 9:48

tacno u danasnje vreme nesme se igrati sa poslom jos ova ekomonska kriza kome se STD nesvidja nemora ni da gleda i da je los glumac nebi on postajao 20 god nego bi propo posle 5 god iza njega su sve sami hitovi serija
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyThu 16 Dec 2010 - 10:29

Ja mislim da je on odličan glumac i s pravom uživa status zvezde u svojoj zemlji, a i šire.
Back to top Go down
Her Zika Pavlovic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Her Zika Pavlovic

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyFri 17 Dec 2010 - 0:21

i miljenik svojih kolega
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyFri 17 Dec 2010 - 3:10

Tako je.A primedbe koje sam izneo nisu primedbe na njegov račun već na račun onih koji biraju glavne glumce i na račun onih koji ne pišu kvalitetne uloge za ljude njegovih godina.To svakako nije Kolungina krivica, ali jeste vrlo značajno za same serije i njihov uspeh kod publike.
Back to top Go down
Her Zika Pavlovic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Her Zika Pavlovic

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyFri 17 Dec 2010 - 4:10

oni mu nude glavne uloge mislim bio bi lud da odbije ulogu jedino ako je radnja serije bezveze
Back to top Go down
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

Broj postova : 6865
Godina : 37
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 23 2uellas

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyFri 17 Dec 2010 - 4:59

Ovo je postala tema o Colungi a ne o seriji!
Back to top Go down
Her Zika Pavlovic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Her Zika Pavlovic

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyFri 17 Dec 2010 - 7:06

hehe i dalje je tema nego komentarisemo njihove likove i da li su oni za ovu seriju
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyFri 17 Dec 2010 - 9:16

Tako je.Ja lično smatram da je veliki problem što poslednjih godina producenti misle da SVI MOGU DA IGRAJU SVE.
Pa, tako i imamo situacije o kojima sam već pričao da ljudi od preko 40 godina igraju osobe od 20,25 godina, a da ljudi od 20,25 godina igraju roditelje tinejdžera.
To možda nema direktno veze sa SOY TU DUENA i zato ja više o tome neću komentarisati ovde, ali to se može odnositi i na ovu seriju, kao i na mnoge druge.Razloge sam već objasnio u ranijim postovima.
Back to top Go down
Neelaalikhan
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Neelaalikhan

Broj postova : 226

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptySat 18 Dec 2010 - 8:26

Mi to nemozemo promeniti a ovde su mi OK po godinama. Ja to nisam gledala kao da su 20-25 godinavec oko 30 verovatno jer sam 60 pa ne pogadam dobro godine [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
Gost
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 EmptyTue 21 Dec 2010 - 18:07

a ovo danas,juce,prekljuce,u petak :HY: kako nista novo..
Ivanu svi ispalili Filipe,Alonso,Hose Migel...i zasluzila je..
lol
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 23 Empty

Back to top Go down

Komentari o seriji

View previous topic View next topic Back to top 
Page 23 of 30Go to page : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 26 ... 30  Next