REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Robert Pattinson

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Godina : 28
Fan-gif : ♥♥♥

Robert Pattinson - Page 3 _
PostSubject: Re: Robert Pattinson   Robert Pattinson - Page 3 EmptySat 25 Aug 2012 - 21:55

Jadan Rob Plac :(
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

Broj postova : 16321

PostSubject: Re: Robert Pattinson   Robert Pattinson - Page 3 EmptyMon 27 Aug 2012 - 2:42

Robert Pattinson zahvalan fanovima na podršci nakon razlaza sa Kristen

Slavni glumac dobija veliku podršku nakon skandala koji je izazvala njegova devojka Kristen Stewart, a on je itekako svestan toga da obožavaoci brinu za njega.
U intervjuu kojeg je dao za Diario de Mexico, glumac kaže da uživa u podršci koju dobija. “Ne mislim da je to zbog mene. Jednostavno postoji nešto u vezi “Twilight” knjiga i filmova. Osnovna priča se povezala sa ljudima. Ljubav fanova prema tome je prilično neverovatna. Rekao bih da je to mnogo bolje nego da vas svi mrze”. Mudre reči Rob!
U međuvremenu, insajderi prenose kako je Robert odlučio da poradi na svom izgledu i da započne život kao slobodan muškarac. Navodno, on se nada da će Kristen tad još više biti žao što ga je prevarila. “Rob želi da pokaže Kristen šta je odbacila”, otkrio je jedan izvor za Look magazin. “Potrošio je čitavo bogatstvo za prethodne dve nedelje na kosu, izbeljivanje zuba i svoj ten. Kupio je niz Gucci odela, koja koštaju 2500 evra a i aktivno trenira kako bi bio u formi.”
Robert Pattinson - Page 3 FFN_GGFF_Cosmopolis_Prem_081312_50857701
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Robert Pattinson   Robert Pattinson - Page 3 EmptyMon 27 Aug 2012 - 22:23

Kladionice daju Elizabeth Olsen najveću šansu da bude devojka Roberta Pattinsona

U Britaniji se možete kladiti na sve i svašta, pa tako i na to ko će biti sledeća devojka slavnog glumca.
Nismo baš sigurno zašto, ali najmlađa sestra Olsen je po kladioničarima najveća kandidatkinja da zauzme mesto Kristen Stewart. Na spisku se inače nalazi još čak 31 devojka među kojima su Paris Hilton, Kelly Osbourne, Cheryl Cole, pa čak i Lindsay Lohan, Caroline Flack i sestre Kardashian. U samom vrhu liste, odmah iza Elizabeth Olsen su Amanda Seyfried, Ashley Greene, Katy Perry, Emma Watson, Mila Kunis i Rihanna, a nisu daleko ni Taylor Swift odnosno Lily Collins.
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Robert Pattinson   Robert Pattinson - Page 3 EmptyTue 28 Aug 2012 - 0:19

Baner
Robert Pattinson - Page 3 30gpnb1ym04je5edgo1n
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Robert Pattinson   Robert Pattinson - Page 3 EmptyTue 28 Aug 2012 - 7:29

Nikad popularniji: Robert Pattinson dobija 10 puta više pisama obožavateljki nego ranije!

Kako prenosi Robova agencija, fanovi šalju čak 10 puta više pisama nego pre otkrivanja da je Kristen Stewart imala aferu.
Izvor iz njegove agencije rekao je za Daily Star: “Robert Pattinson i Taylor Lautner dobijali su više pisama od bilo koga drugog. Ali, otkako više nije zajedno sa Kristen, Rob dobija 10 puta više pisama.” On tako sad dobija toliko pošte da je njegova agencija morala da odvoji prostoriju samo za njegova pisma!
U međuvremenu, Robert je značajno poradio na svom izgledu, a časopis Now kaže da je i izgubio oko 3 kilograma, što je posledica raskida. “Rob ne jede puno, ali trudi se da vodi računa o sebi. Ljudi misle da samo žene pate od dramatičnog gubitka težine nakon raskida, ali to utiče i na muškarce.”
Robert Pattinson - Page 3 Ffnggffcosmopolisprem081
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Robert Pattinson   Robert Pattinson - Page 3 EmptyFri 7 Sep 2012 - 3:48

Napušta Holivud?!

Robert Patinson je postao je megazvezda gotovo preko noći, a sada ovaj „vampir“ navodno planira da prestane sa glumom i napusti Holivud!

Robert Pattinson - Page 3 Patison-v

Kako piše portal „showbiz spy“, Robert se odlučio na ovaj potez kako bi izbegao medijsko ludilo koje je nastalo kada je otkriveno da ga devojka Kristen Stjuart vara sa britanskim rediteljem Rupertom Sandersom. „Rob nikada nije previše voleo to što je glumac. On voli da zarađuje milione, ali ne voli da ga opsedaju mediji i da mu narušavaju privatnost. Sada on ima više nego dovoljno novca da ugodno provede ostatak života. Napuštanje Holivuda je nešto o čemu Rob stalno priča, a skandal oko Kristen mu je otvorio oči“, otkrio je anonimni izbor blizak glumcu.
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Robert Pattinson   Robert Pattinson - Page 3 EmptyThu 13 Sep 2012 - 4:51

Robert Pattinson poručuje Kristen Stewart da više ne nosi njegovu odeću

Kristen u poslednje vreme često viđamo sa kačketima, majicama i drugim stvarima koje pripadaju Robu, a njemu se to nimalo ne dopada.

Kako Kristen ne odustaje od ovakvog oblačenja, njemu je ostalo samo da je zamoli da prestane sa tim. “Rob ne želi da ona nosi njegovu odeću jer više nisu par”, otkriva jedan izvor za magazin OK. “Rekao joj je da baci te stvari. Ne želi više da ih nosi, a ni da ih ona nosi. Rob je jako ljut na nju.”

Robert Pattinson - Page 3 Robert%20pattinson%20and%20kristin
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Robert Pattinson   Robert Pattinson - Page 3 EmptyFri 14 Sep 2012 - 5:44

Robert Pattinson se bacio na posao kako bi lakše zaboravio Kristen

Glumac je shvatio kako nema svrhe da se opterećuje medijskim nagađanjima o Kristen i njemu, pa se posvetio glumi.

Jedan izvor blizak Robu rekao je za HollywoodLife.com kako je Robu ljubav sad poslednja stvar na pameti. “Rob više ne želi izlaske, želi da se koncentriše na rad. Spreman je da se vrati na set.” Ove informacije možda nisu daleko od istine, jer je nakon objavljivanja afere Kristen Stewart, Rob potpisao ugovor za dva filma – “Queen of the Desert i “The Rover”.

Robert Pattinson - Page 3 MV5BNzk0MDQ5OTUxMV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDM5ODk5Mg@@._V1._SY314_CR11,0,214,314_
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Robert Pattinson   Robert Pattinson - Page 3 EmptyThu 20 Sep 2012 - 3:15

Sve jače glasine: Rob i Kristen su zaista ponovo zajedno?

Mnogi su bili ubeđeni da se Robert neće odreći Kristen čak ni posle njene preljube, a izgleda da će zaista i biti tako.

Najnovije informacije govore da su Rob i Kristen imali novi sastanak u Los Anđelesu gde su se pomirili. Jedan neimenovani prijatelj para izjavio je za novinare: “Mislim da su ponovo par. Udaljiti se od nekog je lakše reći nego uraditi…i očigledno teže nego što se očekuje.” Rob i Kristen uvek su držali svoju vezu daleko od očiju javnosti, pa ćemo videti hoće li se oglašavati povodom svega.

Robert Pattinson - Page 3 SIPA_sipausa30076348_000026
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Robert Pattinson   Robert Pattinson - Page 3 EmptyFri 12 Oct 2012 - 8:31

Robert Pattinson: “U paketu s devojkama dolazi uputstvo na kineskom jeziku”

Robert Pattinsonu teško je da razume ženski rod, barem ako je suditi po njegovim tvrdnjama, prenosi ShowBiz Spy.

Glumac, koji je sve donedavno bio pod lupom javnosti zbog skandala s Kristen Stewart, priznao je da veruje kako bi bilo puno lakše odgajati sina nego kćerku budući da su muškarci manje komplikovani: “Mislim da bih se bolje razumeo sa sinom. Devojke je teško razumeti. Uputstva koja dolaze s njima u paketu imaju otprilike 800 stranica koje su ispisane na kineskom. Čak i kad ih znaš pročitati, shvatiš da nedostaje 32 poglavlja koja su nužna za razumevanje pa onda moraš da improvizuješ. Ali s dečacima je lakše – sport, TV, video igra, malo soka, i on je srećan”!

Iako je Robert srećan što je dobio ulogu Edwarda Cullena u “Twilight” sagi, smatra kako posledice uspeha u Holivudu i nisu tako sjajne. “Na kraju krajeva, ta mi je uloga omogućila bolji život. Ali gledajući s druge strane – izgubio sam ono što sam cenio najviše – svoju slobodu. Neki su mi rekli da je to cena uspeha. Izvinjavam se, ali ja se ne mogu složiti s tom tvrdnjom. Mislim da je cena previsoka. Čudno je to. Sad, kad je snimanje napokon završeno, osećam se srećnim jer sam skinuo težak teret s ramena, ali u isto sam vreme i tužan. Znam da sam uspešan. Hoće li to potrajati? Ne znam, ali ako mi se već sutra zaređaju filmski neuspesi – neću plakati zbog toga”, priznao je zgodni glumac.

Robert Pattinson - Page 3 Robert-vanity-fair2
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Robert Pattinson   Robert Pattinson - Page 3 EmptyThu 6 Dec 2012 - 4:58

Rob & Kris: Nesuglasice oko lokacije venčanja

Robert Pattinson i Kristen Stewart navodno su počeli da planiraju venčanje, ali se nisu složili već kod prve stavke – lokacije. Izvori tvrde da je sve to zbog Kristeninog neverstva.

Pošto je Kristen iz Amerike, a Rob iz Londona, svako želi da mesto venčanja bude na drugom kraju sveta, i ne mogu da pronađu kompromis. “Rob želi da venčanje bude negde u Engleskoj, dok bi Kristen radije izabrala neku tropsku lokaciju,” rekao je izvor za magazin OK!. “Pre nego što je izbio skandal kada ga je Kristen prevarila, plan je bio da venčanje bude u blizini Robertovog rodnog grada u Engleskoj. Sada Kristen oseća da neki od članova nejgove porodice i prijatelja ne gledaju na nju baš blagonaklono, pa joj se taj plan više ne dopada.” Izvor otkriva i da je Robova mama uvek želela da on ima tradicionalno crveno venčanje i elegantnu svadbu. “Par se dogovorio da će uraditi to da bi je usrećili, sve dok Robertova porodica oprosti Kristen.”

Robert Pattinson - Page 3 Kris
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Robert Pattinson   Robert Pattinson - Page 3 EmptySat 23 Feb 2013 - 9:21

Robert Pattinson nije dobio ulogu jer je previše star

Robert Pattinson - Page 3 Pattinson

Roberta Pattinsona odbili su producenti jednog filma jer su smatrali da je previše muževan i da izgleda previše staro za ulogu.

Radi se o romantičnom vesternu “Unbound Captivities”, za koji se 26godišnji glumac nadao da će upravo njega izabrati, ali su producenti ipak tražili nekoga ko izgleda mlađe. Od kada je filmska franšiza “Twilight” završena, Pattinson se trudi da ostvari značajne angažmane kako ga ne bi pamtili samo po ulozi vampira iz ovog serijala. Nažalost, za Roba ne ide sve po planu. “Obožavam Roberta, ali on je sada muškarac! Kada smo počeli da planiramo ovaj film još je bio dečak, ali je sada odrastao, pa tražimo nekog drugog za tu ulogu”, izjavila je rediteljka Madeleine Stowe za HollywoodLife.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Robert Pattinson   Robert Pattinson - Page 3 Empty

Back to top Go down

Robert Pattinson

View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3