Subject: Re: Robert Pattinson Thu 12 May 2011 - 10:25
Meni je on prosječan i ne znam što se svi toliko furaju na njega.
Elisabetta TV Novele Zlatni član
Broj postova : 7677 Godina : 33 Fan-gif :
Subject: Re: Robert Pattinson Wed 18 May 2011 - 6:57
Nista posebno, ne volim ga i iskreno ruzan mi je...
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Robert Pattinson Wed 18 May 2011 - 9:58
Sta bi ja dala da me ugrize ahahah :$ Preeelijep je, odlican glumac. Ali ga jedino volim u Twilight
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
Subject: Re: Robert Pattinson Wed 18 May 2011 - 10:54
meni je on bas nešto drag,s Milicom sam gledala bas dosta njegovih intervjua sviđa mi se njegovo ponašanje nije postao ona tipična umišljena zvjezda i moram priznati da jedva čekam ovaj novi njegov film da odgledam :da:
Subject: Re: Robert Pattinson Wed 18 May 2011 - 11:03
zvjezdica wrote:
meni je on bas nešto drag,s Milicom sam gledala bas dosta njegovih intervjua sviđa mi se njegovo ponašanje nije postao ona tipična umišljena zvjezda i moram priznati da jedva čekam ovaj novi njegov film da odgledam :da:
Slazem se sa tobom. I ja jedva cekam novi nastavak :hoPhOp:
Subject: Re: Robert Pattinson Wed 18 May 2011 - 11:14
Sa onim slonom mi je tako meden : : a i novi nastavak tw će biti sigurno odobar ali njega do novembra nema
Subject: Re: Robert Pattinson Wed 18 May 2011 - 11:18
zvjezdica wrote:
Sa onim slonom mi je tako meden : : a i novi nastavak tw će biti sigurno odobar ali njega do novembra nema
Cula sam da ce ovaj nastavak nadmasiti sve ostale do sada : A i sigurno da hoce. On i Bella hop :jajaja:
Subject: Re: Robert Pattinson Wed 18 May 2011 - 11:22
:jajaja: :jajaja: aham..da divan su mi njih dvoje par i atako mi je drago da su stvarno zajedno Ask na sve strane
Subject: Re: Robert Pattinson Wed 18 May 2011 - 11:26
Ooo da samo nek ima Ask odma vrijedi gledat : preelijepi su skupa
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Robert Pattinson Thu 19 May 2011 - 1:47
Viki, ocu da i mene ugrizee : :jajaja:
Subject: Re: Robert Pattinson Mon 6 Jun 2011 - 2:49
Trailer Breaking Dawn
MTV MOVIE AWARDS(5.06.2011)
Subject: Re: Robert Pattinson Mon 6 Jun 2011 - 4:34
Privlaci me mngo taj dioo :
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
Subject: Re: Robert Pattinson Sat 2 Jul 2011 - 23:10
Robert je jedan od najboljih glumaca,u Water for Elephants ima tako jaku ulogu da sam ga tu zavoljela.Mnogo je bolji nego u Twilightu,msm njegov lik ima puno jaci karakter ;)
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Robert Pattinson Thu 29 Dec 2011 - 10:00
Televizija "E!" proglasila Roberta Patinsona ličnošću godine Glumac Robert Patinson poneo je laskavu titulu "Ličnost godine" koju tradicionalno dodeljuje televizijski kanal "E!". Patinson je osvojio najveći broj glasova publike već drugu godinu zaredom.
Nakon pet nedelja glasanja za jednu od 64 ponuđene ličnosti, gledaoci su konačno odlučili ko je ličnost koja je obeležila 2011. godinu.
Pobednik je Robert Patinson, koji je u proteklih nekoliko meseci bio prisutan u medijima kako zahvaljujući ulozi u "Sumrak sagi", tako i zahvaljujući ljubavnoj vezi sa koleginicom Kristen Stjuart.
U poslednji krug izbora ušli su i drugi poznati koji su ove godine bili veoma aktivni, kao što su Kejt Midlton, Čarli Šin, Britni Spirs i Džastin Biber.
Patinson je kao nagradu dobio priliku da odluči kojoj humanitarnoj organizaciji će kanal "E!" donirati 25 hiljada evra.
Guest Guest
Subject: Re: Robert Pattinson Mon 12 Mar 2012 - 14:55
Osvajajući jednu po jednu moćnu ženu, lik Roberta Patinsona uspinje se na lestvici pariske elite. Ekranizacija Mopasanovog romana „Bel Ami“ donosi vrtlog strasti i intriga u kojem stradaju sva moralna načela.
Erotska drama o mladiću koji se uspinje na lestvici pariske elite uz pomoć šarma započela je bioskopski život po Evropi.
U pitanju je ekranizacija romana poznatog francuskog pisca Gi de Mopasana Bel Ami, u kojoj glavni lik tumači holivudski glumac Robert Patinson, uz koga se pojavljuju poznata imena poput Kristine Riči, Ume Turman i Kristin Skot Tomas.
Veliki zavodnik Patinson uspeva da postane jedan od najuspešnijih muškaraca u Parizu, i to tako što zavodi bogate i moćne žene.
Ričijeva, koja tumači lik jedne od dama koja je podlegla Robertovim čarima, ima samo reči hvale za mladog glumca.
„On je sjajan glumac i prava osoba za ovu ulogu. Čak i kada nam je bilo pomalo neprijatno zbog scena u krevetu, oboje bi počeli da zbijamo šale na sopstveni račun i sve bi postalo lakše."
Poznata glumica je dodala da, iako se film bavi jednom romantičnom erom, ipak je u pitanju kontroverzno ostvarenje, jer prikazuje posrnuće moralnih vrednosti.
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Robert Pattinson Tue 20 Mar 2012 - 3:52
čudo da ga do sad nisam komentarisala dopada mi se kao glumac posebno u filmovima voda za slonove i ne zaboravi me a kao vampir u sumrak sagi mi je sasvim solidan jedva čekam i taj najnoviji bel ami
a kao osoba skroz mi je simpatičan,u nekom svom svetu potpuno sluđen,šarmer po meni
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Robert Pattinson Sat 21 Jul 2012 - 3:05
Robert Pattinson glumio bi Jamesa Bonda
Dok se sliježe prašina oko franšize Sumrak, Robert Pattinson na trenutak je razmotrio svoju karijeru nakon Edwarda Cullena u novom intervjuu za britanski Sun. Između opcija na njegovoj listi želja, Pattinson je priznao kako jednog dana želi naslijediti Seana Conneryja, Rogera Moorea i Daniela Craiga u ulozi najpoznatijeg britanskog špijuna.
- Definitivno bih želio biti Bond, ali za dvadeset godina. Ništa ne bi bilo gore nego snime film sa mladolikim Bondom. To bi bila najgora ideja na svijetu - rekao je 26-godišnji glumac.
Trenutni James Bond, glumac Daniel Craig, navodno bi se sa franšizom trebao oprostiti nakon Skyfalla, u kojem treći put utjelovljuje Bonda, čija je premijera zakazana za jesen. Kao mogući nasljednici spominju se Christian Bale, Jon Hamm, Guy Pearce, Michael Fassbender i Tom Hardy.
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
Subject: Re: Robert Pattinson Mon 30 Jul 2012 - 6:07
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
Subject: Re: Robert Pattinson Tue 31 Jul 2012 - 5:01
Robert Pattinson neće oprostiti Kristen Stewart!
Dok je Liberty Ross odlučila da svom mužu Rupertu Sandersu pruži još jednu šansu, Kristen izgleda neće biti te sreće. Izvori bliski glumcu kaže da su šanse da njih dvoje ostanu zajedno “gotovo nikakve” jer bi Rob u tom slučaju bio strašno razočaran u sebe, prenosi jedan izvor za HollywoodLife. Koliko je Kristen očajna govori i njeno javno izvinjenje gde je prvi put priznala da joj je Rob dečko. “On je bio potpuno ravnodušan prema njenom saopštenju. Kristen očajnički želi da se iskupi time što je izjavila da ga voli. Nije neverovatno samo to što se Kristen odlučila na ovakav korak, već i što je to učinila javno”, prenosi jedan insajder za Grazia magazin.
Subject: Re: Robert Pattinson Sun 12 Aug 2012 - 2:04
Dosta je skrivanja: Robert Pattinson spreman da izađe pred medije
Robert izbegava novinare otkako ga je njegova devojke prevarila sa režiserom Rupertom Sandersom, ali sad je zakazao TV intervju. Rob će gostovati u emisiji “Good Morning America” 15. avgusta, kako bi promovisao svoj film “Cosmopolis”. Naravno, intervju će se fokusirati upravo na film, ali nema sumnje da će voditelji dati sve od sebe da mu upute i neko pitanje vezano Kristen. Us Weekly prenosi da glumac uspešno preboleva Kristen pa se prošlog vikenda sjajno zabavljao u jednom lokalu. “Izgledao je kao momak koji želi da se dobro zabavlja i pobegne od svega”, preneo je jedan insajder. “Izgleda da je on dobar dečko.”
Subject: Re: Robert Pattinson Thu 16 Aug 2012 - 1:55
Spoiler:
Subject: Re: Robert Pattinson Thu 16 Aug 2012 - 3:48
I dalje ćuti: Robert Pattinson odbio da govori o Kristen Stewart u novom intervjuu
Rob je gostovao u vrlo popularnom šou “Good Morning America” a kad su na red došla lična pitanja, delovao je vrlo nervozno. Upitan da li je OK posle skandala koji je izazvala Kristen Stewart, pomalo umorni Rob je nepovezano rekao: “Više bih voleo da moji fanovi znaju kako tost sa cimetom ima samo 30 kalorija recimo…Nikad nisam imao želju da prodajem svoj lični život a samo zbog toga ljudi postavljaju takva pitanja.”
Glumac je takođe naglasio da ovih dana daje intervjue samo da bi promovisao svoj film “Cosmopolis”, ne da bi pričao o svojim privatnim problemima. “Radite to da biste predstavljali filmove. Nemam nikakvu želju da pričam o svom ličnom životu.”
Subject: Re: Robert Pattinson Sat 18 Aug 2012 - 22:49
Robert Pattinson i Kristen Stewart odbijaju da se pojave na MTV VMA
Kako prenosi HollywoodLife, MTV čini sve ne bi li privoleo nekadašnji par da se ipak pojave na dodeli nagrada, ali po svemu sudeći, od toga nema ništa. Ideja je bila da pojavljivanje Roba i Kristen bude iznenađenje za sve, ali se od toga odustalo jer su njih dvoje i dalje u izuzetno lošim odnosima. MTV dodele nagrada zakazane su za 6. septembar, ali nismo sigurni da će se glumci do tada pomiriti i pojaviti se zajedno u javnosti.
Subject: Re: Robert Pattinson Mon 20 Aug 2012 - 3:26
Robert Pattinson srećan što više nije samo glumac iz “Sumrak sage”
Rob je u novom intervjuu sugerisao kako je srećan što više neće snimati “Twilight”, jer ga niko nije doživljavao kao ozbiljnog glumca. On trenutno promoviše svoj film “Cosmopolis” a kaže kako mu je drago što se udaljava od “Sumrak sage”, ne zbog Kristen Stewart, već jer su kritičari pisali sve najgore o njemu. Upitan da li je srećan zbog toga što “Cosmopolis” dobija jako dobre ocene on je rekao: “Olakšanje je što ne pljuju po meni” i dodao: “Mnogo loših stvari je rečeno o meni.” Slučajno ili ne, tek glumac je zatim govorio loše o samom “Twilightu”, rekavši da se u “Cosmopolisu” prvi put oseća kao glumac. Možda je Rob malo prestrog prema svojoj dosadašnjoj karijeri?
Subject: Re: Robert Pattinson Fri 24 Aug 2012 - 10:24
Na istoj strani: Rob i Kristen ljuti što Liberty Ross koristi njihovu aferu za promociju sebe
Odnosi između nekadašnjeg para praktično više ne postoje, ali Rob i Kristen se slažu u jednom – Liberty Ross koristi njihovu nesreću da izgradi svoju karijeru. Prilično anonimna glumica sve više je u tabloidima za koje rado daje izjave, a iako ima 33 godine, u sredu je po prvi put u svom životu zakoračila na crveni tepih. HollywoodLife.com prenosi kako su Rob i Kristen savršeno svesni toga da Liberty maksimalno koristi aferu u svoju korist. Jedan izvor prenosi kako su Rob i Kristen ostali bez reči kad su videli slike Liberty sa crvenog tepiha:”Oboje misle da Liberty koristi situaciju u svoju korist. To im se nimalo ne sviđa.”