| Saznajte unapred sta ce se desiti... | |
|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Wed 25 Aug 2010 - 3:26 | |
| On je onaj drug od Antonija...sto radi na radio tamo..xD |
|
| |
~*Someone like you*~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8482 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Wed 25 Aug 2010 - 6:58 | |
| a pa nece waljda....to stw ne znam... |
|
| |
Teolino TVNovele Novi član
Broj postova : 75
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Wed 25 Aug 2010 - 8:33 | |
| E ovako dragi moji :jupi: Baka Sesilija nece da umre,bice na samrti jer ce Kamila da joj upadne u bolnicku sobu i svasta ce da joj kaze kako je ona kriva za sve i da je Sofija bila u pravu za sve sto je govorila za nju i kako je ona nju oduvek mrzila(baku)itd.baki ce onda pozliti i bice na samrti ali posto je vec Luidji u istoj bolnici kao i baka on umire i naravno Klemensija(Antonijeva mama)je bila uz njega u poslednjim momentima njoj doktori predaju njegove stvari i tada ona vidi lancic sa njegovim imenom na kome pise da je on donator organa i kao sto se moglo ocekivati ona bakinim doktorima to predaje i kaze da je moguce da je on odgovarajuci donator srca koje je baki potrebno.Baku odmah operisu i ona prezivljava! :jupi: |
|
| |
~*Someone like you*~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8482 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Wed 25 Aug 2010 - 8:35 | |
| E sooper....hwala na informaciji... |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Wed 25 Aug 2010 - 10:03 | |
| niko mi nijr odgovorio... hoce li kamila da spava sa tamajom? |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Wed 25 Aug 2010 - 21:54 | |
| Hoce... spavace sa njim... |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Wed 25 Aug 2010 - 22:17 | |
| Ej,hoce li Sofia i Antonio da imaju decaka ili devojcicu? Hoce li Klemensija biti s Luidjijem? Sta ce se deiti s Sofijinim bratom? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Wed 25 Aug 2010 - 22:23 | |
| Imace decaka, Nikolas. Bice Klemensija sa Luidjiem, zaljubice se u njega pravo, oboje ce da spoznaju ljubav zajedno :) On ce da se drugira, i bas postane zavistan, pobegne od kuce, pokusa da se ubije, ali ce Antonio da mu pomogne.. |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Fri 27 Aug 2010 - 2:57 | |
| + ---- - niko mi nijr odgovorio... hoce li kamila da spava sa tamajom?[quote]
ja nisam sigurna da li ce kamila spavati sa tamajom iz tog razloga sto ce on pokusati da je ljubi i dodiruje ali ce ona poceti da place ali videcu opet da pogledam pa cu naknadno napisati ali znam da ce kamila spavati posle sa hairom(njenim saucesnikom) |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Fri 27 Aug 2010 - 3:10 | |
| Sto se tice Aleha (Sofijinog brata) on ce bas da padne na samo dno zivota,ali ce uspeti da se izvuce naravno uz Antonievu pomoc i kada se izleci on ce posle opet uz pomoc Antonia,Benija i onog momka(sto je zajedno u poslu sa Antonio i Tamajom) da pomaze drugim zavisnicima da se izlece tj.da skuplja pare da bi ih slao na lecenje.Mogu da vam kazem da mi se te scene mnogo svidjaju!!! prikazuju jednog decka koji je uspeo da pobedi zavisnost i sad on zeli nesebicno da pomaze drugim zavisnicima. A moram reci i to kada se bude odrzavao koncert koji ce Antonio organizovati da se skupe pare za Alehovo lecenje Roki i Tamajo ce sabotirati taj koncert tacnije platice jednom radniku da se na pola koncerta kao pokvari ozvucenje( tu ce vec roki da bude bas jedno veliko djubre od covjeka,zaboravice od svog ponosa koliko su mu beni i lena pomogli pa ce i njih otkaciti u tom fazonu oni mu ne trebaju on je jedan i jedini ROKI PARIS) Ali sreca je pa ce Aleho uspeti sve to da popravi i koncert ce se moci nastaviti :jupi: |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Fri 27 Aug 2010 - 10:11 | |
| e pa hvala na informacijama :D samo tako nastavite... budite tu zato sto ja imam jos puno pitanja :D |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Fri 27 Aug 2010 - 23:48 | |
| - Teolino wrote:
ja nisam sigurna da li ce kamila spavati sa tamajom iz tog razloga sto ce on pokusati da je ljubi i dodiruje ali ce ona poceti da place ali videcu opet da pogledam pa cu naknadno napisati ali znam da ce kamila spavati posle sa hairom(njenim saucesnikom) Jesu spavali, znas kasnije kad nastane zbrka oko Side da je Dijego bio uplasen jer je spavao sa Camilom :) |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Sat 28 Aug 2010 - 1:23 | |
| Jel znash mozda Lady koja je epika trenutno kod nas jer ovi ne pokazuju broj epizoda... |
|
| |
MISA TVNovele Dizajner
Broj postova : 1894 Lokacija : Mystic Falls & New Orleans
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Sat 28 Aug 2010 - 1:58 | |
| |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Sat 28 Aug 2010 - 2:06 | |
| Neće to, juče je bila 57. epizoda, sutra će ovo biti: [You must be registered and logged in to see this link.]
Last edited by Stefy on Sat 28 Aug 2010 - 4:24; edited 1 time in total |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Sat 28 Aug 2010 - 4:12 | |
| ahah znaci 58....ima jos puno onda :P |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Sat 28 Aug 2010 - 5:08 | |
| |
|
| |
Marina_92 TVNovele Novi član
Broj postova : 83 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Sat 28 Aug 2010 - 6:58 | |
| Jel bi mogao da mi kaze onaj ko je gledao celu seriju oce li Sesilija saznati sta je Kamila sve radila u San Heronimu pa ce je izbaciti iz firme ili sta.To ce sad biti uskoro u 62 epizodi.Jel zna neko??? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Sun 29 Aug 2010 - 1:32 | |
| A sooper...i mene to zanima... |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Sun 29 Aug 2010 - 1:55 | |
| |
|
| |
Marina_92 TVNovele Novi član
Broj postova : 83 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Sun 29 Aug 2010 - 3:50 | |
| Mislim posto sam gledala snimke na you tube da je to baka saznala za vezu Kamile i Antonija .to ce cini mi se biti za 4 epizode.Jedva cekam.A onda ce Kamila da postane obican prodavac u firmi! |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Sun 29 Aug 2010 - 4:39 | |
| Lady X: Jesu spavali, znas kasnije kad nastane zbrka oko Side da je Dijego bio uplasen jer je spavao sa Camilom :)
u pravu si sada sam ponovo pregledala i da spavali su njih dvoje samo sto mi u prvom gledanju nije bilo jasno izgleda da je Tamajo spavao i sa Nani(ja sam bar tako zakljucila iz razgovora tamaja i camile ali potpuno sigurna nisam pa zato jedva cekam tu epizodu da vidim sta se tu u stvari desilo tacno |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Sun 29 Aug 2010 - 4:41 | |
| Sto se tice Kamilinih prljavih poslova sesilija ce sve saznati sta je ona radila i u San Heronimu i za sve ostale njene poslove prlave naravno koje je radila u firmi |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Sun 29 Aug 2010 - 5:33 | |
| Sta nas ceka sutra uvece (ZA NESTRPLJIVE) EPIZODA 58
Sofija govori Antoniu da on nemora da ide iz stana i da moze spavati u dnevnoj sobi jer je to ionako samo za jedno vece,zato sto ce ona sutradan da potrazi sebi neki drugi smestaj. Antonio se zahvaljuje a Sofija ga pita jeli on sam sredio sobu za bebu ili mu je neko pomogao? On joj odg. da je on jedini krivac za to i ako ima nesto sto joj se nesvidja ili netreba da to zamene!!!(ovde mi je pas brando presladak ) Kamila histerise jer joj se Antonio nejavlja na tel.pa mu ona ostavlja poruku da moraju hitno da se vide. Tamajova devojka (neznam kako se zove)se sa njim svadja,a on napada Kamilu i govori joj da sa njim nemoze da se ponasa kako sa Gonsalom. Mark se spremio da ide ali ga Dzenifer opet zavodi. Lihija se zali Sesiliji sto je sofija izdala sobu svom ocu. Luidji smislja plan kako da uzadje i govori prijatelju da ce ga njegova cerka zapamtiti.Veronika vecera sa Pedrom i brine se gde je otisla Sofija.Hoako je uhvatio Dzenifer i marka i galami na njih. Sofija se divi stvarima koje je Antonio kupio i njih dvoje razgovaraju i on joj govori da ako bude imao cerku nece dati da se zaljubi u komlikovanu osobu.Pedro i Veronika se ljube (opet) kamila napada Tamaja sto je dao pare Rokiju da kupi kucu.Pedro poklanja vero izazovni donji ves.Antonio prica lepe stvari Sofiji,a ona ga pita zasto je sve to uradio a on kaze da nezna sta je ljubav i da se uplasio da nikad nije osetio ljubav da je jedina osoba koja mu je dala ljubav njegiva baka.Sofija ga pita za Kamilu i tu ljubav a on govori da nikad nije osetio ljubav prema Kamili nikada.Posle joj cita i ona tako zaspi pa je on poljubi i kaze da mu mora oprostiti,da je se promenio(nisam sigurna dali je tacan prevod).vero se obukla u sexi ves i pedro je zadivljen ali u tom momentu dolazi beni i vidi je tako obucenu.Tamajo ucenjuje kamilu da spavaju a ona place.Beni se svadja sa Vero i pedrom.Dani i Gonsalo pricaju.Luidji zove Sesiliju i trazi da ga poseti a ona kaze da ce ga posetiti pod uslovom da joj kaze kakve veze ima sa Alis(Kamilina mama)i sa Hairom .Beni zove Vero da podje sa njim ali ona necei govori mu da ide. Pedro je tesi ali ona je tuzna i odlazi da spava.Kamila je dosla kod Antonia u zgardu ali portir nece da je pusti jer je dobio zabranu. Ujutru Antonio ljubi sofiju dok ona jos spava(ona se samo pravila da spava)i on ivodi Onixa u setnju i tu dolazi Kamila i napada ga a on trazi od nje burmu i govori joj da je gotova sa opkladama i da ga pusti da zivi svoj zivot,jer on hoce da stvori zivot sa zenom koju voli a ona histerise da to nemoze da joj uradi.Tada joj on govori da se zaljubio u Sofiju,da je voli i da hoce da zajedno sa njom odgaja svoje dete,Kamila tada pocinje da place a on kaze da zeli da prestanu sa svim,da mogu biti samo rodjaci i prijatelji ali ne i ljubavnici.Ona mu tada govori da ona zeli njemu da bude zena a ne prijatelj i da je zaljubljena u njega. Kraj epizode |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Sun 29 Aug 2010 - 8:12 | |
| - Marina_92 wrote:
- Jel bi mogao da mi kaze onaj ko je gledao celu seriju oce li Sesilija saznati sta je Kamila sve radila u San Heronimu pa ce je izbaciti iz firme ili sta.To ce sad biti uskoro u 62 epizodi.Jel zna neko???
da to ce biti u 62 epizodi... advokat njohive firme ce da pokaze sliku na kojoj se ljube antonijo i kamila... osim sesilije svi ce pre nje da saznaju... danijela ima cak da se iznervira kad sazna... svi ima da puknu... stvarno su sledece epizode koje idu vrhunske... sad ce kamila da prizna sve antoniju da je zaljubljena u njega... ali ce antonio njoj reci da je luda i da nikad nece moci da se zaljubi u nju zato sto on vec ima zenu koju voli majku njegovog dete Sofiju... posle ce kamila da ode kod sofije i ima da ja joj pokaze sve snimke antonija i kamile i sve gadosti koje su radili sofiji... tipa onih opklada... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... | |
| |
|
| |
| Saznajte unapred sta ce se desiti... | |
|