| Saznajte unapred sta ce se desiti... | |
|
|
Author | Message |
---|
ikica TVNovele Novi član
Broj postova : 1
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Sat 7 Aug 2010 - 23:47 | |
| mene strashno zanima koja je sada epizoda kod nas?? |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Sun 8 Aug 2010 - 3:46 | |
| Imam i ja pitanje za Lady,s obzirom da je ona izgleda jedina odgledala celu seriju... Kad ce Gonsalo da ostavi Kamilu i pochne vezu sa Danijelom,ko je ona Antonijeva verenica koju on ostavlja u predzadnjoj epizodi,i shta je to uradio Gonsalo da bi sprechio da se Sofija uda za Rokija,jer to spominju u zadnjoj epiki... Mnogo me zanima... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Sun 8 Aug 2010 - 23:03 | |
| Pa ovako Kolacice ce razdvojiti Jenifer onom slikom... Jel bilo to ? Kad Jenifer uhvati Benija dok je pijan, skine ga i kao legne gola pored njega i slika se, to pokaze Veroniki i ona ostavlja Beinija. S druge strane Pedro se smrtno zaljubljuje u Veroniku... Bice zajedno oni neko vreeme, ali ne umem da opsem taj period, bas je dosadno, ona kao nije zaljubljena u njega, voli kolacica, ali ipak se ljubi i to bas stravstveno sa Pedrom :)
Milose :) NJihova veza pocece jer ce to da forsira Camila, kao da Gonsalo bude sa Danijelom da bi mogao da joj trazi novac kad treba, i da utice na nju... Ne sluti da se Gonzalo ustvari zaljubljuje u nju...
Afrodita Roki pri kraju postaje bas uobrazen, misli samo na sebe i slavu, to ce bas da ga zanese i lagace Sofiju da ce joj posle vencanja prodati kuce u San Heronimu koje su kljucne da ne propadne Brando firma. Medjutim on te kuce prodaje Vardiliju, a ne kaze Sofiji nista o tome, na dan vencanja Gonsalo odnosi papire kojim dokazuje da su kuce vec prodate, kao da se oduzi Sofiji sto mu nekad govorila da ga Camila vara a on to nije hteo da vidi... Znaci to je sami kraj :) |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Sun 8 Aug 2010 - 23:40 | |
| Jao hvala ti Lady na tako detaljnom objashnjenju,i izvini shto te stalno zasipamo pitanjima...Stvarno si najbolja... Joh samo jedno pitanjce,ko je ta Antonijeva verenica,koju ostavlja,kako ona upada u prichu,i da lice i njoj Camila zagorchati zivot... |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Mon 9 Aug 2010 - 0:28 | |
| Veterinarka neka... koja ima takodje psa, i koja se odlicno skonta sa Antonijom... I Antonio sve vreme sa njom dok Sofija bude sa Rokijom... |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Mon 9 Aug 2010 - 0:34 | |
| Hoce je varati...Uf bash m nervira shto ce Sofija bti sa Rokijem,ne znam shto,ali on me bash nervira... TNX Lady... |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Mon 9 Aug 2010 - 2:01 | |
| sofi ce ipak biti sa rokije.. uzas... ali dobro... i mene zanima da li ce camila zagorcati veterinarki zivot... mirela hvala ti na tako detaljnom objasnjenju :D |
|
| |
hermiona94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1296 Godina : 29 Lokacija : Mystic Falls
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Mon 9 Aug 2010 - 2:16 | |
| jaooo kamila umire :((
zasto uvek tako mora da bude. uvek je neka likusa koja kroz celu seriju muva glavnog lika i nikad nije bila ubica i odjednom to postaje -.- to pocinje da me nervira , i uvek otima bebu glavne -.- |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Mon 9 Aug 2010 - 2:18 | |
| Cek cek hoce Antonio biti sa Sofijom na kraju ili... |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Mon 9 Aug 2010 - 2:22 | |
| hoce,u zadnjoj epizodi ce se pomiriti... |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Mon 9 Aug 2010 - 2:26 | |
| |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Mon 9 Aug 2010 - 2:47 | |
| nema na chemu,ako mogu nekako da pomognem...tu sam... |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Mon 9 Aug 2010 - 4:20 | |
| - afrodita wrote:
- hoce,u zadnjoj epizodi ce se pomiriti...
e svaka im cast,dotle su cekali : : mada nije zasluzio da ga sofija pogleda.. |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Mon 9 Aug 2010 - 5:58 | |
| Tachno,to sam ja bash danas komentarisala,ne zasluzuje je... |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Mon 9 Aug 2010 - 7:15 | |
| Ma nece ona njoj da zagoracava zivot, pokusace na foru da je Antonio zenskaros te ovo te ono, ali veterinarka nece obracati paznju na nju. Ona je dobra bila, ta devojka, i Antonio se veze kao za njuu, ali uvek misli na Sofiju, jednom prilikom joj kaze ZELIM TE SOFIJA :)))) |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Mon 9 Aug 2010 - 7:45 | |
| au.. malo sam bacio pogled na epizode gde se pojavljuje veterinarka.. uopste nema rivalstva izmedju nje i sofije |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Mon 9 Aug 2010 - 8:18 | |
| A to me bash zanimalo,jedva chekam da gledam... Danas je Antonio saznao da je Sofi trudna...
Gracias por todo Lady... :jupi: |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Mon 9 Aug 2010 - 19:36 | |
| Sad ce on da ode na rehabilitaciju, da se leci u neki centar jer je zavistan od Sexa, i nikom nece da kaze, Sofija ce da misli da je on pobegao, i nece ga prihvatiti posle >D |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Mon 9 Aug 2010 - 19:50 | |
| Jao mukica,pa što joj bre nije rekao,ipak to sve čini zbog nje... Baš mi žao... : : |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Mon 9 Aug 2010 - 20:35 | |
| Uhh, čoveče, čitala sam šta je rekla Lady, šta će se sve desiti! Ko glumi tu veterinarku? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Mon 9 Aug 2010 - 22:50 | |
| Ne mogu da se setim njenog imena.. Mislim da je glumela u Marinu, majku od Paty... cini mi se da je to ta glumica, tj ne cini mi se .. jeste ta glumica... :) |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Mon 9 Aug 2010 - 23:05 | |
| Jeste,to je ta glumica... Zove se Angélica Celaya... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Tue 10 Aug 2010 - 1:16 | |
| Aaa sooper jedva cekam...jel ce Sofija roditi to dete? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Tue 10 Aug 2010 - 1:49 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... Tue 10 Aug 2010 - 2:15 | |
| yee :)) Jel neko zna mozda koja je sada kod nas epizoda? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Saznajte unapred sta ce se desiti... | |
| |
|
| |
| Saznajte unapred sta ce se desiti... | |
|