REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari o seriji!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
AuthorMessage
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 24 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

Komentari o seriji! - Page 24 _
PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptyThu 3 Feb 2011 - 7:16

anahi 4ever! wrote:
Marijano je vec poceo da se zaljubljuje u Auroru :) :hoPhOp:

Ahaa, bash su mi bili slatki :P:

A Teresa je videla Marijana sa Adidom...yeee!!xD
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

Broj postova : 10491
Godina : 30
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 24 Tumblr_m5qyisF85i1rw1osso16_250

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptyFri 4 Feb 2011 - 4:40

Nadina wrote:
Meni se do sada svidja serija, ali me malo podseca na Rubi.

:super: :super:
Slazem se...
I meni je radnja odlicna, gledala sam nekoliko epizoda, ali slazem se sa Stefijem da vecina glumaca glumi za 0...
Anhelik mi je odlicnaaaa... :Good: :Good: Kao i Ana Brenda, ovde je prelepa...
Aida mi izgleda kao da je upravo izasla iz ludnice...
Back to top Go down
-DULE-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-DULE-

Broj postova : 676
Godina : 29
Fan-gif : Elly ^^

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptyFri 4 Feb 2011 - 10:06

Jel zna neko koja je danas epizoda bila?
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptyFri 4 Feb 2011 - 11:53

To i mene zanima xD Nisam gledala danas pa da odgledam na netu
Back to top Go down
*M*E*L*I*S*A*
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
*M*E*L*I*S*A*

Broj postova : 64
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptySat 5 Feb 2011 - 3:06

meni serija djeluje fenomenalno...pa sta ce da bude na kraju s terezom zna li neko??
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptySat 5 Feb 2011 - 3:17

Nezna niko jer se jos uvek snima.
Back to top Go down
Jovana01
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Jovana01

Broj postova : 200

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptySat 5 Feb 2011 - 5:01

Serija je dobra,mada ne stizem da je gledam redovno.
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

Broj postova : 4188
Godina : 31
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 24 Aewnyr

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptySat 5 Feb 2011 - 11:57

aurora i marijano su napokon ozvanicili vezu.. teresa je to saznala ali je i dalje ubedjena da je marijano samo zaljubljen u nju... medjutim to joj marijano demantuje i iz dana u dan sve vise veruje u to da je ipak aurora pobedila... kada joj je teresa prisla i rekla da joj cestita aurora je odbila da se zagrli sa njom zato sto ona zna da joj nikad nece biti drago sto je ona sa marijanom i da zeli da se skroz udalji od nje... da ne mesa njene zle prstice u njenu vezu... i da joj nista ne veruje.. ali teresa ne bih bila teresa kad ne bih nasla novu zrtvu koja je ovog pputa fernando... koji je svakim danom sve ludji za teresom... tako da je teresa fernandu dala da bira... ili ce raskinuti veridbu sa luisom i biti samo njen ili nece biti vise nicega izmedju njih :D jedva cekam da vidim sta ce to fernando odluciti :D ljudovi necu da mi se teresa zavrsi... serija je sad mnogo zanimljiva :D a da ukrali su esperansi bebu a kumberto i huana su se vencali :D
Back to top Go down
http://www.analiasrb.tk
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptySat 5 Feb 2011 - 13:38

wooow, vidim da su epizode koje se sad emituju u meksiku baas zanimljive! drago mi je zbog aurore i marijana :) :hoPhOp: preslatki su mi enamorado
nmg da verujem da ce teresa otici tako daleko sa fernandom o.O A Luisa bila tako dobra prema njoj -.-
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptySun 6 Feb 2011 - 0:32

Serija izuzetno podseća na Rubi, ali je opet potpuno drugačija xD
Mislim da ima nešto što Rubi nije imala.
Inače, gledala sam do sad, ali više neću moći jer polazimo u školu, a ja sam 2. smena :’(:
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptyMon 7 Feb 2011 - 8:43

kolo srece se okrece, u danasnjoj epizodi kada je sve izgledalo da ce Aida pred svima ispasti budala koja se ponizava i moli za oprostaj Teresu, ispaloo je skroz drugacije, Teresa je ispala najjgora jer je Adida rekla da se Teresa stidela svojih roditelja, i sve se preokrenuloo, i bas mi je drago!!!!
Back to top Go down
♥..jeTza..♥
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
♥..jeTza..♥

Broj postova : 4818
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 24 Anlia-gif

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptyMon 7 Feb 2011 - 11:04

Pocela sam da gledam ovu seriju :D U pocetku mi nije bila zanimljiva, ali sada je odlicna, mnogo mi se svidja.. <3
Back to top Go down
-DULE-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-DULE-

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptyTue 8 Feb 2011 - 1:58

Jel se Aida stvarno menja ili to radi da bi zavela Marijana i osvetila se Teresi?
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptyTue 8 Feb 2011 - 2:30

aida ce se stvarno promeniti... postace dobra... mnofo bolja za ljude u kraju nego sto je bila... i sa vremenom kako odimice ima da se zaljubi u marijana... pocetak njihove veze ce biti obicna igra da malo nerviraju teresu... medjutim kasnije se aida zaljubljuje u marijana.. cak ce i nekoliko puta da spavaju :D ahhahaha toliko daleko ce da odu :D ali kasnije marijano raskida sa aidom sto njoj tesko pada... medjutim aida ne bi bila aida kad ne bi bila tvrdoglava kao mazga i ima da bude na raspolaganju marijanu 24 sati dnevno.. znaci svaki izgovor ce da joj bude samo da ga vidi :D ali ce reci aurori da zeli fer da se bori za marijana nece biti kao sto je bilo sa teresom... nego hoce fer borbu :D
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptyTue 8 Feb 2011 - 3:45

Ajmeee...ima da bude zanimljivooo...sooepr :)))
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptyTue 8 Feb 2011 - 5:29

anahi 4ever! wrote:
kolo srece se okrece, u danasnjoj epizodi kada je sve izgledalo da ce Aida pred svima ispasti budala koja se ponizava i moli za oprostaj Teresu, ispaloo je skroz drugacije, Teresa je ispala najjgora jer je Adida rekla da se Teresa stidela svojih roditelja, i sve se preokrenuloo, i bas mi je drago!!!!

potpisujem :)
juce bila jedna od naj epizoda....
Back to top Go down
♥..jeTza..♥
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
♥..jeTza..♥

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptyTue 8 Feb 2011 - 7:40

Ne znam zasto, al meni je Tereza simpaticna xD
A ona i Arturo su mi mnogo lep par.. Mnogo bolji nego on i Paloma, ona mi nekako izgleda stara za njega O.o

Jel zna neko koja po redu je danas bila epizoda i koliko ih ukupno ima?
Back to top Go down
Tamara96
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara96

Broj postova : 824
Fan-gif : https://2img.net/h/i295.photobucket.com/albums/mm128/perronita4ever/ajjajajaj.gif

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptyTue 8 Feb 2011 - 7:53

Paloma ce da umre...
Za one koji MOZDA ne znaju Paloma
je supruga producenta serije Tereza....
Back to top Go down
-DULE-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-DULE-

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptyTue 8 Feb 2011 - 7:55

Zato je i dobila ulogu.
Danas je bila 60. epizoda na Pinku, a ima 150, kod njih je stiglo do 137.
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptyTue 8 Feb 2011 - 9:24

Ne mogu da verujem da ce veza Aide i Marijana biti toliko ozbiljna o.O Nisam to ocekivala xD U svakom slucaju bilo mi je drago danas na kraju kad su se poljubili, a Teresa ih videla :D:
Back to top Go down
♥..jeTza..♥
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
♥..jeTza..♥

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptyTue 8 Feb 2011 - 10:41

Uf, pa naravno, zato je i dobila ulogu, mene nervira -.-

Hvala na odgovorima :)
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptyTue 8 Feb 2011 - 21:06

meni je Paloma okej,dobra glumica
a mislim isto da je previse stara za Artura,mislim bas se vidi
a za 150 epizoda nije jos to tacno,tako se prica...mada uvek mogu da promene
a ja juce nisam videla do kraja epizodu sad cu da pogledam :)
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptyTue 8 Feb 2011 - 22:36

anahi 4ever! wrote:
Ne mogu da verujem da ce veza Aide i Marijana biti toliko ozbiljna o.O Nisam to ocekivala xD U svakom slucaju bilo mi je drago danas na kraju kad su se poljubili, a Teresa ih videla :D:

:super:
Potpisujem :D
Ja nisam gledala sve, jer dok sam došla iz škole, a posle sam gledala Serranove, ali sam kraj videla... I baš mi je drago zbog Aide i Marjana, slatki su mi zajedno :D:
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptyWed 9 Feb 2011 - 4:28

uf danasnja epizoda je za mene veliko iznenadjenje... scena kada teresa vidi artura sa lusijom koji je inace novi lik koji se skoro pojavio oseca ljubomoru... odlazi u sobu i govori da ne moze da veruje da se zaljubila u artura... kaze da je mnogo zaljubljena u njega da cak je pretrpela sve njegove probe... inace arturo ce da bankrotira i da sazna kakva je u stvari teresa... kasnije ima da je stavlja na razne probe i ima da se vrati alkoholu... arturo ce toliko daleko otici sa probaama da ce jedno vreme ziveti u naselju gde zive otac i majka od terese :D danas je i fernando rekao teresi da je odlucio da vise nece da bude sa njom i da ce se ozeniti luisom... ali to teresu ne sprecava da trazi razvod od artura jer kako ona kaze ponos je jaci od ljubavi iako sam artuora ja zaljubljena u tebe :D marijano i aurora raskinuli tacnije aurora je raskinula :D aida je besna i nastavlja da se bori za marijanovu ljubav... marijano govori luisi da je teresa zla i da se ced duze vreme vrti oko fernanda :D tako se zavrsila danasnja epizoda :D
Back to top Go down
♥..jeTza..♥
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
♥..jeTza..♥

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 EmptyWed 9 Feb 2011 - 4:32

aaa jako bih volela da teresa i arturo na kraju budu zajedno <3
samo mi zao sto ce da bankrotira :(
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 24 Empty

Back to top Go down

Komentari o seriji!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 24 of 40Go to page : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next