REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari o seriji!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
AuthorMessage
Girl Swan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Girl Swan

Broj postova : 1016
Godina : 29
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 12 Saraylucas

Komentari o seriji! - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyThu 18 Nov 2010 - 6:14

Toliko me podseca na Rubi,da mi se serija dopada... Dva glumca iz te serije.I to,jedan od njih,Sebastian i u ovoj ima jednu od glavnih uloga. ♥.♥ I jos plus,ime Teresine majke... :D
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Broj postova : 5429

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyThu 18 Nov 2010 - 8:27

Ejpril wrote:
a kakav kraj moze imati?posto ce biti teska zlica?srecno sigurno ne
nek bude samo nes originalno...
Slazem se...a i sinopsis nam najavljuje da ce joj zivot ipak naplatiti za sve sto je ucinila... Haa jedva cekam da se zavrsi u Mexiku i da stave gran final na yt..TOLIKO ME ZANIMAAAA...NESTRPLJIV SAM XD
Back to top Go down
jowana94
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jowana94

Broj postova : 497
Godina : 30
Fan-gif : Duque &  Cata <3 ^^

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyThu 18 Nov 2010 - 8:35

aham i menee ;D
Back to top Go down
http://gossipgirl.forumsr.net/
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Broj postova : 5429

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyThu 18 Nov 2010 - 8:48

Ukoliko,poput mene,ne stizete da gledate seriju kad idete popodne u sk,na Faceu profil Luka serije postavlja epke sa pinka.. :) Tk da znate
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyThu 18 Nov 2010 - 11:32

Mene strasno nerviraju Teresini roditelji, pogotovo njena keva.. Zena je jako nepoverljiva... A tek ona Aida... Tipicna razmazena tatina cerkica...
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 12 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyThu 18 Nov 2010 - 12:31

pratim nesto malo....sta uhvatim...
samo da se ne zavrsi bas isto kao Rubi,onda nema svrhe gledati,jer po meni Barbara Mori je za takvu.. jednu ulogu nezamenljiva...
Back to top Go down
Girl Swan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Girl Swan

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyFri 19 Nov 2010 - 1:40

Levy's girl wrote:
pratim nesto malo....sta uhvatim...
samo da se ne zavrsi bas isto kao Rubi,onda nema svrhe gledati,jer po meni Barbara Mori je za takvu.. jednu ulogu nezamenljiva...
Slazem se,apsolutno...Inace,onaj sto glumi Marijana je presladak,a Sebastian,odnosno profesor Arturo,je standardno sexy. enamorado
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 12 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyFri 19 Nov 2010 - 1:45

Ma nema uopste Tereza taktiku kao Rubi, ni slicnu.

RUbi je trazila nekog ko ce da je izdrzava, a Tereza je zeljna sopstvenog uspeha.. I super mi je poljubac na kraju bio :D
Volela bih da znam ko je glavni od njih dvojice >D
Back to top Go down
JaCkI
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
JaCkI

Broj postova : 3694
Godina : 36
Fan-gif : Fan

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyFri 19 Nov 2010 - 1:56

koja je ep bila juce??
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 12 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyFri 19 Nov 2010 - 1:59

Pa cetvrta epizoda je bila juce ..
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyFri 19 Nov 2010 - 2:11

Juce je bila odlicna epizoda, svideo mi se na kraju poljubac... Ali interesuje me hoce li Teresa preoteti Arturovoj sestri momka, takodje bogatasa? Jel Santamarina igra u ovoj seriji i koga?
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Broj postova : 13336
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 12 Tumblr_m5kzg85Tw71qii7i0o2_250
Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyFri 19 Nov 2010 - 2:20

Nzm zasto imam osecaj da ce se Tereza i Aurora posvadjati kao i Rubi i Maribel... :S
Za sada je serija ok :)
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyFri 19 Nov 2010 - 4:11

Lady_X_ wrote:
Ma nema uopste Tereza taktiku kao Rubi, ni slicnu.

RUbi je trazila nekog ko ce da je izdrzava, a Tereza je zeljna sopstvenog uspeha.. I super mi je poljubac na kraju bio :D
Volela bih da znam ko je glavni od njih dvojice >D

obojica
Back to top Go down
Girl Swan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Girl Swan

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyFri 19 Nov 2010 - 4:14

I meni se dopao poljubac... Teresa ce hteti da preotme Luisi muza (valjda) jer je milioner.Samo,ja sam mislila da je Aurora "Maribel" Po meni,ova serija je ocito "druga Rubi" s tim sto nije sve isto,sto je i fora.Mada,Rubi ce meni uvek biti original,iako je i ona rimejk.
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

Broj postova : 2118

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyFri 19 Nov 2010 - 4:19

uros car wrote:
Juce je bila odlicna epizoda, svideo mi se na kraju poljubac... Ali interesuje me hoce li Teresa preoteti Arturovoj sestri momka, takodje bogatasa? Jel Santamarina igra u ovoj seriji i koga?

ne igra ovde Santamarina... jos ga nije preotela, ali mislim da hoce
Back to top Go down
mvmixy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
mvmixy

Broj postova : 1456
Fan-gif : Charmed

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyFri 19 Nov 2010 - 4:53

Nije mi losa serija..samo ne volim Ruljija nikako...valjda nema kraj ko Rubi,koji je bio totalno bezveze..
Back to top Go down
Girl Swan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Girl Swan

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyFri 19 Nov 2010 - 5:09

Meni se svidja kraj u seriji Rubi,ali bilo bi glupo da se i ovde zavrsi tako...Svakako ce ispastati za svoja dela,i verovatno ce izgubiti lepotu,mislim,pretpostavljam,ali nadam se da nece biti isto kao u Rubi.
Back to top Go down
mvmixy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
mvmixy

Broj postova : 1456
Fan-gif : Charmed

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyFri 19 Nov 2010 - 5:13

ja volim serije koje srecno zavrsavaju :D:
Back to top Go down
nely
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
nely

Broj postova : 2

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyFri 19 Nov 2010 - 6:11

serija je vrh a anhelik izgleda savrseno bas je provokativna,teresa je nesto drukcije od drugih serija i sasvim nesto novo od televise ali je bas zavodljiva ma ko ne bih je hteo imati ahha malo sale
Back to top Go down
Danijela94
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Danijela94

Broj postova : 2039
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 12 Teen-wolf-teen-wolf-3539

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyFri 19 Nov 2010 - 10:30

pratim obavezno seriju i super je
anhelik mi je preeeeelepa stvarno..
Back to top Go down
http://danijelafairytale.tumblr.com
~NevenaNbg~
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
~NevenaNbg~

Broj postova : 405
Godina : 27
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 12 D8a4c1930a9c8e35d0acd2d0c10c8115

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyFri 19 Nov 2010 - 11:22

Danijela94 wrote:
pratim obavezno seriju i super je
anhelik mi je preeeeelepa stvarno..
Back to top Go down
jowana94
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jowana94

Broj postova : 497
Fan-gif : Duque &  Cata <3 ^^

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyFri 19 Nov 2010 - 22:03

obozavam ovu seriju,vise su smorile one sa srecnim zavrsetkom. ne bi volela da prodje kao Rubi,ali opet mora joj nesto biti :D .. teresa je iz epizode u epizodu sve sladja (:
Back to top Go down
http://gossipgirl.forumsr.net/
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

Broj postova : 4188
Godina : 31
Fan-gif : Komentari o seriji! - Page 12 Aewnyr

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptyFri 19 Nov 2010 - 23:36

tatjana94 wrote:
Nzm zasto imam osecaj da ce se Tereza i Aurora posvadjati kao i Rubi i Maribel... :S
Za sada je serija ok :)
e ovo cu da vam otkrijem... nema svadja izmedju Aurore i Terese... Teresa je malo ljubomorna na Auroru zbog toga sto ima bolje krpice i nista vise.. da ostaju drugarice to ostaju... a da se svadjaju zbog marijana nece uopste :)
Back to top Go down
http://www.analiasrb.tk
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptySat 20 Nov 2010 - 0:02

interesantno :D: hvala milose :Good:

al mozda se do kraja serije posvadjaju?
Back to top Go down
Miaa_____♥
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Miaa_____♥

Broj postova : 9820
Godina : 26

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 EmptySat 20 Nov 2010 - 6:35

dajte prekinite više molim vass sa tim uspoređivanjem sa rubi..staln orubi rubi rubi..dostaa... svaka je serija posebna na SVOJ način,tako da nemate pravo tako govoritii... uglavnom,pogledala sam prvu epku i serija me odušeeevilaaa,gledam na megavideu jer kod nas nije počela :( .. angelique je prelijepaa.. i stvarno odlično glumi (: A ja baš volim kad sretno završe..primjer donu barbaru sam obožavala (kao i sad xD) a s jedne je strane završila užasno tužno....i meni su suze navirale svaki put kad bih se sjetila završetka serije..tako možda 2,3 dana..zato mrzim kad tužno završe xDD
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari o seriji!   Komentari o seriji! - Page 12 Empty

Back to top Go down

Komentari o seriji!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 12 of 40Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next