|
|
Author | Message |
---|
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 20 Jul 2010 - 9:41 | |
| SINOPSIS NA SPANSKOM... Este melodrama original de M. Bechelani adaptado por Ximena Suárez y producido por José Alberto Castro se centra en la historia de Teresa (Angelique Boyer), una joven bella e inteligente que pudiendo tenerlo todo se ciega por su ambición desmedida, lo que ocasionará su perdición. Teresa nació pobre y no supo aceptar su realidad. Sus padres la apoyaron para que estudiara y se superara, seguros de que con una carrera, ella mejoraría su nivel cultural y económico. También la apoyó Mariano (Aarón Díaz), su primer amor, el único hombre que Teresa amará a lo largo de la historia… pero ella lo ama a su manera… no con ese amor generoso que busca que el ser amado esté bien aún a pesar del dolor propio. El amor de Teresa es egoísta, ya que considera a Mariano suyo y de nadie más y cree que jamás podrá enamorarse de otra. Descubre en cada capítulo lo calculadora, mentirosa e interesada que llegará a ser Teresa por conseguir lo que se propone, aunque para ello deba traicionar al amor de su vida, a sus padres, a sus amigos, y, finalmente, a ella misma; todo por cambiar el amor por el dinero. |
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 24 Jul 2010 - 2:41 | |
| mozda ce dobro odglumiti Anhelika...ali videcemo kada pocne emitovanje...Da li neko zna kada krece ova serija? |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 24 Jul 2010 - 2:44 | |
| - jovica wrote:
- mozda ce dobro odglumiti Anhelika...ali videcemo kada pocne emitovanje...Da li neko zna kada krece ova serija?
Mislim da je 2 avgusta |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 24 Jul 2010 - 3:00 | |
| meni lično odabir glavne glumice nije loš,više bi voljela da je Ana Brenda ali nije ni Anquelike loš izbor |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 24 Jul 2010 - 3:41 | |
| meni se glavna glumica svidja... jedva cekam da pocne... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sat 24 Jul 2010 - 5:52 | |
| Meni je skroz iritirana nekako Prije bih i Anahi nego nju |
|
| |
Anchi_94 TVNovele Novi član
Broj postova : 26 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 25 Jul 2010 - 22:06 | |
| Jedva cekam da vidim ovo. Mnogi je uporedjuju sa Rubi i td. .Ali nznm. .Ostaje da vidim, iako bih vise voljela da je Ana Brenda igrala glavnu ulogu. .Mada ni protiv Angelique nemam stvarno nista. . |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Sun 25 Jul 2010 - 23:54 | |
| - Anchi_94 wrote:
- Jedva cekam da vidim ovo. Mnogi je uporedjuju sa Rubi i td. .Ali nznm. .Ostaje da vidim, iako bih vise voljela da je Ana Brenda igrala glavnu ulogu. .Mada ni protiv Angelique nemam stvarno nista. .
Ovo je Rubi 2 Cak i slike podsecaju na nju |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 26 Jul 2010 - 0:48 | |
| hari sudiss, a nisi ni odgledao ni jednu epku.... sacekaj drugi avgust pa posle pricaj... cinjenica je da slike podsecaju na Rubi i rpomo i cela prica ali ne mora da znaci... mozda ovo postigne veci uspeh nego i sama Rubi... ja ne sumnjam da ce u Meksiku biiti popularna...ne verujem da ce biti fracaso.... Angelique je posle serije REBELDE tumacila razne likove cak je imala i epizodu ulogu u mega giga popularnoj noveli Mujeres Asesinas 2 i sam to znas... lik ubice Soledad je bio predobar... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 26 Jul 2010 - 0:50 | |
| Rekao sam da i slike rade isto i rade ih,ovaj hoce da povrati slavu Rubi zato je kopira |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 26 Jul 2010 - 0:57 | |
| Hari video sam sliku... rekao sam da i slike lice na famoznu Rubi...
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 26 Jul 2010 - 0:58 | |
| AL dobro ovaj iz terese se vise rascepio : : |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 26 Jul 2010 - 3:59 | |
| Meni isto kao Rubi,čak i Sebastian glumi opet nekog kao što je Hector tamo bio samo je ovde smeđ a tamo plav ..ali pogledaću prvu epku da vidim Ana Brendu tu |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari o seriji! Mon 26 Jul 2010 - 7:11 | |
| ja cu gledati ako je dobro.... |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 28 Jul 2010 - 1:02 | |
| Meni se svidja postava ;)))) |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 3 Aug 2010 - 1:48 | |
| - zvjezdica wrote:
- Meni isto kao Rubi,čak i Sebastian glumi opet nekog kao što je Hector tamo bio samo je ovde smeđ a tamo plav ..ali pogledaću prvu epku da vidim Ana Brendu tu
i meni..anhelik mi je slatka na slikama,sebastiana ne mogu da smislim...nije me mnogo zainteresovala..ista prica... |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 3 Aug 2010 - 2:31 | |
| Dobra je serija, tačno je da je na kalup Rubi ali ipak je zanimljivo. Svi znamo da najbolje prolaze serije sa zlobnicama, tako da će ovo sigurno biti uspešna serija. Bolji je i rimejk Rubi nego Cuidado con angel, Inocente de ti, Mar de amor i ostale serije koje su u suštini iste |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 3 Aug 2010 - 3:03 | |
| odlicna prva epizoda bas mi se svidja |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 3 Aug 2010 - 3:19 | |
| - Nia wrote:
- Dobra je serija, tačno je da je na kalup Rubi ali ipak je zanimljivo.
Svi znamo da najbolje prolaze serije sa zlobnicama, tako da će ovo sigurno biti uspešna serija. Bolji je i rimejk Rubi nego Cuidado con angel, Inocente de ti, Mar de amor i ostale serije koje su u suštini iste mozda si u pravu..mada meni se rubi nikad nije svidjala...valjda ce ova serija bar drugacije da zavrsi... |
|
| |
Mirna TVNovele Novi član
Broj postova : 136 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 3 Aug 2010 - 4:54 | |
| Prva epizoda je bila dobra. Ne podseca baš na Rubi, a i tako je originalna Teresa snimljena pre Rubi... Angelique je bas lepa... Bas me zanima sta ce dalje da se desava :) |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 3 Aug 2010 - 5:22 | |
| Koliko sam video-ne sviđa mi se.... |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 3 Aug 2010 - 9:22 | |
| Angelique mi je lepa na ovim slikama... Mislim da nikada bolje nije izgledala |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 3 Aug 2010 - 22:24 | |
| Baš mi se svidja, zanima me šta će Tereza sada da uradi Angelique me je prijatno iznenadila, zaista je se unela u ulogu :) Aida me baš nerviva, Margarita je stara za tu ulogu |
|
| |
Mirna TVNovele Novi član
Broj postova : 136 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji! Tue 3 Aug 2010 - 22:55 | |
| Ima li netko link gde mogu da skinem 2 epizodu? |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari o seriji! Wed 4 Aug 2010 - 0:58 | |
| Meni je Ana Brenda preljepa,neuporedivo mi je ljepsa od Anhelique.Ona i Aron su mi divan par.Njihov susret u prvoj epizodi i pogledi.Njih dvoje su mi extra. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji! | |
| |
|
| |
|