| Komentari na slike,novosti.... | |
|
|
Author | Message |
---|
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Fri 3 Sep 2010 - 10:06 | |
| - hari_95 wrote:
- A sta je toliko tu strasno?I neke druge su mijenjale ime..
Dolazi nova etapa i tim se mijenjaju mnoge stvari,pa samim tim i verovatno da vise nece imati duhova.Pa bilo bi jos gluplje da ostane isti naziv a da se stvari promijene tj da duha nema..
Jedva cekam te nove epizode,i siguran sam da ce se serija popraviti jer su posisali Segunda,dace sada vise prostora u seriji Ani i Eli je plava <3...I da vidim nove glumce koji ce uci a i ovi koji ce izaci iz serije.Samo da Corinu izbace a ostave Nenu,za ostale me bas briga.. ....Slazem se u potpunosti sa tobom Hari....Corina nema nikakav znacaj u seriji....njen lik mi tako pici po zivcima....ZLA A GLUPA - nista gore nema.....Sad tek krece pravi zaplet i sigurna sam da ce sve biti mnogo bolje....Svasta ce ovde biti..... A tebe Stefy ne razumem ako ti se ne svidja serija prosto nemoj da gledas....Meni je serija super, jer ovako nesto do sad nisam gledala... |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Fri 3 Sep 2010 - 10:50 | |
| Gledam je zato što ne volim nešto da počnem, a da ne završim. -.- |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Fri 3 Sep 2010 - 10:53 | |
| - Stefy wrote:
- Gledam je zato što ne volim nešto da počnem, a da ne završim. -.-
-.- pa ovu toliko ocajnu seriju bi trebao.. Meni je ova serija jednu epizodu cirkus drugu predobra,a posle smorno i sve tako |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Fri 3 Sep 2010 - 11:33 | |
| - hari_95 wrote:
- Stefy wrote:
- Gledam je zato što ne volim nešto da počnem, a da ne završim. -.-
-.- pa ovu toliko ocajnu seriju bi trebao.. Meni je ova serija jednu epizodu cirkus drugu predobra,a posle smorno i sve tako U ovoj seriji ima jako dobrih glumaca, radnja je odlicna, sad ne moze ni svaka epizoda biti zanimljiva....Svako ima pravo na svoje misljenje ali ja ne volim kad neko nesto gleda samo da bi kritikovao, ako ti se ne svidja batalis i kraj..... Ma Hari Eli je mmmmmm......sve ostalo je manje vazno za tebe....PRELEPA JE :srce: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Fri 3 Sep 2010 - 11:55 | |
| - ♥ nenalevy ♥ wrote:
Ma Hari Eli je mmmmmm......sve ostalo je manje vazno za tebe....PRELEPA JE :srce: Jelde ? [You must be registered and logged in to see this image.] :srce: U drugoj etapi ce tako izgledati,jos je ljepsa..Meni je ona sa plavom posebno lijepa |
|
| |
sonjadulce TVNovele Novi član
Broj postova : 1
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Sat 25 Dec 2010 - 0:51 | |
| Moze li mi neko reci kako se zove u pravom zivotu Milejdi? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Sat 25 Dec 2010 - 0:53 | |
| - sonjadulce wrote:
- Moze li mi neko reci kako se zove u pravom zivotu Milejdi?
Liannet Borrego |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Sat 25 Dec 2010 - 1:42 | |
| Zbog glumaca sam i pocela da gledam, a igrom slucaja sam prestala .. A i trenutno mi je prepukiran mozak pa je ne nastavljam, inace je onamo dokle sam je stigla bilo zanimljivo, ja sam cak pravila i capture, bilo mi zanimljivo da sve bude zabelezeno, ali po komentarima sad mi se i ne svidja, ponekad pogledam neki avance... Nemam pojma... za Eli mi je ziva uloga! Ne njanja... Ne volim kad je takva. |
|
| |
majcegu TVNovele Novi član
Broj postova : 265
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Sun 16 Jan 2011 - 20:45 | |
| glumci su super i ja sam zbog toga i pocela da gledam |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Thu 3 Feb 2011 - 0:31 | |
| ok je serija...ja gledam kad stignem...ali slazem se sa Lady sto se tice Ely,ona mi je neku malo aktivniju ulogu... Ana Layevska mi je fantasticna...bas mi se svidja...u nekim scenama mi je slatka,ali u nekim me plasi...ima neke psiho oci... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Thu 3 Feb 2011 - 0:49 | |
| heh slazem se, u vezi da Ana ima psiho oci..xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Thu 3 Feb 2011 - 0:54 | |
| Nema! Meni je prelepa, uopšte ne izgleda psiho, samo na početku dok je duh, ali cilj je bio da izgleda strašno i tako je i izgledala. Ali je posle kad se vrati bomba. |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Thu 3 Feb 2011 - 3:04 | |
| Ma nije bash neka, mnogo je mrsava, nije ni do kolena Elyzabeth : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Thu 3 Feb 2011 - 6:17 | |
| Meni je Ana tri puta ljepsa kao Danijela,ne znam sto ali mi je tako :D Posebno u onim scenama gdje je po snovima sa Nenom,tu je preslatka.A kao Elena mi je uglavnom ruzna,nekako je mnogo mrsava.Mrtvo puhalo xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Thu 3 Feb 2011 - 7:00 | |
| Hih jeste, jel ste videli kada je bila u vencanici, kada je Eduardo ostavio...ona vice na njega, ali je mrsava, kosti joj se videle..xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Thu 3 Feb 2011 - 7:01 | |
| Dobro, mršava jeste i nema grudi, ali je lepa u licu, meni se sviđa. Kao Danijela u snovima me podseća na neko malo dete. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Thu 3 Feb 2011 - 7:10 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Thu 3 Feb 2011 - 7:17 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... | |
| |
|
| |
| Komentari na slike,novosti.... | |
|