| Komentari na slike,novosti.... | |
|
|
Author | Message |
---|
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Mon 26 Jul 2010 - 13:04 | |
| - *Flippy* wrote:
- ahaaa..mi se isto nadam da necemo da zaspimo..odgledale smo sada ovu prezentaciju na engleskom bas je dobra..ely mi bolja kad prica engleski nego španski i bas mi je slatka kad kaze ono "it's six in the morning and we are trying to look good"
kad bi ja onako izgledala u 6 ujutro apsolutno ništa protiv ne bi imala :: Pa njoj je engleski prvi jezik a spanski drugi...Sama je to rekla..Odlicno ga prica Da : : |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Mon 26 Jul 2010 - 13:05 | |
| e ja to nisam znala :)) glas joj skroz drugačije djeluje kad jedna priča a kd drugi barem meni :) Ana mi je isto simpa onaj segundo manje više :) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Mon 26 Jul 2010 - 13:10 | |
| - *Flippy* wrote:
- e ja to nisam znala :))
glas joj skroz drugačije djeluje kad jedna priča a kd drugi barem meni :) Ana mi je isto simpa onaj segundo manje više :) Aha osjeti se razlika.bolje prica eng |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Mon 26 Jul 2010 - 13:20 | |
| aham :)) bilo bi fora da snimi neku seriju na eng |
|
| |
SaraLoveWill<3 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 502 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Sat 21 Aug 2010 - 11:31 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Sat 21 Aug 2010 - 11:37 | |
| Da cak su joj napravili da nema noge :D Mene ova buni :D [You must be registered and logged in to see this link.]Svi su oni nesto kao zamagljeni osim Elene L..Ovi su zivotinje,Elena C duh..Elena L jedina normalna I da svidja mi se ova: [You must be registered and logged in to see this link.]Eli je mnogo lijepa sa sesirom |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Sun 22 Aug 2010 - 0:44 | |
| |
|
| |
Suzy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 599 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Wherever you go,you know I'll be there...<3
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Sun 22 Aug 2010 - 0:51 | |
| Extra su slike! Baš su extra izveli ovu s duhom....:)) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Sun 22 Aug 2010 - 0:56 | |
| |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Fri 27 Aug 2010 - 5:43 | |
| Daj Bože da ubace Maritzu Rodriguez u seriji!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Fri 27 Aug 2010 - 7:02 | |
| Super ako budu Martiza I aNDREA |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Fri 27 Aug 2010 - 8:03 | |
| jao... Kad bi to moglo.. :))) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Fri 27 Aug 2010 - 11:17 | |
| - hari_95 wrote:
- Super ako budu Martiza I aNDREA
Da, njih dve su menie extra! |
|
| |
...:::RuDe BoY:::... TVNovele Novi član
Broj postova : 225 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Fri 27 Aug 2010 - 14:05 | |
| Mega bi bilo da ubace Maritzu... Jedva cekam da pocne da se emituje kod nas ova serija... Traileri izgledaju odlicno, ne sumnjam u kvalitet iste... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Fri 27 Aug 2010 - 23:07 | |
| - ...:::RuDe BoY:::... wrote:
- Mega bi bilo da ubace Maritzu... Jedva cekam da pocne da se emituje kod nas ova serija... Traileri izgledaju odlicno, ne sumnjam u kvalitet iste...
Razočaraću te, to što je na promosima i trejleru nije ono što je u seriji. :/// |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Sat 28 Aug 2010 - 12:14 | |
| Ne mogu da verujem da serija ima ovako los rejting....ali ako ubace jos likova jos veca konfuzija ce nastati....Ali meni je zanimljivo tako da mogu da ubace koga hoce... : : Erik Elijas.....hmm.....bese tu muvanja nekad..... : : .....Zanimljivo bi to bilo videti..... : : :888: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Sat 28 Aug 2010 - 13:35 | |
| - ♥ nenalevy ♥ wrote:
- ali ako ubace jos likova jos veca konfuzija ce nastati....
Ma da..Sada kad bude reklama ici ce nuevos cabbalos en EFDE,no lo pierdan Por Telemundoo - ♥ nenalevy ♥ wrote:
- Erik Elijas.....hmm.....bese tu muvanja nekad..... :: .....Zanimljivo bi to bilo videti..... :: :888:
Bese bese Jos levy snima sa Maite Prava serija Al dobro ne brinem za Eli snaci ce se ona : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Fri 3 Sep 2010 - 7:59 | |
| Kakva je ovo glupost da menjaju ime serije? Od Telemunda nisam očekivao ovakav cirkus, sve gore od goreg. :// |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Fri 3 Sep 2010 - 8:04 | |
| A sta je toliko tu strasno?I neke druge su mijenjale ime.. Dolazi nova etapa i tim se mijenjaju mnoge stvari,pa samim tim i verovatno da vise nece imati duhova.Pa bilo bi jos gluplje da ostane isti naziv a da se stvari promijene tj da duha nema..
Jedva cekam te nove epizode,i siguran sam da ce se serija popraviti jer su posisali Segunda,dace sada vise prostora u seriji Ani i Eli je plava <3...I da vidim nove glumce koji ce uci a i ovi koji ce izaci iz serije.Samo da Corinu izbace a ostave Nenu,za ostale me bas briga.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Fri 3 Sep 2010 - 8:50 | |
| - hari_95 wrote:
- A sta je toliko tu strasno?I neke druge su mijenjale ime..
Dolazi nova etapa i tim se mijenjaju mnoge stvari,pa samim tim i verovatno da vise nece imati duhova.Pa bilo bi jos gluplje da ostane isti naziv a da se stvari promijene tj da duha nema..
Jedva cekam te nove epizode,i siguran sam da ce se serija popraviti jer su posisali Segunda,dace sada vise prostora u seriji Ani i Eli je plava <3...I da vidim nove glumce koji ce uci a i ovi koji ce izaci iz serije.Samo da Corinu izbace a ostave Nenu,za ostale me bas briga.. Ako izbace Korinu, neću više ni da gledam. Ja nisam gledao nijednu seriju koja menja ime, ne dopada mi se to. -.- Daj Bože da ubace Maritzu i Andreu. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Fri 3 Sep 2010 - 8:58 | |
| A sta je kod Corina zanimljivo?Meni stvarno nista... A evo npr promijenila ga je Amores de Mercaro u Amores |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Fri 3 Sep 2010 - 9:00 | |
| - hari_95 wrote:
- A sta je kod Corina zanimljivo?Meni stvarno nista...
A evo npr promijenila ga je Amores de Mercaro u Amores Pa nisam to gledao. Meni se Korina sviđa zato što je zla i zato što se bori za ono što hoće, iako su je prevarili, nije kao Elena, pa da spašava Latonju iz požara posle svega. -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Fri 3 Sep 2010 - 9:16 | |
| - Stefy wrote:
- hari_95 wrote:
A evo npr promijenila ga je Amores de Mercaro u Amores Pa nisam to gledao. Meni se Korina sviđa zato što je zla i zato što se bori za ono što hoće, iako su je prevarili, nije kao Elena, pa da spašava Latonju iz požara posle svega. -.-
Pa meni se ona ne svidja prvo jer je obicna ovca tacnije glupaca..Mislim Nena i Said su joj prodali pricu kako on nema jezik odsecen mu sta vec,a da je Nena nepokretna i kad su otisli da urade nekakav ekcorzizam ili kako se vec pise ova je pocela da trci a ovaj da prica..Al zaboravih Corina veruje u cuda.. Bas me zbog toga iritira i nervira me jer ga igra Martiza B jer tu glumicu ne podnosim jos od Acorralade bas je antipaticna i nema pojma o glumi,ali ipak je to moje misljenje..Sto se tice imena meni se ime ne svidja a ni to sto su ga promijenili mada nije ni to toliko strasno.. Bolji naziv mi je svakako El Fantasma de Elena... A to sto Elena spasava Latonju iz pozara.Kazi mi jednu dobricu iz serija koja to ne bi uradila |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Fri 3 Sep 2010 - 9:18 | |
| - hari_95 wrote:
- Stefy wrote:
- hari_95 wrote:
A evo npr promijenila ga je Amores de Mercaro u Amores Pa nisam to gledao. Meni se Korina sviđa zato što je zla i zato što se bori za ono što hoće, iako su je prevarili, nije kao Elena, pa da spašava Latonju iz požara posle svega. -.-
Pa meni se ona ne svidja prvo jer je obicna ovca tacnije glupaca..Mislim Nena i Said su joj prodali pricu kako on nema jezik odsecen mu sta vec,a da je Nena nepokretna i kad su otisli da urade nekakav ekcorzizam ili kako se vec pise ova je pocela da trci a ovaj da prica..Al zaboravih Corina veruje u cuda.. Bas me zbog toga iritira i nervira me jer ga igra Martiza B jer tu glumicu ne podnosim jos od Acorralade bas je antipaticna i nema pojma o glumi,ali ipak je to moje misljenje..Sto se tice imena meni se ime ne svidja a ni to sto su ga promijenili mada nije ni to toliko strasno.. Bolji naziv mi je svakako El Fantasma de Elena... A to sto Elena spasava Latonju iz pozara.Kazi mi jednu dobricu iz serija koja to ne bi uradila Analia nikada ne bi spasila Rickyja. ;) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... Fri 3 Sep 2010 - 9:21 | |
| - Stefy wrote:
- hari_95 wrote:
- Stefy wrote:
- hari_95 wrote:
Pa meni se ona ne svidja prvo jer je obicna ovca tacnije glupaca..Mislim Nena i Said su joj prodali pricu kako on nema jezik odsecen mu sta vec,a da je Nena nepokretna i kad su otisli da urade nekakav ekcorzizam ili kako se vec pise ova je pocela da trci a ovaj da prica..Al zaboravih Corina veruje u cuda.. Bas me zbog toga iritira i nervira me jer ga igra Martiza B jer tu glumicu ne podnosim jos od Acorralade bas je antipaticna i nema pojma o glumi,ali ipak je to moje misljenje..Sto se tice imena meni se ime ne svidja a ni to sto su ga promijenili mada nije ni to toliko strasno.. Bolji naziv mi je svakako El Fantasma de Elena... A to sto Elena spasava Latonju iz pozara.Kazi mi jednu dobricu iz serija koja to ne bi uradila Analia nikada ne bi spasila Rickyja. ;) Eto taj primer..Jos neki ..Ima ih max 3-4 Svaka serija,moze se raditi i o duhovima ili bilo cemu drugom sto nema uglavnom u serijama,ima vecinom iste fore |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na slike,novosti.... | |
| |
|
| |
| Komentari na slike,novosti.... | |
|