|
|
Author | Message |
---|
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 21 Aug 2010 - 5:05 | |
| - Suzy wrote:
Sve u svemu,avance za sledeću epku nije ništa posebno.Benjamin,konj jedan hoće da smesti Eleni,ali videćemo....I glupo mi što neće biti u ponedeljak(utorak) serije zbog "izbora za miss...." blabla....baš moraju tad birati misicu! gagh!! Nisam to znao Btw Suzanka mogla bi da se prijavis xD |
|
| |
Suzy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 599 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Wherever you go,you know I'll be there...<3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 21 Aug 2010 - 5:07 | |
| - hari_95 wrote:
- Suzy wrote:
Sve u svemu,avance za sledeću epku nije ništa posebno.Benjamin,konj jedan hoće da smesti Eleni,ali videćemo....I glupo mi što neće biti u ponedeljak(utorak) serije zbog "izbora za miss...." blabla....baš moraju tad birati misicu! gagh!! Nisam to znao Btw Suzanka mogla bi da se prijavis xD Pa ima u avance-u kao: "Telenovela će ustupiti svoje mesto izboru za Miss Universe 2010,a u utorak......" A vidiš,to mi nije palo na pamet....Imaš pravo,odoh ih zvati...xD |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Komentari serije Sun 22 Aug 2010 - 0:47 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 22 Aug 2010 - 0:48 | |
| - Stefy wrote:
- ELIZABET Y WILLIAM wrote:
- Ima li 24 ???
Capitulo 024: [You must be registered and logged in to see this link.] Xvala... |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Sun 22 Aug 2010 - 5:03 | |
| Одгледао сам 24. епизоду. Почео сам да волим Дулсе, не знам зашто, некако ми је екстра јер је зла. Сандра ме ужасно нервира, само смара Монтекриста, а он неће ништа с њом. Нервира ме овај Дулсин син, Едуардито, баш ми је антипатичан. Добра је сцена када Ребека сазна да је Елена трудна. Баш сам се изненадио оним што је Лаура открила, мислим да ће је сада Бенхамин пронаћи и мучити, као што је на презентацији било. Мислим да ће бити нешто између Лауре и Валтера. Авансе је ок, ништа посебно. Већ друга недења да је авансе за понедељак везан за Елену и Монтекриста. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 22 Aug 2010 - 5:56 | |
| Gledala sam 24 epku..xaxaa cool..je Elena Lafe je ok,Corina ok...Eduardo mi je ok...laura je super...Sta li ce se desiti kad dodje do kraja podruma( ako uopste dodje )....Rebeca je smijesna kad se zamalo nije udavila kad je saznala da je Elena trudna...Latoya me i dalje nervira,Dulce pogotovo...Montekristo takodje...Ja mislim da bi Laura i Walter bili slatki zajedno...Benjamin ce nju proganjati 100 %.... Policajac onaj mi je ok...Margot je ok... Sve u svemu je ok...Avance je ok... Cekam 25 epizodu,... |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
Broj postova : 504 Godina : 29 Lokacija : Sa Sandrom zauvek!!!
| Subject: Re: Komentari serije Tue 24 Aug 2010 - 9:47 | |
| Ja sam tek dana spoceo da gledam,haha.Serija nije losa...Mada,omiljeni i najbolji lik mi je Fernanda *ili kako se vec zove sestra od one sto je s kocila sa balkona*...sve u svemu,gde god se pojavi Ana Layevska je cool,odlicna glumica...sto se tice Elene *Ely* super je...;)!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 24 Aug 2010 - 11:09 | |
| - Milos wrote:
- Ja sam tek dana spoceo da gledam,haha.Serija nije losa...Mada,omiljeni i najbolji lik mi je Fernanda *ili kako se vec zove sestra od one sto je s kocila sa balkona*...sve u svemu,gde god se pojavi Ana Layevska je cool,odlicna glumica...sto se tice Elene *Ely* super je...;)!!!
Danijela se zove, nema nikakve Fernande. xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 24 Aug 2010 - 11:24 | |
| Jedva cekam da se vratim kuci i da nastavim gledanje..Stao sam na 20 i nekoj cini mi se ep..Zadnju sam gledao kada je Nena bila kod Korine... Mrzim spor net :DD :@ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 24 Aug 2010 - 11:28 | |
| - hari_95 wrote:
- Jedva cekam da se vratim kuci i da nastavim gledanje..Stao sam na 20 i nekoj cini mi se ep..Zadnju sam gledao kada je Nena bila kod Korine...
Mrzim spor net :DD :@ Znam kako vam je. Tako mi je drago!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 24 Aug 2010 - 11:32 | |
| - Stefy wrote:
- hari_95 wrote:
- Jedva cekam da se vratim kuci i da nastavim gledanje..Stao sam na 20 i nekoj cini mi se ep..Zadnju sam gledao kada je Nena bila kod Korine...
Mrzim spor net :DD :@ Znam kako vam je. Tako mi je drago!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E mrs |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 24 Aug 2010 - 11:34 | |
| - hari_95 wrote:
- Stefy wrote:
- hari_95 wrote:
Mrzim spor net :DD :@ Znam kako vam je. Tako mi je drago!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E mrs E, sad, evo ti. "Za svo zlo koje si mi naneo!" Idi sad kod Waltera da ti ubrza net, ajde idi. :PpPppPPPPPPPPPPPPPPPPPPP |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 24 Aug 2010 - 11:36 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 24 Aug 2010 - 11:48 | |
| |
|
| |
~*Someone like you*~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8482 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 24 Aug 2010 - 23:42 | |
| dns je bila soop epika...sutra ce biti swasta... |
|
| |
Suzy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 599 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Wherever you go,you know I'll be there...<3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 25 Aug 2010 - 6:49 | |
| Gledala 25. niš posebno.....Žao mi Cristine :(( Bila je extra cura....:(( A Dulce je glupa ko noć...prijavila Vicky sad će se sve otkriti :// A Latona me nervira do daske :SSS Montecrista bih zadavila....:@@@ Avance nije loš,čini se da se radnja razvija polako....Daniela je histerična do te mere da mislim da ću morati da je preskačem :// |
|
| |
~*Someone like you*~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8482 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 25 Aug 2010 - 7:05 | |
| hehe...sad ce Danijela hteti ponowo da oswoji Eduarda...owo ono... |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Wed 25 Aug 2010 - 7:35 | |
| hahah da,cuj mene Fernanda...pa koliko serija gledam,ne mogu sve likove da popamtim :DDD |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Wed 25 Aug 2010 - 8:55 | |
| cim sve nadoknadim,komentarisacu,ja se nadam da cu sve stici do kraja nedelje |
|
| |
Mimm TVNovele Novi član
Broj postova : 133 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 25 Aug 2010 - 10:28 | |
| Ja mislim da ce serija da bude fantasticna!!!!!Jer kad Eli glumi..msm...nema sta tu da se prica!!!! :srce: :srce: :srce: |
|
| |
ella_princess TVNovele Novi član
Broj postova : 8
| Subject: Re: Komentari serije Wed 25 Aug 2010 - 11:12 | |
| super je ova serija...msm da ce da bude odlicna jedva cekam da pocne da se emituje ako se bude uopste emitovala..inace znate li da li ce se prikazivati na pinku ili nekom drugom vec kanalu? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 25 Aug 2010 - 12:07 | |
| Nema još nikakvih informacija da li će se uopšte emitovati kod nas. Odgledao sam 25. epizodu. Baš mi je super, nije mi nešto smorna. Zavoleo sam Dulse u ovoj epizodi, totalno je zla, drago mi je da je prijavila Viki i da će svi otkriti da Dario ima dete s njom, ali ipak mislim da je to dete Montekristovo, a ne Dariovo. Elena me baš nervira, šta ima da priča sa Montekristom kad neće ništa s njim, izgleda kao da namerno hoće sebi da uništi brak, nije da sam protiv te veze, ali ako TOLIKO voli Eduarda, šta se petlja sa Montekristom? :S Moćno mi je kada se Laura probudi u onoj venčanici, baš sam se nasmejao. Latonja je baš odvratna, mnogo me nervira sa njenim glupostima! rofl Avance je ništa posebno. |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Wed 25 Aug 2010 - 12:21 | |
| Ljudi...ne znam da li ste znali.......ali devojka koja je s kocila s tornja nije bila otprilike Elena,vec Daniela!Sad sam procitao na youtube-u da svi to komentarisu da je biilo ocigledno. Msm,logicno je.Kao prvo kada je Elena uhvatila onu doktorku,en zaboravite da Daniela nije bila tako agresivna...tako da,po svemu sudeci,ziva je Elena Calcano,a Daniela je mrtva...joj ne znam vise,ne znam sta da verujem xDDD!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 25 Aug 2010 - 12:38 | |
| To se na ovom forumu stavlja u spojleru, Miloše. ;) - Code:
-
[spoiler]OVDE UBACITI TEKST[/spoiler] Bio bih ti veoma zahvalan kada bi sve što će se desiti stavljao u spojleru, mada znam da namerno nećeš, ali ipak ću napisati ovo. |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Wed 25 Aug 2010 - 12:47 | |
| Stefy,kao sto vidis,ovde ima jos clanova.Ja ne pisem niti radim nista namerno,zasto mislis da je sve povezano s tobom ako gledas ovu seriju.Ako neces da citas ne moras,ja te uopste ne teram.Mon Dieu! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|