REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
AuthorMessage
***Danna es mi Princesa**
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
***Danna es mi Princesa**

Broj postova : 14139
Godina : 27
Fan-gif : Alguien te mira

Komentari serije - Page 26 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptyWed 18 Aug 2010 - 21:53

da na yt
Back to top Go down
http://www.danna-garcia.com
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptyWed 18 Aug 2010 - 22:17

O danas imam poslaa.a..
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptyWed 18 Aug 2010 - 23:41

***Danna es mi Princesa** wrote:
121? xDD

Odgledala sam 21. epku...Ok je
Ma pogrešio sam, ali me mrzelo da editujem.
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptyThu 19 Aug 2010 - 1:24

xeexe...gledam 22..
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptyThu 19 Aug 2010 - 4:48

Odgledao sam 22. Nena mi se sve više i više sviđa, Korina je bila extra kada je prodala onaj nakit. Rebeka mi je bila smešna kada se svađala sa Darijom i rekla mu da uvek sluša Eduarda i kada je došla Laura i rekla joj da nema njenog nakita. Dulse me užasno nervira, totalno mi je antipatična. Volim kada je Marijela ispituje i postavlja je na svoje mesto, stvarno je f**a kad hoće sa Tomasom da se spanđa da bi učinila nažao Marijeli. o_O Latonja me sve više nervira, jedva čekam da vidim u šta će Benhamin da se pretvori, verovatno će da bude kao kad se tad Montekristo u nekoj epizodi pretvorio u nešto i bile su mu crne oči, onaj duh Kabe, tako nešto. Takođe sam nešto primetio, ako je Kristina (služavka koju je Dulse otpustila) onog dana kada su Rebeka i Viki tražile Eduarda, izvela napolje, kako ga onda ne poznaje kada je Dulse došla s njim u pre nekoliko epizoda. Takođe, Eduardo nosi istu jaknu, kao Diablo na promo slikama:
Diablo: [You must be registered and logged in to see this link.]
Eduardo: [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptyThu 19 Aug 2010 - 5:24

Vidjela sam 22.. Super je...
Elena Lafe mi je odlicna...
Latonja i Dulce me uzasno nerviraju...
Corina je ok..
Od Rebece pucam od smijeha...
Kad je ono rekla da ce Jadna Dilce da ostane bez i jedne pare,kako je Dario pogledao xiixix
Takodje Latoya je luda 100 % dovodi jos ludjul Danielu u kucu..
Tako da su obje 100 % lude !!!
Laura je ok...
Eduardo takodje..
Milo mi je sto je Mariela dovela na mjesto Dulce.Tako joj i treba., !!!!
Sve u svemu epka je ok..
Jedva cekam 23..

Last edited by ELIZABET Y WILLIAM on Fri 20 Aug 2010 - 2:07; edited 1 time in total
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptyThu 19 Aug 2010 - 5:34

Stefy wrote:
Odgledao sam 22. Nena mi se sve više i više sviđa, Korina je bila extra kada je prodala onaj nakit. Rebeka mi je bila smešna kada se svađala sa Darijom i rekla mu da uvek sluša Eduarda i kada je došla Laura i rekla joj da nema njenog nakita. Dulse me užasno nervira, totalno mi je antipatična. Volim kada je Marijela ispituje i postavlja je na svoje mesto, stvarno je f**a kad hoće sa Tomasom da se spanđa da bi učinila nažao Marijeli. o_O Latonja me sve više nervira, jedva čekam da vidim u šta će Benhamin da se pretvori, verovatno će da bude kao kad se tad Montekristo u nekoj epizodi pretvorio u nešto i bile su mu crne oči, onaj duh Kabe, tako nešto. Takođe sam nešto primetio, ako je Kristina (služavka koju je Dulse otpustila) onog dana kada su Rebeka i Viki tražile Eduarda, izvela napolje, kako ga onda ne poznaje kada je Dulse došla s njim u pre nekoliko epizoda. Takođe, Eduardo nosi istu jaknu, kao Diablo na promo slikama:
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptyThu 19 Aug 2010 - 5:48

xxiix jeste ista jakna.a...
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Godina : 28
Fan-gif : ♥♥♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptyThu 19 Aug 2010 - 8:15

Stefy wrote:
Gledala sam tu epiku heh primetila sam al nisam obracala paznju ;)
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptyThu 19 Aug 2010 - 8:37

Meni je jakna bila poznata i onda sam se setio.
Back to top Go down
Dulce Princess
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Dulce Princess

Broj postova : 9243

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptyThu 19 Aug 2010 - 10:16

Serija je vrh
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptyFri 20 Aug 2010 - 1:50

Odgledao sam 23. Krivo mi je jer Korina i Nena nisu bile mnogo u epizodi. Sviđa mi se kada Marijela zove Rebeku, i Viki kad kaže da će da odžepare Margot. Dulse me iznervirala kada je htela da da injekciju Margot, i baš mi je bilo drago kada je ušla Marijela. Sada mi ništa nije jasno, Benhamin se nije pretvorio u konja, nego je samo imao crvene oči. :/ Baš bih voleo da saznam tajnu tog duha Kabe koji je ušao i u Montekrista negde na početku serije. Danijela mi je odvratna, mrzim ludače u serijama. Glupo mi je bilo kada je Rebeka rekla Gandiki i Alanu da odu u njenu sobu, kao da joj je trebalo 5min da stigne i + je Korina obrisala tragove. Sve više i više me zanima ta tajna muškarca porodice Hiron. Kraj je baš iznenađujuć, šteta što Korinu ne pokažu tako od peta do glave.
Avance je ok, ništa posebno, sada sve ukazuje da je Eduardo protiv Elene, a izgleda da nije. :/
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptyFri 20 Aug 2010 - 2:04

Ja sad gledam 23..
Back to top Go down
♥ nenalevy ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
♥ nenalevy ♥

Broj postova : 1153
Godina : 34
Fan-gif : Komentari serije - Page 26 Miradaspeq

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptyFri 20 Aug 2010 - 2:42

Hohohoho......Imala sam oscecaj da je Dulce velika zloca, ali ovo sa Montekristom nisam ocekivala....Obozavam svu ovu misteriju, neverovatno drzi paznju... :jupi:
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptyFri 20 Aug 2010 - 5:12

Pogledala sam 23 epku,...Ok je..Ja stvarno cekam kad ce misterije iz porodice Giron izaci na vidjelo...Danijela je totalno luda...Slomila im one slike..xDD Boze...Koja ludaca.. !!!Corina mi je danas bila bezveze...Uklonila otiske...:PPP Benjamin me poceo nervirati...Ne razumijem taj dio vezani za njega..Latonja je glupaca jedna...Ona je prava majka od ,,Elenite y Danijelite ''...Al stvarno Latoya je luda,drzi kosti u podrumu...PIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiii...Eduardo je ok ,ja ne sumljam u njega.. Samo mi nije drago sto ne vjeruje Eleni i Lauri za osobu koja je dosla u sobu...Mislim imaju previse dokaza..Hocu reci da su je vidjele Milady,Elena Lafe,laura i Corina... I opet niko im ne vjeruje..OMG. !!!!Rebeca mi je i dalje smijesna.. Pomalo bezobrazna...Msm ne pomalo nego dosta..Montekristo je odvratan..Uzas...Dulce je uxvacena na dijelu kad je htjela dati Margot inekciju...Ujedno je i FUFA jer se kaci s Dariom i Montekristom..I ko zna s kim jos...Ne podnosim je..Razmisljam ako bi se desilo ,kad bi se desilo da Elena ( dux ili sta je vec ) da vidi Danielu.. ??? Zanimalo bi sta bi se tada desilo...Rebeca hoce da okrivi lauru,...Neznam zasto..Niti da znam ne bi mi bilo jasno zasto..xDDD Ne bih voljela da Elena posumlja u Eduarda ,jer bi me pocela nervirati....Danasnja je bila ok..Vidjecemo sledecu...Avance za 24 je ok...Nista ..Zeljno iscekujem 24 epku...
:srce: :srce: :srce: :super: :super: :super:

Evo kao sto vidite sama sam sebi pohvalila post...xDDDDDDDDD

haha haha haha ::D: ::D: ::D:
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptyFri 20 Aug 2010 - 8:44

Danijela će vikati na Elenu i reći će joj da ode iz kuće. Imate to na ovom videu:
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptyFri 20 Aug 2010 - 10:12

A xvala super.. !!
Back to top Go down
charmend
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
charmend

Broj postova : 462

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptyFri 20 Aug 2010 - 21:10

ok je serija
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije - Page 26 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptyFri 20 Aug 2010 - 21:46

Ja gledala 20-tu, dobra je bila. Kad vide duga Corina, ahaha, odlicna scena kad je pala u kadu.

Stefy to sam bas gledala juce i zakljucila da uskoro pocinje pakao kad dodje Danijela.

Back to top Go down
charmend
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
charmend

Broj postova : 462

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptyFri 20 Aug 2010 - 22:16

extra serija,obozavam je... :srce: :srce: :srce:
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptyFri 20 Aug 2010 - 23:47

Ima li 24 ???
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptySat 21 Aug 2010 - 1:16

ELIZABET Y WILLIAM wrote:
Ima li 24 ???
Capitulo 024:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

Broj postova : 16562
Godina : 29
Fan-gif : Komentari serije - Page 26 218202510M5RG95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptySat 21 Aug 2010 - 4:01

Na ovom kanalu se redovno postavljaju epziode:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Da ne pitate svaki put :))
Back to top Go down
http://www.elizabeth-gutierrez.tk/
SaraLoveWill<3
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
SaraLoveWill<3

Broj postova : 502
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije - Page 26 Baj-gaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptySat 21 Aug 2010 - 4:16

počela sam da gledam
pogledala sam prvih 5 epizoda i onda ošla na more
moram da nastavim jer je serija predobra
Back to top Go down
Suzy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Suzy

Broj postova : 599
Godina : 30
Fan-gif : El fantasma de Elena &lt;3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 EmptySat 21 Aug 2010 - 4:59

Joj.Konačno odgledah sve.Bila sam u žešćem zaostatku,pa sam gledala sve od 20. do 24. epizode....Umrla sam.

Mislim da je sve namešteno tako da Eduardo isppadne negativac,a mislim da nije.Laura počinje da smara,koliko ju je pre smarala Elena sa duhovima,toliko sad ova smara Elenu. Daniela je onako,ništa posebno,glupa je ko noć...Ući u sobu i sve porazbijati :/....Malo mi je creepy ono što Benjamin nadgleda celu kuću...(uzgred budi rečeno,koji glupan da se ne vakciniše :S ) Dario smara,Montekristo smara(sad skoro sve scene s njim preskačem)....Dulce bih ubila kad bih je videla na ulici,ali ubila! Grrr....Kako me iznervirala kad je prisluškivala( a čula je samo onoliko koliko joj je bilo dovoljno da čuje,nije čula da će i ona dobiti deo....a glupo mi je to što će i Thomas i Mariela biti naslednici,pa svakako će sve ostaviti Eleni kad oni umru :S) Onaj mali il mi se čini il je bio lepši kad je bio pod kolima xDDD(ne,nisam sadista,ali mali je ružan koliko je težak) Inspektor me isto nervira,sve što govori premotam....Užas jedan koliko čovek ružno govori,baš me nervira....i ono kako kaže Elena Calcano me ubija u pojam....xDDD

Sve u svemu,avance za sledeću epku nije ništa posebno.Benjamin,konj jedan hoće da smesti Eleni,ali videćemo....I glupo mi što neće biti u ponedeljak(utorak) serije zbog "izbora za miss...." blabla....baš moraju tad birati misicu! gagh!!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 26 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 26 of 40Go to page : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next