REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Dos hogares

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21  Next
AuthorMessage
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

Broj postova : 654
Godina : 33
Fan-gif : Dos hogares - Page 19 Tumblr_inline_n2rqbg6lJT1r34pr7

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyMon 18 Apr 2011 - 7:31

jaoj ne mogu docekati promo ove serije :D kada ce vec jednom da izadje? aaaaa :@
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyMon 18 Apr 2011 - 10:19

Dos hogares - Page 19 F20l92

Quote :
jaoj ne mogu docekati promo ove serije :D kada ce vec jednom da izadje? aaaaa :@

ne mogu ni ja, kao ni milioni fanova sirom sveta xDD ovo je definitivno najiscekivanija serija :)
anahi najjbolja i najlepsa, serija ima zagaranotvan uspeh sa njom :Good: :Good:
Back to top Go down
Milicasvc
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milicasvc

Broj postova : 151

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyMon 18 Apr 2011 - 21:48

Quote :
Ali na slici se vidi da je Anahi :)
Toj prije opeeracija.
Jer bas se vidi da ima slicne crte lica, nije moguce da ima osoba neka koja bas bas bas tako lici na nju.

Dušo, to nije Anahi, ta fotka kruzi već oko 7 godina, ali je još davno lepo rečeno da to nije ona.

A to da nije moguće, ova devojka još više liči na nju, medjutim, devojka je njena dvojnica iz Brazila. http://www.blogger.ba/photos/221107.jpg

Zamolila bih te da ne pričaš ono što ne znaš jer si očigledno opsednuta sa Anahi.
Zavist je čudo. :)

Da se vratim na temu.

Last edited by Delirosa on Mon 18 Apr 2011 - 21:56; edited 1 time in total
Back to top Go down
Milicasvc
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milicasvc

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyMon 18 Apr 2011 - 21:52

Dos hogares - Page 19 1Dos hogares - Page 19 3Dos hogares - Page 19 4Dos hogares - Page 19 5Dos hogares - Page 19 6Dos hogares - Page 19 Jhub5s
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyMon 18 Apr 2011 - 22:48

prelepe slike
to su joj verovatno brat i majka u seriji
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Dos hogares - Page 19 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyTue 19 Apr 2011 - 3:31

Necu ni ja takodje da se svadjam, ja sam videla njene slika kada je bila manja i to je ona, a mozda i nije...sta je pa bitno dali je ona.
Ja jedva cekam da vidim Anahi kako glumi sada, jer je u rbd nisam uopste volela.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyTue 19 Apr 2011 - 4:30

Kad pocinje snimanje ove serije ?
Draga moja ta slika je bila u u Rebelde SPECIAL nekoliko novina Namig Namig
Od pocetka njene krarijere su bile slike tj kad je beba bila ja mislim Bravo nisam sigurna :)
A bila sam fan Rebelde serije od kad postoji :)
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyTue 19 Apr 2011 - 5:57

Aham Viki a i videla sam na netu.
Back to top Go down
Rose ♥
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Rose ♥

Broj postova : 11354
Fan-gif : Dos hogares - Page 19 Kf4npd

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyTue 19 Apr 2011 - 10:03

Brat od Angelice,tj.glumac je divan :Good:
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyTue 19 Apr 2011 - 12:26

Delirosa wrote:
Quote :
Ali na slici se vidi da je Anahi :)
Toj prije opeeracija.
Jer bas se vidi da ima slicne crte lica, nije moguce da ima osoba neka koja bas bas bas tako lici na nju.

Dušo, to nije Anahi, ta fotka kruzi već oko 7 godina, ali je još davno lepo rečeno da to nije ona.

A to da nije moguće, ova devojka još više liči na nju, medjutim, devojka je njena dvojnica iz Brazila. http://www.blogger.ba/photos/221107.jpg

Zamolila bih te da ne pričaš ono što ne znaš jer si očigledno opsednuta sa Anahi.
Zavist je čudo. :)

Da se vratim na temu.

mici duso, boli te uvo za komentare osobe koja cita tv novele i dodje na forum da nam saopsti kakvu su to novu vest tv novele objavile :DDD Nivo inteligencije takvih osoba ti je jasan, posto i vrabci na grani znaju da su tv novele najveci slajm od novina koji postoji :) a i verovatno je jaakooo dosadno biti fan nekih glumica, koje cak i kad se obnaze pred kamerama i snimaju erotske scene ostaju nezapazene :(:
back on topic

ANAHI EN SESION DE FOTOS PARA DOS HOGARES EN HOY

Dos hogares - Page 19 Copyof5Dos hogares - Page 19 1-2Dos hogares - Page 19 6-2-1Dos hogares - Page 19 20r7hwo-2Dos hogares - Page 19 An-1Dos hogares - Page 19 An1-1Dos hogares - Page 19 An2-1Dos hogares - Page 19 An4Dos hogares - Page 19 An5Dos hogares - Page 19 AnahimeDos hogares - Page 19 280253247
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyTue 19 Apr 2011 - 20:03

ova emisija hoy uvek pravi najbolje reportaze :)
Back to top Go down
twetty
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
twetty

Broj postova : 608

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyTue 19 Apr 2011 - 23:17

Ne, ta cura na slici nije Anahi.

Kad čovek nešto ne zna, bolje da ćuti, pametnija opcija.

Sviđa mi se serija, očekujem ogroman uspeh.
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyTue 19 Apr 2011 - 23:35

Anahí, feliz de actuar sin descuidar su carrera musical

Anahi je postigla dogovor sa Emiliom Larosom, da tokom snimanja serije ne zapostavi svoju muzicku karijeru

Quote :
La cantante Anahí está más que contenta por su triunfal regreso a la televisión como protagonista de la telenovela "Dos Hogares", al lado del galán puertorriqueño Carlos Ponce.
La ex RBD llegó a un acuerdo previo con el productor de dicha telenovela Emilio Larrosa para tener tiempo de componer y grabar los temas de su nuevo disco.
La intérprete del hit "Alérgico" tenía cinco años de no pisar los foros de televisión. Su último trabajo en telenovelas fue como protagonista del melodrama juvenil "Rebelde", con el cual se convirtió en todo un suceso en Estados Unidos y Latinoamérica.
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyWed 20 Apr 2011 - 4:53

Pa dali je ta slika bila u Tv Novelama ???
Tu sliku sto si ovdje postavila i ona iz TvNovela ni blizu nisu iste.
Jesi uzimala REBELDE novine specijali kad su izlazi :o.O: :o.O:
Ista ona slika iz TvNovela je bila tu.
Ja imam pravo na svoje misljenje, a vidim ima ovdje jos osoba sto dijelimo misljenje pa tako da.
No nemam nista protiv serije.
Cijenim Carlosa i ogledacu prvu epkicu kad se bude pustala :)
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
Milicasvc
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milicasvc

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyWed 20 Apr 2011 - 5:05

ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
Pa dali je ta slika bila u Tv Novelama ???
Tu sliku sto si ovdje postavila i ona iz TvNovela ni blizu nisu iste.
Jesi uzimala REBELDE novine specijali kad su izlazi :o.O: :o.O:
Ista ona slika iz TvNovela je bila tu.
Ja imam pravo na svoje misljenje, a vidim ima ovdje jos osoba sto dijelimo misljenje pa tako da.

Toliko, raspravljam sa osobom koja veruje tv novelama. :)
Isto tako su objavil naše tv novele da je Anahi ostavila oca da umre u bedi, iako je ona sa svojim ocem recimo u super odnosima i kupila mu je stan u Meksiku. :) Toliko o irelevantnosti jednog tabloida.

Mi koji pratimo Anahi valjda znamo bolje od tebe. :)

A za sliku koju sam postavila, ukoliko nisi skontala, sam pisala o njenoj dvojnici koja liči na Anahi deset puta više od ove sa slike. Vrati se, pa pročitaj još jednom, mozda shvatiš šta je pesnik hteo da kaze. :)

Naravno da imaš pravo na svoje mišljenje, poštujem to, međutim, isto tako i ja imam pravo na svoje, kao i da te ispravim ukoliko nešto tvrdiš, a da to pritom nije tačno. :)

Back to top Go down
Rose ♥
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Rose ♥

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyWed 20 Apr 2011 - 11:08

Alo,alo..ako cete raspravljati o Anahi,tj njezinom izgledu,raspravljate u temi pogodnoj za to,u Anahi temi,ovo je tema o njezinoj seriji.
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyWed 20 Apr 2011 - 11:23

pa nekima to ocigledno nije jasno, pa smaraju o tome jer ne znaju sta drugo da pisu, a nije to dovoljno pa mi jos salje poruke debilne i provokatorske na koje ne mogu da joj odg, jadnooo, dno dnaa
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyThu 21 Apr 2011 - 3:58

Dos hogares - Page 19 49438507.th
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

Broj postova : 16562
Godina : 29
Fan-gif : Dos hogares - Page 19 218202510M5RG95

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyThu 21 Apr 2011 - 3:59

Ako neko nema isto ili slicno misljenje kao vi ne mora da se vrijedja i naziva psihopatom.Necu mnogo da komentarisem,kad se otvori pdf za ovu temu ukoliko nastavite komentari ce se brisati bez upozorenja,a clanovi biti opomenuti.
Ako vam smeta to sto ona ne voli Anahi iskulirajte cura ima pravo na svoje misljenje slagala se sa vama ili ne
A sad nastavite sa komentarisanjem i postavljanjem novosti o ovoj seriji
Back to top Go down
http://www.elizabeth-gutierrez.tk/
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyThu 21 Apr 2011 - 4:11

Elizabeth Valdez se integra a "Dos hogares"

Elizabet Valdez se pridruzuje ekipi serije, tumacice lik najbolje Anahine drugarice

Quote :
Ciudad de México.- Tras una brillante trayectoria en el mundo del cine, la bella actriz capitalina Elizabeth Valdez se alista para debutar en telenovelas a través de la producción Dos Hogares (Emilio Larrosa), donde compartirá créditos con Anahí y Carlos Ponce.

"Estoy feliz de la vida. Ya he hecho televisión en series como Lo que Callamos las Mujeres, Los Simuladores y recientemente con Morir en Martes, pero ahora tendré una excelente exposición en la pantalla chica", explicó la hermosa chica que ha intervenido en las cintas Las Lloronas, La Última Noche y Hasta el Viento Tiene Miedo, aunado a que se espera el estreno de 180° y Sueño Mexicano, donde tiene a su cargo los personajes centrales.

Elizabeth explicó que en el melodrama encarnará a Beatriz Noriega, quien es la mejor amiga de Angélica Estrada (Anahí).

"Esta oportunidad es excelente, ya que regularmente los productores de televisión no se fijan mucho en la gente dedicada al cine y viceversa, lo que me permitirá ampliar mis horizontes como actriz y podré desarrollarme plenamente", comentó.

"Mi personaje en esta ocasión tendrá mucha relación con el de Gabriel, que será encarnado por Arturo Vázquez. De ahí surgirá nuestra propia historia, de forma paralela a la de Angélica con Santiago (Ponce)", indicó la joven Valdez, quien se ha hecho acreedora a diversos premios por sus actuaciones cinematográficas.

La actriz, que también ha tenido algunas intervenciones en teatro, señaló que debido a su compromiso con la telenovela, a la que se dedicará de tiempo completo, ha tenido que declinar otras ofertas de televisión, pero espera poder compaginar su actividad con el cine, que a final de cuentas le ha dado una gran proyección entre el público en general.

"Beatriz es una veinteañera guapa, pero conservadora. Es muy dulce y soñadora que utilizará vestidos muy tiernos, acercándose mucho a mi vida personal", culminó la guapa mujer, que dijo estar complacida de poder alternar también con otros talentos como Jorge Ortiz de Pinedo, Olivia Collins y Alfredo Adame.

Quote :
Ako neko nema isto ili slicno misljenje kao vi ne mora da se vrijedja i naziva psihopatom.Necu mnogo da komentarisem,kad se otvori pdf za ovu temu ukoliko nastavite komentari ce se brisati bez upozorenja,a clanovi biti opomenuti.
Ako vam smeta to sto ona ne voli Anahi iskulirajte cura ima pravo na svoje misljenje slagala se sa vama ili ne
A sad nastavite sa komentarisanjem i postavljanjem novosti o ovoj seriji

Hari sve je to ok, ja prihvatam razlicita misljenja, nego devojka em me smara u temi sa glupopstima, em me smara u pm porukama i provocira!ja iskreno takve osobe smatram psihopatama, znaci kuliram njene komove, ispravim netacne tvrdnje,a ona ovde nastavi da me zraci, i kao vrhunac smara u pm porukama -.-' daj bre nek me zaobidje
Back to top Go down
Rose ♥
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Rose ♥

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyThu 21 Apr 2011 - 23:49

Dos hogares - Page 19 U6jha.th
Angelica Estrada sa svojim psom
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyFri 22 Apr 2011 - 0:15

Malillany i Anahí se bore za ljubav u 'Dos Hogares'

Quote :
Malillany confesó que su personaje en la telenovela 'Dos hogares' hará sufrir día y noche a Anahí
La lucha por el amor del protagonista de la telenovela Dos Hogares comenzó. Malillany, actriz que dará vida al personaje de Jennifer en la nueva producción de Emilio Larrosa, afirmó que en esta historia se encargará de arrebatarle el amor a Anahí, quien dará vida a Angélica, protagonista de este melodrama.
"Mi personaje es tremenda, qué te puedo decir, Jennifer no creo que sufra, vamos a tener qué ver el personaje de Anahí y el mío algunas cosillas por ahí, sí, nos pelearemos por el amor de Carlos Ponce", expresó Malillany.
Una nueva oportunidad en la pantalla chica llega para la actriz de origen cubano, quien aseguró ya se encuentra ajustando detalles de lo que será su participación como antagónica en esta nueva producción de Larrosa.
"Estamos en preparación, vengo de hacer un personaje que se quedó en la mente del público, entonces tengo que hacer algo diferente, sí requiere de una gran preparación y estoy trabajando duro ya que juega un papel muy importante, con muchos matices, requiere de muchos horas de estudio de mí parte", expresó la actriz.
Dueña de una singular belleza y un cuerpo espectacular, Malillany mencionó que durante este melodrama habrá muchas escenas cargadas de sensualidad, pero serán muy bien cuidadas para no ofender al público televidente.
"Sí habrá escenas candentes, pero espérate a que empiece la historia, bueno déjate mis atributos, hay mujeres hermosas además de grandes actrices, pero todo se hará con mucho respeto", dijo Malillany.
Por otra parte, luego de que Malillany mantuviera una relación sentimental con José Manuel Figueroa, la también modelo indicó que en este momento se encuentra disfrutando de la vida en pareja a lado de un hombre que cumple todas sus expectativas.
"Estoy bien en las cosas del corazón, estoy muy contenta, sí hay alguien, ya me puse nerviosa, ya lo sabrás, no tengo nada que ocultar, no es actor ni nada del medio.
Mi novio es un hombre, estoy muy contenta de tener un hombre a mi lado y alguien a quien admire y con quien me sienta protegida y todo eso yo lo siento", declaró.

Malillany prica o svome zivotu,seriji i otkriva da ce njen lik biti zaljubljen u Santjaga glavnog glumca (Carlos Ponce)

Spoiler:
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyFri 22 Apr 2011 - 8:56

Dos hogares - Page 19 282355993Dos hogares - Page 19 282355722

Dos hogares - Page 19 67274275Dos hogares - Page 19 42511714Dos hogares - Page 19 80559029

Dos hogares - Page 19 282336347Dos hogares - Page 19 282335541Dos hogares - Page 19 282335640Dos hogares - Page 19 282354101

odusevljena sam!
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyFri 22 Apr 2011 - 12:11

slike su PREDIVNE :) enamorado enamorado Mnoogo lepo izgledaju kao porodica, bas se nekako uklapaju xD Any prelepa kao i uvek, majka joj je takodje jako lepa, a o bratu da ne komentariseem, preeleppp enamorado enamorado :padam u nesvest:
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 EmptyFri 22 Apr 2011 - 20:26

Wow kako je Any lepa na slikama. Jedva cekam da gledam :)))
Jel ima neki promo ili tako nesto?
Back to top Go down
Sponsored content

Dos hogares - Page 19 _
PostSubject: Re: Dos hogares   Dos hogares - Page 19 Empty

Back to top Go down

Dos hogares

View previous topic View next topic Back to top 
Page 19 of 21Go to page : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21  Next