|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 9 Apr 2011 - 6:06 | |
| gledamo naravno po meni-predobra |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 9 Apr 2011 - 9:26 | |
| LA MEJOR SERIA DEL MUNDO..... :Good: |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 10 Apr 2011 - 6:13 | |
| pa evo i mojih utisaka poslednje sezone: prva epizoda je bilo plakanje...pogotovu ona scena kad Kurtis,Rita i Pove se kuckaju sa onim praznim casicama..i Bozicna vecera kod Paka...Ajtor je aaaaaa-nemam reci,predivan!!! sad lepo moze da dodje do izrazaja...mnogo mi fale raniji likovi to je nenormalno...jednostavno se naviknes na nesto i to je tako...tema koja se sad provlaci kroz seriju je po meni sr**e...msm ovako,da je ovo prva epizoda neke druge serije ja bih sigurno gledala,ali ovo nije LHDP,fali humor,zabava,sprdnja,doza gluposti,nespretnosti,zavitlavanja...gledam jer moram,jer znam da ako ne budem odgledala da ce mi biti zao;gledam jer ne mogu da se odvojim,kad znam da u 22:35 treba da sedim ispred tv-a;gledam jer ocekujem da ce biti bolje;gledam zbog Pepe i Ajtora-predivni su mi...prosto vise nisu znali sta ce pa su resili da ubace ovo...to sad vise nije serija slucajnih,realnih dogadjaja,vec jednostavno fikcija,sto sam se nadala da necu videti u ovoj seriji u ovoj meri iako sam citala dosta komentara da ce tako biti... e sad,likovi: se u svemu ok,nije nista lose...da je serija kao serija pocela sa ovim likovima ne bih se bunila... inspektorka Rejes mi je ok,lepa,zgodna,drzi svoju rec,nije naivna,ne dozvoljava da je gaze...ok mi je njena otvorena veza sa Ajtorom,samo ne razumem sta sad hoce,navukla se na piletinu... stipendisti su mi ok...ona Amaja mi je malo creepy,ali ok je...zanima me njena veza sa Blackman-om...Liz je Sara2 preslikana,ili su bar pokusali da to bude;plava kosa,oci,slatka,otvorena,oce pa nece;ok mi je sa Aitorom...Dani mi je bljak,ne svidja mi se,ali ok je lik,glumi neko ludilo...i Gojo mi je predivan,micaaa;bas je dobrica i prava je dusa,skroz mi se dopada... Decker,forenzicar je VRH...na pocetku mi je bio malo kreten kad se sprdao u vezi Silvijine smrti,ali sve vise mi se svidja...zanimljiv je,simpatican,bez dlake na jeziku...glupo mi je sto ce pepa da bude sa njim...:/ onaj kanibal je jeziv!ne smem da spavam posle serije zbog njega ,salim se...ali stvarno je odvratan... Kurtis kao i uvek car...Rita uperiska samo sto izgleda kao da je udarila struja...Pove mi je car,u prvoj epizodi mi je bio extra,kao i u ostalim...Pepa mi je kraljica,boja kose prelepa i ona prelepa!!,samo ne razumem sto je ubila onog lika pritom i sebe i Ajtora uvalila u sr**e...Don Lorencu se na faci vidi da je izmucen vise i bukvalno skrhan...Pako,Mariano standardno... glupo mi je jos sto je Amaja Kurtisu sestricina,a Liz cerka Rejesove...to su sad kao pokusali da ubace nove porodicne vezze u stanicu ili sta??? a tek onaj 'trougao' Rejesova-Ajtor-Liz...ista prica kao Lukas-Sara-Ajtor samo drugi likovi...kao da Ajtor ne bude uvek mucenik...prosto ne znaju stace...isto je tako Sara jurila Lukasa kao Liz Ajtora...no 'ajde... msm da je to to...ala se raspisah...hahahaha : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 10 Apr 2011 - 6:25 | |
| Oni su sve to naglo ubacili, te nove glumce..zato sto je Lukas napustio seriju...i nema vise Montoje,Silvije,Kikea i Nelsona...Mnogo mi se svidjaju Goja i Deker od novijih glumaca...Rejesova je za Aitora prestara za njega je Liz..Dani mi se ne svidja..Amaya je simpaticna ali je u swom swetu...Povedilja je car uvek bio i ostao...Aitor je mnogo prolepsao...Pepaje prelepa...Marina me malo nervira...Marijano i Pako nisu vise nerazdvojni kao pre...zbog Marine...Sve u svemu ipak je to LHDP i ja ga gledam bez obzira na sve... |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 10 Apr 2011 - 6:29 | |
| pa i ja ga gledaam naravno,ali nije to to...kazem,gledam jer ce mi biti zao ako ne odgledam...jer sam previse vezana da ne bih odgledala kraj,ali da su ga po meni barem usr*li,jesu... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 10 Apr 2011 - 7:40 | |
| To jesu..malo..ali jednostavno ne mogu da zamlislim sta drugo da radim ako ne gledam LHDP U 10:35... |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 10 Apr 2011 - 19:56 | |
| Ja gledam seriju kad se setim |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 10 Apr 2011 - 22:03 | |
| Ja ne izostajem....swaka epka zna se..da ja gledam.... : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 10 Apr 2011 - 23:16 | |
| slazem se sa Nevenom,Liz preslikana Sara i sad ce Dani nju juriti,a ona ce biti opcinjena Ajtorom kao sto je Sara bila Lukasom |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 10 Apr 2011 - 23:23 | |
| Da sve se ponavlja...ali Aitor mi nes nije zainteresovan za Liz...on je zaljubljen u Rejesovu..ali da li neko zna sa kim ce ostati na kraju sa Liz ili Rejesovom... |
|
| |
saRa m TVNovele Novi član
Broj postova : 19 Godina : 28 Lokacija : Estoy en el amorada.... pero de Blackman!!
| Subject: Re: Komentari na seriju? Mon 11 Apr 2011 - 3:23 | |
| Serija je extra...slazem se da je poslednja sezona malo sranje ali boze moj..ova sezona upose nije bila u planu...nego nesto sasvim treca..Lukas i Sara bi opet malo malo bili zajedno pa bi se i Aitor umesamo..ond bi se vratila Karlota i bio bi sa njom itd..ali Hugo je dobio ponudu za neki film i zbog toga je napustio snimanje i kao otisao u Karolinu(msm Lukas)...i naknadno su snimane ove nove epizode...ali LHDP je LHDP ka sto je vec neko gore rekao ja gledam i reprizu reprize..!! :P |
|
| |
Anahi_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 548 Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...Nole Lokacija : Belgrade...
| Subject: Re: Komentari na seriju? Mon 11 Apr 2011 - 3:24 | |
| da bas ta Liz lici na Saru ali Sara je leeepsaa 100000000000000 x znm da ce na kraju Sara y Lucas imati dete.. ♥♥♥ zao mi je sto su poubijali ove u zadnjoj epizode prethodne sezone... :( zao mi najvise Nelsona i Montoje (: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Mon 11 Apr 2011 - 6:23 | |
| Ova 9 seozna bi bila super da su ostali Sara i LUkas..ali i ostali glumci...onda bi to bio pravi LHDP... :Good: |
|
| |
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari na seriju? Mon 11 Apr 2011 - 20:06 | |
| Nzm meni je malo glupo sto nema Sare i Lukasa... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Mon 11 Apr 2011 - 22:19 | |
| Sto je sladak Goja...bas je simpatican...ali mi je krivo sto Amaya nece ni da ga pogleda...ona je sad zaslepljena Blackman-om....Dani mi uopste nije lep..i drago mi je sto ga je Povedilja pobedio u obaranju ruke i sto moze da mu naredjuje..zasluzio je da mu neko komanduje... |
|
| |
Broj postova : 19 Godina : 28 Lokacija : Estoy en el amorada.... pero de Blackman!!
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 12 Apr 2011 - 0:56 | |
| - ~Sara_Miranda~ wrote:
- Stvarno ce da se smuva sa Dekerom..meni je on bas lep...bas bih volela da budu zajedno ali ne znam tacno kad ce to biti..
Oni ce samo da spavaju zajedno...nece biti zajedno..ali onda ce se saznati Dekerova proslos..:'( i to je mnogo tuznooo!!! A Pepa ca naci novu devojku...ali ce ostati najbolji prijatelji..on ce na kraju biti sa Rejes... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 12 Apr 2011 - 1:20 | |
| bolje da je sa Pepom onda verovatno Ajtor sa Liz..cim ce Rejes sa Dekerom |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 12 Apr 2011 - 7:11 | |
| Stvarno ce Deker da bude sa Rejesovom to nikad ne bi rekla...a da li ce Pepa biti na kraju sa nekim i da li ce Aitor ostati sa Liz.. PS:Kakva je to proslost koju ima Deker????i zbog cega je tuzna..?? |
|
| |
Anahi_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 548 Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...Nole Lokacija : Belgrade...
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 12 Apr 2011 - 8:30 | |
| Kako me nervira Aitor jeste lep i obozavam ga ali prvo spava sa onom Rejesovom pa posle s njenom cerkom.. :0 |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 12 Apr 2011 - 19:46 | |
| Pa covek nemoze da se odlici pa ajde sa obe ..Zezam se... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 12 Apr 2011 - 20:03 | |
| pa on je raskinuo sa Rejes,kad je spavao sa Liz a pritom nije znao da su njih dve majka i cerka i sad Liz saznala da joj je majka rival,i kao nesto ljuta nervira |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 12 Apr 2011 - 22:05 | |
| Pa dobro Liz ima pravo da se bori za ono sto hoce..bez obzira sto joj je rival majka... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 13 Apr 2011 - 0:44 | |
| - ~Sara_Miranda~ wrote:
- Stvarno ce Deker da bude sa Rejesovom to nikad ne bi rekla...a da li ce Pepa biti na kraju sa nekim i da li ce Aitor ostati sa Liz..
PS:Kakva je to proslost koju ima Deker????i zbog cega je tuzna..?? Pepa ce biti sa nekom devojkom ali mi necemo saznati ko je ona..Liz i A itor ce biti u braku...a saznace se da je Deker bio ozenjen i i mao cerku,... ali su mu zena i cerka poginule u saobracajnoj nesreci...:'( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 13 Apr 2011 - 1:14 | |
| dobro aj nisi morala sve da nam kazes... Deker : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 13 Apr 2011 - 4:42 | |
| - Ejpril wrote:
- dobro aj nisi morala sve da nam kazes...
Deker : Pa zasto sete pitale!!ali stvarno je pretuzno!!!!!!! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na seriju? | |
| |
|
| |
|