|
|
Author | Message |
---|
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 26 Apr 2011 - 8:07 | |
| Seriju nikad necu zaboraviti...secacu je sa velikim osmehom na licu..jer sam se uz nju i smejala i plakala kao luda a ti trenutci se ne zaboravljaju...jednostavno su nezaborqavni.. Svaka sezona je jednistvena za sebe....i svaka je posebna....ufff.. Kako cu li bez te serije....ne mogu ni da zamilslim...jednostavno ne mogu... :’(: :’(: :’(: |
|
| |
saRa m TVNovele Novi član
Broj postova : 19 Godina : 28 Lokacija : Estoy en el amorada.... pero de Blackman!!
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 26 Apr 2011 - 8:12 | |
| Ja mislim da cu na kraju vecerasnje epizode najvise plakati...ali ne zato sto ce biti tuzno vec zato sto je kraj!! :’(:!Bas bi bilo cool da opet pocne!! : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 26 Apr 2011 - 8:20 | |
| Da definitivno bi bilo zesce da pocne ponovo sve iz pocetka..to bi bilo cudo..joj poplavu cu veceras napraviti...ima da plivam po sobi...koliko ce suza biti... :’(: :’(: :’(: Necu da se zavrsi serija necu....!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 26 Apr 2011 - 9:07 | |
| Odgledah poslednju epizodu, bila je odlicna... Krivo mi sto se sa Sarom nije vratio i Lukas... I takodje mi je zao, sto se zavrsila, ali najverovatnije cu opet da je gledam... : |
|
| |
Broj postova : 19 Godina : 28 Lokacija : Estoy en el amorada.... pero de Blackman!!
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 26 Apr 2011 - 9:13 | |
| - Jelen@007 wrote:
- Odgledah poslednju epizodu, bila je odlicna...
Krivo mi sto se sa Sarom nije vratio i Lukas... I takodje mi je zao, sto se zavrsila, ali najverovatnije cu opet da je gledam... : xaxa ja sam ovi sezonu gledala 3 puta i svaki put placem sve vise!! : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 26 Apr 2011 - 9:20 | |
| Ja nisam plakala, ali bilo je dirljivo... Ma serija je fenomenalna... : :da: I hocu ja jednog Blackmana... : |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 26 Apr 2011 - 11:35 | |
| uf kraj je lep dirljiv..najbolje sto su pustili sve fore iz predhodnih sezona,bilo je lepo da se podsetim malo :Good: |
|
| |
| |
| |
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 26 Apr 2011 - 23:13 | |
| Jooj, ja nisam mogla da dodjem sebi koliko sam plakala!! Sta cu veceras da gleda????? :’(: :’(: :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 26 Apr 2011 - 23:14 | |
| Koliko mi je samo bilo krivo sto se zavrsila serija..plakala sam kao luda... Ali cu celu seriju ponovo da ogledam ispocetka i nikad mi nece dosaditi da je gledam iznova i iznova... Sve je bilo savrseno na kraju..samo mi je bilo krivo sto Lukas nije bio sa Sarom i njihovim detetom(mali je presladak)....Najtuznije mi je bilo kada sam videla zagrljaj Paka,Marija i Lukasa...Como un puto equipo de remo....!!!!!Siempre...Zauvek cu pamtiti tu seriju jer originial je original....Sve je bilo savrseno u seriji i ideje i izvale i dijalozi,sve je bilo genijalno... :Good: :Good: :Good: :Good: :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 26 Apr 2011 - 23:44 | |
| Obavestenje: Ako zelite da se Pakov Svet ponovo prikazjuje, potpisite peticiju! Ja sam je vec potpisala! [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 27 Apr 2011 - 3:51 | |
| - saRa m wrote:
- Jelen@007 wrote:
- Ja nisam plakala, ali bilo je dirljivo...
Ma serija je fenomenalna... : :da: I hocu ja jednog Blackmana... : Blago tebi!! Nama su ugasili Studio B bas sinoc!!! Dobila sam nervni slom!!! Joj, uzasno, mogu misliti kako si se iznervirala... Mada, ja Studio B nemam vec neko vreme, pa gledam na Internetu... - Quote :
- Obavestenje:
Ako zelite da se Pakov Svet ponovo prikazjuje, potpisite peticiju! Ja sam je vec potpisala! [You must be registered and logged in to see this link.] I ja sam!! Hvala sto si stavila link.. : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 27 Apr 2011 - 7:13 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 27 Apr 2011 - 7:52 | |
| - ~ Sarita_V ~ wrote:
Obavestenje: Ako zelite da se Pakov Svet ponovo prikazjuje, potpisite peticiju! Ja sam je vec potpisala! [You must be registered and logged in to see this link.] Potpisano!! Sve za pakovce!! : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 27 Apr 2011 - 23:41 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 28 Apr 2011 - 1:32 | |
| potpisala :Good: :Good: :Good:
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 28 Apr 2011 - 10:48 | |
| Jel neko gleda ovu novu seriju? : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 28 Apr 2011 - 23:16 | |
| - ~ Sarita_V ~ wrote:
- Jel neko gleda ovu novu seriju? :
Ako nema nista drugo(zanimljivije) ja gledam...ali mi je smoor!! :’(: HOCEMO PAKOVCE!!!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 29 Apr 2011 - 8:45 | |
| meni je serija skroz super,odmah sam se navukla bas su carevi al pako mi je i dalje omiljena |
|
| |
yasmin TVNovele Novi član
Broj postova : 240
| Subject: Re: Komentari na seriju? Mon 2 May 2011 - 10:37 | |
| ova serija mi je bila gledljiva, ali nisam je nešto pratila |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 14 May 2011 - 9:07 | |
| zao mi je sto nisam dolazila da komentarisem sa vama...ali ugl ste sve rekli... - Jelen@007 wrote:
- Vise su mi se svidjale prosle sezone, ali i ova je super, sto je vise gledam, vise mi se gleda...
Najviseee mi se svidjaju Pepa i Deker, i Blackmen y Amaia (valjda tako)... Pepa je carica!! Ovaj drugi par mi je nekako magican, ne znam... Bas bih volela da budu zajedno... I da, Deker mi je bas kul... Pako me ponekad smara... Don Lorenso, legenda kao i uvek! :da: SKROZ SE SLAZEM SA TOBOM! - Ejpril wrote:
- uf kraj je lep dirljiv..najbolje sto su pustili sve fore iz predhodnih sezona,bilo je lepo da se podsetim malo :Good:
i meni je bas bilo drago... zakljucak: - ~Sara_Miranda~ wrote:
- Seriju nikad necu zaboraviti...secacu je sa velikim osmehom na licu..jer sam se uz nju i smejala i plakala kao luda a ti trenutci se ne zaboravljaju...jednostavno su nezaborqavni..
Svaka sezona je jednistvena za sebe....i svaka je posebna....ufff.. Kako cu li bez te serije....ne mogu ni da zamilslim...jednostavno ne mogu... :’(: :’(: :’(: p.s. POTPISALA SAM PETICIJU NARAVSKI : : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Mon 16 May 2011 - 2:45 | |
| 524 potpisa trenutno broji peticija |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 17 May 2011 - 10:56 | |
| sto vise to bolje...ali iskreno,msm da je to malo u odnosu na to koliko ljudi bi trebalo da se potpisu...a polovina njih ni ne zna... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 14 Jun 2011 - 7:45 | |
| Za to si u pravi Nevena,ne preostaje nam nista nego da cekamo...Bas mi nedostaje serija...nesto malo kao gledam na netu...ali seckam...vise bih volela da je na tv-u i da ima termin...Jos uvek se secam serija nisam je zaboravila niti cu... :Good: :Good: :Good: : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 22 Jun 2011 - 12:36 | |
| e i ja isto...gledam sv pomalo,neki klip,poneku epizodu...ali fali mi ono da gledam svaki dan,da mi je sve povezano,da svaki dan uzivam u sat i po vremena dobre zabave...nadam se da ce je reprizirati jos jednom... )) |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na seriju? | |
| |
|
| |
|