|
|
Author | Message |
---|
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 6 Jul 2010 - 13:13 | |
| Ja nemam RTRS ali trebalo bi krajem meseca da idem kod babe i dede u Bosnu, pa cu moci tada malo da gledam tamo ) Ja jedva cekam septembar samo zbog Pakosa :srcemoje: |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju? Tue 6 Jul 2010 - 21:03 | |
| - Tamara_LCF ♥ wrote:
- Ja nemam RTRS ali trebalo bi krajem meseca da idem kod babe i dede u Bosnu, pa cu moci tada malo da gledam tamo ) Ja jedva cekam septembar samo zbog Pakosa :srcemoje:
Ni ja nemam taj kanal nazalost... Ja ne cekam jedva septembar... Skola... : : Mogu da se "mucim" na netu gledajuci, ali septembar sto dalje to bolje... |
|
| |
Wwinner TVNovele Novi član
Broj postova : 176 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 7 Jul 2010 - 6:38 | |
| |
|
| |
*Tasa-Will & David* TVNovele Pričalica
Broj postova : 5557 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : twitter.com/Tasabg
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 7 Jul 2010 - 7:54 | |
| Lili kako ide skidanje> hihi Ja sam odgedala na tv i ovaj deo bez Huga sad to skidam preko neta, a odgledala sam ponovo od prve epke do te kad Hugo odlazi nekako ne mogu da gledam bez njega, dzaba sve....smrc....Ali ipak zelim da imam celu seriju. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 7 Jul 2010 - 8:06 | |
| - *Tasa-Will & David* wrote:
- Lili kako ide skidanje> hihi Ja sam odgedala na tv i ovaj deo bez Huga sad to skidam preko neta, a odgledala sam ponovo od prve epke do te kad Hugo odlazi nekako ne mogu da gledam bez njega, dzaba sve....smrc....Ali ipak zelim da imam celu seriju.
Ipak je Hugo nasa dusha... Jesi li gledala one delove bez Sare, Lucasa, Montoje??? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 7 Jul 2010 - 8:14 | |
| Mislis na 9-tu sezonu, nisam jos...nisam stigla jos da skinem idem redom... Zadnja epka koju sam gledala je svadba i Lukasov povratak tj 104-ta epizoda. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 7 Jul 2010 - 9:12 | |
| Aaaa... Htela sam da vidim sta mislis o tome... Nista nije isto, pa zato... Nisu duhoviti kao pre... |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 7 Jul 2010 - 9:45 | |
| - *Tasa-Will & David* wrote:
- Lili kako ide skidanje> hihi Ja sam odgedala na tv i ovaj deo bez Huga sad to skidam preko neta, a odgledala sam ponovo od prve epke do te kad Hugo odlazi nekako ne mogu da gledam bez njega, dzaba sve....smrc....Ali ipak zelim da imam celu seriju.
danas sam odgledala dve prve epizode, sad cu da gledam trecu, a cetvrta se vec skida... sta da ti kazem... umrlaaaaaaaaaa sam od smeha... marijano, pako i lukas, udavila sam se! koji su debili brate hahahhahha prvu epizodu kad upadnu u onu banku a ne primete da su unutra pljackasi, pa posle kad im umre onaj pljackas, a oni misle da ga je lukas ubio, pa ga izvode iz stanice da ga sahrane, hahahhahha palaaa sam... KRALJEVSKA SERIJAAAAA!!! A LUKAS :srce: :srce: :srce: DUSAAAAAAAAA MOJAAAAAAAAAA KAKO MI JE MEDEN... A SVI SU LIKOVI SUPER, NE ZNA SE KO JE VECI DEBIL HAHAHHAHHA |
|
| |
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 7 Jul 2010 - 10:24 | |
| - -Lili- wrote:
- *Tasa-Will & David* wrote:
danas sam odgledala dve prve epizode, sad cu da gledam trecu, a cetvrta se vec skida... sta da ti kazem... umrlaaaaaaaaaa sam od smeha... marijano, pako i lukas, udavila sam se! koji su debili brate hahahhahha prvu epizodu kad upadnu u onu banku a ne primete da su unutra pljackasi, pa posle kad im umre onaj pljackas, a oni misle da ga je lukas ubio, pa ga izvode iz stanice da ga sahrane, hahahhahha palaaa sam...
KRALJEVSKA SERIJAAAAA!!! A LUKAS :srce: :srce: :srce: DUSAAAAAAAAA MOJAAAAAAAAAA KAKO MI JE MEDEN... A SVI SU LIKOVI SUPER, NE ZNA SE KO JE VECI DEBIL HAHAHHAHHA Hahahahahah, daa, totalno su ludi. Uvek njima nesto promakne. hahaha Meni je i Don Lorenzo lik, kada kaze: "En mis cojones, en mis santisimos cojones." hahahahaha Ma, svi su odlicni. P.S. Ako nisi, odgledaj i Seranove. |
|
| |
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 7 Jul 2010 - 10:32 | |
| nisam... a o cemu se radi tu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 7 Jul 2010 - 10:41 | |
| Seranovi su isto genijalni, kad su prestali da se prikazuju oni poceo je Pakov svet i znas koliko su bili dobri Seranovi kada su meni Pakovci delovali dosadno... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 7 Jul 2010 - 10:45 | |
| stvarno... sad cu da bacim pogled! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 7 Jul 2010 - 10:47 | |
| jao Hugoooooooooo...kako ga volim ovde ovaj njegov osmeh i pogled i ja sam mrtva... [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 7 Jul 2010 - 10:51 | |
| ne diraj me... on je nenormaaan... ubi me! aaaa do koje je temporade on |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 7 Jul 2010 - 10:54 | |
| - -Lili- wrote:
- nisam...
a o cemu se radi tu Slazem se sa Tasom. :) Al' sada su mi LHDP najbolja serija koju sam dosada pogledala!
Evo, mozes ovde procitati.[You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 7 Jul 2010 - 11:09 | |
| LILI On je po ovome kako ti skidas do sedme i prvu epizodu od sedme... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 7 Jul 2010 - 21:50 | |
| Ona scena gde su Sara i Lucas sa bebom mi je prelepa... Jedna od najboljih... A beba je preslatka... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 7 Jul 2010 - 22:27 | |
| ja sam postala luda za ovom serıjom..ahhh a u huga sam se zaljubıla... nısam normalna! poludecu jednog dana |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 7 Jul 2010 - 23:21 | |
| Nisi jedina... On je SAMO savrsen... Hocu ja jednog takvog... : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 7 Jul 2010 - 23:45 | |
| |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 8 Jul 2010 - 2:01 | |
| Dali znaa mozda dali je kod na spromjenjen termin :D na PTPC Mama mi rec egledala ju je juce oko 6 :S A bila je u vecernjem skroz terminu ?? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 8 Jul 2010 - 2:30 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Dali znaa mozda dali je kod na spromjenjen termin :D na PTPC
Mama mi rec egledala ju je juce oko 6 :S A bila je u vecernjem skroz terminu ?? Da, promenjen je. Sad se emituje svakog radnog dana od 17:50h. :) |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 8 Jul 2010 - 4:57 | |
| hvala bogu pa su ponovo pustili seriju i konacno u normalnom terminu...sad mogu fino do pocetka gledat :-)) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 8 Jul 2010 - 7:04 | |
| Ja jedva cekam da opet kod nas pocne ispocetka, iako sam nesto naucila i napamet haha... A Hugo ufff, ljudi ja stalno na njega mislim,ne znam kako da ga ulovim sad u sept kad odem za Madrid, pitanje je dal ce biti tamo. |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 8 Jul 2010 - 8:45 | |
| tamara uloži sve napore da ga ulovis :-)))) kad vec ides tamo :-D kako je on lijep boze dragi...on i sara su predobar par,jedan od mojih omiljenih |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na seriju? | |
| |
|
| |
|