REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari na seriju?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 29  Next
AuthorMessage
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

Broj postova : 7883
Godina : 35
Fan-gif : Komentari na seriju? - Page 6 Sabes2

Komentari na seriju? - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptySun 4 Jul 2010 - 21:11

kako sam mogla nesto ovako da propustım. gde sı bıla do sad tasha

odlıcna odlıcna odlıcna odlıcna serıjaaaaaaaaaa!!!!!!! ja sam se zarazıla! od danas pocınjem da skıdam epızode sa neta... sınoc sam celu noc ostala... prvo sam se ludo smejala, aposebno onom pakovom drugu kad se nadrogırao ı bez prestanka smejao... a posle sam plakala kad je kao hugo pogınuo, kad je eksplodırao onaj kamıon, ja se odrla...
plakala plakala sve dok sara nıje usla u onım kolıma ı vıdela da je zıv, poslesam sve psovala sto se ısekıra bez nısta

a on kakav je, o tome necu nı da komentarısem... odlıcan je! glumı dobro, a tek ızgledaaaaaaa ... majko mıla
a ı ona je slatka ı stv dobro glumı... ada sve je vrh!!!!!!!
Back to top Go down
http://www.tvnovele.net/
Nena87pk
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nena87pk

Broj postova : 26
Godina : 37
Fan-gif : Komentari na seriju? - Page 6 21dljx4

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptySun 4 Jul 2010 - 22:21

Ja sam ovo pocela da gledam pre dve godine i to bas zbog Huga. Gledala sam pre toga Huga u filmu El hombre de arena i iako film nije ne znam ni ja sta odmah mi je Hugo zapao za oko. :D

I totalno sam se navukla na seriju. Jos je tad kad sam pocela isla cetvrta sezona (da, ja ne priznajem tu njihovu numeraciju gde imaju devet sezona, za mene serija ima sest :D) i to bas kad Lucas navodno pogine. I onda je celo leto bilo sta ce sad da bude. I onda je dosao septembar pa se videlo da je Lucas ipak ziv i jos smo i vencanje dobili. I jedva sam cekala da pocne peta sezona. Mada, ja tvrdim da je seriju trebalo da zavrse sa cetvrtom sezonom, bas sa tim vencanjem. Posle toga su samo upropastili fenomenalnu seriju. Hugo je otisao, sto ne bi znacilo toliko mnogo, jer koliko god da je Lucas fenomenalan lik, serija ima jos gomilu isto tako fenomenalnih likova. Ali oni su poceli da prave gluposti. I to samo zato Casas ima DEBELU vezu u Globomedii pa svuda moraju da ga guraju. I tu sam i stala sa gledanjem. Odgledacu do kraja nekad, imam celu seriju, ali mislim da ce mi trebati dosta vremena da se psihicki pripremim za to.
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptySun 4 Jul 2010 - 23:27

a kolıko ıma epızoda serıja... ı sta bude na kraju,hugo ne glumı je lı
Back to top Go down
Nena87pk
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nena87pk

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptySun 4 Jul 2010 - 23:34

Ukupno ima 117 epizoda. Hugo napusta seriju na pocetku pete sezone, pojavljuje se na kraju te iste sezone i posle ga vise nema. Na kraju pete sezone umire gomila likova a i Michelle odlazi. (inace ako ne znam kakva je politika ovde o spoilerima pa izbegavam da pricam konkretne stvari) A meni je jako krivo sto Hugo nije mogao da se pojavi makar u poslednjoj epizodi.
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptySun 4 Jul 2010 - 23:40

jaaaojjj onda ja gledam dokle hugo bude tu... a sta bude sa sarom ı lukasom. ostaju lı zajedno ılı...jos to me zanıma!
ızvını malo sam dosadna
Back to top Go down
Nena87pk
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nena87pk

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptySun 4 Jul 2010 - 23:42

Zajedno su na kraju. U poslednjoj epizodi Sara rodi dete Lucasu. I ne smeta meni sto zapitkujes. Sve sto znam ja cu da odgovorim. :D
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptyMon 5 Jul 2010 - 0:45

eh to me ınterresuje.... hıhıhh ne mogu da gledam serıje sa tuznım krajem... ı vıse nego dovoljna je bıla sın tetas no hay paraıso!
hvala tı ! ako me jos nesto bude zanımalo pıtacu te jhıhıhıhıh
Back to top Go down
Micy*Ucker
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Micy*Ucker

Broj postova : 102

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptyMon 5 Jul 2010 - 2:29

nedavno sma pocela da je gledam..
extra je!!
Back to top Go down
*Tasa-Will & David*
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
*Tasa-Will & David*

Broj postova : 5557
Godina : 38
Fan-gif : Te amoooo!!!

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptyMon 5 Jul 2010 - 9:05

Zarazila sam LILIku hahaha, nije mi mnogo trebalo. nego sreco nemoj da gledas tako zbrda zdola brate...kreni lepo otpocetka... E na koliko sam ja scena umirala od smeha, a i plakala kao kisa iako sam znala sta ce da se desi....
Back to top Go down
http://twitter.com/Tasabg
~ Sarita_V ~
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
~ Sarita_V ~

Broj postova : 8045
Godina : 31

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptyMon 5 Jul 2010 - 9:20

Hugo napusta seriju na pocetku sedme sezone a vraca se u poslednjoj epizodi 8 sezone. I posle se vise ne pojavljuje. Sara dolazi na kraju 9 sezone, i poradja se na dan vencanja Rite i Kurtisa.

Jedva cekam septembar da je repriziraju opet, iako imam sve epizode skinute. :D
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptyMon 5 Jul 2010 - 9:53

hocu tasha srcee... samo mi reci odakle da skidam epizode, posto ti rece da su linkovi kod nas istekli...
a vraticu ti za ovooooo
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Fan-gif : Komentari na seriju? - Page 6 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptyMon 5 Jul 2010 - 10:03

Vi ste lude, ja ovu seriju negde kad budem bas bas slobodna... Sad ne mogu ubaciti u svoj repertoar jos nesto da gledam sanse nema... :)
Back to top Go down
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

Broj postova : 2340
Godina : 29
Fan-gif : Komentari na seriju? - Page 6 Renatayjeronimo18

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptyMon 5 Jul 2010 - 12:12

A Rita i Kurtis ce biti na kraju!? To nisam znala.. Bez veze... Kako sam ja zavolela Ritu i Montoyu na kraju, bili su predivni, i dalje ne mogu da verujem kako mogu tako dobre serije da upropaste na kraju. Sigurna sam da ce i 9.sezona biti odlicna, sa puno komicnih scena, ali nista kao sa starom ekipom. Jedva cekam da pocne u septembru iz pocetka!
Back to top Go down
~ Sarita_V ~
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
~ Sarita_V ~

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptyMon 5 Jul 2010 - 12:27

Tamara_LCF ♥ wrote:
A Rita i Kurtis ce biti na kraju!? To nisam znala.. Bez veze... Kako sam ja zavolela Ritu i Montoyu na kraju, bili su predivni, i dalje ne mogu da verujem kako mogu tako dobre serije da upropaste na kraju. Sigurna sam da ce i 9.sezona biti odlicna, sa puno komicnih scena, ali nista kao sa starom ekipom. Jedva cekam da pocne u septembru iz pocetka!

Da, bice nezgodno bez Sare, Lukasa, Silvije, Montoje... I meni su Rita i Montija bili bas slatki. Zaprosice je i Povedilla ponovo, ali ce ga odbiti, jer je trudna sa Kurtisom i udaje se za njega.
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Broj postova : 7403
Fan-gif : Komentari na seriju? - Page 6 14y26xc

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptyTue 6 Jul 2010 - 0:28

e jbg ja sam bas mislim da ce njih dvoje biti zajedno nakraju...bas su mi slatki..i ne mogu da vjerujem da Silvije vise nece biti,ona mi je tako draga ali bas
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptyTue 6 Jul 2010 - 1:19

pa oni valjda jesu zajedno na kraju... samo se valjda u toj zadnjoj temporadi ne pojavljuju! u zadnjoj epizodi se pojave sara se porodi i svi srecni do kraja zivota ahahhahahha
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Broj postova : 7403
Fan-gif : Komentari na seriju? - Page 6 14y26xc

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptyTue 6 Jul 2010 - 1:30

ma ja mislim na ritu i montoju,ona ce valjda da bude sa kurtisom na kraju:)
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptyTue 6 Jul 2010 - 3:15

jos 2 meseca ::(: poludecu....
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

Broj postova : 10491
Godina : 30
Fan-gif : Komentari na seriju? - Page 6 Tumblr_m5qyisF85i1rw1osso16_250

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptyTue 6 Jul 2010 - 6:50

Pa mozes da gledas preko neta...

Nisam znala da se Sara poradja u poslednjoj epizodi...
Lili, bas mi je drago sto si se i ti navukla na LHDP... zagrljaj
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptyTue 6 Jul 2010 - 7:30

hahahhahhah... a lili je mnogo tesko da se navuce... hehhehe
samo ako ima zgodan muskarac ja se zalepim ko luda.. hahahhah

salim se stvarno je serija dobra... mislim hugooo me je stvarno oborio sa nogu, ali stvarno su svi super...bas su svi likovi interesantni i smesni...

Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptyTue 6 Jul 2010 - 8:34

Quote :
Pa mozes da gledas preko neta...

meni to nije isto....navikla sam da pakose gledam na tv-u gledala sam neke snimke i na netu al ne cele epke jer nekako mi lepse za pakose...a i sad vec gledam neke druge serije....pretrpan mi raspored...

lili :dsd: u klub obozavatelja :FD:
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

Broj postova : 10491
Godina : 30
Fan-gif : Komentari na seriju? - Page 6 Tumblr_m5qyisF85i1rw1osso16_250

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptyTue 6 Jul 2010 - 10:43

Lili, razumem te...
Mms da ne postoji osoba zenskog pola imuna na Huga Silvu... :srce:

Ejpril, znam kako ti je... Prosto se naviknes... I meni je bilo cudno, ali sam jednostavno morala preko neta... Da bih videla unapred...
To je prvo sto sam uradila kad sam ga dobila...
Ali ofc cu gledati u septembru...
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptyTue 6 Jul 2010 - 11:25

hhehehheheh.. ejpril hvala za dobrodoslicu...
sta da vam kazem... moj potpis je sasvim dovoljan...
ja uvelike skidam epizode, i ako budem imala vremena gledacu kad bude na tv.
Back to top Go down
~ Sarita_V ~
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
~ Sarita_V ~

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptyTue 6 Jul 2010 - 11:30

Ko ima RTRS (Radio Televizija Republike Srpske), moze da prati "Pakov svet" svakog radnog dana od 17:50h.
Ja gledam. :)))

EDIT: Lili, potpis ti je EXTRA! :srce:
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 EmptyTue 6 Jul 2010 - 11:38

hehe... hvala saro!

ja nemam pojma dal imam daj kanal...provericu...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 6 Empty

Back to top Go down

Komentari na seriju?

View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 29Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 29  Next