| Komentari serije 1001 noc ! | |
|
|
Author | Message |
---|
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 23 Jul 2010 - 4:37 | |
| super serija...al onaj ali kemal je stvarno ljigavac i beskicmenjak,cale mu je bolji 10000 puta |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 23 Jul 2010 - 6:48 | |
| - mvmixy wrote:
- super serija...al onaj ali kemal je stvarno ljigavac i beskicmenjak,cale mu je bolji 10000 puta
malo je 10 000, bolje 100 000... ja onogo Ali Kemala ne podnosim... odvratan je... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 23 Jul 2010 - 8:27 | |
| |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 23 Jul 2010 - 23:27 | |
| Po meni,on je najljigaviji lik u celoj seriji,covek nezna sta hoce od svog zivota,uzas jedan!! |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sat 24 Jul 2010 - 0:57 | |
| - Don Pio wrote:
- Ali Kemal je ko Ali Baba
: : |
|
| |
benu :) TVNovele Zavisnik
Broj postova : 677 Godina : 34 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 28 Jul 2010 - 12:21 | |
| da li neko možda zna da li je tačan podatak da je fusun otišla iz serije jer je u privatnom životu bila trudna? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 28 Jul 2010 - 12:21 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 28 Jul 2010 - 12:30 | |
| to znam, ali me baš zanima da li je bila trudna pa se zbog toga ne pojavljuje u jednom delu serije... |
|
| |
Girl Swan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1016 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Harper's Island
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 30 Jul 2010 - 8:40 | |
| kako mi je zao Isan.... : : zna li neko kako se zove devojcica koja je glumi? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 30 Jul 2010 - 10:29 | |
| - Girl Swan wrote:
- kako mi je zao Isan.... :: zna li neko kako se zove devojcica koja je glumi?
I meni : : Kako je bila slatka... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 30 Jul 2010 - 22:12 | |
| serija razbija! bas je interesanta... Isan je jos lepsa kad joj se vidi kosa.znaci,bas je slatka! ja sam plakala kad je umrla. :e: |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sat 31 Jul 2010 - 3:01 | |
| Koja je juce bila epka?Pošto od ponedeljka repriziraju od 59 epizode |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sat 31 Jul 2010 - 7:52 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sat 31 Jul 2010 - 8:49 | |
| - Don Pio wrote:
- Koja je juce bila epka?Pošto od ponedeljka repriziraju od 59 epizode
Jao neznam koja je bila epizoda,ali zasto je repriziraju pobogu???? Taman sam htela da vidim sta ce biti sa Onurovom cerkom.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sat 31 Jul 2010 - 9:45 | |
| u petak je prikazana 55 epizoda po originalnom, odnosno 110 epizoda po foksovom rasporedu. primetila sam da će epizoda trajati duže pa je vrlo moguće da će reprizirati cele epizode od početka druge sezone (30. epizoda). ovo im je mnogo glupo, ne znam šta hoće da postignu ovim repriziranjem :POIU: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sat 31 Jul 2010 - 12:21 | |
| Slazem se sa tobom... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sat 31 Jul 2010 - 23:47 | |
| |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 2 Aug 2010 - 1:51 | |
| zna ci taj 1 njihov bolum il kako se vec zove su 2 epizode...ja sam gledala na netu poslednju ima 90 tih boluma il 180 po foxu.Serija super...burhan zakon kako to da repriziraju...to sigurno necu gledati..nije valjda da nisu otkupili dalje... : : : : |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 2 Aug 2010 - 7:01 | |
| Ja sam čuo da danas krecu sa reprizom od 1 epizode |
|
| |
Mirna TVNovele Novi član
Broj postova : 136 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 2 Aug 2010 - 7:49 | |
| Seriju sam pre gledala ponekad, kad sam stigla. Možda sada budem počela da ju pratim ispočetka... |
|
| |
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 2 Aug 2010 - 8:40 | |
| - Quote :
- da li neko možda zna da li je tačan podatak da je fusun otišla iz serije jer je u privatnom životu bila trudna?
Jeste, cak joj se primecivao i stomacic... Ali ce se vratiti.... A ja cu i nju i ostale junake lepo od sutra poceti da gledam na YT...na FOX-u mi ne pada na pamet da ih gledam, jer ce 25 epizoda x 2 = 50 to je deset nedelja, odnosno dva i po meseca) reprizirati, pa krenuti sa nastavkom..... Ja to necu da cekam, nego gledam na yt...Krajnje neozbiljno od njih, znaci ne verujem koliko su neprofesionalni... Kao neki gledaoci (cisto sumnjam u istinitost informacije, verovatno nisu otkupili vise epizoda), kao trazili da se serija reprizira.... i to zbog godisnjih odmora u sred maja i aprila hahaha.... Pre ce biti da su oni otisli na godisnji odmor... A reprizirali dva puta.... Oni ce samo izgubiti gledaoce, a mi imao Youtube, malo cemo se pomuciti da jezikom, ali nema veze, bolje tako nego da cekam toliko na novu epku Andjelak, super ti je gif :IK: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 2 Aug 2010 - 8:59 | |
| Mislim da je serija kupljena u celosti, ali da nove epizode čuvaju za početak jesenje sezone kako bi očuvali rejting što serije, što same televizije jer kako sam čula za jesen Foks ima veoma ambiciozne planove u pogledu programa i povećanja gledanosti. Ne znam kako nisu mogli da saberu dva i dva i da shvate da im je ideja kontraproduktivna, jer ne samo da rejting serije neće porasti, već će i opasti zahvaljujući reprizi. Kažu da repriziraju seriju jer je bila sezona godišnjih odmora? Pa koliko epizoda su gledaoci mogli propustiti? 3-4 cele, odnosno 6-7 ovih foksovih? To stvarno nije mnogo epizoda, lako se nadovežeš na propušteno, a i uvek je tu yt za one koji imaju pristup internetu. Da pođem od mene same, lično mi ne pada na pamet da gledam ove reprize jer sam sve to već gledala kao i 80% (a možda i više) stalnih gledalaca. Ja ću dakle, kao i Snupi gledati seriju na netu ili ću je pauzirati do sredine septembra kada bi nove epizode trebale da počnu. - Quote :
- Jeste, cak joj se primecivao i stomacic...
Hvala Snupi :Besossss: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 2 Aug 2010 - 9:41 | |
| - SNooPy89 wrote:
-
- Quote :
- da li neko možda zna da li je tačan podatak da je fusun otišla iz serije jer je u privatnom životu bila trudna?
Jeste, cak joj se primecivao i stomacic... Ali ce se vratiti....
A ja cu i nju i ostale junake lepo od sutra poceti da gledam na YT...na FOX-u mi ne pada na pamet da ih gledam, jer ce 25 epizoda x 2 = 50 to je deset nedelja, odnosno dva i po meseca) reprizirati, pa krenuti sa nastavkom..... Ja to necu da cekam, nego gledam na yt...Krajnje neozbiljno od njih, znaci ne verujem koliko su neprofesionalni... Kao neki gledaoci (cisto sumnjam u istinitost informacije, verovatno nisu otkupili vise epizoda), kao trazili da se serija reprizira.... i to zbog godisnjih odmora u sred maja i aprila hahaha.... Pre ce biti da su oni otisli na godisnji odmor... A reprizirali dva puta....
Oni ce samo izgubiti gledaoce, a mi imao Youtube, malo cemo se pomuciti da jezikom, ali nema veze, bolje tako nego da cekam toliko na novu epku
Andjelak, super ti je gif :IK: Hvala Snoopy :jupi: Ja se u potpunosti slazem sa tobom i Benu,nepada mi na pamet da opet gledam iste epke...Mislim strasno,nisu mogli napraviti gori potez od ovoga :POIU: |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 2 Aug 2010 - 10:23 | |
| Ja ne mogu da verujem, mislila sam da je dezinformacija do veceras... totalno razocarenje zaista ! |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 3 Aug 2010 - 1:34 | |
| ono sinoc je bilo cini mi se vise epizoda u jednoj...
|
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije 1001 noc ! | |
|