| Komentari serije 1001 noc ! | |
|
|
Author | Message |
---|
benu :) TVNovele Zavisnik
Broj postova : 677 Godina : 34 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 16 May 2010 - 23:21 | |
| Ma najgore je bilo u prošloj ili pretprošloj epizodi sa grmljavinom! Taman sam se ponadala da će pasti poljubac, kad ono Šeherezada se plaši grmljavine i onda ništa od :MJU: |
|
| |
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 17 May 2010 - 1:31 | |
| Nazalost, kod Turaka nije taj obicaj, msm cak i da je zabranjeno ljubljenje na ulici i na javnim mestima. Verovatno zato su i te scene i u serijama manje zastupljene. Preslatki su mi oboje :srce: |
|
| |
Ancii ((: ^^ TVNovele Novi član
Broj postova : 76 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 17 May 2010 - 6:15 | |
| jesu.stwarno.najlepsii :FD: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 18 May 2010 - 1:45 | |
| Sutra venčanje part 1!!! :jupi: |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 18 May 2010 - 2:24 | |
| Ja sinov nisam gledala, samo nesto malo bacila oko, gledacu danas, i nocas , i dve u jednom danu, nanana |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 18 May 2010 - 9:27 | |
| Malo sam se zabrojala. Nije sutra venčanje. Šeherezada je bila prelepa u venčanici večeras :srcemoje: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 18 May 2010 - 21:14 | |
| jeste.. al on sto je bio sladak kad je wideo onako zbunjen <33 |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 18 May 2010 - 23:44 | |
| Ja sam tek pocela da gledam seriju. Prvi put sam sinoc odgledala sa mamom. Mogu reci da mi se jakooo svidjaa...ne smem propustiti veceras! Kad ce vencanje? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 19 May 2010 - 5:21 | |
| hehe pa trebalo bi vencanje da bude do kraja nedelje. ) |
|
| |
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 19 May 2010 - 5:22 | |
| - Quote :
- Ja sam tek pocela da gledam seriju. Prvi put sam sinoc odgledala sa mamom. Mogu reci da mi se jakooo svidjaa...ne smem propustiti veceras! Kad ce vencanje?
ako se nisam zabrojala, ta epka kad je vencanje : : se ocekuje ne veceras, vec u sledecoj epki |
|
| |
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 19 May 2010 - 6:09 | |
| Ahaa supeeer! jedva cekam! Moram da pitam nesto...ko je otac od Seherezadinog sina i jel je onaj covek (sto je juce bio sa Seherezadom na krstarenju) zaljubljen u nju? :S |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 19 May 2010 - 7:08 | |
| otac seheradinog sina je umro.a onaj jeste zaljubljen u nju :sss :srcemoje: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 19 May 2010 - 8:41 | |
| Da onaj glupi čovek je zaljubljen u nju. Zna li neko šta se dogodilo sa Kanom? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 19 May 2010 - 8:51 | |
| - Quote :
- Zna li neko šta se dogodilo sa Kanom?
evo sta ce biti sa Kanom - Quote :
- Kada su primetili da je Kan nestao obavestili su Seherezadu i Onura i krenula je potraga za njim. Dok je Kan pokusavao da predje ulicu zaustavio ga je neki covek i poveo ga sa sobom. Rekao je Kanu da ce ga odvesti kod mame, ali je zapravo zeleo da ga kidnapuje. Dok je vukao Kana po ulici policajci koji su bili u blizini primetili su da se nesto cudno desava. Prepoznali su da je on nestali decak i uhapsili su tog coveka. Kana su odveli kod Seherzade i Onura i sve se lepo zavrsilo.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 19 May 2010 - 8:55 | |
| Snoopy još jednom hvala )) :jupi: :LKI: Edit: Jesi li ti gledala celu seriju unapred ili samo delove? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 19 May 2010 - 9:18 | |
| Nervira me Onurova majka :S bas je neki namcor i mrgud :/ Nisam gledala danas nisam mogla...kad ima repriza? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 19 May 2010 - 9:39 | |
| ooo daa.i meni ta zena bas ide na ziwce :@ preteruje ga .:S a repriza ti je sutra u 16:20 |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 19 May 2010 - 9:49 | |
| Hvala Ancii :LKI: Da, zena bas preteruje...bas mi je bilo zao one Onurove tetke juce :@ zena se toliko naljutila da je morala da ode iz kuce :S |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 19 May 2010 - 9:50 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 19 May 2010 - 9:53 | |
| Jel se ta Onurova tetka tako zove? Izgleda mi super, simpaticna je Juce sam odgledala prvu epizodu pa jos ne mogu da im popamtim imena |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 19 May 2010 - 9:53 | |
| tetka je najjaci lik..mngg pozitivna |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 19 May 2010 - 9:55 | |
| Da, to sam odma primetila cek, jesu nasli Seherezadinog sina? :S |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 19 May 2010 - 9:55 | |
| Ne.Peride je majka Onurova.....obožavam je |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 19 May 2010 - 9:56 | |
| jesu..u sutrasnjoj ep. ce da ga nadju..ima na youtube ta epizoda al na tuskom :s |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 19 May 2010 - 10:01 | |
| Izvini Don Pio, ali ne slazem se sa tobom. Meni je ona bas odbojna i negativna :S Hvala ti Ancii a hoce sutra biti i vencanje? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije 1001 noc ! | |
|