| Komentari serije 1001 noc ! | |
|
|
Author | Message |
---|
ninny* TVNovele Novi član
Broj postova : 24
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 18 Apr 2010 - 2:58 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 18 Apr 2010 - 3:01 | |
| Jer Burhan ima ćerku?Sestričinu? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 18 Apr 2010 - 3:05 | |
| kjerka nema (bar do ovde dokle je serija ) a sestrichina.. mislim da ima.. pojavila se jedna ahu .. ona je negativac.. ali znam da posle neko vreme che mu biti snaa jer che se ona udati za ali kemal.. neznam tachno dali je sestrichina.. samo znam da je rodnina :S |
|
| |
benu :) TVNovele Zavisnik
Broj postova : 677 Godina : 34 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 18 Apr 2010 - 4:50 | |
| Šta mislite hoće li kada se završi Moja desna ruka da pustaju celu epizodu? Do kad će taj šou uopšte trajati? |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 18 Apr 2010 - 6:56 | |
| |
|
| |
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 18 Apr 2010 - 8:09 | |
| Oni ne mogu da nam puštaju celu epku, jer u repriznom terminu nemaju mesta da je celu repriziraju... Ja sam malo čitala unapred, malo gledala na yt, biće svačega. Ali Kemal će da dobije sina sa ljubavnicom, tu jedva čekam da vidim facu Fusan, kada dečaka dovedu u kuću. Ona me baš nervira. A umreće Ali Kemelova ljubavnica... Neko je gore rekao da serija treba da ima zloća. Ova serija se baš razlikuje od onih špansih sapunica (koje sam i ja gledala : : ) i ovde se o negativnim likovima govori na jedan neobičan način . Svidja mi se to što nema onih klasičnih negativaca (ima tu ljudi koji ne misle dobro) tj onih klasičnih ubica. Takve serije sam davno prestala da gledam... Pošto sam dobar deo odgledala, i odprilike znam šta će biti sa kojim likom, slobodno me pitajte šta vas interesuje :ajmo: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 18 Apr 2010 - 9:26 | |
| Snoopy meni mi se mnogo sviđa tvoj fan gif : : A što se tiče načina prikazivanja, ima tu raznih mogućnosti za reprizu. Na primer mogli bi vikendom da repriziraju seriju, a ne sutradan. Umesto repriznog termina u 16 i 20 da ubace whipeout... Mislim da oni jednostavno ne žele da produže seriju jer će ovako duže trajati. Sa druge strane, možda se smiluju pa puste celu epizodu posle onog šoua Sekinog (ali kako sam se obavestila taj šou se neće skoro završiti), jer tada neće imati pretrpan program... |
|
| |
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 18 Apr 2010 - 10:47 | |
| hahahha hvala benu :ajmo:
Pa mogli bi da iskombinuju da hoce, ali je stvar sto oni namerno odugovlace seriju...
Cula sam takodje, da u Makedoniji pustaju jos jednu tursku seriju, isto jako dobru, kazu neki gledaniju os Binbir gece.... Tako da, emitovanjem te serije posle ove, nista ne gube, mogu samo da povecaju broj gledalaca... A ovako, sve vise pocinju da lice na Pink :POIU: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 18 Apr 2010 - 11:26 | |
| joj bilo bi odlično kad bi prikazali još neku tursku seriju. ako je suditi po binbir gece, ni ostale ne mogu biti loše.... kakva je bila gledanost ove serije u Turskoj? ja sam čitala na foksovom sajtu da i nije nešto bila naročito gledana, jer je bila velika konkurencija. ako je to istina onda kakve su ostale njihove serije :HY: : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 18 Apr 2010 - 11:44 | |
| Kazem ti, cula sam za jednu tursku seriju da je poslednja epka imala cak 80 000 gledalaca i po nekim merenjima bila bas gledanija od Binber gece... Ne znam tacno koja je serija u pitanju, ali kazu da je bila veliki hit... A inace i ova serija je odlicna, bas mi se svidjaju njihove serije... :G: |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 18 Apr 2010 - 14:29 | |
| Serija..ok...jedino me jezik nervira... :Spam: |
|
| |
g.Onur TVNovele Novi član
Broj postova : 8 Godina : 40
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 18 Apr 2010 - 18:21 | |
| |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 18 Apr 2010 - 19:44 | |
| Joj volela bih da nastave prikazivanje turskih serija jer ubedljivo imaju uvek njihovi filmovi i serije nejtuznije price. I realna slika zivota brate... |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 18 Apr 2010 - 22:41 | |
| Gledala sam prvu epizodu i onda nisam dugo gledala,pa sam pocela od nedavno da je pratim............... Onur ima lepe oci,a on i Seherezada su lep par......... |
|
| |
**ApA** TVNovele Pričalica
Broj postova : 5818 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 19 Apr 2010 - 4:01 | |
| Retko kad gledam seriju,ali sam primetila da su u mojoj okolini svi zaludjeni ovom serijom ) |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 19 Apr 2010 - 8:16 | |
| jaoj Seherzada ludi sto je Onur ne zove... hihihi kako mi je milo, dosta je zatezala... a kako se glupo zavrsi, kako me nerviraju sa ovim prekidanjem bozeee...grrrrrrrrrrrr |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 19 Apr 2010 - 8:35 | |
| - -Lili- wrote:
- jaoj Seherzada ludi sto je Onur ne zove... hihihi kako mi je milo, dosta je zatezala...
a kako se glupo zavrsi, kako me nerviraju sa ovim prekidanjem bozeee...grrrrrrrrrrrr E takodje vala, prekinula sam i ucenje zbog nje i opet je prekidose na pola :S:S:S:S:S:S Joj volela bih da joj se ne obrati dok ona ne pita sta mu je ;P |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 19 Apr 2010 - 8:41 | |
| Serija se zove GUMUS-SREBRO.
Ukusi su različiti-ja volim one sa zloćama,ali ni ovakve nisu loše.
Ova Anuška od danas je slatka....... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 19 Apr 2010 - 8:42 | |
| Ma ni njemu nije neki razlog zbog koga se ljuti, ali baš volim što je tako. Dovoljno je ona tvrdila pazar :888: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 19 Apr 2010 - 8:44 | |
| I previse vala... Preterivala je. Uvek ozbiljna, on se futo slomi oko nje, ona glumi )) Ej sto se naljutio on ? Ja nisam prethodnu gledala celu ? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 19 Apr 2010 - 8:48 | |
| Ma zbog onog članka iz novina. Bzvz razlog, ali baš mi milo |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 19 Apr 2010 - 9:16 | |
| Ma i meni je milo, dosadilo da on trckara za njom a ona se pravi sve vreme mangup |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 19 Apr 2010 - 9:38 | |
| - FanSte Pall Mall wrote:
- Serija..ok...jedino me jezik nervira... :Spam:
kod nas je.. sinhrinizirana na mak inache najavili su .. da zbog velikog uspeha u makedonija.. kad se porodi sheherezad (neznam kako se zove u pravom zhivotu .. ps. vech se porodila) da on i onur che dochi u mak... da se "zahvale" svim fanovima xDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 20 Apr 2010 - 6:33 | |
| Zna li neko zašto će Fusun otići iz serije? I hoće li se vraćati do kraja? :HY: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 20 Apr 2010 - 6:38 | |
| Ja nisam znala da ce otici, odkud ti to ? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! | |
| |
|