REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije Mi Pecado ?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 30  Next
AuthorMessage
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 _
PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptyTue 6 Apr 2010 - 8:51

Meni je zao kako je Rosario na kraju zavrsila . . . mogla je da trazi oprostaj od Hulijana i zaboravi sta joj se sve ruzno dogodilo. Jer ako ima cerku koja je voli, ona bi bila njen motiv da okrene novi list u svom zivotu. Mislim, da ne delujem pateticno, ali bar bih ja voleo da se tako desilo.
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

Broj postova : 8607
Fan-gif : Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 Tumblrmc8ac31qop1rcrw1uo

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptyTue 6 Apr 2010 - 9:19

uros car wrote:
Meni je zao kako je Rosario na kraju zavrsila . . . mogla je da trazi oprostaj od Hulijana i zaboravi sta joj se sve ruzno dogodilo. Jer ako ima cerku koja je voli, ona bi bila njen motiv da okrene novi list u svom zivotu. Mislim, da ne delujem pateticno, ali bar bih ja voleo da se tako desilo.

Slazem se
Back to top Go down
-Jexy-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-Jexy-

Broj postova : 1818
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 Satc_reading

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptyTue 6 Apr 2010 - 9:26

Slazem se i ja...jer Rosario nije zasluzila takav kraj......
Back to top Go down
♥ nenalevy ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
♥ nenalevy ♥

Broj postova : 1153
Godina : 34
Fan-gif : Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 Miradaspeq

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptyTue 6 Apr 2010 - 23:38

Dobra je serija, gledala sam neke delove i radnja je odlicna......
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptyTue 6 Apr 2010 - 23:50

Rosario je zasluzila takav kraj, mislim jeste da je opravdano sve to sto se tako ponasala, ali Bog vraca, i moralo se to dokazati narodu na taj nacin, da uvek Bog vrati ako nekom uradis nesto lose, ili zavrsis jos gore, ili ti se desi nesto trece.

Ja ne gledam, jer zaboravljam, mada sam dokle je Pink stigao ja odgledala na net.
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Fan-gif : Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptyWed 7 Apr 2010 - 2:53

Lady_X_ wrote:
Rosario je zasluzila takav kraj, mislim jeste da je opravdano sve to sto se tako ponasala, ali Bog vraca, i moralo se to dokazati narodu na taj nacin, da uvek Bog vrati ako nekom uradis nesto lose, ili zavrsis jos gore, ili ti se desi nesto trece.

Ja ne gledam, jer zaboravljam, mada sam dokle je Pink stigao ja odgledala na net.

Slazem se... :super:
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Fan-gif : ♥♥♥

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptyThu 8 Apr 2010 - 21:13

Serija je SupeR
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptyFri 9 Apr 2010 - 4:51

Kako je gadan ovaj Carmelo.Bas mi je zao Ernesta a i Paulina kada pomislim da ce i njega Carmelo koknuti :(
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

Broj postova : 1188
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 Tumblr_inline_mgtoovHGKj1rdbmmk

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptyFri 9 Apr 2010 - 9:15

e jbg...joj kako je lukresija bila juce/prekjuce lepa kada se srela sa julijanom duse male=)
Back to top Go down
-Jexy-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-Jexy-

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptyFri 9 Apr 2010 - 9:35

Carmelo je nije normalan...msm onako da kokne coveka
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptyFri 9 Apr 2010 - 9:53

yo soy rebelde wrote:
e jbg...joj kako je lukresija bila juce/prekjuce lepa kada se srela sa julijanom duse male=)

Kod nije jos to bilo i jedva cekam :)

Quote :

Seljak...Pdsetio me je na Rebeku iz Inocente de ti
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Fan-gif : Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptyFri 9 Apr 2010 - 21:15

JAooo ja nsm gledala dve epike...:(((
Back to top Go down
i love hm
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
i love hm

Broj postova : 249
Fan-gif : miley cyrus, orlando bloom and johnny depp &lt;3

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptySat 10 Apr 2010 - 3:58

Maya wrote:
yo soy rebelde wrote:

Kod nije jos to bilo i jedva cekam :)

Quote :

Seljak...Pdsetio me je na Rebeku iz Inocente de ti
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Fan-gif : ♥♥♥

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptySat 10 Apr 2010 - 4:40

serija je cool
ali me izludjuje onaj KARMELO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Back to top Go down
-Jexy-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-Jexy-

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptySat 10 Apr 2010 - 7:07

A koga ne izludjudjuje?!
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

Fan-gif : Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 Tumblr_inline_mgtoovHGKj1rdbmmk

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptySun 11 Apr 2010 - 7:55

toooooooo :ajmo: :ajmo: :ajmo: :ajmo: :ajmo: bas smo hapyy ttoooo :ajmo: :ajmo: :ajmo: aaaaaa
lukresija i julijan su se napokon poljubili posle 3 godine jea jea uuu=)((hapy happyyy
Back to top Go down
Akaica
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Akaica

Broj postova : 455
Godina : 29
Fan-gif : Maite mi diva!

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptySun 11 Apr 2010 - 21:16

A serija je fantasticna..Mislim mora da bude kad je MAite u njoj,.

Ma serija je super stvarnoo...
Back to top Go down
http://mpwserbia.forumotion.net
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptyWed 14 Apr 2010 - 2:17

Bogami, Karmelo vec pocinje da kinji Lukresiju. A za sve je kriva Renata, glupaca jedna. Bitno da gleda tudja posla.
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptyWed 14 Apr 2010 - 2:38

Sada je postalo mnogo zanimljivo.
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptyWed 14 Apr 2010 - 8:03

e kako je je karmelo odlamio lukresiju danas debil=((
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptyWed 14 Apr 2010 - 8:21

To kod nas jos nije bilo.Ja kada sam procitala sadrzaj epizode pomislila sam da ce se Rosario lepo poneti prema Blankiti a ne onako.
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptyWed 14 Apr 2010 - 8:34

Samo kreten moze devojku da udari. A slazem se sa Angel Peronijem da je postalo veoma veoma zanimljivo. Jedva cekam da gledam dalje.
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptyWed 14 Apr 2010 - 8:37

ma kod nas na pink m sve bolje i bolje verujte mi jeeeee=)videla loreena lukresiju i julijana =(( a kako mi zao lukresije kakva joj morica da vidite kakko je samo puknuo=(((
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptyWed 14 Apr 2010 - 9:56

uros car wrote:
Samo kreten moze devojku da udari. A slazem se sa Angel Peronijem da je postalo veoma veoma zanimljivo. Jedva cekam da gledam dalje.

Stvarno je kreten.I ja se slazem sa vama :)

Quote :
ma kod nas na pink m sve bolje i bolje verujte mi jeeeee=)videla loreena lukresiju i julijana =(( a kako mi zao lukresije kakva joj morica da vidite kakko je samo puknuo=(((

Ijaoooooo...Jeva cekam da to bude kod nas :)
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 EmptyFri 16 Apr 2010 - 5:02

U jucerasnjoj epizodi su se sreli Lukrsia i Julian.Najzad posle 100 godina :)
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 9 Empty

Back to top Go down

Komentari serije Mi Pecado ?

View previous topic View next topic Back to top 
Page 9 of 30Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 30  Next