REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije Mi Pecado ?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30  Next
AuthorMessage
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

Broj postova : 8607
Fan-gif : Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 Tumblrmc8ac31qop1rcrw1uo

Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyWed 24 Mar 2010 - 10:02

Kako sam se juce iznervirala kada su prekinuli reklamama kada se Lukresija bacala u vodu.Posle nisu pokazali lepo deo kada se bucnula.Danas mi je bila tuzna scena sa Paulinom :(
Back to top Go down
-Jexy-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-Jexy-

Broj postova : 1818
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 Satc_reading

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyWed 24 Mar 2010 - 11:23

Maya wrote:
Kako sam se juce iznervirala kada su prekinuli reklamama kada se Lukresija bacala u vodu.Posle nisu pokazali lepo deo kada se bucnula.Danas mi je bila tuzna scena sa Paulinom :(
Slazem se...bas glupo sto nismo videli pola scene:(((
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

Broj postova : 2118

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyWed 24 Mar 2010 - 12:05

mnogo mi se svidja Rosarijin lik, jedan od najkomplesnijih iz svih telenovela. One scene kada joj prizna što je bilo s Camilom su stvarno dirljive i vidi se da joj je ipak stalo do nje. Tada se u neku ruku i ponaša kao majka. Pokušava ju zaštititi kako god zna i ume. Nego prosto sama sebi ne može da dozvoli da je voli kao ćerku.
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

Broj postova : 1188
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 Tumblr_inline_mgtoovHGKj1rdbmmk

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyThu 25 Mar 2010 - 1:29

kako banja=)ja nsim odvna gledala al cu dans sve sto sam snimala dugim nizom godina xDD
Back to top Go down
*^^DeViL^^*
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
*^^DeViL^^*

Broj postova : 32
Godina : 29

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyThu 25 Mar 2010 - 1:56

u poslednje vrijeme ne mogu da pratim seriju od skole..pa nemam pojma sta se desava.. Namig
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyThu 25 Mar 2010 - 4:41

Genesis wrote:
Maya wrote:
Slazem se...bas glupo sto nismo videli pola scene:(((

Da.I to im nije prvi put.Stvarno bezobrzluk.
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Fan-gif : Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyThu 25 Mar 2010 - 5:54

*^^DeViL^^* wrote:
u poslednje vrijeme ne mogu da pratim seriju od skole..pa nemam pojma sta se desava.. Namig

:super: :super:
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyThu 25 Mar 2010 - 7:54

Danas mi je bilo zao Hustine kada niko nije hteo da joj pozajmi pare i bas mi je drago sto se vratio Manuel.
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

Fan-gif : Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 Tumblr_inline_mgtoovHGKj1rdbmmk

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyThu 25 Mar 2010 - 8:48

i meen al brate niko nie hteo da joj d apare emni doslo da placem=(
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyThu 25 Mar 2010 - 11:43

yo soy rebelde wrote:
i meen al brate niko nie hteo da joj d apare emni doslo da placem=(

I meni :(
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyThu 25 Mar 2010 - 12:06

eee jbt....jos amlo pa ce onaj gad od karmela silovatilukresiju joj sat ce joj sve raditi pii=((
Back to top Go down
i love hm
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
i love hm

Broj postova : 249
Fan-gif : miley cyrus, orlando bloom and johnny depp &lt;3

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyFri 26 Mar 2010 - 2:18

yo soy rebelde wrote:
eee jbt....jos amlo pa ce onaj gad od karmela silovatilukresiju joj sat ce joj sve raditi pii=((

GROZNOOOOO!!! :12:
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Fan-gif : Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyFri 26 Mar 2010 - 2:29

Jao bash je to odvratno :(
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyFri 26 Mar 2010 - 2:36

ma on govedo jedno pi pi kako mi zao lukresije i delifine ..kako ih rosario isprcala
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyFri 26 Mar 2010 - 2:42

aaa? Sta im je Rosario uradila? :)
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyFri 26 Mar 2010 - 2:48

pa oce da proda milagro rekla je d ajoj en trbaju vise sluga i sve ih ocerala smao nije htela delfinu rekla joj je ako oces idi ako neces nemoj i delfina je rekla da ako njena porodica ide ide i ona ide......=(((i sda se pakuju=((
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyFri 26 Mar 2010 - 6:33

Kada je to bilo?Ja sam gledala danasnju epizodu i to nisam videla.Bas mi je bilo danas glupo sto je Lukresija branila Renatu.
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyFri 26 Mar 2010 - 6:45

ma kako vi kasnite==??ja ne rauzmeme nista pi danas se vencali lukresija i karmelo jojojo((((i video ih julijan pi
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyFri 26 Mar 2010 - 6:59

Ojoj ja nsm gledala danas :(
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyFri 26 Mar 2010 - 7:04

yo soy rebelde wrote:
ma kako vi kasnite==??ja ne rauzmeme nista pi danas se vencali lukresija i karmelo jojojo((((i video ih julijan pi

Kod nas je tek bilo ono kada je Renata rekla Paulinu za vencanje.Na kom ti kanalu gledas?
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyFri 26 Mar 2010 - 7:45

pink montenegro=)ti??
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyFri 26 Mar 2010 - 7:50

Pink srbija (ja ga ponekad zovem obican pink :))
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyFri 26 Mar 2010 - 8:48

e mene je pin m ii necuuuuu zastos e udala za karmela rekla je da daaa uuuffff
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyFri 26 Mar 2010 - 9:46

Jel se razmisljala 100 godina da da odgovor ili da se potpise?
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 EmptyFri 26 Mar 2010 - 9:54

pa pitali su je dva puta i rekla je da a julijan u nekoj kabanici (kao ubica xD)gleda i place .....a krmelo se kikoce=(((( (a julijana nisu ni videli).....
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 6 Empty

Back to top Go down

Komentari serije Mi Pecado ?

View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 30Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30  Next