|
|
Author | Message |
---|
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Grand parada Tue 10 May 2011 - 5:01 | |
| Pa,ja stvarno poštujem svačije mišljenje i svačiji ukus. Jedino mi smeta jedna stvar. Ogroman broj ljudi kaže da MRZI FOLK muziku i SVE što je folk -za njih je ŠUND. E, a onda, po svim anketama - narodnjački albumi su najtiražniji, oni najviše zarađuju, njihovi koncerti su najposećeniji, a to čak ne osporavaju ni oni koji tako žestoko pljuju folk. Tu se nešto debelo ne uklapa.Pa ko dolazi na te nastupe i ko kupuje te albume. Marsovci?????????????? Ja to nazivam VRHUNSKIM LICEMERJEM i to mi smeta, a naravno da svako treba da sluša ono što voli i ne možemo svi da mislimo isto. To nije poenta svega ovoga što sam napisao. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Grand parada Wed 11 May 2011 - 3:39 | |
| To se slazem sa tobom. I ne gledaju se emisje u fazonz Grand Parada, Grand Show. A sigurno znaju u svakoj emisiiji sta se desava to me malo nervira takodje. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Grand parada Wed 11 May 2011 - 6:47 | |
| Meni su to glupostii, budalee : ko da neko to gleda, uzas : |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Grand parada Wed 11 May 2011 - 9:08 | |
| |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Grand parada Sun 28 Aug 2011 - 7:59 | |
| - Ejpril wrote:
- dpdragan wrote:
- Kad bi pitali ljude na ulici DA LI SLUŠATE NARODNJAKE? 99 posto ljudi bi rekli NE,NIKAKO.Ipak, po svim istraživanjima folk muzika je ovde ubedljivo najslušanija i koncerti folk pevača su najposećeniji.
Čemu toliko licemerje.Ja slušam narodnjake, nikako ne mogu da kažem da mi se sviđa SVE što GRAND emituje (kad vidim neke PEVAČE momentalno menjam kanal), ali mi je taj lažni moral nekih ljudi do bola tragikomičan. to zavisi kako kod koga,sta svi koji kazu da ne slusaju..ustvari slusaju??? ja ne slusam,nit sam ikad slusala sem sto sam nekad davno gledala zvezde granda al sad ni to
:Good: :Good: :Good: :Good: |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Grand parada Sun 28 Aug 2011 - 9:56 | |
| dno dna, emisija koja plasira seljaniju i satorske "pevaljke" i "pevace" sa dva razredna osnovne skole, a tek pesme su hit (gacice, brushalteri i slicno....) jako poucni tekstovi |
|
| |
Cokolatina* TVNovele Novi član
Broj postova : 358 Fan-gif :
| Subject: Re: Grand parada Sun 28 Aug 2011 - 10:00 | |
| dno dna slazem se totalno! ne gledam,ne slusam ne podnosim! |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Grand parada Sun 28 Aug 2011 - 10:01 | |
| - Vidovita Bulka wrote:
- Vidim da ce Sasa Popovic 2016. napraviti svoju televiziju pod nazivom Grand na kojoj ce se iskljucivo emitovati izdanja Grand produkcije, a gledanost televizije Pink naglo ce pasti
post sa predhodne strane aha kad se setim ovog pupu daleko bilo :jajaja: :jajaja: |
|
| |
| Subject: Re: Grand parada Wed 16 Nov 2011 - 12:53 | |
| Normalno je da se mišljenja razlikuju, ali mnogo greše svi oni koji sve što se snima u Grandu - unapred proglašavaju za najgori kič. Jeste, bilo je tu puno grozomornih pesama i katastrofalno loših pevača zbog kojih je i mene nekada bilo blam da nekome kažem da slušam folk, ali - bilo je i dobrih pevača i pevačica.Oni su možda nekada bili u manjini, nekada i nisu, ali je mnogo glupo i nepravedno sve stavljati u isti koš. I ne razumem one koji kukaju da se svuda emituje folk muzika.To,jednostavno NIJE TAČNO. Postoji gomila televizija koje to uopšte ne emituju.Jedina tzv. veća televizija koja to emituje je PINK, ali tu televiziju ne plaća niko od nas iz svog džepa i niko nikoga ne tera da je gleda ako je ne voli. Slažem se da bi PINK mogao to sve da podigne na malo veći nivo, ali mi je potpuno suludo da neko traži da se nešto ukine samo zato što se njemu to ne sviđa. Hteli smo kapitalizam , pa dobrodošli u kapitalizam. |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Grand parada Fri 16 Dec 2011 - 0:52 | |
| totalno sranje! slusam ja dosta grandovih pevaca, ali grand ne gledam!! |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Grand parada Sun 18 Dec 2011 - 1:28 | |
| Grand je stvaro daleko bilo. Emisije su nekada bar malo bile normalne, ali sada su užas, jer stalno nešto maskiraju one pevače, kostimi koji su užasni .. Onda ima i Kursadžije i raznih sličnih sra*a. Nemojte misliti da gledam, ali vidim pošto moje bake to prate često. |
|
| |
| Subject: Re: Grand parada Sun 18 Dec 2011 - 2:44 | |
| Diablita, situacija je takva jer danas više niko ne kupuje diskove, svi skidaju pesme sa Interneta. Zato se nikome više i ne isplati da izdaje i reklamira nove pesme i nove albume - jer OD TOGA VIŠE NEMA NIKAKVE ZARADE. Upravo zato, u muzičkim emisijama ima sve manje muzike a sve više nekih drugih stvari. Ranije je to išlo ovako :Pevač snimi album, taj album otkupi određena diskografska kuća koja zatim taj album reklamira i od njegove prodaje stiče zaradu, kao i taj pevač. Danas od prodaje NEMA ZARADE (već sam objasnio zašto) i niti se pevačima isplati da plaćaju kompozitorima da im prave pesme, niti se diskografima isplati da plaćaju pevačima za albume i da izdaju i reklamiraju te albume. Ne opravdavam nikoga, to nema mnogo veze sa samim GRANDOM, jer je kompletna diskografija u velikoj krizi, samo što se možda kod GRANDA to mnogo više primećuje nego kod nekih manjih izdavača to je jednostavno tako i ne vidim na koji način bi moglo da se promeni. |
|
| |
Princess of dark TVNovele Novi član
Broj postova : 14 Fan-gif :
| Subject: Re: Grand parada Mon 26 Dec 2011 - 6:28 | |
| Šatro, kvazi šou od koga mogu nastradati moždane ćelije.
|
|
| |
saricica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 696 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Madrid <333
| Subject: Re: Grand parada Thu 14 Jun 2012 - 21:50 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Grand parada | |
| |