|
|
Author | Message |
---|
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Grand parada Sat 20 Mar 2010 - 7:54 | |
| Grand parada je zabavno muzička emisija zamišljena kao red muzike red humora. Ova emisija predstavlja jednu rasterećenu formu i zato je našla put do gledalaca koji vole pesmu i humor za koji je zadužen popularni glumac Bogoljub Mitić Đoša.
Voditelji: Lidija Skrinjik i Bogoljub Mitić Đoša |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Grand parada Sat 20 Mar 2010 - 8:05 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Grand parada Sat 20 Mar 2010 - 8:09 | |
| ja je ne gotivim ali ponekad bacim pogled na emisiju kada nema nesto bas da se gleda isto vece kada se ona emituje |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Grand parada Mon 5 Apr 2010 - 5:00 | |
| - -MILOS- wrote:
- ja je ne gotivim ali ponekad bacim pogled na emisiju kada nema nesto bas da se gleda isto vece kada se ona emituje
Isto. . . Jer su mi dosadni ovi pevaci od 100 godina. . . Ali, volim Zvezde Granda. . . Neke... |
|
| |
Pompas.De.Poncho TVNovele Zavisnik
Broj postova : 709 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Vatam nekogaa...^^
| Subject: Re: Grand parada Mon 3 May 2010 - 10:40 | |
| Pa saaaaaad... Ne vidim razliku između Grand Show-a i Parade... Osim što ovde Đoša priča neke viceve nevezane za išta... I ovo je utorkom...Čini mi se..A ono petkom.... : : |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Grand parada Mon 3 May 2010 - 10:47 | |
| - Pompas.De.Poncho wrote:
Osim što ovde Đoša priča neke viceve nevezane za išta...
Koji su,ince,preglupi |
|
| |
**Mici** TVNovele Zavisnik
Broj postova : 587 Godina : 31
| Subject: Re: Grand parada Tue 22 Jun 2010 - 10:04 | |
| Ovu, nozovi, emisiju ne podnosim... Kad god prebacim PINK ili je farma ili grand... smucili su mi se vise... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Grand parada Sat 10 Jul 2010 - 5:24 | |
| mrzim Sasu Popovica i ostalu paradu koja ga sluzi i nisam fan te vrste muzike,mrzim je! |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Grand parada Sat 10 Jul 2010 - 11:05 | |
| ou jea siilla gledam svaku emisiju |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Grand parada Thu 15 Jul 2010 - 22:50 | |
| Voditelji upropastavaju celu situaciju, i ako bih nekad poslusala neku pesmu oni je ubiju sa najavom ... Ne gledam... |
|
| |
Vidovita Bulka TVNovele Zavisnik
Broj postova : 742 Godina : 39
| Subject: Re: Grand parada Wed 21 Jul 2010 - 4:23 | |
| Vidim da ce Sasa Popovic 2016. napraviti svoju televiziju pod nazivom Grand na kojoj ce se iskljucivo emitovati izdanja Grand produkcije, a gledanost televizije Pink naglo ce pasti |
|
| |
| Subject: Re: Grand parada Mon 26 Jul 2010 - 3:51 | |
| - Vidovita Bulka wrote:
- Vidim da ce Sasa Popovic 2016. napraviti svoju televiziju pod nazivom Grand na kojoj ce se iskljucivo emitovati izdanja Grand produkcije, a gledanost televizije Pink naglo ce pasti
: : : : : : : : : : : : : : crkavam od smeha : : : : : : : : : : : : |
|
| |
| Subject: Re: Grand parada Wed 28 Jul 2010 - 0:40 | |
| neeeeeeeeeeeeeeeeeeee : : |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Grand parada Wed 28 Jul 2010 - 1:07 | |
| Ne gledam zato sto nsm fan takve muzike jer slusam strano, spansku i serbian rap. Mada ako je na tv-u Joca ja bacim pogled da pogledam...aliii inace neeeeeee. To je zivi propast msm samo voditelji ajj :PpPpP |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Grand parada Wed 28 Jul 2010 - 1:10 | |
| - Vidovita Bulka wrote:
- Vidim da ce Sasa Popovic 2016. napraviti svoju televiziju pod nazivom Grand na kojoj ce se iskljucivo emitovati izdanja Grand produkcije, a gledanost televizije Pink naglo ce pasti
:OKM: :OKM: :OKM: :OKM: :OKM: :OKM: :OKM: :OKM: :OKM: |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Grand parada Tue 7 Sep 2010 - 6:46 | |
| Uglavnom na tvu pratim neke druge stvari ali slusam i volim narodnu muziku. |
|
| |
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: Grand parada Mon 20 Sep 2010 - 0:08 | |
| - -MILOS- wrote:
- ja je ne gotivim ali ponekad bacim pogled na emisiju kada nema nesto bas da se gleda isto vece kada se ona emituje
|
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Grand parada Tue 21 Sep 2010 - 10:39 | |
| mrzim grand :P lici mi na cirkus |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Grand parada Wed 15 Dec 2010 - 9:52 | |
| Kad bi pitali ljude na ulici DA LI SLUŠATE NARODNJAKE? 99 posto ljudi bi rekli NE,NIKAKO.Ipak, po svim istraživanjima folk muzika je ovde ubedljivo najslušanija i koncerti folk pevača su najposećeniji. Čemu toliko licemerje.Ja slušam narodnjake, nikako ne mogu da kažem da mi se sviđa SVE što GRAND emituje (kad vidim neke PEVAČE momentalno menjam kanal), ali mi je taj lažni moral nekih ljudi do bola tragikomičan. |
|
| |
Sanda1975 TVNovele Novi član
Broj postova : 193
| Subject: Re: Grand parada Wed 19 Jan 2011 - 23:07 | |
| Previse semca na jednom mjestu po meni.Odvratno |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
| Subject: Re: Grand parada Fri 11 Mar 2011 - 13:16 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Grand parada Tue 10 May 2011 - 4:15 | |
| - dpdragan wrote:
- Kad bi pitali ljude na ulici DA LI SLUŠATE NARODNJAKE? 99 posto ljudi bi rekli NE,NIKAKO.Ipak, po svim istraživanjima folk muzika je ovde ubedljivo najslušanija i koncerti folk pevača su najposećeniji.
Čemu toliko licemerje.Ja slušam narodnjake, nikako ne mogu da kažem da mi se sviđa SVE što GRAND emituje (kad vidim neke PEVAČE momentalno menjam kanal), ali mi je taj lažni moral nekih ljudi do bola tragikomičan. to zavisi kako kod koga,sta svi koji kazu da ne slusaju..ustvari slusaju??? ja ne slusam,nit sam ikad slusala sem sto sam nekad davno gledala zvezde granda al sad ni to |
|
| |
| Subject: Re: Grand parada Tue 10 May 2011 - 4:40 | |
| - dpdragan wrote:
- Kad bi pitali ljude na ulici DA LI SLUŠATE NARODNJAKE? 99 posto ljudi bi rekli NE,NIKAKO.Ipak, po svim istraživanjima folk muzika je ovde ubedljivo najslušanija i koncerti folk pevača su najposećeniji.
Čemu toliko licemerje.Ja slušam narodnjake, nikako ne mogu da kažem da mi se sviđa SVE što GRAND emituje (kad vidim neke PEVAČE momentalno menjam kanal), ali mi je taj lažni moral nekih ljudi do bola tragikomičan. Odlican komentar upotpunosti se slazem sa tobom. |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Grand parada Tue 10 May 2011 - 4:42 | |
| Po meni, najveći problem GRANDOVIH emisija u poslednje vreme je to što u njima ima NAJMANJE MUZIKE i što se stalno iste pesme vrte u krug. Zbog svega toga, ja potpuno verujem u te priče da im opada gledanost, jer sve se to itekako primećuje kod gledalaca. Naravno, oni koji NE VOLE tu muziku - oni će uvek o svemu tome govoriti sve najgore. Meni se puno toga ne sviđa u tom GRANDU i puno toga bih menjao (kad bih mogao), ali nikako ne podržavam stav nekih da TO TREBA UKINUTI, pa valjda i slušaoci folk muzike imaju pravo da negde gledaju pevače koje vole. |
|
| |
| Subject: Re: Grand parada Tue 10 May 2011 - 4:53 | |
| Eh i to se slazem sa tobom bgm. Nebi ni ja ukidala zasto, ako recimo na MTV ima po cijeli dan strana muzika, a tipicno za balakan je narodnjaci zasto nebi bile te emisije ? I u svijetu se oni slusaju i posjecuju njihovi koncerti, a vecina ovih koji "neslusaju" folk ko fo znaju svaku pjesmu i svakog pjevaca. Licimjerstvo je najgore, ja slusam Folk i ne stidim se toga |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Grand parada | |
| |
|
| |
|