|
|
Author | Message |
---|
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 5:13 | |
| A vidim da si ti bash obaveshten... Prvo pratim Gabinu karijeru mnogo duze nego ti,verovatno josh od kada si ti bio beba,s obzirom da sam 9 godina starija od tebe,pratila sam apsolutno sve njene serije,i vrlo dobro znam kako je tada izgledala...mozda nije imala tada takvo zmijsko telo kao sad,ali je ipak bila mnogo lepsha i prirodnija. Pa sad sam skoro gledala neki njen interviju gde je priznala da je operisala grudi 4 puta... A i da je ugradila silikone u zadnjicu je takodje vishe nego odlichno... Uporedi njeno telo u Zlobnici naprimer i sad,razlika je vishe nego ochigledna... Takodje je priznala operaciju nosa... A zatezanje lica...pa boze,kao da se ne primecuje,pa sva je u grchu,nema ni jednu boru...i sa botoksom je preterala...!!! Bila je mnogo lepsha ranije... Ona je sa operacijama bash preterala... Ali staimo njen izgled na stranu...ona je fenomenalna glumica,odlichna zaista,sa raznovrsnim ulogama u svojoj karijeri... Odlichna i kao zloca i kao dobrica... Super glumi,ali mi ne izgleda tako lepo u ovoj seriji jer je sa veshtachka...to je sve...[/quote]
DEFINITIVNO se slazem s tobom od reci do reci |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 5:20 | |
| drago mi je da se slazesh... a danashnja epika je bila super...pao prvi poljuac... |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 5:20 | |
| |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
Broj postova : 504 Godina : 29 Lokacija : Sa Sandrom zauvek!!!
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 6:09 | |
| Da,ali postuj i tudje misljenje,no te hagas muy delista,mon dieu...
Kao prvo,to sto si ti oodgledala sve njene serije ne mora nista da znaci...uostalom,necu da se svadjam s tobom,misli sta god hoces...ja volim Gaby,operisala se ona 10000 puta....ako se njoj svidja tako,sta to tebe briga..ona ne zna ni da postojis :PPP |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 6:26 | |
| A za tebe pak zna... Ovde nije mesto za prepucavanje,i nemoj da si tako bezobrazan,rekla sam svoje mishljenje,i to je moje pravo, da mi sad veshtachki izgleda,i ostali su se sa mnom slozili,ne znam shta je tu loshe,shto komentarishemo nekog...za to forumi sluze... A napomenula sam da to sve ne osporava njen fenomenalan glumachki talenat...jer jeste odlichna glumica... to je to... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 6:30 | |
| Moram i ja da se uključim u raspravu.Meni je Gabi sva veštačka i plastična,a ima i mnogo boljih i talentovanijih glumica od nje....Ovo joj je promašaj uloga. |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 6:32 | |
| Hahah sad ja ispade bezobrazan,mon dieu...!!..Pa za mene pre zna nego za tebe..ali,kao sto rekoh,svako ima pravo na svoje misljenje...meni je njena uloga fantasticna kao i ona!!!!!!!
Kraj diskusije!!! |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 6:34 | |
| milose ne shvatam zasto se pravi zbrka oko ovoga..devojka je samo rekla da joj izgleda izvestaceno u ovoj seriji..sto ne znaci da nije dobra glumica..i ne misli ona jedina tako..ima milion njih,i onih koji nisu na ovom forumu...al niko nije rekao da lose glumi..naprotiv prilagodjava se svakoj ulozi sjajno. - Don Pio wrote:
- Moram i ja da se uključim u raspravu.Meni je Gabi sva veštačka i plastična,a ima i mnogo boljih i talentovanijih glumica od nje....Ovo joj je promašaj uloga.
meni je ona savrsena za ovu ulogu..a jedna je od najboljih definitivno...sve je dokazala u la usurpardori |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 6:39 | |
| Ja uopste ne prawim zbrku,samo diskutujem!!!Mon dieu!! |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 6:40 | |
| Ja se milosu i mvmixy izvinjavam ako sam ih uvredio,ali sam rekao svoje mišljenje.Kraj diskusije |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 6:41 | |
| Danas je bila super epizoda....Valentina je malo smeksala.... :jupi: sto se tice Gabi ja opet kazem da je pre i lepse izgledala i bolje glumila.... |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 6:42 | |
| Boze shto smo umishljeni mon dieu... : : Nisam rekla nishta shto je uvredljivo,kao ni ostali,samo nashe mishljenje...neko se slaze,neko ne...svi smo razlichiti i imamo razlichite stavove i poglede. Ali da,bezobrazan si,ne vrti se svet oko tebe,i nije tvoje mishljenje najbitnije niti tvoje vidjene stvari jedino ispravno... A ovo je tema o seriji Valentina,a ne samo o Gaby,koja ima svoju temu,pa zbog toga necemo vishe o tome... to je sve,i izvinjavam se ako sam nekog uvredila...nije mi to namera...
Last edited by afrodita on Tue 3 Aug 2010 - 6:45; edited 1 time in total |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 6:44 | |
| hajde malo komentara o seriji...ipak je ovo tema za to.... |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 6:45 | |
| mene nisi uvredio,ako neko ne voli glumca ili glumicu kog ja volim to za mene nije uvreda..i te stvari me ne doticu vec neke mnogo dublje bitne za zivot...ovo je zabava.. evo komentara o seriji SUPER JE |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 6:47 | |
| Pa to sam bash sad i sama rekla,ovo je tema o seriji... jeste danas mi je bila super epika,Valentina polako omekshava,i to mi je super... Fernandova uloga mi se ovde bash dopada,a first kiss je bash brzo pao... :srce: ps. slazem se sa tobom mvmixy,ovo je zabava...
Last edited by afrodita on Tue 3 Aug 2010 - 6:48; edited 1 time in total |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 6:47 | |
| Ja umisljen ili ti?Ako znas uopste i sta znaci mon dieu....jedina bezobrazna ovde si ti.....No,dobro...kako vam se cini danasnja epizoda? :) |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 6:51 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 6:52 | |
| Jaoo ma ja mislila da su GAbi i Lusero podjednako dobra...ali msm bolja je po meni i lepsa Lusero. Mogu reci da su kraljevi novela Colunga i Lusero :)) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 6:54 | |
| Lucero je bez sumnje kraljica tvnovela.... |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 6:54 | |
| |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 6:55 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Mogu reci da su kraljevi novela Colunga i Lusero :))
|
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 7:00 | |
| - mvmixy wrote:
- AnGel_Perroni wrote:
potpuno se slazem... |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 7:09 | |
| - mvmixy wrote:
- AnGel_Perroni wrote:
bash tako... A Miloshe vala dosta,ne znam shta si se zakachio vishe za mene... a da ne znam shta znachi,ne bih ni koristila... A Colunga i Lucero...prelep par.Dopali su mi se josh u Alboradi,imali su hemiju,i sada takodje... Mislim da su njih dvoje u kombinaciji pun pogodak... |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 7:11 | |
| |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 7:14 | |
| Drago mi je shto smo se slozili... :jupi: |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji | |
| |
|
| |
|