|
|
Author | Message |
---|
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji Mon 2 Aug 2010 - 6:16 | |
| da....bas super..meni su bili preslatki on i vale... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari o seriji Mon 2 Aug 2010 - 6:22 | |
| ovo sa ugrizom zmije je bilo super..posebno kako joj je isisao otrov iz noge...nema sta oni su prelep par... |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji Mon 2 Aug 2010 - 9:36 | |
| Super epizoda danas...Kako je bilo dobro kada ju je nosio u narucju i kada je stavio na konja... :jupi: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Mon 2 Aug 2010 - 9:42 | |
| ddddaaaaa....bili su preslatki.... :srce: |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
Broj postova : 504 Godina : 29 Lokacija : Sa Sandrom zauvek!!!
| Subject: Re: Komentari o seriji Mon 2 Aug 2010 - 11:41 | |
| Danasnja epizoda je bila extra...jadna VALENTINA IAKO MI SE NE SVIDJA STO SE DERE NA SVE...nisu oni krivi sto su nju ostavili pred ooltarom xD!!!
Mada,moj omiljeni lik je Ivana :-) xD! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Mon 2 Aug 2010 - 20:15 | |
| Ivana je isto dobra,mada ponekad izgleda kao robot... |
|
| |
nermina TVNovele Novi član
Broj postova : 421 Godina : 38
| Subject: Re: Komentari o seriji Mon 2 Aug 2010 - 21:18 | |
| |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari o seriji Mon 2 Aug 2010 - 21:29 | |
| - Ejpril wrote:
- Ivana je isto dobra,mada ponekad izgleda kao robot...
pa nije ni čudočkoliko je operacija Gabi imala... A meni je ona pre bila baš lepa... |
|
| |
narandza TVNovele Novi član
Broj postova : 99 Godina : 39 Lokacija : Beograd,Srbija
| Subject: Re: Komentari o seriji Mon 2 Aug 2010 - 21:38 | |
| Ali ljudi,juce sam pogledala 19 epku,kad dolazi Fer ,on izgleda kao da ima 30 godina,svaka cast! Verovatno je nesto radio na licu... ali opet covek sve sto je stariji bolje izgleda!!! |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari o seriji Mon 2 Aug 2010 - 21:46 | |
| Ma nebitno da li se nekome dopada kako on izgleda ili ne...mada proglašen je za jednog od 100 najzgodnijih ljudi na svetu... Čovek fenomenalno glumi,i zato ga ja obožavam... |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari o seriji Mon 2 Aug 2010 - 23:10 | |
| - afrodita wrote:
- Ma nebitno da li se nekome dopada kako on izgleda ili ne...mada proglašen je za jednog od 100 najzgodnijih ljudi na svetu... Čovek fenomenalno glumi,i zato ga ja obožavam...
zao mi je sto valentina ipak nije uspela da izbaci ivanu sa imanja....sad ce ona da baci oko na fera:) |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari o seriji Mon 2 Aug 2010 - 23:14 | |
| |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
Broj postova : 504 Godina : 29 Lokacija : Sa Sandrom zauvek!!!
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 2:20 | |
| Kao prvo Gaby uopste niej imala mnogo operacija,to je stupidarija.Pogledaj njene slike iz mladosti i sad pa ces videti.Ovde joj je samo drugacija uloga!!!I nemoj pricati ono sto ne znas.Mislin,ne napadam ja tebe,nego kazem samo....ja pratim Gabynu karijeru jos od pre nekoliko godina i znam kako je izgledala tad a kako sad!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 2:25 | |
| pa to i kazemo ranije je bila lepa,al sad izgleda mnogo drugacije...nije uopste nalik sebi...nzm dal se operisala al jeste s licem nesto radila... |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 2:39 | |
| meni je ona u zlobnici bila najlepsa...al ejpril je u pravu...stvarno joj lice deluje nateceno...slike same govore...mada lepa mi je i dalje... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 2:40 | |
| daleko od toga da je ruzna i dalje je lepa samo je ranije bila lepsa... |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 3:01 | |
| Slazem se da se Gaby malo promenila......... Kako su mi slatki juce bili Valentina i Migel.............. |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 3:06 | |
| |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 4:17 | |
| Meni je Gabi veoma zgodna i lepa zena, mada i Lusero nije za bacanje... Iako su malo starije, obe su kao vino... Sto starije, to su lepse... Obe... :srce: |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 4:54 | |
| Mene nervira Ivana a i Gaby...Lucero volim mnogo i kao Valentinu br. 1 i br.2 al bolja je kao br.2 Bolje Lucero glumi zlocaste ;) |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 4:57 | |
| Ne...bolje glumi dobrice.....
Chui je odličan...
a kakva će biti Leonor? |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 5:00 | |
| moje misljene...ti tako mislis ja ovako ;) |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 5:05 | |
| meni lucero podjednako glumi,zavodnice,ubice,psihopate,zloce,dobrice...ma sve zena zna :jupi: ko je gledao lazos de amor shvata o cemu pricam. |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 5:07 | |
| - Milos wrote:
- Kao prvo Gaby uopste niej imala mnogo operacija,to je stupidarija.Pogledaj njene slike iz mladosti i sad pa ces videti.Ovde joj je samo drugacija uloga!!!I nemoj pricati ono sto ne znas.Mislin,ne napadam ja tebe,nego kazem samo....ja pratim Gabynu karijeru jos od pre nekoliko godina i znam kako je izgledala tad a kako sad!!!
A vidim da si ti bash obaveshten... Prvo pratim Gabinu karijeru mnogo duze nego ti,verovatno josh od kada si ti bio beba,s obzirom da sam 9 godina starija od tebe,pratila sam apsolutno sve njene serije,i vrlo dobro znam kako je tada izgledala...mozda nije imala tada takvo zmijsko telo kao sad,ali je ipak bila mnogo lepsha i prirodnija. Pa sad sam skoro gledala neki njen interviju gde je priznala da je operisala grudi 4 puta... A i da je ugradila silikone u zadnjicu je takodje vishe nego odlichno... Uporedi njeno telo u Zlobnici naprimer i sad,razlika je vishe nego ochigledna... Takodje je priznala operaciju nosa... A zatezanje lica...pa boze,kao da se ne primecuje,pa sva je u grchu,nema ni jednu boru...i sa botoksom je preterala...!!! Bila je mnogo lepsha ranije... Ona je sa operacijama bash preterala... Ali staimo njen izgled na stranu...ona je fenomenalna glumica,odlichna zaista,sa raznovrsnim ulogama u svojoj karijeri... Odlichna i kao zloca i kao dobrica... Super glumi,ali mi ne izgleda tako lepo u ovoj seriji jer je sa veshtachka...to je sve... |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 3 Aug 2010 - 5:09 | |
| - mvmixy wrote:
- meni lucero podjednako glumi,zavodnice,ubice,psihopate,zloce,dobrice...ma sve zena zna :jupi:
ko je gledao lazos de amor shvata o cemu pricam. u potpunosti se slazem...odlichna je glumica...ja je obozavam,sve serije i uloge su joj fenomenalne,raznovrsne i kvalitetne... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji | |
| |
|
| |
|