REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari o seriji

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next
AuthorMessage
Danijela94
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Danijela94

Broj postova : 2039
Godina : 30
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 29 Teen-wolf-teen-wolf-3539

Komentari o seriji - Page 29 _
PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyMon 2 Aug 2010 - 6:16

da....bas super..meni su bili preslatki on i vale...
Back to top Go down
http://danijelafairytale.tumblr.com
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyMon 2 Aug 2010 - 6:22

ovo sa ugrizom zmije je bilo super..posebno kako joj je isisao otrov iz noge...nema sta oni su prelep par...
Back to top Go down
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

Broj postova : 6865
Godina : 37
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 29 2uellas

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyMon 2 Aug 2010 - 9:36

Super epizoda danas...Kako je bilo dobro kada ju je nosio u narucju i kada je stavio na konja... :jupi:
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyMon 2 Aug 2010 - 9:42

ddddaaaaa....bili su preslatki.... :srce:
Back to top Go down
Milos
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Milos

Broj postova : 504
Godina : 29

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyMon 2 Aug 2010 - 11:41

Danasnja epizoda je bila extra...jadna VALENTINA IAKO MI SE NE SVIDJA STO SE DERE NA SVE...nisu oni krivi sto su nju ostavili pred ooltarom xD!!!

Mada,moj omiljeni lik je Ivana :-) xD!
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyMon 2 Aug 2010 - 20:15

Ivana je isto dobra,mada ponekad izgleda kao robot...
Back to top Go down
nermina
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
nermina

Broj postova : 421
Godina : 38

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyMon 2 Aug 2010 - 21:18

Milos wrote:
Danasnja epizoda je bila extra...jadna VALENTINA IAKO MI SE NE SVIDJA STO SE DERE NA SVE...nisu oni krivi sto su nju ostavili pred ooltarom xD!!!

Mada,moj omiljeni lik je Ivana :-) xD!

:super: :super: :super:
slazem se u potpunosti ... najbolja je Ivana a Valentina je nesto pocela da me nervira ...
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

Broj postova : 8061
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 29 Qxh-afrodi

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyMon 2 Aug 2010 - 21:29

Ejpril wrote:
Ivana je isto dobra,mada ponekad izgleda kao robot...
pa nije ni čudočkoliko je operacija Gabi imala... A meni je ona pre bila baš lepa...
Back to top Go down
narandza
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
narandza

Broj postova : 99
Godina : 39

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyMon 2 Aug 2010 - 21:38

Ali ljudi,juce sam pogledala 19 epku,kad dolazi Fer ,on izgleda kao da ima 30 godina,svaka cast! Verovatno je nesto radio na licu... ali opet covek sve sto je stariji bolje izgleda!!!
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyMon 2 Aug 2010 - 21:46

Ma nebitno da li se nekome dopada kako on izgleda ili ne...mada proglašen je za jednog od 100 najzgodnijih ljudi na svetu... Čovek fenomenalno glumi,i zato ga ja obožavam...
Back to top Go down
mvmixy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
mvmixy

Broj postova : 1456
Godina : 35
Fan-gif : Charmed

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyMon 2 Aug 2010 - 23:10

afrodita wrote:
Ma nebitno da li se nekome dopada kako on izgleda ili ne...mada proglašen je za jednog od 100 najzgodnijih ljudi na svetu... Čovek fenomenalno glumi,i zato ga ja obožavam...
:super: :super:

zao mi je sto valentina ipak nije uspela da izbaci ivanu sa imanja....sad ce ona da baci oko na fera:)
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyMon 2 Aug 2010 - 23:14

i meni takođe...
Back to top Go down
Milos
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Milos

Broj postova : 504
Godina : 29

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyTue 3 Aug 2010 - 2:20

Kao prvo Gaby uopste niej imala mnogo operacija,to je stupidarija.Pogledaj njene slike iz mladosti i sad pa ces videti.Ovde joj je samo drugacija uloga!!!I nemoj pricati ono sto ne znas.Mislin,ne napadam ja tebe,nego kazem samo....ja pratim Gabynu karijeru jos od pre nekoliko godina i znam kako je izgledala tad a kako sad!!!
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyTue 3 Aug 2010 - 2:25

pa to i kazemo ranije je bila lepa,al sad izgleda mnogo drugacije...nije uopste nalik sebi...nzm dal se operisala al jeste s licem nesto radila...
Back to top Go down
mvmixy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
mvmixy

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyTue 3 Aug 2010 - 2:39

meni je ona u zlobnici bila najlepsa...al ejpril je u pravu...stvarno joj lice deluje nateceno...slike same govore...mada lepa mi je i dalje...
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyTue 3 Aug 2010 - 2:40

daleko od toga da je ruzna i dalje je lepa samo je ranije bila lepsa...
Back to top Go down
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

Broj postova : 12835
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 29 Tumblr_m9bpwySvCN1r35r4io4_250
Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyTue 3 Aug 2010 - 3:01

Slazem se da se Gaby malo promenila.........
Kako su mi slatki juce bili Valentina i Migel..............
Back to top Go down
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

Broj postova : 6865
Godina : 37
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 29 2uellas

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyTue 3 Aug 2010 - 3:06

:super: :super:
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyTue 3 Aug 2010 - 4:17

Meni je Gabi veoma zgodna i lepa zena, mada i Lusero nije za bacanje... Iako su malo starije, obe su kao vino... Sto starije, to su lepse... Obe... :srce:
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Godina : 28
Fan-gif : ♥♥♥

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyTue 3 Aug 2010 - 4:54

Mene nervira Ivana a i Gaby...Lucero volim mnogo i kao Valentinu br. 1 i br.2 al bolja je kao br.2
Bolje Lucero glumi zlocaste ;)
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyTue 3 Aug 2010 - 4:57

Ne...bolje glumi dobrice.....

Chui je odličan...

a kakva će biti Leonor?
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Godina : 28
Fan-gif : ♥♥♥

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyTue 3 Aug 2010 - 5:00

moje misljene...ti tako mislis ja ovako ;)
Back to top Go down
mvmixy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
mvmixy

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyTue 3 Aug 2010 - 5:05

meni lucero podjednako glumi,zavodnice,ubice,psihopate,zloce,dobrice...ma sve zena zna :jupi:
ko je gledao lazos de amor shvata o cemu pricam.
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyTue 3 Aug 2010 - 5:07

Milos wrote:
Kao prvo Gaby uopste niej imala mnogo operacija,to je stupidarija.Pogledaj njene slike iz mladosti i sad pa ces videti.Ovde joj je samo drugacija uloga!!!I nemoj pricati ono sto ne znas.Mislin,ne napadam ja tebe,nego kazem samo....ja pratim Gabynu karijeru jos od pre nekoliko godina i znam kako je izgledala tad a kako sad!!!

A vidim da si ti bash obaveshten... Prvo pratim Gabinu karijeru mnogo duze nego ti,verovatno josh od kada si ti bio beba,s obzirom da sam 9 godina starija od tebe,pratila sam apsolutno sve njene serije,i vrlo dobro znam kako je tada izgledala...mozda nije imala tada takvo zmijsko telo kao sad,ali je ipak bila mnogo lepsha i prirodnija. Pa sad sam skoro gledala neki njen interviju gde je priznala da je operisala grudi 4 puta... A i da je ugradila silikone u zadnjicu je takodje vishe nego odlichno... Uporedi njeno telo u Zlobnici naprimer i sad,razlika je vishe nego ochigledna... Takodje je priznala operaciju nosa... A zatezanje lica...pa boze,kao da se ne primecuje,pa sva je u grchu,nema ni jednu boru...i sa botoksom je preterala...!!!
Bila je mnogo lepsha ranije... Ona je sa operacijama bash preterala...
Ali staimo njen izgled na stranu...ona je fenomenalna glumica,odlichna zaista,sa raznovrsnim ulogama u svojoj karijeri... Odlichna i kao zloca i kao dobrica...
Super glumi,ali mi ne izgleda tako lepo u ovoj seriji jer je sa veshtachka...to je sve...
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 EmptyTue 3 Aug 2010 - 5:09

mvmixy wrote:
meni lucero podjednako glumi,zavodnice,ubice,psihopate,zloce,dobrice...ma sve zena zna :jupi:
ko je gledao lazos de amor shvata o cemu pricam.
u potpunosti se slazem...odlichna je glumica...ja je obozavam,sve serije i uloge su joj fenomenalne,raznovrsne i kvalitetne...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 29 Empty

Back to top Go down

Komentari o seriji

View previous topic View next topic Back to top 
Page 29 of 40Go to page : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next