REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari o seriji

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
AuthorMessage
mirkis
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
mirkis

Broj postova : 39

Komentari o seriji - Page 14 _
PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptyFri 9 Jul 2010 - 7:27

Verovatno je to...ja sam njen fan vec vise od deset godina, i pratila sam skoro sve njene serije...verovatno sam navikla da je gledam kao dobricu :)
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptyFri 9 Jul 2010 - 7:27

uros car wrote:
Gresis, ona je glumila pozitivne uloge u Lazos de amor, Mi destino eres tu, Alborada i sad u Dueni..
najverovatnije grešim jer nisam ni jednu od ovih novela gledala...:)
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
mirkis
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
mirkis

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptyFri 9 Jul 2010 - 7:29

uros car wrote:
Gresis, ona je glumila pozitivne uloge u Lazos de amor, Mi destino eres tu, Alborada i sad u Dueni..

+ prve tri njene serije, gde je takodje glumila dobrice
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptyFri 9 Jul 2010 - 8:32

♥Diablita♥ wrote:
:super:
potpuno se slažem..
bolje Gaby da je bila dobra, a Lucero zloća! ko je još video da Luceo igra dobricu???
ja msm da joj je ovo prva "dobra" uloga..
:super: :super: Svidja mi se to :D
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
Akaica
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Akaica

Broj postova : 455
Godina : 29
Fan-gif : Maite mi diva!

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptyFri 9 Jul 2010 - 8:44

Super mi serija :D
Back to top Go down
http://mpwserbia.forumotion.net
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

Broj postova : 6865
Godina : 37
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 14 2uellas

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptyFri 9 Jul 2010 - 9:17

Stefy wrote:
Gledao i snimao za Luku.
Šta je Alonso uradio Ivani?

Rekao joj je da ce se se ozeniti sa Valentinom ali zauvek,a ne kao sto je bio njihov dogovor do medenog meseca,jer mu je Valentinin advokat rekao da ona moze da se uda samo po rezimu ovojene imovine inace ostaje bez nasledstva...
Back to top Go down
Danijela94
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Danijela94

Broj postova : 2039
Godina : 30
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 14 Teen-wolf-teen-wolf-3539

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptyFri 9 Jul 2010 - 9:22

IVANA JE POLUDELA PA JE POPILA TABLETE
Back to top Go down
http://danijelafairytale.tumblr.com
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptyFri 9 Jul 2010 - 9:51

Ivana je luda ko struja...
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

Broj postova : 8061
Godina : 38
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 14 Qxh-afrodi

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptyFri 9 Jul 2010 - 10:07

Lucero je u svim svojim serijama igrala dobrice,osim u MEPSu,jedino je tu zloca...
U serijama Cuando llega el Amor,Los Parientes Pobres,Lazos de Amor,Mi Destino Eres Tu,Alborada je igrala protagonistkinje...i uvek je bila odlichna...
U Lazos de amor igra tri identichne sestre,od kojih je jedna zla...
Ne sumnjam da ce nas i ovde oboriti s nogu...
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptyFri 9 Jul 2010 - 10:09

Serija je odlična.Nastavljam da pratim al nemogu da dočekam da gledam pa stalno skidam nove epizode i onda se kajem...Tako je bilo i sa ''Manana es para siempre'' :FD:
Back to top Go down
mirkis
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
mirkis

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptyFri 9 Jul 2010 - 19:51

Ja sad ni ne pratim na nasem Pinku, jer gledam preko neta. Stigla sam do 60-te epizode
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptyFri 9 Jul 2010 - 21:30

I,je li dobra serija...
Back to top Go down
Neelaalikhan
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Neelaalikhan

Broj postova : 226

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptyFri 9 Jul 2010 - 21:38

sve bolja i bolja serija
Back to top Go down
mirkis
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
mirkis

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptyFri 9 Jul 2010 - 21:48

Pa bolja je od kad je stigla na imanje...mada su opet poceli malo da smaraju u poslednje vreme......No, sad se ponovo pojavljuje Alonso, pa se nadam da ce opet malo ubrzati
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptyFri 9 Jul 2010 - 21:51

Meni je super.Ko želi da sazna radnju serije od naredne nedelje neka ide na sinopise telenovela tamo je sinopis i kratak sadržaj epizoda od sledeće nedelje...
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptyFri 9 Jul 2010 - 23:00

Extra... hvala puno... :jupi:
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptyFri 9 Jul 2010 - 23:37

Andjelak wrote:
Stefy wrote:
Gledao i snimao za Luku.
Šta je Alonso uradio Ivani?

Rekao joj je da ce se se ozeniti sa Valentinom ali zauvek,a ne kao sto je bio njihov dogovor do medenog meseca,jer mu je Valentinin advokat rekao da ona moze da se uda samo po rezimu ovojene imovine inace ostaje bez nasledstva...
Aha, ok, hvala.
Back to top Go down
Barbara Greco
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Barbara Greco

Broj postova : 147
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 14 21mte78

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptySat 10 Jul 2010 - 7:13

♥Diablita♥ wrote:
potpuno se slažem..
bolje Gaby da je bila dobra, a Lucero zloća! ko je još video da Luceo igra dobricu???
pa ona je stalno glumila dobrice a jedino je u MEPS bila zloca...Namig a mnogo mi se svidja Valentina Villalba jer nije klasicna dobrica...ja od serija u kojima je glumela Lucero nisam gledala samo los parientes pobres...a ja mislim da je ona dobra u svim ulogama ali ipak mi je mnogo zanimljivija kada je zloca...jer ja obozavam Barbaru Greco..iako je bila veoma zla,bas sam je zavovela...mi Barby para siempre la mejor...Namig) ♥️
Back to top Go down
Barbara Greco
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Barbara Greco

Broj postova : 147
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 14 21mte78

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptySat 10 Jul 2010 - 7:20

mirkis wrote:
Ja sad ni ne pratim na nasem Pinku, jer gledam preko neta. Stigla sam do 60-te epizode
:super: isto tako je i samnom...ja gledam na netu mada pratim i na TV-u...mnogo je dobra serija i jedva cekam da ode na hacijendu..Namig
Back to top Go down
mirkis
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
mirkis

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptySat 10 Jul 2010 - 9:30

Barbara Greco wrote:
♥Diablita♥ wrote:
potpuno se slažem..
pa ona je stalno glumila dobrice a jedino je u MEPS bila zloca...Namig a mnogo mi se svidja Valentina Villalba jer nije klasicna dobrica...ja od serija u kojima je glumela Lucero nisam gledala samo los parientes pobres...a ja mislim da je ona dobra u svim ulogama ali ipak mi je mnogo zanimljivija kada je zloca...jer ja obozavam Barbaru Greco..iako je bila veoma zla,bas sam je zavovela...mi Barby para siempre la mejor...Namig) ♥️

Gledala si Chispitu i Cuando llega el amor? Ja samo ove dve nisam...ostale jesam...
Back to top Go down
Albina
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Albina

Broj postova : 2

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptySat 10 Jul 2010 - 10:51

a gdje moze da se gleda preko neta, ja nemam momentalno pink, a na facebook bila samo jedna epizoda, gdje mogu da gledam ostale, al treba mi preovd bez prevoda i dali neko zna gdje ima serija gresne duse zadnja epizda, geldala sam ovjde do 109 epizde a 110 nema prevoda a to je taman fin, pa neznam kako se zavrsava, mislim mogu gledat al pola nerazumijem pa mi nije interesantno, ako neko zna pomoc, bila bi mu zahvalana puno a i ova serija velentina je u prvoj epizodi bila super, samo steta sto nemogu da nadem gde da gledam dalje.... pozz
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptySat 10 Jul 2010 - 10:59

Oiii ja cu da poiludim dok ne pocne kod nas :$
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

Broj postova : 6865
Godina : 37
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 14 2uellas

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptySat 10 Jul 2010 - 11:18

Albina wrote:
a gdje moze da se gleda preko neta, ja nemam momentalno pink, a na facebook bila samo jedna epizoda, gdje mogu da gledam ostale, al treba mi preovd bez prevoda i dali neko zna gdje ima serija gresne duse zadnja epizda, geldala sam ovjde do 109 epizde a 110 nema prevoda a to je taman fin, pa neznam kako se zavrsava, mislim mogu gledat al pola nerazumijem pa mi nije interesantno, ako neko zna pomoc, bila bi mu zahvalana puno a i ova serija velentina je u prvoj epizodi bila super, samo steta sto nemogu da nadem gde da gledam dalje.... pozz

Potrazi i jednu i drugu seriju na youtube-u tamo sigurno imas sa prevodom bar epizode koje su se emitovale kod nas...A Valentinu bez prevoda imas u Download telenovela....
Back to top Go down
paula&rafa
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
paula&rafa

Broj postova : 197
Godina : 33
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 14 Cap3810

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptySat 10 Jul 2010 - 15:02

Quelqu'un pourrait me faire résumer de l'épisode de vendredi
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 EmptySat 10 Jul 2010 - 23:46

Albina wrote:
Na fejsbuku će biti od 4. epizoda pa nadalje.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 14 Empty

Back to top Go down

Komentari o seriji

View previous topic View next topic Back to top 
Page 14 of 40Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next