|
|
Author | Message |
---|
mirkis TVNovele Novi član
Broj postova : 39
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 7:27 | |
| Verovatno je to...ja sam njen fan vec vise od deset godina, i pratila sam skoro sve njene serije...verovatno sam navikla da je gledam kao dobricu :) |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 7:27 | |
| - uros car wrote:
- Gresis, ona je glumila pozitivne uloge u Lazos de amor, Mi destino eres tu, Alborada i sad u Dueni..
najverovatnije grešim jer nisam ni jednu od ovih novela gledala...:) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 7:29 | |
| - uros car wrote:
- Gresis, ona je glumila pozitivne uloge u Lazos de amor, Mi destino eres tu, Alborada i sad u Dueni..
+ prve tri njene serije, gde je takodje glumila dobrice |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 8:32 | |
| |
|
| |
Akaica TVNovele Novi član
Broj postova : 455 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : МАРАКАНА СЕВЕР!!!
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 8:44 | |
| |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 9:17 | |
| - Stefy wrote:
- Gledao i snimao za Luku.
Šta je Alonso uradio Ivani? Rekao joj je da ce se se ozeniti sa Valentinom ali zauvek,a ne kao sto je bio njihov dogovor do medenog meseca,jer mu je Valentinin advokat rekao da ona moze da se uda samo po rezimu ovojene imovine inace ostaje bez nasledstva... |
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 9:22 | |
| IVANA JE POLUDELA PA JE POPILA TABLETE |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 9:51 | |
| Ivana je luda ko struja... |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 10:07 | |
| Lucero je u svim svojim serijama igrala dobrice,osim u MEPSu,jedino je tu zloca... U serijama Cuando llega el Amor,Los Parientes Pobres,Lazos de Amor,Mi Destino Eres Tu,Alborada je igrala protagonistkinje...i uvek je bila odlichna... U Lazos de amor igra tri identichne sestre,od kojih je jedna zla... Ne sumnjam da ce nas i ovde oboriti s nogu... |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 10:09 | |
| Serija je odlična.Nastavljam da pratim al nemogu da dočekam da gledam pa stalno skidam nove epizode i onda se kajem...Tako je bilo i sa ''Manana es para siempre'' :FD: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 19:51 | |
| Ja sad ni ne pratim na nasem Pinku, jer gledam preko neta. Stigla sam do 60-te epizode |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 21:30 | |
| |
|
| |
Neelaalikhan TVNovele Novi član
Broj postova : 226 Lokacija : Europa
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 21:38 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 21:48 | |
| Pa bolja je od kad je stigla na imanje...mada su opet poceli malo da smaraju u poslednje vreme......No, sad se ponovo pojavljuje Alonso, pa se nadam da ce opet malo ubrzati |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 21:51 | |
| Meni je super.Ko želi da sazna radnju serije od naredne nedelje neka ide na sinopise telenovela tamo je sinopis i kratak sadržaj epizoda od sledeće nedelje... |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 23:00 | |
| Extra... hvala puno... :jupi: |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 23:37 | |
| - Andjelak wrote:
- Stefy wrote:
- Gledao i snimao za Luku.
Šta je Alonso uradio Ivani? Rekao joj je da ce se se ozeniti sa Valentinom ali zauvek,a ne kao sto je bio njihov dogovor do medenog meseca,jer mu je Valentinin advokat rekao da ona moze da se uda samo po rezimu ovojene imovine inace ostaje bez nasledstva... Aha, ok, hvala. |
|
| |
Barbara Greco TVNovele Novi član
Broj postova : 147 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : con mi Barby preciosa ;)
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 10 Jul 2010 - 7:13 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
-
potpuno se slažem.. bolje Gaby da je bila dobra, a Lucero zloća! ko je još video da Luceo igra dobricu??? ja msm da joj je ovo prva "dobra" uloga.. pa ona je stalno glumila dobrice a jedino je u MEPS bila zloca... a mnogo mi se svidja Valentina Villalba jer nije klasicna dobrica...ja od serija u kojima je glumela Lucero nisam gledala samo los parientes pobres...a ja mislim da je ona dobra u svim ulogama ali ipak mi je mnogo zanimljivija kada je zloca...jer ja obozavam Barbaru Greco..iako je bila veoma zla,bas sam je zavovela...mi Barby para siempre la mejor... ) |
|
| |
Barbara Greco TVNovele Novi član
Broj postova : 147 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : con mi Barby preciosa ;)
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 10 Jul 2010 - 7:20 | |
| - mirkis wrote:
- Ja sad ni ne pratim na nasem Pinku, jer gledam preko neta. Stigla sam do 60-te epizode
isto tako je i samnom...ja gledam na netu mada pratim i na TV-u...mnogo je dobra serija i jedva cekam da ode na hacijendu.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 10 Jul 2010 - 9:30 | |
| |
|
| |
Albina TVNovele Novi član
Broj postova : 2
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 10 Jul 2010 - 10:51 | |
| a gdje moze da se gleda preko neta, ja nemam momentalno pink, a na facebook bila samo jedna epizoda, gdje mogu da gledam ostale, al treba mi preovd bez prevoda i dali neko zna gdje ima serija gresne duse zadnja epizda, geldala sam ovjde do 109 epizde a 110 nema prevoda a to je taman fin, pa neznam kako se zavrsava, mislim mogu gledat al pola nerazumijem pa mi nije interesantno, ako neko zna pomoc, bila bi mu zahvalana puno a i ova serija velentina je u prvoj epizodi bila super, samo steta sto nemogu da nadem gde da gledam dalje.... pozz |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 10 Jul 2010 - 10:59 | |
| Oiii ja cu da poiludim dok ne pocne kod nas :$ |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 10 Jul 2010 - 11:18 | |
| - Albina wrote:
- a gdje moze da se gleda preko neta, ja nemam momentalno pink, a na facebook bila samo jedna epizoda, gdje mogu da gledam ostale, al treba mi preovd bez prevoda i dali neko zna gdje ima serija gresne duse zadnja epizda, geldala sam ovjde do 109 epizde a 110 nema prevoda a to je taman fin, pa neznam kako se zavrsava, mislim mogu gledat al pola nerazumijem pa mi nije interesantno, ako neko zna pomoc, bila bi mu zahvalana puno a i ova serija velentina je u prvoj epizodi bila super, samo steta sto nemogu da nadem gde da gledam dalje.... pozz
Potrazi i jednu i drugu seriju na youtube-u tamo sigurno imas sa prevodom bar epizode koje su se emitovale kod nas...A Valentinu bez prevoda imas u Download telenovela.... |
|
| |
paula&rafa TVNovele Novi član
Broj postova : 197 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : Dans les bras de Miguel A.Silvestre & William Levy
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 10 Jul 2010 - 15:02 | |
| Quelqu'un pourrait me faire résumer de l'épisode de vendredi |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 10 Jul 2010 - 23:46 | |
| - Albina wrote:
- a gdje moze da se gleda preko neta, ja nemam momentalno pink, a na facebook bila samo jedna epizoda, gdje mogu da gledam ostale, al treba mi preovd bez prevoda i dali neko zna gdje ima serija gresne duse zadnja epizda, geldala sam ovjde do 109 epizde a 110 nema prevoda a to je taman fin, pa neznam kako se zavrsava, mislim mogu gledat al pola nerazumijem pa mi nije interesantno, ako neko zna pomoc, bila bi mu zahvalana puno a i ova serija velentina je u prvoj epizodi bila super, samo steta sto nemogu da nadem gde da gledam dalje.... pozz
Na fejsbuku će biti od 4. epizoda pa nadalje. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji | |
| |
|
| |
|