|
|
Author | Message |
---|
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| |
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 3:50 | |
| Slazem se sa Jovicom,ovo nije tema za raspravu vec za komentare o seriji,nekome se neko svidja manje,nekome vise a nekom uopste i mislim da se oko toga netreba raspravljati...Meni je serija ok i gledacu je a kome nije,pa boze moj neka gleda nesto drugo... |
|
| |
JaCkI TVNovele Redovan član
Broj postova : 3694 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Kragujevac,Srbija
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 4:34 | |
| Sto smara ova Spanicka samo cmizdri u svakoj drugoj sceni a tek kakv glas odvaratan ima covece kako je izgledala u Por tu amor a vidi sada kakva je upropastila se. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 4:45 | |
| Gabriela Spanoc je primer kako čovek sam sebe nagrdi.......pre je bila lepotica sada uopšte nije ženstvena.
Lusero mi je ko neka tetka.......nije uloga za nju......msm dobra je kao dobrica,ali ne za ovu ulogu.
Nana Benita me izuzetno živcira-iako je sjajna glumica....
Videcemo kako je kad dođe na imanje...... |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 4:49 | |
| - Don Pio wrote:
- Gabriela Spanoc je primer kako čovek sam sebe nagrdi.......pre je bila lepotica sada uopšte nije ženstvena.
.. Meni je ovde jedino super Lucero,mada mislim da nece biti bolja nego sto je u MEPS |
|
| |
mirkis TVNovele Novi član
Broj postova : 39
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 5:23 | |
| Lucero je milion puta bolja od trenutka kad dodje na imanje....mada je meni i ovde super |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 5:32 | |
| Naravno da jeste..ovde se ponasa ko tinejdzerka <3 A tamo ce biti kao Brabara :b |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 5:35 | |
| - ANCHY !!! wrote:
- Naravno da jeste..ovde se ponasa ko tinejdzerka <3
A tamo ce biti kao Brabara :b Samo sto će za razliku od Barbare biti buena |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 5:43 | |
| :jupi: Tacno tako |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 5:44 | |
| Meni je dobra serija... Lucero prelepo izgleda za svoje godine...i bez shminke,a pre svega je odlichna glumica... Gaby mi sad nije lepa,upropastila se,a nekad je bila...sva se izveshtachila,ali to ne umanjuje njen glumachki talenat... Vidim da se prepirete oko Kolunge...o ukusima se ne treba raspravljati...nije mi omiljeni glumac,ali nije dzabe najtrazeniji i daleko najplaceniji glumac u Meksiku,koji ima tu mogucnost da bira uloge... meni je serija ok... |
|
| |
jessica14 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 664 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 6:12 | |
| ovo je cini mi se tema o seriji,koja je po meni bas dobra,kao i glumci u njoj... A vidim da se vi bas isprepucavste... Svako ma pravo na svoje misljenje i komentar,ali Hary,bez ljutnje,umes nekada da budes bezobrazan...Neko ti se ne svidja i to je sasvim normalno,ali to moze i lepse da se kaze... Istina,Gaby je vestacka sad strasno,preterala je,to niko ne osporava,ali je i dalje daleko i ubedljivo najplacenija glumica ikada... Ljudi pa u Tierra de pasiones je dobijala po 75000 dolara po jednoj epizodi,pa vi vidite... pa niko nije lud da baca tolike pare da ona ne poseduje nevrovatan glumacki talenat... To isto vazi i za Kolungu...nije mi favorit,ali je najkvalitetniji glumac,za koga se tuku da se pojavi u seriji,a on bira uloge i honorare koji m se nude. Svako ko prati desavanja u Latinskoj Americi i svetu telenovela to zna... Lucero sija kao i uvek,i po meni fantasticna glumica... Zepeda,koji,kao sto je afrodita rekla nije uposte mlad,sta vise po godinama je blizi Kolungi nego Cinseli,kako je Stefy gore napomenula,j dobar glumac sa gomilom serija iza sebe,pa je popularnost stekao tek ulogom u Sortilegiu... A sto se tice prepucavanja o tome ko je bolji Ely ili Jacku...tome nije mesto ovde...svako ima svoje misljenje... Moje je da je Ely prelepa,i zgodna,ali mi je sasvim prosecna glumica...A Jecky...da stefy,gledli smo rubi i heridas de amor...i sta...Jacky je odlicna,neverovatno dobra i kvalitetna glumica,a Karla Estrada zna koga bira za svoje serije. A posto ar jednom godisnje putujem u Meksiko,i tamo ostajem neko vreme,pa sam se tamo licno uverila u njenu popularnost... a ona je neverovatna... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 6:32 | |
| Colunga ovde ko da je ugradio silikone.... : : |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 6:34 | |
| dobra je serija, ali je ne gledam.. ustv, gledaću kada počne da se pojavljuje Colunga..:DD Lucero i Gaby su mng slatke, a onog Davida ne podnosim!!! Grrr |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 6:40 | |
| Jao meni je David ovde milion puta lepsi i simpaticniji nego u Sortilegio (jest da to nisam pratila, pogledala sam samo par epki, ali tamo mi je bas bio bezveze).
|
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 6:51 | |
| Sadržaj epizoda nema u TV NOVELAMA ali ima u TV NOVOSTIMA.Danas uz ''Večernje novosti'' besplatno dobijate ovaj dodatak sa sadržajem epizoda iz ''Doline sunca'',''Lole'' i ''Valentine'' za narednu nedelju! |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 6:51 | |
| pa realno prvih 15 epki su strasno dosadne...jedino je zanimljivo kad Ivana ubija Ordoriku...i vencanje za dalje nmg da sudim jer nisam gledala.....sto se tice Gabi Spanic nzm ovde je mnogo izvestacena..samo sam je gledala u tdp i tu mi je bila super!Colunga je dobar glumac ali je smorio....David je meden....Lucero glumi ok al mi je njen lik previse dosadan...videcu sta ce biti kad dodje na imanje... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 7:14 | |
| - MStefan wrote:
- Sadržaj epizoda nema u TV NOVELAMA ali ima u TV NOVOSTIMA.Danas uz ''Večernje novosti'' besplatno dobijate ovaj dodatak sa sadržajem epizoda iz ''Doline sunca'',''Lole'' i ''Valentine'' za narednu nedelju!
Ma to sto oni napisu u TV novostima stane u jednu epizodu....a i uglavnom kasne, pa napisu sve sto je vec bilo.. : : |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 7:15 | |
| - Ejpril wrote:
- pa realno prvih 15 epki su strasno dosadne...jedino je zanimljivo kad Ivana ubija Ordoriku...i vencanje za dalje nmg da sudim jer nisam gledala.....sto se tice Gabi Spanic nzm ovde je mnogo izvestacena..samo sam je gledala u tdp i tu mi je bila super!Colunga je dobar glumac ali je smorio....David je meden....Lucero glumi ok al mi je njen lik previse dosadan...videcu sta ce biti kad dodje na imanje...
i meni je dosadna Lucerina uloga... čudno mi je da ona ima pozitivnu ulogu Gaby jeste izveštačena, ali nije mng a kad se pojavljuje Colunga? msm, u kojoj epki? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 7:16 | |
| Colunga se pojavljuje, ja mislim u 19-oj.
|
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 7:18 | |
| JA MISLIM DA JOJ NE PRISTAJE ULOGA DA GLUMI DOBRU VISE JOJ STOJI ZLOCA...TO JE MOJE NEKO MISLJENJE |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 7:22 | |
| potpuno se slažem.. bolje Gaby da je bila dobra, a Lucero zloća! ko je još video da Luceo igra dobricu??? ja msm da joj je ovo prva "dobra" uloga.. |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 7:23 | |
| Gresis, ona je glumila pozitivne uloge u Lazos de amor, Mi destino eres tu, Alborada i sad u Dueni.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 7:23 | |
| Pa kako joj ne pristaje uloga gde glumi dobru osobu, kad je do MEPS-a igrala dobrice?? (ako izuzmemo Mariu Paulu)....ja mislim da joj pristaju i jedne i druge uloge, jer je sjajna i kao dobrica i kao zloca. No opet, i to je stvar ukusa |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 7:25 | |
| Gledao i snimao za Luku. Šta je Alonso uradio Ivani? |
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 9 Jul 2010 - 7:26 | |
| OK ONA JE STVARNO SUPER GLUMICA MOZDA JE NISAM NAVIKLA KAO DOBRU DA JE GLEDAM...SIGURNO JE TO... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji | |
| |
|
| |
|