| KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) | |
|
|
Author | Message |
---|
* Analia * TVNovele Novi član
Broj postova : 5 Fan-gif : Lokacija : Maglaj
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Wed 27 Jan 2010 - 7:08 | |
| Omar je onako,nije bas dobro glumio. Ono , tek se oko 56. pojavio u CCEA pa prvo nesto glumi frajera,onda nesto place,nekako . . . bzvz |
|
| |
* Analia * TVNovele Novi član
Broj postova : 5 Fan-gif : Lokacija : Maglaj
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Wed 27 Jan 2010 - 7:10 | |
| - ♥ Rebelde Girl ♥ wrote:
- A sta mislite o tome da mayita vidi svoju mrtvu baku...neki kazu da je psihopat a ja mislim da je bash slatka :srce:
FANTAZIJA ! BEZVEZE , PRICA S MRTVACEM , BLJAK ! |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Wed 27 Jan 2010 - 7:11 | |
| - * Analia * wrote:
- ♥ Rebelde Girl ♥ wrote:
- A sta mislite o tome da mayita vidi svoju mrtvu baku...neki kazu da je psihopat a ja mislim da je bash slatka :srce:
FANTAZIJA ! BEZVEZE , PRICA S MRTVACEM , BLJAK ! Najdosadniji deo serije definitifno.. |
|
| |
Lil`Mini`Mouse <3 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 936 Fan-gif :
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Wed 27 Jan 2010 - 7:16 | |
| Najgluplji deo serije. Ne znas dal da se smejes ili da places. Ako je slatko to sto prica sa onom matorom babom koja izgleda kao vestica...nemam reci. |
|
| |
Marko92 TVNovele Novi član
Broj postova : 330 Godina : 32 Fan-gif : Lokacija : Zacatillo
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Wed 27 Jan 2010 - 8:06 | |
| Slazem se da je dosadni deo a posebno kada se nesto zanimljivo desava u seriju i onu ubace kako ona prica sa mrtvom babom! |
|
| |
~Maite and William 4ever~ TVNovele Novi član
Broj postova : 323 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Na snimanju Cuidado con el angel
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Thu 28 Jan 2010 - 1:12 | |
| |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Fri 5 Feb 2010 - 13:01 | |
| - Marko92 wrote:
- Slazem se da je dosadni deo a posebno kada se nesto zanimljivo desava u seriju i onu ubace kako ona prica sa mrtvom babom!
to me tako nerviralo...taman kad je nesto zestoko a oni mi daju babuseru,jednom nogom u grobu i malu kojoj se zivi kosturi prividjaju! |
|
| |
Marko92 TVNovele Novi član
Broj postova : 330 Godina : 32 Fan-gif : Lokacija : Zacatillo
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Fri 5 Feb 2010 - 23:45 | |
| Bas mi je zao sto se ta glumica sto je glumila njenu babu povukla iz sveta glume bila je odlicna glumica! |
|
| |
splicanka021387259 TVNovele Novi član
Broj postova : 21 Godina : 29 Lokacija : s gossip girl
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Mon 6 Dec 2010 - 4:24 | |
| [b]mene to isto nerviralo sta ona mala stalno ide na tavan i prica s mrtvon babon glupo helloooooo |
|
| |
majcegu TVNovele Novi član
Broj postova : 265
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Wed 19 Jan 2011 - 2:43 | |
| i mene je nerviralo to s babom, los je prikaz i poruka |
|
| |
andrejajelesijevic TVNovele Novi član
Broj postova : 217
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Mon 9 May 2011 - 11:15 | |
| Maite Perroni i William Levy su mi jedni od naj omiljenijih glumaca. Prelepi su! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) | |
| |
|
| |
| KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) | |
|