| KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) | |
|
|
Author | Message |
---|
♥ Rebelde Girl ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2365 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Sun 20 Sep 2009 - 7:07 | |
| Da i mene nervirala ali mi je bila bsh ok kad je gledala marichuy kako glumi uu svoj prvi film sa kuate i balbina...hehe |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Sun 20 Sep 2009 - 9:12 | |
| - - - -Rebelde Girl- - - wrote:
- A sta mislite o tome da mayita vidi svoju mrtvu baku...neki kazu da je psihopat a ja mislim da je bash slatka :srce:
mala mi je super...ali mi je to sa babom zesce glupo... |
|
| |
JECA-MAITE TVNovele Novi član
Broj postova : 49
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Sun 20 Sep 2009 - 9:27 | |
| meni je ona bas slatka!!! |
|
| |
*Tasa-Will & David* TVNovele Pričalica
Broj postova : 5557 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : twitter.com/Tasabg
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Sun 20 Sep 2009 - 11:27 | |
| Mayita je preslatka, te price sa babom su dosadne, mogli su malo bolje da naprave...Ali nije psihopata i u stvarnosti mnoga deca pricaju sa nekim iako ga nema, hehe |
|
| |
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Sun 20 Sep 2009 - 11:36 | |
| I meni su te price dosadne |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Sun 20 Sep 2009 - 20:03 | |
| meni su price i baba dosadni,ali je mayita preslatka... :srce: |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Sun 20 Sep 2009 - 23:35 | |
| Meni je dosadno Kad Maita prica sa onom bakom.... Ne mislim da je ona psihopata, vec mi je ono bzv ali posto sam gledala CCEA na net premotavala sam te delove tako da nije opasno bilo |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Mon 21 Sep 2009 - 2:08 | |
| - Zlatokosa wrote:
- meni su price i baba dosadni,ali je mayita preslatka... :srce:
Slazem se sa tobom. |
|
| |
Lil`Mini`Mouse <3 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 936 Fan-gif :
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Wed 7 Oct 2009 - 9:36 | |
| CCEA ima lepe glavne glumce,tj samo Williama i Maite a ostatak uzas blagi. Ne znam samo kako su mogli da skupe onako ruznu glumacku ekipu. Ona Ana Hulija(nznm kako se zove glumica) je jedno od najodvratnijih bica koja sam skoro videla na tv-u. Naravno i Maita je slatka... |
|
| |
bombonicaDT TVNovele Redovan član
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Wed 7 Oct 2009 - 9:40 | |
| Da Ana Hulija je odurna stvarno...nekako je cudno gradjena a kad slozi onu facu...da povracas...a i Estefania |
|
| |
***Danna es mi Princesa** TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 14139 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Nije bitno gdje, već s kim - s njim <3
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Wed 7 Oct 2009 - 20:47 | |
| ESTEFANIA I ANA HULIA do bola su odvratne... |
|
| |
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Thu 8 Oct 2009 - 4:12 | |
| Da i mene oni najvise nerviraju ...uh |
|
| |
*~Jovana~* TVNovele Novi član
Broj postova : 26
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Tue 27 Oct 2009 - 3:49 | |
| mene ne estefania toliko koliko ana hulia...aaaaaa! inace,obbb juan migela i marichuy! =) |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Wed 4 Nov 2009 - 21:12 | |
| Ana Hulia je najodvratniji lik, a glumica koja je igra super glumi |
|
| |
S@ki TVNovele Novi član
Broj postova : 59 Fan-gif : Lokacija : Umcari
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Fri 6 Nov 2009 - 0:14 | |
| Estefanija i nije toliko odvratna kao Ana Hulija. |
|
| |
Girl Swan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1016 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Harper's Island
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Thu 19 Nov 2009 - 8:32 | |
| - S@ki wrote:
- Estefanija i nije toliko odvratna kao Ana Hulija.
da,ova je spremna na sve! |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Thu 19 Nov 2009 - 9:04 | |
| Omg! Danas je bila najgora epizoda....Msm trajala je 15 minuta od cega je 10 minuta bilo sve sto smo vec gledali, basx bezveze.... |
|
| |
Lil`Mini`Mouse <3 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 936 Fan-gif :
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Fri 20 Nov 2009 - 0:57 | |
| Ana Hulija je ocajan lik,kada onako stisne onaj procep od usta uh ubila bi je! Estefanija je mnogo bolji lik. |
|
| |
Ana*lucia*monkada TVNovele Novi član
Broj postova : 245 Godina : 31 Lokacija : Con William levy ...
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Fri 20 Nov 2009 - 5:05 | |
| jaojj kako me nervira ta ana hulijaaaaaaaa |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Sun 22 Nov 2009 - 2:03 | |
| william levy je prelep... )) i jako ga <3 |
|
| |
Ninach TVNovele Novi član
Broj postova : 458 Godina : 28
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Sat 26 Dec 2009 - 7:43 | |
| glumci su mi dobri....ne volim anu juliju..ali estefania mi je ok..mislim kao lik ne, ali glumica koja ju glumi ju savršeno glumi... |
|
| |
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Sat 16 Jan 2010 - 11:24 | |
| Gledala sam ovu seriju ponekad i Ana Julia mi je bila omiljeni lik... Ma,bas je slatka zloca xDDDDDDDDD A,bio mi je smesan i onaj sto je bacio sina u kantu za smece,ahahahah,kakva budala,crkla sam od smeha,kad mi je drugarica rekla! |
|
| |
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Sat 16 Jan 2010 - 12:38 | |
| uh mene ana hulija nervira laiii sam je zavolela a sve su zloce bile dobre a pogotovo estefanija kada je poludela hihhi |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Sun 17 Jan 2010 - 0:31 | |
| Ana Julia me je uzasno nervirala, i nervirala me je ona Ivet, ili kako se vec zove... Marichuy&Juan Miguel-love them!!! :srce: :srce: :srce: |
|
| |
~Maite and William 4ever~ TVNovele Novi član
Broj postova : 323 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Na snimanju Cuidado con el angel
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) Mon 18 Jan 2010 - 8:32 | |
| - Genesis wrote:
- Ana Julia me je uzasno nervirala, i nervirala me je ona Ivet, ili kako se vec zove...
Marichuy&Juan Miguel-love them!!! :srce: :srce: :srce: Isto |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) | |
| |
|
| |
| KOMENTARI O OSTALIM GLUMCIMA IZ CCEA(OTROS ACTORES CCEA) | |
|