| Komentari serije - Dame chocolate ! | |
|
|
Author | Message |
---|
**ApA** TVNovele Pričalica
Broj postova : 5818 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Wed 16 Dec 2009 - 2:54 | |
| Spavala je sa njim jos kad se pretvarala da je Violeta,na ono ostrvo kad je njemu bila povredjena ruka.. ja sam stigla do 134 epizode.. |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Wed 16 Dec 2009 - 5:44 | |
| Je l' se zavrsilo ovo na FOX-u? |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Wed 16 Dec 2009 - 10:35 | |
| Neeeeee...samo nzm jos koliko ima otpriilike. |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Wed 16 Dec 2009 - 11:22 | |
| |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Wed 16 Dec 2009 - 21:49 | |
| Znam da ima 150 epizoda samo nzm koja je sada na fox. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Wed 16 Dec 2009 - 21:58 | |
| JOs jedno 30 epizoda ima na fox... Najdalje da je 120-ta ono epizoda.... Ona na foxu sto je bila... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Wed 16 Dec 2009 - 22:19 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Thu 17 Dec 2009 - 6:53 | |
| Jojj odgledala sam je celu na net tako da mi je zao sto se zavrsila ( Uopste nije dosadna serija ni malo.. |
|
| |
*Iwona* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 904
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Fri 18 Dec 2009 - 8:16 | |
| meni je extraaa serija gledam je stalno na foxu al me sad owaj deo nerwira kad se on ljuti n anju....grrrrr |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Fri 18 Dec 2009 - 8:19 | |
| Rosita je sada trudna..postaje zanimljivo. |
|
| |
*Iwona* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 904
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Fri 18 Dec 2009 - 8:28 | |
| da ali me nerwira ona Debora a i Brus sto nece da prica sa njom opet ce nesto da se iskomplikuje...mrzim to...xDDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Fri 18 Dec 2009 - 22:34 | |
| - *Iwona* wrote:
- da ali me nerwira ona Debora a i Brus sto nece da prica sa njom opet ce nesto da se iskomplikuje...mrzim to...xDDD
Ma veruj mi da ce biti mnogo zanimljivo... Debora je u sustini dobra...a Brus je neverovatno ljubomoran,ja sam umirala od smeha ) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Mon 21 Dec 2009 - 20:39 | |
| Smejem se za Carlu na onu zadnju sliku... Heheh |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Tue 22 Dec 2009 - 7:43 | |
| Meni je Debora bas sooper ^^
Juu jeste gledali danas?? Ja sam malo i zaplakala.. Straasno mi je bilo zao kad je retardirani Anhel ubio Veroniku.. Znacii juu, da Bog da crko, konjina jedna ruzna x(( Aooj kako mi sad zao Fabijana, njega oboozavam ali sada kad place bas mi ga zao x(( A jel Hose ziv?? Nadam se da jeste... x)) A juu i Grejs kad je dosla s nozem u vilu, e bas mi bilo zao sto nije ubila Anhela, nista drugo i ne zasluzuje... A cek, Grejs se samo pretvara da se necega neseca ili...?? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Tue 22 Dec 2009 - 10:14 | |
| - ♥..jeTza..♥ wrote:
- Meni je Debora bas sooper ^^
Juu jeste gledali danas?? Ja sam malo i zaplakala.. Straasno mi je bilo zao kad je retardirani Anhel ubio Veroniku.. Znacii juu, da Bog da crko, konjina jedna ruzna x(( Aooj kako mi sad zao Fabijana, njega oboozavam ali sada kad place bas mi ga zao x(( A jel Hose ziv?? Nadam se da jeste... x)) A juu i Grejs kad je dosla s nozem u vilu, e bas mi bilo zao sto nije ubila Anhela, nista drugo i ne zasluzuje... A cek, Grejs se samo pretvara da se necega neseca ili...?? A to ona Veronika bese od Fabijana? Da Grejs se sada pravi da se nicega neseca. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Wed 23 Dec 2009 - 0:24 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- ♥..jeTza..♥ wrote:
Juu jeste gledali danas?? Ja sam malo i zaplakala.. Straasno mi je bilo zao kad je retardirani Anhel ubio Veroniku.. Znacii juu, da Bog da crko, konjina jedna ruzna x(( Aooj kako mi sad zao Fabijana, njega oboozavam ali sada kad place bas mi ga zao x(( A jel Hose ziv?? Nadam se da jeste... x)) A juu i Grejs kad je dosla s nozem u vilu, e bas mi bilo zao sto nije ubila Anhela, nista drugo i ne zasluzuje... A cek, Grejs se samo pretvara da se necega neseca ili...?? A to ona Veronika bese od Fabijana? Da Grejs se sada pravi da se nicega neseca. Hose je ziv,samo je izgubio nogu.. a Veronika je ona ljubavnica od Fabijana sto radi sa njim.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Wed 23 Dec 2009 - 0:31 | |
| - **ApA** wrote:
- AnGel_Perroni wrote:
- ♥..jeTza..♥ wrote:
Juu jeste gledali danas?? Ja sam malo i zaplakala.. Straasno mi je bilo zao kad je retardirani Anhel ubio Veroniku.. Znacii juu, da Bog da crko, konjina jedna ruzna x(( Aooj kako mi sad zao Fabijana, njega oboozavam ali sada kad place bas mi ga zao x(( A jel Hose ziv?? Nadam se da jeste... x)) A juu i Grejs kad je dosla s nozem u vilu, e bas mi bilo zao sto nije ubila Anhela, nista drugo i ne zasluzuje... A cek, Grejs se samo pretvara da se necega neseca ili...?? A to ona Veronika bese od Fabijana? Da Grejs se sada pravi da se nicega neseca. Hose je ziv,samo je izgubio nogu.. a Veronika je ona ljubavnica od Fabijana sto radi sa njim.. Jadan Hose : : A kako mislis izgubio nogu?/ Skroz?? Ili ju je samo povredio pa ce se oporaviti?? :// |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Wed 23 Dec 2009 - 1:46 | |
| skroz izgubio...odsekli mu je! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Wed 23 Dec 2009 - 7:08 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Thu 24 Dec 2009 - 23:00 | |
| |
|
| |
Catalina TVNovele Novi član
Broj postova : 37 Fan-gif : Manuela y Anhel para siempre! Lokacija : Con Carmen Villalobos mi angelita para siempre!
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Fri 25 Dec 2009 - 2:30 | |
| serija je soooper genesis i carlos su odlichni glumci |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11689 Godina : 35 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Sat 26 Dec 2009 - 7:53 | |
| vidim ja po avatarima i potpisima da svi vole ovu seriju:) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Sat 26 Dec 2009 - 8:28 | |
| Pa normalno kada je serija extra. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Sat 26 Dec 2009 - 10:28 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Pa normalno kada je serija extra.
Slazem se <3 |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Mon 28 Dec 2009 - 0:17 | |
| Sorry za post ispod posta ali proslo je vise od 24h xPP Aaaa, pa nece valjda Debora da umre?? : : |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije - Dame chocolate ! | |
|