REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije - Dame chocolate !

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
AuthorMessage
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

Komentari serije - Dame chocolate ! - Page 13 _
PostSubject: Re: Komentari serije - Dame chocolate !   Komentari serije - Dame chocolate ! - Page 13 EmptyWed 22 Feb 2012 - 2:19

Odlicno! Verovatno cu baciti pogled,posto nisam imao prilike da je odgledam celu na FOX-u...
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije - Dame chocolate !   Komentari serije - Dame chocolate ! - Page 13 EmptyWed 22 Feb 2012 - 9:48

Pogledao prvu epizodu.

Genesis i Carlos mi nisu neki par. Prema viđenom neće imati hemiju. Genesis je kao glumica sasvim solidna, nemam nekih zamerki na nju. Naravno ima i boljih od nje, i gorih. Carlos nije pokazao ništa spektakularno, isti mi je kao i u ,,Dos hogares''. Hector Suarez je dobar...Kristina Lilej me ovde oduševila. Koliko me nervirala kao Rehina u ,,La mujer el en espejo'' ili kao Edelmira u ,,La tormenta'', toliko mi je ovda simpatična. Khotanov lik mi je interesantan, deluje kao da mu je stvarno stalo do Rosite-i pre nego što je saznao ko joj je deda.

Nastavljam da gledam.

Last edited by Don Pio on Sat 25 Feb 2012 - 14:30; edited 1 time in total
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije - Dame chocolate !   Komentari serije - Dame chocolate ! - Page 13 EmptyThu 23 Feb 2012 - 14:02

Pogledao drugu.

Umro Huan Amado :(

Donekle razumem reakciju Grejs i Brusa-oni su mu bili porodica, Brus mu je bio kao sin, nije nikada pominjao Rositu i onda odjednom-,,E moja unuka će dobiti tajni recept i preuzeće fabriku.''-a vas ko šiša. Da im je ranije ispričao, verovatno ne bi bilo toliko problema, ali ovako... Ali Brus mu se ipak izvinuo.. thumbup

Grejs ovde pati od migrene, koliko sam primetio? Jedva čekam narednu epizodu, da vidim šta je htela da postigne time što se zakucavala u drvo... Ne znam

Pojavila se Samanta. Nimalo mi se ne dopada njen lik zasad, previše se prenemaže, ne stoji joj uloga. Videćemo kasnije, kako će se razvijati njen lik...

Nastavljam sa gledanjem...
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije - Dame chocolate !   Komentari serije - Dame chocolate ! - Page 13 EmptyFri 24 Feb 2012 - 12:35

Treća epizoda:

Anhel poklonio svim muškarcima čizme, Rosita poverovala Ijo
Samanta ne gubi vreme, a Brus totalno pogubljen....
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije - Dame chocolate !   Komentari serije - Dame chocolate ! - Page 13 EmptySat 25 Feb 2012 - 14:31

Brus i Grejs doživeli nervni slom u Meksiku...

Samanta Ijo
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Komentari serije - Dame chocolate !   Komentari serije - Dame chocolate ! - Page 13 EmptyMon 27 Feb 2012 - 4:07

nisam bas pratila svaku epizodu ove serije na fox-u, ali ono sto sam gledala bilo je super thumbup meni se bas svidela <3 simpaticna i neobicna serija, iako glavni par tokom cele serije nije imao nikakvu hemiju...

Quote :
Kristina Lilej me ovde oduševila. Koliko me nervirala kao Rehina u ,,La mujer el en espejo'' ili kao Edelmira u ,,La tormenta'', toliko mi je ovda simpatična
Ijo

meni je i ovde bila iritantna xD Ona i Khotan Ijo
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije - Dame chocolate !   Komentari serije - Dame chocolate ! - Page 13 EmptyMon 27 Feb 2012 - 10:14

Peta epizoda:

Svi krenuli u USA. Samanta je baš kuja, a nije dobro ni iznela ulogu...

Jovana:

Glavni par je nikakav...
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije - Dame chocolate !   Komentari serije - Dame chocolate ! - Page 13 EmptyThu 1 Mar 2012 - 10:13

Prestajem da pratim ovo. Razlozi:

1.Niko od glumaca niti likova me nije ,,ubedio'' da nastavim sa gledanjem
2.Glavni par mi se nimalo ne dopada-negativci su užasni. Kristina Lilej je iz epizode u epizodu sve iritantnija,Karlu i Khotana neću ni da komentarišem
3.Ima toliko nelogičnosti i gluposti(Anhel ladno zakolje Lupitu pred svima i nikom ništa; Rosita i burka Ijo Ijo ; Brusovo ponašanje; Anhel seksualni manijak...), tako da stvarno nemam ni vremena ni živaca na trošenje na ovu seriju.
Back to top Go down
dino
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
dino

Broj postova : 2011
Fan-gif : Komentari serije - Dame chocolate ! - Page 13 14dq445

PostSubject: Re: Komentari serije - Dame chocolate !   Komentari serije - Dame chocolate ! - Page 13 EmptyThu 1 Mar 2012 - 11:32

Da na početku je malo dosadna i ima nekih nelogičnosti,ali poslije oko 40 epizode počinje sve na bolje (meni bar) :D .
Ja sam isto tako gledao par epizoda na početku i onda odustao ali sam bacio pogled ponekad da vidim dali je postala zanimljivija i nakon nekog vremena sam opet počeo da pratim redovno.
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

Broj postova : 16321

PostSubject: Re: Komentari serije - Dame chocolate !   Komentari serije - Dame chocolate ! - Page 13 EmptyMon 27 Aug 2012 - 8:22

Gledala sam ,u pocetku mi je bila pomalo dosadna,ali kasnije sve bolja i bolja.Genesis i Carlos mi se nisu svideli kao par. :D
Back to top Go down
latinac
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
latinac

Broj postova : 901
Fan-gif : Komentari serije - Dame chocolate ! - Page 13 371249480

PostSubject: Re: Komentari serije - Dame chocolate !   Komentari serije - Dame chocolate ! - Page 13 EmptyMon 14 Jan 2013 - 4:27

Uvodne špice - Fox TV
1# [You must be registered and logged in to see this link.]
2# [You must be registered and logged in to see this link.]
3# [You must be registered and logged in to see this link.]
4# [You must be registered and logged in to see this link.]
5# [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
https://www.youtube.com/user/emdtvideos
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari serije - Dame chocolate !   Komentari serije - Dame chocolate ! - Page 13 EmptySun 24 Mar 2013 - 7:55

Ponovo se emituje na KCN::3 u 19:00.
Back to top Go down
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

Broj postova : 632
Godina : 28

PostSubject: Re: Komentari serije - Dame chocolate !   Komentari serije - Dame chocolate ! - Page 13 EmptyMon 25 Mar 2013 - 8:34

zar se ne emituje serija 7 vidas na kc3 u 19h?
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije - Dame chocolate !   Komentari serije - Dame chocolate ! - Page 13 EmptyMon 25 Mar 2013 - 9:21

Ne. Ukinuta je.
Back to top Go down
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

Broj postova : 632
Godina : 28

PostSubject: Re: Komentari serije - Dame chocolate !   Komentari serije - Dame chocolate ! - Page 13 EmptyMon 25 Mar 2013 - 9:25

Odlicno !
Back to top Go down
Maja33
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član

Broj postova : 3921

PostSubject: Re: Komentari serije - Dame chocolate !   Komentari serije - Dame chocolate ! - Page 13 EmptyThu 22 Aug 2013 - 10:54

Ova serija mi je privukla paznju zbog naziva Slatka tajna.Mislim da nije losa,takoreci solidna je telenovela.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije - Dame chocolate !   Komentari serije - Dame chocolate ! - Page 13 Empty

Back to top Go down

Komentari serije - Dame chocolate !

View previous topic View next topic Back to top 
Page 13 of 13Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13