| Komentari serije - Dame chocolate ! | |
|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Wed 3 Feb 2010 - 2:57 | |
| Valjda se vec zavrsila jutros. |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Wed 3 Feb 2010 - 3:32 | |
| O pa da.. Ona ide ujutru.. Prebacicu je u Arhivu- |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Wed 3 Feb 2010 - 9:05 | |
| Yaay pa koliko je imala epki |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Thu 4 Feb 2010 - 9:28 | |
| Valjda 150 Steta sto se zavrsila ((( Nisam gledala zbog skole ali cu gledati na youtube-u... ((((((((((((((((((( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Sat 6 Feb 2010 - 1:07 | |
| Aham hvaala |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Fri 12 Feb 2010 - 22:53 | |
| Nnc... :] Ja je jos gledam na YouTube-u, tako da za mene jos uvek nije zavrsila xPPP Tj. nisam na tv-u zbog skole odgledala poslednjih 10-ak pa sad njih gledam, ostalo mi jos 4 :] Stigla sam do one kad Brus primeti kod baena da je Rosita trudna i kad mu ona to prizna :] Ali necu krajj :[[[ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Wed 17 Feb 2010 - 3:02 | |
| Mnogo mi nedostaje serija... ALi stvarno ... |
|
| |
~Brancica~ TVNovele Novi član
Broj postova : 48 Godina : 34
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Fri 19 Feb 2010 - 4:34 | |
| Meni se ova serija uopste ne svidja... Mozda zato sto je nisam redovno pratila, ali ja ne vidim kakve veze ima cokolada sa svim sto se desava u seriji... A i glavna glumica je fuj, svaki put kad je vidim pitam se na osnovu cega je dobila ulogu, niti zna da glumi niti izgleda kao slatka dobrodusna devojka, ima pogled kao da ce sprziti nekog s njim, a i ona odvratna mala usta... |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Fri 19 Feb 2010 - 6:21 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Mnogo mi nedostaje serija... ALi stvarno ...
Meni mnogooooo. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Fri 19 Feb 2010 - 9:14 | |
| Yaaay meni je DM prejaka serija znaci stvarno svaka ima je scena woow |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Sat 20 Feb 2010 - 4:16 | |
| - ~Brancica~ wrote:
- Meni se ova serija uopste ne svidja... Mozda zato sto je nisam redovno pratila, ali ja ne vidim kakve veze ima cokolada sa svim sto se desava u seriji... A i glavna glumica je fuj, svaki put kad je vidim pitam se na osnovu cega je dobila ulogu, niti zna da glumi niti izgleda kao slatka dobrodusna devojka, ima pogled kao da ce sprziti nekog s njim, a i ona odvratna mala usta...
Cokolada ima itekako veze...zbog toga je serija u stvari ibila tako misticna.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Sat 20 Feb 2010 - 5:15 | |
| Ma serija je zakon ali stvarno. |
|
| |
Nata TVNovele Novi član
Broj postova : 476 Fan-gif : Lokacija : SilvaLand
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Sat 20 Feb 2010 - 9:33 | |
| Pogledala sam prvu epizodu i nije mi se svidjela! Poslije sam onako usput acila oko još koji put, ali prvenstveno je nisam gledala zbog glavnog glumca, njega baš ne volim! A što se tiče glavne glumice ona je meni slatka, gledala sam je i Prisioneri kao Libertad, kćer Gaby Spanic, i cura mi je stvarno ok,,,ali naravno ukusi su različiti! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Tue 23 Feb 2010 - 8:40 | |
| Da li i jedna serija ima normalan kraj -.- Napokon sam odgledala poslednju epizodu i UOPSTE mi se ne svidja.... :'( Tako DIVNAAAAA serija, tako DIIIVNII glumci, a tako GROZAN kraj.... :'( |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Tue 23 Feb 2010 - 8:50 | |
| Sto?Sta ti se nije svidelo? Meni je bas dobar kraj..msm sve se resilo i svi na okupu srecni..jedino mi jako zao Debore bilo sto je umrla ona mi je jako dobra... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Tue 23 Feb 2010 - 9:09 | |
| Pa nista mi se ne svidja :'( Kao da im se kraj uopste nije radio, tako su ga uradili, msm kao da im nije bilo bitno... Eto to za Deboru, umrla je, i sta, kad je bila sahrana?? Ma brate ni suzu nisu pstili, kao da nije ni postojala... Fabijan napisao knjigu, to je super, ali od kako je otisao nisu ga prikazali niti bi ga se ko setio da im nije tu knjigu poslao... A Grejs se udavila, jel?? I to je tako gloooopo.... Pa ipak je ona mama od Brusa -.- Mogla je da ide u zatvor ili tako nesto... Rositu porodio Brus sto je isto glupo...... Uhh sve je tako bzvz ispalo :'( |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Tue 23 Feb 2010 - 9:15 | |
| pa dobro to jest..al dobro je sto se grejs udavila..jer je imala toliko zlocina na savesti...da bi bilo prosto glupo da je ostala ziva..ipak je ispala fer prema rositi i spasila je na kraju sto mi se svidelo.. Sve u svemu ipak je to sapunica..tako da i malo neobicne i nerealne stvari dolaze u obzir :jupi: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Tue 23 Feb 2010 - 9:39 | |
| Pa dobro... Ali meni ipak zaoo Grejs, jer na kraju ispala tako dobra :'(( I ipak je Brusova mama... :'(( Najvise me je rastuzilo kad je Brus pogledao njenu sliku i rekao: 'A sve je moglo biti drugacije' tad sam se bas rasplakala :'(( Pa da, ipak koliko bi njih drzala na savesti, i bilo bi prosto muka za nju da bude toliko u zatvoru, mada bih ipak vise volela da je prezivela ) A jel na tv-u bilo na pocetku poslednje epizode, ono kao u secanje nekom Danielu Fariesu?? Ko je taj?? I jel su bile na kraju kao one 'greske' sa snimanja?? Ja sam se tada pocepala.... : : |
|
| |
tinker TVNovele Novi član
Broj postova : 10 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : World of Love..xD
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Fri 5 Mar 2010 - 23:53 | |
| sxteta sxto se serija zawrsxila ja nisam mogla redowno da pratim zbog sxkole ali zadnju epizodu sam gledala |
|
| |
*Uckermannka 94* TVNovele Novi član
Broj postova : 457 Godina : 30 Lokacija : Sama sa Uckerom
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Sun 7 Mar 2010 - 23:49 | |
| Gledala sam ponekad OK je bila |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Mon 8 Mar 2010 - 0:26 | |
| A ovaj Diosaldo oce ostati sa Juliom ili onom sluzavkom ??? Sta ce biti sa Angela i Samanthe ??? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Tue 9 Mar 2010 - 12:15 | |
| Dijosdado ostaje sa Juliom na kraju, oni dvoje su mi mnogo simpaticni kako su samo smesni ALi na kraju ce bii skupa. Angela ce da ubije majka od Bruca koja ce kasnije da bude u Aferi sa njim. Samanta ce umreti bezeci od policije, jer prethodno ode u zatvor, i pobegne, ali je oni ubiju na kraju. Pojavice se Samantina sestra bliznakinja koja ce se udati za Bruca |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Thu 11 Mar 2010 - 10:41 | |
| Aham Yaaay svidja mi se sa Diosaldom i Juliom Oni su mi pre preslatki Vazno je da ce na kraju ostati Bruce i Rosita |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Fri 19 Mar 2010 - 11:02 | |
| - ♥..jeTza..♥ wrote:
- Da li i jedna serija ima normalan kraj -.-
Napokon sam odgledala poslednju epizodu i UOPSTE mi se ne svidja.... :'( Tako DIVNAAAAA serija, tako DIIIVNII glumci, a tako GROZAN kraj.... :'( slazem se.. seriju sam gledao na RTL-u... na FOX-u nisam mogao zato sto sam u to vreme bio u skoli.... sve je bilo lepo... ali zato mi je kraj sve usrao... uzasan kraj za tako extra seriju... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! Fri 26 Mar 2010 - 0:36 | |
| Zanima me oceli ona Lihija ostat ziva ili ce umrijeti ??? I ja sma cula da ce u ovom seriji nekom ukrast dijete jel to isrina ??? I kome ??? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije - Dame chocolate ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije - Dame chocolate ! | |
|