REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari ?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next
AuthorMessage
|*Kiki*|
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
|*Kiki*|

Broj postova : 88
Godina : 28
Fan-gif : Anahi Magia Mi Todo <3

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptyWed 21 Apr 2010 - 0:38

FanSte Pall Mall wrote:
|*Kiki*| wrote:
Juuuu sto me nerwira owa Daniela....ja wolim zene od akcije xDDD Nzm swa mi je staromodna i uff...ona i onaj decko njen nzm kako se zowe nisu neki par..on je nizi od nje..pobogu..://
Nasla vreca zakrpu ::D:
Krpa zakrpu :DD ::D:
Back to top Go down
http://www.sexandthecity.bigforumpro.com
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

Broj postova : 2118

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptyWed 21 Apr 2010 - 1:54

ali najgori je onaj sa spojenim obrvama ja kad ga vidim moram da promenim kanal
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptyWed 21 Apr 2010 - 2:41

Xaxaxa, gluplje serije na Pinku nije bilo, bolje da ju je otkupila Avala.
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Fan-gif : Komentari ? - Page 12 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptyWed 21 Apr 2010 - 3:06

e to bi bilo super...ko zna kada ce da se zavsrki pobogu. Mozda do sledece godine...lol
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Komentari ? - Page 12 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptyWed 21 Apr 2010 - 3:12

sad sam to htela da pitam,jel zna neko kad se zavrsava ovo sr**e???
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptyWed 21 Apr 2010 - 3:22

sumnjam bb da to ne ko zna...
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptyWed 21 Apr 2010 - 3:26

pa anravno kad nikoga ne zanima... :888:
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptyWed 21 Apr 2010 - 3:29

PA u tome i jeste...samo se nadam da pocne neka dobra serija posle nje.
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptyWed 21 Apr 2010 - 4:11

nadam se i ja...ova serija bas smara,odgledala sam 5 min jede epizode i skroz je dosadna...
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Broj postova : 5429
Godina : 29

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptyWed 21 Apr 2010 - 10:26

|*Kiki*| wrote:
FanSte Pall Mall wrote:
|*Kiki*| wrote:
Juuuu sto me nerwira owa Daniela....ja wolim zene od akcije xDDD Nzm swa mi je staromodna i uff...ona i onaj decko njen nzm kako se zowe nisu neki par..on je nizi od nje..pobogu..://
Nasla vreca zakrpu ::D:
Krpa zakrpu :DD ::D:
Whatever.. :H:
Back to top Go down
latinac
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
latinac

Broj postova : 901
Fan-gif : Komentari ? - Page 12 371249480

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptyThu 22 Apr 2010 - 9:43

Serija se završava u toku juna meseca. Ja ću u ponedeljak gledati posle dve nedelje pauze zbog prakse... Nakon nje najverovatnije ne počinje nova telenovela...
Back to top Go down
https://www.youtube.com/user/emdtvideos
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptyThu 22 Apr 2010 - 9:54

latinac wrote:
Serija se završava u toku juna meseca. Ja ću u ponedeljak gledati posle dve nedelje pauze zbog prakse... Nakon nje najverovatnije ne počinje nova telenovela...
Nego???? Repriza neka ili?
Back to top Go down
latinac
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
latinac

Broj postova : 901
Fan-gif : Komentari ? - Page 12 371249480

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptyThu 22 Apr 2010 - 10:10

Ja mislim da neće početi ni jedna nova telenovela, jer nema toliko loše da zaslužuje najgori termin. Možda neka američka ili čak repriza neke stare. Nadam se američkoj, jer su nam dosta telenovele popodne a i ne želim reprize.
Back to top Go down
https://www.youtube.com/user/emdtvideos
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptyThu 22 Apr 2010 - 11:48

Slazem se skroz, nema sanse da Pink kupi novu novelu i jos je smesti u uzasan termin. A sto se tice Daniele, mislim da to ni penzionerke ne gledaju. :888:
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptyThu 22 Apr 2010 - 18:13

Eee super jedva cekam...ma ko gleda tu seriju :)
Back to top Go down
benu :)
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
benu :)

Broj postova : 677
Godina : 34
Fan-gif : Komentari ? - Page 12 12672

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptyFri 23 Apr 2010 - 2:36

Ja sam juče ostala zaprepašćena kad sam bila kod drugarice. Ona ne da gleda ovu seriju, nego ne trepće dok je gleda sa oduševljenjem :n: Mislim da je jedina u celoj Srbiji koja sa tom pažnjom i posvećenošću gleda Danijelu ::D:
Back to top Go down
Weisse-Engel
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Weisse-Engel

Broj postova : 4130

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptyFri 23 Apr 2010 - 5:44

Ja sam par puta gledala Danijelu i bas mi je onako simpaticna serija i glavna glumica i ona entrada, ne znam sto je svi toliko pljujete :JIO: Meni je Daniela recimo bolja nego Mi Pecado i tako te serije ...
I gledala bih je ja i cesce, nego se nikada ne setim, a nemam ni vremena...
Back to top Go down
Milos
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Milos

Broj postova : 504

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptyFri 23 Apr 2010 - 11:05

Obozava, ovu seriju,fantasticna je.Ali ne gledam je uvek zbog skole:(......inace ja sam fan veliki od Litzy,iii ona je meni super.A sto se tice serije,Litzy je dobro odradila svoj posao,a sada,to sto je ranja malo bzvz nije ona kriva!
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptyFri 23 Apr 2010 - 11:19

sto je naironicnije serija je osudnjena jer je iz 2002 a nije uopste toliko losa, bolja je od mnogih Televisinih :) ja ne gledam ali po ovome sto ponekad uhvatim deluje ok
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptyFri 23 Apr 2010 - 12:07

Do koje epke je Pink stigao sa emitovanjem?
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptySat 24 Apr 2010 - 2:42

ja mislim oko 93 od 120
Back to top Go down
^Cakana^
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
^Cakana^

Broj postova : 13

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptySat 24 Apr 2010 - 4:28

pa gedala sam je jedno 5,6 puta swidja mi se.. :jupi: ::D:
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptySun 25 Apr 2010 - 9:13

Ma bre,serija je shit...nije uopste problem sto je iz 2002,misilim da je i Entre el amor y el odio iz 2002,pa je vrh serija,nego je jednostavno radnja uzas...Pokusavaju da budu komicni u mnogim scenama,a uopste nisu...Cak mi i Litzy nije nis posebno,nit je lepa nit zna da glumi(po meni).....Ma jednom recju UZAS!!! A i ti Weisse preterujes...kakvi bolja od Mi pecado...nisam ni ja neki ljubitelj Mi pecada,jer je tipicna Televisina serija,ali brate bar moze da se gleda! Ali ok...stvar ukusa...
Back to top Go down
Weisse-Engel
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Weisse-Engel

Broj postova : 4130

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptySun 25 Apr 2010 - 9:47

E, pa lepo kazes, stvar ukusa... Dobro, ja Danijelu nisam ni gledala cesto, da bih mogla sada mnogo da je komentarisem.. Ali, deff mi je i bolja i realnija, a ni glumci mi ne deluju usiljeno, kao tebi, za razliku od onih iz bajke Mi Pecado...
A, sto se tice glavne protagonistkinje Danijele, definitivno glumi bolje od one iz Mi Pecado, jer ta zna samo face da pravi, a to nije gluma (samo moje misljenje)
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

Broj postova : 10491
Godina : 30
Fan-gif : Komentari ? - Page 12 Tumblr_m5qyisF85i1rw1osso16_250

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 EmptyMon 26 Apr 2010 - 7:41

Weisse-Engel wrote:
E, pa lepo kazes, stvar ukusa... Dobro, ja Danijelu nisam ni gledala cesto, da bih mogla sada mnogo da je komentarisem.. Ali, deff mi je i bolja i realnija, a ni glumci mi ne deluju usiljeno, kao tebi, za razliku od onih iz bajke Mi Pecado...
A, sto se tice glavne protagonistkinje Danijele, definitivno glumi bolje od one iz Mi Pecado, jer ta zna samo face da pravi, a to nije gluma (samo moje misljenje)
Razumem ako je ti volis, ali vecina misli da je smorna, ali si u pravu da je stvar ukusa... A za Maite da samo zna da pravi face je potpuno netacno, jer je ona jedna od najboljih, najlepsih i najperspektivnijih mladih glumica...
Back to top Go down
Sponsored content

Komentari ? - Page 12 _
PostSubject: Re: Komentari ?   Komentari ? - Page 12 Empty

Back to top Go down

Komentari ?

View previous topic View next topic Back to top 
Page 12 of 17Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next