|
|
Author | Message |
---|
|*Kiki*| TVNovele Novi član
Broj postova : 88 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari ? Wed 21 Apr 2010 - 0:38 | |
| - FanSte Pall Mall wrote:
- |*Kiki*| wrote:
- Juuuu sto me nerwira owa Daniela....ja wolim zene od akcije xDDD Nzm swa mi je staromodna i uff...ona i onaj decko njen nzm kako se zowe nisu neki par..on je nizi od nje..pobogu..://
Nasla vreca zakrpu :: Krpa zakrpu :DD : : |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari ? Wed 21 Apr 2010 - 1:54 | |
| ali najgori je onaj sa spojenim obrvama ja kad ga vidim moram da promenim kanal |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari ? Wed 21 Apr 2010 - 2:41 | |
| Xaxaxa, gluplje serije na Pinku nije bilo, bolje da ju je otkupila Avala. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari ? Wed 21 Apr 2010 - 3:06 | |
| e to bi bilo super...ko zna kada ce da se zavsrki pobogu. Mozda do sledece godine...lol |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari ? Wed 21 Apr 2010 - 3:12 | |
| sad sam to htela da pitam,jel zna neko kad se zavrsava ovo sr**e??? |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari ? Wed 21 Apr 2010 - 3:22 | |
| sumnjam bb da to ne ko zna... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Wed 21 Apr 2010 - 3:26 | |
| pa anravno kad nikoga ne zanima... :888: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Wed 21 Apr 2010 - 3:29 | |
| PA u tome i jeste...samo se nadam da pocne neka dobra serija posle nje. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Wed 21 Apr 2010 - 4:11 | |
| nadam se i ja...ova serija bas smara,odgledala sam 5 min jede epizode i skroz je dosadna... |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari ? Wed 21 Apr 2010 - 10:26 | |
| - |*Kiki*| wrote:
- FanSte Pall Mall wrote:
- |*Kiki*| wrote:
- Juuuu sto me nerwira owa Daniela....ja wolim zene od akcije xDDD Nzm swa mi je staromodna i uff...ona i onaj decko njen nzm kako se zowe nisu neki par..on je nizi od nje..pobogu..://
Nasla vreca zakrpu :: Krpa zakrpu :DD :: Whatever.. :H: |
|
| |
latinac TVNovele Zavisnik
Broj postova : 901 Fan-gif : Lokacija : emdt.forumsr.com
| Subject: Re: Komentari ? Thu 22 Apr 2010 - 9:43 | |
| Serija se završava u toku juna meseca. Ja ću u ponedeljak gledati posle dve nedelje pauze zbog prakse... Nakon nje najverovatnije ne počinje nova telenovela... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Thu 22 Apr 2010 - 9:54 | |
| - latinac wrote:
- Serija se završava u toku juna meseca. Ja ću u ponedeljak gledati posle dve nedelje pauze zbog prakse... Nakon nje najverovatnije ne počinje nova telenovela...
Nego???? Repriza neka ili? |
|
| |
latinac TVNovele Zavisnik
Broj postova : 901 Fan-gif : Lokacija : emdt.forumsr.com
| Subject: Re: Komentari ? Thu 22 Apr 2010 - 10:10 | |
| Ja mislim da neće početi ni jedna nova telenovela, jer nema toliko loše da zaslužuje najgori termin. Možda neka američka ili čak repriza neke stare. Nadam se američkoj, jer su nam dosta telenovele popodne a i ne želim reprize. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Thu 22 Apr 2010 - 11:48 | |
| Slazem se skroz, nema sanse da Pink kupi novu novelu i jos je smesti u uzasan termin. A sto se tice Daniele, mislim da to ni penzionerke ne gledaju. :888: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Thu 22 Apr 2010 - 18:13 | |
| Eee super jedva cekam...ma ko gleda tu seriju |
|
| |
benu :) TVNovele Zavisnik
Broj postova : 677 Godina : 34 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari ? Fri 23 Apr 2010 - 2:36 | |
| Ja sam juče ostala zaprepašćena kad sam bila kod drugarice. Ona ne da gleda ovu seriju, nego ne trepće dok je gleda sa oduševljenjem :n: Mislim da je jedina u celoj Srbiji koja sa tom pažnjom i posvećenošću gleda Danijelu : : |
|
| |
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: Komentari ? Fri 23 Apr 2010 - 5:44 | |
| Ja sam par puta gledala Danijelu i bas mi je onako simpaticna serija i glavna glumica i ona entrada, ne znam sto je svi toliko pljujete :JIO: Meni je Daniela recimo bolja nego Mi Pecado i tako te serije ... I gledala bih je ja i cesce, nego se nikada ne setim, a nemam ni vremena... |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
Broj postova : 504 Godina : 29 Lokacija : Sa Sandrom zauvek!!!
| Subject: Re: Komentari ? Fri 23 Apr 2010 - 11:05 | |
| Obozava, ovu seriju,fantasticna je.Ali ne gledam je uvek zbog skole:(......inace ja sam fan veliki od Litzy,iii ona je meni super.A sto se tice serije,Litzy je dobro odradila svoj posao,a sada,to sto je ranja malo bzvz nije ona kriva! |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari ? Fri 23 Apr 2010 - 11:19 | |
| sto je naironicnije serija je osudnjena jer je iz 2002 a nije uopste toliko losa, bolja je od mnogih Televisinih ja ne gledam ali po ovome sto ponekad uhvatim deluje ok |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Fri 23 Apr 2010 - 12:07 | |
| Do koje epke je Pink stigao sa emitovanjem? |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari ? Sat 24 Apr 2010 - 2:42 | |
| |
|
| |
^Cakana^ TVNovele Novi član
Broj postova : 13
| Subject: Re: Komentari ? Sat 24 Apr 2010 - 4:28 | |
| pa gedala sam je jedno 5,6 puta swidja mi se.. :jupi: : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Sun 25 Apr 2010 - 9:13 | |
| Ma bre,serija je shit...nije uopste problem sto je iz 2002,misilim da je i Entre el amor y el odio iz 2002,pa je vrh serija,nego je jednostavno radnja uzas...Pokusavaju da budu komicni u mnogim scenama,a uopste nisu...Cak mi i Litzy nije nis posebno,nit je lepa nit zna da glumi(po meni).....Ma jednom recju UZAS!!! A i ti Weisse preterujes...kakvi bolja od Mi pecado...nisam ni ja neki ljubitelj Mi pecada,jer je tipicna Televisina serija,ali brate bar moze da se gleda! Ali ok...stvar ukusa... |
|
| |
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: Komentari ? Sun 25 Apr 2010 - 9:47 | |
| E, pa lepo kazes, stvar ukusa... Dobro, ja Danijelu nisam ni gledala cesto, da bih mogla sada mnogo da je komentarisem.. Ali, deff mi je i bolja i realnija, a ni glumci mi ne deluju usiljeno, kao tebi, za razliku od onih iz bajke Mi Pecado... A, sto se tice glavne protagonistkinje Danijele, definitivno glumi bolje od one iz Mi Pecado, jer ta zna samo face da pravi, a to nije gluma (samo moje misljenje) |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari ? Mon 26 Apr 2010 - 7:41 | |
| - Weisse-Engel wrote:
- E, pa lepo kazes, stvar ukusa... Dobro, ja Danijelu nisam ni gledala cesto, da bih mogla sada mnogo da je komentarisem.. Ali, deff mi je i bolja i realnija, a ni glumci mi ne deluju usiljeno, kao tebi, za razliku od onih iz bajke Mi Pecado...
A, sto se tice glavne protagonistkinje Danijele, definitivno glumi bolje od one iz Mi Pecado, jer ta zna samo face da pravi, a to nije gluma (samo moje misljenje) Razumem ako je ti volis, ali vecina misli da je smorna, ali si u pravu da je stvar ukusa... A za Maite da samo zna da pravi face je potpuno netacno, jer je ona jedna od najboljih, najlepsih i najperspektivnijih mladih glumica... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari ? | |
| |
|
| |
|