|
|
Author | Message |
---|
«EnChY» TVNovele Novi član
Broj postova : 305 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : U svijetu gdje nitko nema pristup, u svom vlastitom svijetu.
| Subject: Re: Komentari ? Fri 26 Mar 2010 - 7:25 | |
| ne svida mi se telenovele i nijednog glumca i glumigu ne znam |
|
| |
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
| Subject: Re: Komentari ? Fri 26 Mar 2010 - 7:49 | |
| je***** ovaj pink sve mesa npr spke sorti na yutube drugacije i one kod vas u srbiji kod nas pink montengro sve nesto brlja sto je ovo |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari ? Sat 3 Apr 2010 - 22:53 | |
| Koliko jos ima do kraja...jel zna neko? |
|
| |
benu :) TVNovele Zavisnik
Broj postova : 677 Godina : 34 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari ? Sat 3 Apr 2010 - 23:07 | |
| Mislim da ima oko 50tak epizoda do kraja, ali nisam sigurna. Ovo sam nešto računala, ne znam da li pink daje celu epizodu ili ne... |
|
| |
latinac TVNovele Zavisnik
Broj postova : 901 Fan-gif : Lokacija : emdt.forumsr.com
| Subject: Re: Komentari ? Mon 5 Apr 2010 - 11:08 | |
| pink ne daje cele epizode. oko 35 minuta više-manje. danas je bila 74. ep. od 120. dok traje farma traje i ovo - otprilike... |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari ? Tue 6 Apr 2010 - 3:15 | |
| JA vec gledam od cetvrtka...i ne deluje mi bash lose. Ali jedva cekam da se zavrski i pocne nova. |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari ? Tue 6 Apr 2010 - 3:44 | |
| sta ce biti sa Rogerom/Renatom? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Tue 6 Apr 2010 - 6:55 | |
| Hih pojma nemam...a bash mi je zanimljivo sta ce biti sa njom> |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari ? Thu 8 Apr 2010 - 1:48 | |
| Serija ima 80 i neku epizodu. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Thu 8 Apr 2010 - 23:19 | |
| hah nezna se cak ni koliko ima tacno epizode... |
|
| |
latinac TVNovele Zavisnik
Broj postova : 901 Fan-gif : Lokacija : emdt.forumsr.com
| Subject: Re: Komentari ? Sat 10 Apr 2010 - 6:11 | |
| serija daniela ima 120 epizoda, a juče je bila 77. |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Komentari ? Sat 10 Apr 2010 - 7:56 | |
| Ja sam sad malo gledala za raspust...ali kad pocne skola, nema nista od toga |
|
| |
emi attias TVNovele Novi član
Broj postova : 9 Godina : 29 Lokacija : Makedonija
| Subject: Re: Komentari ? Mon 12 Apr 2010 - 9:49 | |
| pa i nije bas neka serija |
|
| |
Akaica TVNovele Novi član
Broj postova : 455 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : МАРАКАНА СЕВЕР!!!
| Subject: Re: Komentari ? Tue 13 Apr 2010 - 21:04 | |
| Serija nije neka.. Jedva cekam da se zavrsi... Ali i da pocne nova neka necu moci da gledam..Jer je pink tako pametan da je odabrao savrseno vreme kada ce da je prikazuje -.-' |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Wed 14 Apr 2010 - 2:48 | |
| hah e to da...ja idem u skolu prepodne tako da nema nista od toga. Ali uskoro ce raspust pa mozemo gledati. |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari ? Sun 18 Apr 2010 - 14:00 | |
| Ma bolje da su pustili neku reprizu,nego ovo govno...serija je ocaj Bozji...bem im projino brasno,sto je pustise??!! |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari ? Sun 18 Apr 2010 - 19:37 | |
| - FanSte Pall Mall wrote:
- Ma bolje da su pustili neku reprizu,nego ovo govno...serija je ocaj Bozji...bem im projino brasno,sto je pustise??!!
Psovke su zabranjene na forumu povedi racuna. Mada si ne meni ne svidja serija tako da |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Mon 19 Apr 2010 - 6:06 | |
| ...MA OK...NOV SAM,MALO DOK UDJEM U STOS...ALI STVARNO JE SERIJA TAKVA DA MI DODJE DA JE ISPLJUJEM JOS GORE!!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Mon 19 Apr 2010 - 8:36 | |
| Veruj da se ni meni ne svidja, mogli su da puste nesto novije, jos plus pocela je pre godinu, ali toliko je seckaju da ne moze serija da dodje do kraja. |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari ? Mon 19 Apr 2010 - 9:05 | |
| serija je GLUPA,,,,.......... :109: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Mon 19 Apr 2010 - 9:09 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Veruj da se ni meni ne svidja, mogli su da puste nesto novije, jos plus pocela je pre godinu, ali toliko je seckaju da ne moze serija da dodje do kraja.
Ma strasno...nzm zasto je razvlace? Gleda je,koliko sam cuo,samo oko 20.000 Srba..ne vidim svrhu prikazivanja! A nove telenovele,koje su kupili(Dona barbara,Mas sabe el diablo,Mar de amor...)skupljaju prasinu u arhivi... :Spam: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Mon 19 Apr 2010 - 9:20 | |
| Pa neka da posle kad dodju neke nove serije mi pozelimo te nove, a oni roknu Donu Barbaru ... Tako oni rade. Ova Danijela, ne znam ni radnju, ni nista, i serijama mi se ne svidja kad sam videla entradu sve mi je bilo jasno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Mon 19 Apr 2010 - 9:24 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Pa neka da posle kad dodju neke nove serije mi pozelimo te nove, a oni roknu Donu Barbaru ... Tako oni rade.
Ova Danijela, ne znam ni radnju, ni nista, i serijama mi se ne svidja kad sam videla entradu sve mi je bilo jasno Vala i ja mislim da ce biti tako......Hahahah a entradu ko da su pravili Kinezi(toliki kvalitet ima)...Nisam ovako nes ocekivao od telemunda..al ok..imaju i oni pravo na neki ispad,za razliku od Televise,koja ima milione : : |
|
| |
|*Kiki*| TVNovele Novi član
Broj postova : 88 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari ? Tue 20 Apr 2010 - 8:12 | |
| Juuuu sto me nerwira owa Daniela....ja wolim zene od akcije xDDD Nzm swa mi je staromodna i uff...ona i onaj decko njen nzm kako se zowe nisu neki par..on je nizi od nje..pobogu..:// |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Tue 20 Apr 2010 - 10:54 | |
| - |*Kiki*| wrote:
- Juuuu sto me nerwira owa Daniela....ja wolim zene od akcije xDDD Nzm swa mi je staromodna i uff...ona i onaj decko njen nzm kako se zowe nisu neki par..on je nizi od nje..pobogu..://
Nasla vreca zakrpu : : |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari ? | |
| |
|
| |
|