|
|
Author | Message |
---|
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Jun 2010 - 7:29 | |
| e da se i ja pohvalim... stigao sam premijeru... i naravno danas odgledao 89 epizodu... uf ona alicia kako me nervira.. hoce li kristina upasti u njenu zamku kao sto je to ucinila luisi? |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Jun 2010 - 8:14 | |
| kad Christina ukapira,ubice boga u njoj...msm i Alicia ne zna s kim se kaci...nije Chris tako glupa bre...ona zna da se bori za sebe i sve sto hoce izgura do kraja...zato je obozavam kao lika...savrsena osoba...
stigla i ja premijeru...kasnila sam 15ak epki...ali evo tu sam...Aliciu i Chris sam komentarisala,a sad malo Jade...koliko me nervira taj lik,uzas,ono kad je pobegla sa Lukasom,sad u 89-oj,mi je bilo vrh,kap koja je prelila casu...izbacila bih je na sred trga i bicovala do smrti...a onaj Said koja je to muka od coveka...sve,sve,ali ne da mu se...sve joj je dozvolio samo da bi plesala za njega...kakva je rospija ne mogu da verujem...cekala 20 godina i sad ne moze da saceka 3 meseca da se razvede,ne,mora ona tu da pravi kombinacije razne...ona je jedna nezasita zena,ne plasi se niceg...odaje utisak kao da nema niceg,ali apsolutno nijednog muslimanskog elementa u njoj...kao da nije sa istoka...sve u svemu,strasno me nervira...a Saida mi je mnogo zao...
Lukas mi je postao simpa...msm Maurisio...ali SAMO sa naocarima...ranije mi je bio onako,djene djene...ali kad stavi naocare ocarava...
Ranija mi je mnogo lepa....na prvi utisak mi je bila slatka,ali bas je lepa...moze da parira onoj iz originala,mada je ona bila vise sladja onako,umiljatija....
Alejo i Nati su mi simpa...jos uvek nisam sigurna kako ce Nati izvesti onaj deo kad bude tezak narkoman...Mel je to odradila savrseno... Glorija mi je uzas....Dona Jura je kraljica za nju.... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Jun 2010 - 9:27 | |
| Joj pricaj mi o liku JAde.... mislim najvise mi je od svega glupo sto ona "zeli da bude srecna" Mislim covek nekog da ne vidi 20godina izbrisao bi ga iz memorije ni setio se njega ne bi ako zivi uz coveka koji joj pete ljubi... To me nerviralo i u orginalu... Znaci dovede Lukasa kod nje, mislim onaj ples veze nije imao, sve mi je tu nekako supljo... Sandra i nema neku hemiju sa ovim glumcem, bar ne za mene... Ali ja ipak pomno pratim svaku epku... Said fantastican ! Znaci odlicno je ovaj glumac izveo ovog lika... Alicia je takodje dobra, Kris je ubitacna, tako sam zgotivila ovu glumicu da to nije normalno... :) Leonsito me nervira vala... Meni je Klara slatka i |Fernando, Fernanda vec vidim kako dobro glumi narkomana, za Nataliju nisam sigurna... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Jun 2010 - 10:18 | |
| ma da bre....pogubila se skroz... - Quote :
- Mislim covek nekog da ne vidi 20godina izbrisao bi ga iz memorije ni setio se njega ne bi ako zivi uz coveka koji joj pete ljubi
- Quote :
- Said fantastican ! Znaci odlicno je ovaj glumac izveo ovog lika... Alicia je takodje dobra, Kris je ubitacna, tako sam zgotivila ovu glumicu da to nije normalno...
slazem se skroz...Alicia je dobra,ali me njen lik skroz nervira...ali mi se lik od Kris skroz svidja,i ja je bas zgotivila... za fernanda se slazem...msm da ce biti savrsen za ulogu narkomana... i Enrike mi je dobar kao alkos...videcemo jos...ali msm da ce biti dobar bas... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Jun 2010 - 10:51 | |
| Meni se svidjaju te neke uloge, meni su protogonisiti greska, jes da mnogo volim Sandru, ali mi nije to to .. :) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Jun 2010 - 11:03 | |
| nije toliko losa...ali ona i Mauricio nisu neki par...da je to Said,bilo bi bolje..ali ipak Said je svoju ulogu izneo savrseno! |
|
| |
♥RiRi♥ TVNovele Novi član
Broj postova : 54 Fan-gif : Lokacija : en el paraiso con el Diablo
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Jun 2010 - 6:23 | |
| najbolja serija...nisam je gledala od pocetka...jedino kad sestra gleda, ja malo pogledam, ali sad sam se zaludela serijom....serija je odlicna.... : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Jun 2010 - 7:24 | |
| jaoj jedva cekam te epizode kad je KRIS ZLOCA PREMA dragoj Alisiji... jedva cekam... carica je nema sta.... pridruzujem se komentarima.. Jade je bljak... kao sto kaze Lady ko da nije muslimanskog porekla.. mada ni ona sama nije kriva... Said je jedna obicna dobrica... ova njegova druga zena mi je bljak.. bolja je u originalu... Alej i Nasti su mi slatki... Leonardo mi ide na zivce sa sve njegovom novom devojkom... Kris carica... OSvaldo i Dora smaraju kao i Albieri... ponekad i Luisa... Estela je smesna... uzasno mi je smesna sama njena pojava :jupi: ... Fernando mi je ekstra.... jos ko mi je carica.. Karla je extra... jedva cekam epizodu kad nadju muza Naziri.... da vidim kkako ce to da odglumi... hahaha... jedva cekam... Klon tj. Danijel je uzas zivi... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Jun 2010 - 8:18 | |
| evo upravo sam odgledao i 90 epizodu.... nije losa... said i maritza su carevi... obozavam ih.. kris se nije ni pojavila u ovoj epizodi :( ... kako se samo Klara nasmejala Eskobaru... haha... sta ti je to sa kosom... jedina smesna scena u ovoj epizodi... ni moja draga Nazira se nije pojavila u epizodu... Muhamed je dosadan, stvarno jadna Latifa pored takvog muza... nadam se da Jade nije tako glupa da sve izbrblja Saidovoj drugoj zeni... jedva cekam sutra... avance za sledecu epku i nije nesto.. opet je u prvi plan Albieri... |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Jun 2010 - 8:26 | |
| Joj, ja sam stao na 70 i nekoj epizodi. :( Kad pre 90.! Obožavam Aliciu. :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Jun 2010 - 8:55 | |
| obozavas Aliciu... jaoj Stefy ti samo volis zloce... bio sam vredan... dva dana sam gledao seriju samo da bih stigao premijeru... i isplatilo se... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Jun 2010 - 9:20 | |
| Ja sam stigao premijeru, i onda sam prestao da gledam kada su oni linkovi istekli i stigao sam do 77., valjda. Nije mi jasno kako je stiglo do 90. kada je prošle nedelje bila 77. :S A što se tiče omiljenih likova, ja najviše volim: Aliciu i Marisu, pa posle Cristinu i Naziru. :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Jun 2010 - 11:37 | |
| stiglo je do 90 epizode.. pobrkao si ti to nesto... jaoj ona Alisija... i danas.. jadan Eskobar on ce joj sve dat... sta ce biti sa Raulitom? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Jun 2010 - 20:28 | |
| Joj, ja sam pobrkao. Mislio sam da sam stigao do 77., a ja sam do 87. xD I skidao sam preko noći epizode koje sam skinuo. Koji sam ja kreten. Evo sada idem da gledam, pa vas stižem. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Jun 2010 - 2:05 | |
| Sad spremam da pogledam 88 epizodu :) Zanima me ples, verovatno je plesala Jade Saidu ponovo :) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Jun 2010 - 2:15 | |
| I mene zanima to, do tu sam i ja stigao. :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Jun 2010 - 10:28 | |
| Ovo izgleda i nije bilo plesa... :( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Jun 2010 - 20:18 | |
| nije bilo... odjednom se nalaze u trznom centru... u 91 epizodi Alejandro nalazi marihuanu u Natalijinoj torbi.... evo sad gledam 92 epizodu... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Jun 2010 - 21:20 | |
| Sada ću ja da odgledam sve. :)) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Jun 2010 - 2:49 | |
| odgledao sam 92 epizodu... opet se nisu pojavile Nazira ali ni Kris.... jedva cekam sutra... da li ce Lucas poslusati Jade i oteti njenu cerku? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Jun 2010 - 3:01 | |
| Odgledao sam do 90. epizode. Kako me nervira Latifa sa njenim plakanjem "me va devolver", brate u braku su 20 godina i ona se još plaši da će da je vrati. :O Kako je Alicia extra, jedva čekam da izvuče Escobaru sve pa da vidi posle. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Jun 2010 - 4:38 | |
| i mene malo smara Latifa...ja sam na 90-oj...sad cu da odgledam sve,pa sam tu sa komentarima...
Lady i ja samocekivala pes za Saida,stvarno su mogli da ga ubace,jadan on...ali itno da su po 500 put ubacili onaj za Lukasa...taj nije ni trebao kad je bilo sexa...a onda su lepo mogli ovde da ga ubace... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Jun 2010 - 4:55 | |
| Da, da, jeste, ono u najavi je bio onaj za Lucasa. I mene je razočaralo to da nema plesa. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Jun 2010 - 5:50 | |
| ja sam mislio da sam pogresio epizodu... gledam onu kad joj je Said rekao plesi za mene i ici ces napolje... i odjednom trzni centar... uzas.. ali sta je tu je... mene ne smara Latifa... bas mi je zao... jadna zena... mene nervira daniel... tata, tata, tata... uzas... on mi je dosadan... |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Jun 2010 - 5:51 | |
| Hoće li se ova serija prikazivati kod nas?Mnogo je dobra! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|