REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next
AuthorMessage
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Godina : 28
Fan-gif : ♥♥♥

Komentari serije - Page 38 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyMon 28 Jun 2010 - 19:40

ova serija je fantasticna.... :srce:
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije - Page 38 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyMon 28 Jun 2010 - 21:53

Pa nece niko da mu veruje, sto je jos vise nervira...
A nije se ni meni svidelo ono bezanje, ja da sam na Saidovo mesto ja bih je isprebijala, a ne da je posaljem u Maroko. A i jos nesto, zamisli posle toga ga Zade ponovo zavede ? Da ne poverujes :D
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyMon 28 Jun 2010 - 21:56

Stvarno je preterano više sa ovim hoću-neću i Said-Lukas.
Od početka serija možda se najmanje 5 puta mirila i svađala sa Lukasom.
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyMon 28 Jun 2010 - 21:59

I vrati se Saidu, sto je najgore od svega, moli ga za oprostaj i ovaj TUTUBAK pristane... Oterala bih je ja u pm.. :)
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

Broj postova : 4188
Godina : 31
Fan-gif : Komentari serije - Page 38 Aewnyr

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyMon 28 Jun 2010 - 23:14

citam ove komentare posto nekoliko dana nisam imao net pa nisam stigao da odgledam 92 i 93 epizodu.. u svemu se slazem sa vama... stvarno Kris i Nazira u poslednje vreme imaju skroz malo scena sto mi se uopste ne svidja ::(:
Back to top Go down
http://www.analiasrb.tk
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Komentari serije - Page 38 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 29 Jun 2010 - 0:46

Lady_X_ wrote:
I vrati se Saidu, sto je najgore od svega, moli ga za oprostaj i ovaj TUTUBAK pristane... Oterala bih je ja u pm.. :)
:super: :super: :super: :super: :super:
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 29 Jun 2010 - 0:55

A Said tako dobro glumi zaljubljenost prema Zade, znaci on kad se rastuzi milion puta mi je tuznija ta slika, nego kad je Lukas tuzan zbog Zade... :)
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 29 Jun 2010 - 3:28

Posle ću gledati 95. epizodu. :)
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 29 Jun 2010 - 5:10

malo si se presao... valjda 94 a ne 95... 95 se tek sutra objavljuje na youtube... za sad ima samo Avance 95 epizode [You must be registered and logged in to see this link.]
evo pogledao 93 i 94 epizodu... jadan Alejandro..... Natalia je pocela da se drogira.... opet je pocela iako je obecala Aleju da nece vise da uzima drogu... smesan mi je Eskobar sa Alisijom.. jedva cekam da mu uzme sve... jedva cekam...
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Komentari serije - Page 38 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 29 Jun 2010 - 6:01

tako mu i treba...

Lady_X_ wrote:
A Said tako dobro glumi zaljubljenost prema Zade, znaci on kad se rastuzi milion puta mi je tuznija ta slika, nego kad je Lukas tuzan zbog Zade... :)
slazem se...msm Lukas kao da ne prica o zeni,nzm...kao da je neki hipi lik,pa se onako zabulji u prazno i kao: "Jadeeeeee..."...msm malo je trulo,ali ajde...
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 29 Jun 2010 - 8:57

hahahaha, i ona muzika tntntntntnnnnnnn, da nije one muzike, ne bih ni jednu scenu dozivela onako kako treba :D Ona daje car tim takvim momentima... E sad me nervira sto Zade trazi da kidnapuje Lukas Kadizu, pa to ne bi ni jedan mozak uradio, i ona jos ljuta... hehehe :)

Natalija se drogira sad, hocu da vidim kako glumi narkomanku u krizi, kao Mel je zakovala na te scene...
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 29 Jun 2010 - 9:22

-MILOS- wrote:
malo si se presao... valjda 94 a ne 95... 95 se tek sutra objavljuje na youtube... za sad ima samo Avance 95 epizode [You must be registered and logged in to see this link.]
evo pogledao 93 i 94 epizodu... jadan Alejandro..... Natalia je pocela da se drogira.... opet je pocela iako je obecala Aleju da nece vise da uzima drogu... smesan mi je Eskobar sa Alisijom.. jedva cekam da mu uzme sve... jedva cekam...
Nije, 95. je. Na YouTube-u nije tačno jer premijerna epizoda bila spojena sa onom specijalnom što je bila pre oko mesec dana.
Na skidanju su te dve epizode odvojene, i zato je 95.
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 29 Jun 2010 - 10:09

Stefy wrote:
-MILOS- wrote:
Nije, 95. je. Na YouTube-u nije tačno jer premijerna epizoda bila spojena sa onom specijalnom što je bila pre oko mesec dana.
Na skidanju su te dve epizode odvojene, i zato je 95.
aha... secam se te specijalne epizode... izvini onda
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyWed 30 Jun 2010 - 4:31

odgledao sam 95 epizodu... jedva cekam sutra... andrea je rekla alejandru da natalia opet konzumira drogu... rajna samo place zato sto said vise voli jade... jadna zena... uzas... hvala bogu pa su se u ovoj epizodi pojavile i Kris kao i Nazira... NAzira i Latifa su se zesce posvadjale... drago mi je sto je Latifa pocela da se brani.... extra svadja... smesno mi je bilo kad su odlazile Nazira, Samira i Hadilja u teretanu kod Pabla... smesna mi je bila i scena kada Karla place i zali se mami a zatim joj kaze da ce od sad svi muskarci plakati za njom... veliki labud je dobila od Daniela :jupi: ... super je bio Avance za sledecu epizodu... Rajna otkriva da Said ima ljubavnicu... Lucas je dosao u Maroko i video se sa Jade... jedva cekam sutra...
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyWed 30 Jun 2010 - 4:38

Ja je trenutno skidam. :)
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyWed 30 Jun 2010 - 4:42

ja uvek convertujem sa youtuba... da nemas mozda link za celu epizodu?
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyWed 30 Jun 2010 - 4:48

Imam, ako hoćeš poslaću ti na PP.
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyWed 30 Jun 2010 - 6:08

Pripremam se za 95, evo upravo sela :))) Nisam namerno htela da citam sto je Milos pisao sta se desilo, ipak cu da gledam pa dolazim sa komentarima :)))
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyWed 30 Jun 2010 - 7:09

Evo i ja idem gledati. :D
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyWed 30 Jun 2010 - 8:29

Odgledao sam epizodu. Danijel je sve bolji i bolji, sada mi je jedan od omiljenih likova. Hade me mnogo nervira sa ovim njenim da ona snosi rizike, a Lukas ne, baš me nervira.
Najbolja scena mi je bila kada je Karla došla kod Danijela. xD
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyWed 30 Jun 2010 - 8:35

Stefy wrote:

ta scena je jedna od najboljih u epizodi... kakvog je labuda dobila... extra scena.. stefy poslaji mi preko pm
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyWed 30 Jun 2010 - 9:08

-MILOS- wrote:
Stefy wrote:

ta scena je jedna od najboljih u epizodi... kakvog je labuda dobila... extra scena.. stefy poslaji mi preko pm
Poslao sam ti. :super:
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyThu 1 Jul 2010 - 6:23

Joj, kako me nervira ova Hade. Prvo kaže Lukasu da je razočarao, da je zaboravi, i posle se grli sa njim. A ova Zoraida je tolika glupača, ne razumem zašto se vratila kući bez Hade i govori ovom Abdulu da je u bolnici. Alehandro me je smorio više sa njegovom pričom da će pozvati Nataliju kada nabavi novac, u svakoj epizodi isto.
Bilo mi je super kada su Fernanda i Lusija videle Marisu i Saida u tržnom centru, kao i Ranija, tako joj i treba!
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyThu 1 Jul 2010 - 7:44

meni je bilo zao Rajnu kada je videla Saida sa Maritzom... jedva cekam sutrasnju epizodu.. a za Zoraidu cu reci od grote sta joj Jade radi...
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyThu 1 Jul 2010 - 8:19

Da, Zoraida će svaki put da se cema en el marmol del infierno, i uvek joj pomogne.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 38 of 40Go to page : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next