|
|
Author | Message |
---|
Milos Colunga TVNovele Zavisnik
Broj postova : 631 Godina : 32 Fan-gif : fernando colunga Lokacija : tamo daleko
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Mar 2010 - 2:03 | |
| ona scena izmedju diega i cristine...ona vece od njega i bez stikla...bolje da su mu nasli neku mladju |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Mar 2010 - 2:04 | |
| pa dobro to meni nesto i nije zasmetalo... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Mar 2010 - 2:24 | |
| Ada to i nekako Milose, ali kad Jade igra onu scenu sam jedva cekala, ona igra imam osecaj samo razmislja da ne pogresi neki pokret, pusti li joj bzv neku muziku pa ni ne igra po muzici... i nema ni jedan osmeh za lukasa kao u orginalu, nego umusila se .. ajmeee |
|
| |
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Mar 2010 - 2:29 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Ada to i nekako Milose, ali kad Jade igra onu scenu sam jedva cekala, ona igra imam osecaj samo razmislja da ne pogresi neki pokret, pusti li joj bzv neku muziku pa ni ne igra po muzici... i nema ni jedan osmeh za lukasa kao u orginalu, nego umusila se .. ajmeee
hahhahahaha... dobro si to primetila, stw isto kao da pazi svaki pokret da ne pogresi, a inace nije losa, da je malo vise opustenija, pa nema veze i da ne igra sjajno da je opustena i nasmejana bilo bi interresantno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Mar 2010 - 2:40 | |
| Pa ja sve primetim i retko koju novelu mogu da gledam da mi nista ne smeta. Jedino moj Perro Ali ova serija ima neverovatno dobru pricu, to mi je najvise zao .... |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari serije Tue 2 Mar 2010 - 12:27 | |
| Meni se serija svidja, tacno je da ima dosta propusta i nije mi sve docarano kako treba.....Sandra mi nije toliko losa, ali nekako nema prave hemije izmedju nje i Lukasa, i to bas upada u oci.....Cinjenica je da je origan bio FENOMENALAN i znala sam da ce rimejk tesko to nadmasiti,,,,Meni je serija ok, volim Telemundovu produkciju i videcemo, serija je tek pocela...... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 3 Mar 2010 - 0:51 | |
| Ali trebalo je malo ubedljivijie predstaviti te neke njihove ljubavne scene.... Npr Latifa i Muhamed su mi bili slatki... Ja gledam, ali me nervira taj nedostatak hemije, oni su super dok se gledaju, samo se lepo ne ljube nesto ... Nemam pojma... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 3 Mar 2010 - 1:14 | |
| Slazem se sa tobom, trebalo je , sve je nekako ispalo na brzinu i tacno se videlo da glume.....Nadam se da ce se popraviti to..... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 3 Mar 2010 - 1:15 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Ali trebalo je malo ubedljivijie predstaviti te neke njihove ljubavne scene....
Npr Latifa i Muhamed su mi bili slatki...
Ja gledam, ali me nervira taj nedostatak hemije, oni su super dok se gledaju, samo se lepo ne ljube nesto ... Nemam pojma... e ova 12 mi je bila zanimljiva... latifa i muhamed mi se svidjaju, extra glume.... |
|
| |
Broj postova : 631 Godina : 32 Fan-gif : fernando colunga Lokacija : tamo daleko
| Subject: Re: Komentari serije Wed 3 Mar 2010 - 2:55 | |
| pa moglo se ocekivati svaki rimejk ima dosta promena |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije Wed 3 Mar 2010 - 11:44 | |
| za sad mi se svidja iako ima glumaca koji su po meni totalni promasaj poput Albierija i Christine... za sad sam odgledao 10 epki i generalno sam zadovoljan kako su sve odradili |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 4 Mar 2010 - 3:55 | |
| sad upravo gledam 10 ep jade stvarno se stisla kad igra trbusni ples...stalno gleda u beton a lucas ko budala gleda je i smeje se...dok se ona smesi betonu...to im je greska a muzika stvarno bezveze |
|
| |
Mole R@t TVNovele Novi član
Broj postova : 303
| Subject: Re: Komentari serije Thu 4 Mar 2010 - 12:56 | |
| Christina je super. Ne znam da li je u originalu bila tako smotana i glupa, ali ovde je bas super takva. Geraldine carica |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 4 Mar 2010 - 12:58 | |
| Chirstina izgleda stvarno voli leonsita |
|
| |
*Uckermannka 94* TVNovele Novi član
Broj postova : 457 Godina : 30 Lokacija : Sama sa Uckerom
| Subject: Re: Komentari serije Sat 6 Mar 2010 - 12:28 | |
| Jaoooo gledala sam ranije obozavala sam je |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 6 Mar 2010 - 12:47 | |
| mozes i sad da gledas rimejk...kako je bila smesna scene u 13 ep kad je leonardo uzo racune koje mu je dala cristina i kad je joj je reko izvini moram do wc ova se odma uplasila da se ne obrise sa njima...ovaj clon david oce on biti zaljubljen u jade i dali ce se crihtina i leonardo pomiriti |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 6 Mar 2010 - 13:11 | |
| da i on ce da se zaljubi u jade, i pomirice se... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 6 Mar 2010 - 13:20 | |
| sta ce biti sa tim clonom na kraju i sa marisom |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije Sun 7 Mar 2010 - 4:21 | |
| u originalu klon i Albieri su nestali u pustinji, Marisa je nasla novog decka |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 7 Mar 2010 - 5:06 | |
| Meni se sve vise svidja ova serija, sad mi se i svidja gluma, Kristina mi je sad ok, u pocetku mi se nije uopste svidjala ! Albieri mi je ocajan.. Jade se popravila i sve je dobro |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 7 Mar 2010 - 6:28 | |
| sta ce biti sa onim Stricom Ali |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 7 Mar 2010 - 10:18 | |
| on na kraju ozeni Zoraide |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 7 Mar 2010 - 10:21 | |
| opa opasan je dedica...sutra postavljate 16 ep ? |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Mon 8 Mar 2010 - 4:44 | |
| Baš je extra serija.. Redovno gledam, omiljeni likovi su mi Christina, Jade i Lucas. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|