|
|
Author | Message |
---|
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari serije Wed 17 Feb 2010 - 7:25 | |
| - Milos Colunga wrote:
- ovaj Maurisio na pocetku serije Marina dobio otkaz zbog droge i dobio je zamenu Manola Cardona ja mislim bolje da Manolo glumi sa Sandrom umesto ovog narkomana
Meni se Manolo bas ne dopada..mislim da je njegova uloga Rikarda u Marini bila najjadnije odglumljena uloga glavnog glumca ikada..msm mozda je trebalo tako da ispadne al mi je skroz jadan njegov lik tu..nekako zbunjen.. Maurisio mi je ipak bolji od njega.. |
|
| |
Milos Colunga TVNovele Zavisnik
Broj postova : 631 Godina : 32 Fan-gif : fernando colunga Lokacija : tamo daleko
| Subject: Re: Komentari serije Wed 17 Feb 2010 - 7:33 | |
| pa dobro ipak je sandra veca od maurisija to je smesno : : |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije Wed 17 Feb 2010 - 11:12 | |
| meni je Manolo ogavan i kontam pa sta ako je imao problema sa drogom, covek se izlecio i milion puta je bolji par sa Sandrom nego onaj Cardona koji je meni odvratan |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 17 Feb 2010 - 11:55 | |
| - -Lili- wrote:
- joj ovo je odlicno... mislila sam da se sandra i ovaj nece bas uklopiti, ali divno glume, i one nhjihove susrete kao da je stvarno, a mislila sam da ce to delovati vestacki....
ona je malo je reci PRELEPA, ali i on je bas sladak ovde, ranije mi se nije nesto svidjao....
said je bombona, onog glumca volim... ko glumi Saida? ja nisam jos odgledala prvu epku... |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari serije Wed 17 Feb 2010 - 11:57 | |
| - sava wrote:
- meni je Manolo ogavan i kontam pa sta ako je imao problema sa drogom, covek se izlecio i milion puta je bolji par sa Sandrom nego onaj Cardona koji je meni odvratan
slazem se sa tobom... cardona mi nije toliko odvratan, ali u seriji marina ga nisam podnosiiiilaaaaa, mislim da ne postoji glupsa uloga osim one koju je on imao u MARINI. ovaj nije los, i ako se moze zakljuciti na osnovu dve epizode, odlican je! a i lep je par sa marinom, mada to je stvar ukusa.... a sto se tice toga sto je bio narkoman, kakve veze ima, covek se izlecio... ljudima treba dati drugu sansu, a ne u startu ih osudjivati! |
|
| |
Broj postova : 631 Godina : 32 Fan-gif : fernando colunga Lokacija : tamo daleko
| Subject: Re: Komentari serije Wed 17 Feb 2010 - 11:58 | |
| pesma iz serije je DO JAJA |
|
| |
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari serije Wed 17 Feb 2010 - 12:01 | |
| - Milos Colunga wrote:
- pesma iz serije je DO JAJA
e tu se slazemo .... odlicna je! levyCE Saida glumi onaj iz mi gorrda bela ne mogu da se setim kako se zove... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Wed 17 Feb 2010 - 21:38 | |
| - -Lili- wrote:
a sto se tice toga sto je bio narkoman, kakve veze ima, covek se izlecio... ljudima treba dati drugu sansu, a ne u startu ih osudjivati! OMG Hehehehe Meni on nije neki lepotan ovaj Mauricio, ali je dobar glumac, i zato ... Ovu ulogu tri osobe ne moze da igra svako.... Ipak glumi tri razlicita karaktera, za to treba talenat. EDIT : Odgledala sam i trecu, kako je jako ovo kad se sretne sa Djogom |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Feb 2010 - 1:59 | |
| extra je i ova treca epka bas sam se zarazio jedva cekam da vidim sta ce biti... jer ce ona Dora biti majka klona? ja mislim da hoce.. ali sta radi ona kao neka igracica? jer kad se Jade uda za Saida jer ide u Ameriku ili ostaje u Maroku? kako je zanimljivo sto je sad Jade pomesala Lucasa i Deiga bas me zanima sta ce biti ... kad leonardo otkriva za Christinu i Diega? posle njegove smrti ili kad |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Feb 2010 - 2:08 | |
| uhhh kako me izljudjuje sandra ehavaria kad igra trbusni ples :srce: :srce: :srce: |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Feb 2010 - 2:18 | |
| - sava wrote:
extra je i ova treca epka bas sam se zarazio jedva cekam da vidim sta ce biti... jer ce ona Dora biti majka klona? ja mislim da hoce.. ali sta radi ona kao neka igracica? jer kad se Jade uda za Saida jer ide u Ameriku ili ostaje u Maroku? kako je zanimljivo sto je sad Jade pomesala Lucasa i Deiga bas me zanima sta ce biti ... kad leonardo otkriva za Christinu i Diega? posle njegove smrti ili kad Dora radja klona. Ona igra vidis da je crnkinja... to im je urudjena osobina : : Mislim pre smrti da saznaje, nisam bas sigurna, a mozda nesto i izmene Jade ide u Ameriku i vidjace se tako sa Lukasom. |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| |
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Feb 2010 - 2:19 | |
| bice majka klona. ide u Ameriku! ja mislim posle njegove smrti, nisam sigurna
MOLIM NEKOG DA MI NADJE PESMU IZ SERIJE, ONA KAD SE NJIH DVOJE SRETNU .. PLEASEEEEEEEEEEEEEE |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Feb 2010 - 3:03 | |
| - Milos Colunga wrote:
- pa dobro ipak je sandra veca od maurisija to je smesno ::
ne znam gde vide ti da je ona veca :HY: niza je ona rastom... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Feb 2010 - 3:17 | |
| ja sam se nesto istripovo...pardon |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Feb 2010 - 3:51 | |
| a Yvette / Christina se druzi sa Dorom i ona ce biti kuma Leu jer da? kad ce ona shvatiti da je to klon? |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Feb 2010 - 6:16 | |
| Malopre sam gledao prvu epizodu. Ja skidam seriju, nemam živce da gledam u delovima na YouTube. Serija mi se baš sviđa, extra je početak. Glavne glumce ne gotivim uopšte, ali je Mauricio baš dobro odigrao ulogu Lucasa i Diega i koliko znam pojaviće se neki treći klon. Sutra ću drugu da gledam. Jedva čekam! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Feb 2010 - 6:17 | |
| |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Feb 2010 - 6:22 | |
| Tri mislim. E da, pesme iz serije mi se mnogo sviđaju. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Feb 2010 - 6:36 | |
| i meni u da imamo takve kompozitore i teksto pisce i da nam naprave istu takvu pesmu za evroviziju to bi bilo extra |
|
| |
JaCkI TVNovele Redovan član
Broj postova : 3694 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Kragujevac,Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Feb 2010 - 7:16 | |
| jel ce David da bude Dijegov klon? ja nisam gl.original.
OMG kako je Saul omatoreo. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Feb 2010 - 7:24 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Feb 2010 - 7:30 | |
| Lukasov pa zar ne umire Dijego u svako slucjau serija mi se svidja sve vise :jupi: |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Feb 2010 - 8:19 | |
| Leo ce biti Lucasov klon a Albierija ce to zaintrigirati kad pogine Diego - Stefy wrote:
- Tri mislim. E da, pesme iz serije mi se mnogo sviđaju.
ne verujem da ce imati tri klona, bice samo jedan a to je David |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Feb 2010 - 8:44 | |
| Cek Leo je Leonardo Ferrer :jupi: |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |