| Maite es mi princesa is in the HotSeat :) | |
|
|
Author | Message |
---|
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sat 12 Oct 2013 - 7:50 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sat 12 Oct 2013 - 17:09 | |
| Otkrivanje ubice u prvim epizodama latinoameričkih serija
Situacija u kojoj je žrtva jedini svedok zločina, a kada naiđe glavna uloga i zatekne ga kako gotovo mrtav leži u lokvi krvi, on svoje poslednje atome snage koristi kako bi mu rekao ime ubice. Ali PRC! Žrtva podleže ranama u trenutku izgovaranja prvog sloga imena zlikovca, te samim tim produžava seriju za još dvestadvaespet neizvesnih epizoda.
- Dios mio! Rodrigo! Rodrigo! - Huaan... - Rodrigo, vozim te u bolnicu, bićeš dobro! - Kasno je Huane. Reci Mariji Gvadalupe da mi oprosti za sve i da je volim! - Ne govori, trošiš snagu! - Umirem Huane, umirem. Upucao me... upucao me je onaj prokletnik Mar...M...__________________________ - Rodrigo! Rodrigooooo!!! Noooooooooooooooooooooooo!!!
|
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sun 13 Oct 2013 - 1:22 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Tue 15 Oct 2013 - 2:16 | |
| Pogledaj pm i onda kazi da serije ne postoje u stvarnom zivotu |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 16 Oct 2013 - 1:05 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 16 Oct 2013 - 2:40 | |
| Hhahahaha obrnuto Ali zeznuto,svakako |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Thu 17 Oct 2013 - 6:30 | |
| Ja ih gledam.... MuraTuba? |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Thu 17 Oct 2013 - 9:45 | |
| BB-Hhahahahaha kao i u serijiama ko se ne bi pogubio Proveri da ti Markos nije nekim slucajem davno izgubljeni brat Pio- svako gleda sta voli Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajlepsi <33333333333333 |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Thu 17 Oct 2013 - 9:56 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Fri 18 Oct 2013 - 9:56 | |
| Meni je Tuba lepši deo MuraTube... |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sat 19 Oct 2013 - 10:21 | |
| BB-Mrzi me da slusamm Pio-Ma zajedo su najlepsi:enamorado: |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sat 19 Oct 2013 - 10:30 | |
| Zašto voliš turske serije? |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sun 20 Oct 2013 - 1:10 | |
| Zato sto su nekako realne, imaju predobru muziku i scene prepune emocije, jednostavne glumci znaju to da prenesu i naravno parove u koje se uzivis zbog svega gore navedenog <33 |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sun 20 Oct 2013 - 1:45 | |
| Naslov je bio bitan I dalje nisi odustala od Gimnazije? |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sun 20 Oct 2013 - 3:05 | |
| Hah Samo se ti skidaj hahahaahhah Pa ne |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sun 20 Oct 2013 - 4:28 | |
| Hhhahhahah ne znam sta mi je,ali od kako sam posla u srednju sve dvosmisleno shvatam Jezicki smer? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sun 20 Oct 2013 - 5:24 | |
| Zašto Pio ne voli turske serije? |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sun 20 Oct 2013 - 9:53 | |
| BB-Ja tako oduvek xDDDDDDDDDDDDDDDDDD Daa Jok pririodni da imam fiziku 6x nedeljno Pio-Iz principa |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sun 20 Oct 2013 - 10:15 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sun 20 Oct 2013 - 10:24 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Mon 21 Oct 2013 - 9:01 | |
| Viki-Nisam gledala, ali cujem da je bas dobraa Pio-Pa zato sto smo bili 500 godina pod Turcima, valjda, ti kazes da je zbog togaa |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Mon 21 Oct 2013 - 11:34 | |
| Jooj suti aj se zarazih. Ali pazi glavnog: [You must be registered and logged in to see this image.]Iiii ??? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Mon 21 Oct 2013 - 13:55 | |
| Tako je Dajo....
Sajam Knjiga? |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Tue 22 Oct 2013 - 7:44 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 23 Oct 2013 - 10:08 | |
| Ja ocekujem da me sazaljevas |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) | |
| |
|
| |
| Maite es mi princesa is in the HotSeat :) | |
|