| Maite es mi princesa is in the HotSeat :) | |
|
|
Author | Message |
---|
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sat 31 Aug 2013 - 13:06 | |
| Ako mislis dok sam cekala taxi,cekala sam ga ispred Gimnazije(i moje buduce skole,da ne dodje do zabune,Ekonomska i Gimnazija dele zgradu),Gimnazija je u centru. I nisam mnogo cekala,dva-tri minuta. |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sat 31 Aug 2013 - 13:08 | |
| Na to sam i mislila al nije ispalo najboljee Ne, nisam pijana. |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sat 31 Aug 2013 - 13:14 | |
| Samo sam Mateus |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sat 31 Aug 2013 - 13:23 | |
| mora i to neko |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sun 1 Sep 2013 - 7:25 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sun 1 Sep 2013 - 9:27 | |
| Pa,srecno sutra. Sreca pa sam druga smena,inace bih ujutru licila na vampira. A ne ide da prvog dana u novoj skoli licis na vampira. Ti koja si? |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Mon 2 Sep 2013 - 2:43 | |
| Pio-Joj cuti dobro je proslo BB-Hvala Ja sam prva i pogodi na sta sam licila, ne na vampira, nego na les, znaci mrtvak sam bila... Kako ti je prosao prvi dan? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Mon 2 Sep 2013 - 2:48 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Mon 2 Sep 2013 - 3:44 | |
| Geografija, nemacki, fizika, srpski i 2 tehnickog |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Mon 2 Sep 2013 - 3:56 | |
| Kakav ti je raspored ostalim danima? |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Mon 2 Sep 2013 - 6:19 | |
| Ocajan, znaci bas su ga kakastrofa osmislili, mislim likovno mi je 1. cas a matis 6. kao da mi za likovno treba neka koncentracija A i ko jos ima hemiju, biologiju, engleski istim danom, mislim ubitacna kombinacija |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Mon 2 Sep 2013 - 6:43 | |
| Užas...užas...lele lele lele....Zovi našu kancelarku da to sredi. |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Mon 2 Sep 2013 - 6:47 | |
| Kancelarkooo dodji i sredi ove iz moje skoleeeee |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Mon 2 Sep 2013 - 7:18 | |
| Meni je extra bilo,dva casa sam samo imala. Raspored nije los,ponedeljkom imam 4 casa racunovodstvo,ekolkogiju i srpski. A utorkom i petkom nemam prvu cas. I plus imam ponedeljkom i sredom,valjda dva casa pauze. Tako da mogu da setam. Super je bilo,sedela sam sa drugaricom koju bas dugo nisam videla. A za detalje na pm Razlicite smo smene Meni sedmi cas do pola 8 traje |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Mon 2 Sep 2013 - 7:27 | |
| 2 casa, ja sam blejala 7 Moj 7. traje do 8 i 10 |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Mon 2 Sep 2013 - 7:36 | |
| Posle smo blejali po gradu. I dosla sam kuci i odmorila se malo,pa sam sa drugaricom do grada otisla. Jao,dobro je sto sam druga smena. Da sam prva,izgledala bih kao vampir,ne bih imala vremena da se opeglam i si bi bezali od mene. |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Mon 2 Sep 2013 - 7:43 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Mon 2 Sep 2013 - 7:47 | |
| Hhahahahhahaha,ja sam se probudila u devet,ustala oko deset i sredila se,zatim sam oko pola 11 opeglala kosu u 11 doruckovala i onda sam bila na komp i oko pola 12 sam se obukla pa sam ponovo bila na komp i u 12:20 sam kenula da se nadjem sa drugaricom XD Milina. E a kad budem prva to ce biti ovako: U sest se budim,u sest i 15 ustajem i spremam se u pola sedam krecem. Sreca pa mi je skola na 15 minuta kad idemo brzo i precicom. |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Mon 2 Sep 2013 - 8:02 | |
| Hahha a ja sam dansa ustala obukla se i krenulaa |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Mon 2 Sep 2013 - 8:04 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Tue 3 Sep 2013 - 2:10 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Tue 3 Sep 2013 - 5:49 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Tue 3 Sep 2013 - 6:43 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Tue 3 Sep 2013 - 7:00 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Tue 3 Sep 2013 - 7:05 | |
| Pio-sto si tuzan? BB-hhahahahaha Andjela zavodnica pljeskavica Ma bilo je OK, zezamo se i to A na poslednjem casu, nastavnica nesto prica, a meni glava lagano pada u sake morala sam da citam panoe i da zvrljam svesku da ne bih zaspala Inace sutra imam 1 inicajlni i to iz fizike, kec zagarantovan A prekosutra 3 |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) | |
| |
|
| |
| Maite es mi princesa is in the HotSeat :) | |
|