| Maite es mi princesa is in the HotSeat :) | |
|
|
Author | Message |
---|
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sat 16 Nov 2013 - 11:10 | |
| Pa ono kao i uvek na televiziji |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sun 17 Nov 2013 - 21:52 | |
| Imaju i dalje naravno super hemiju, već se vidi po par scena dobrih koje su imali no njihova priča tek počinje |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 20 Nov 2013 - 9:56 | |
| Nažalost. Pio je za smanjenje turskih serija... |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Thu 21 Nov 2013 - 12:38 | |
| - EJPRIL wrote:
Imaju i dalje naravno super hemiju, već se vidi po par scena dobrih koje su imali no njihova priča tek počinje nisam ni sumnjala Citala sam nesto da se u pocetku kao mrze, a posle se zavole sto volim to u serijama - Don Pio wrote:
- Nažalost. Pio je za smanjenje turskih serija...
Ja mislim da su one vecinom kvalitetne i da meksicke i indijske ne mogu da se porede s njima, cak su i smesne u poredjenju.. |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Thu 21 Nov 2013 - 20:16 | |
| I ja isto nego nešto im mnogo treba da se zavole |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sun 24 Nov 2013 - 8:07 | |
| A jel imaju bar dobre scene? |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sun 24 Nov 2013 - 9:29 | |
| Daaaaaaaaa Odlični su mada ima dobre scene i sa ovim drugim.
|
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Mon 25 Nov 2013 - 8:26 | |
| On mi nije nesto ipak je rulli rulli A kakva je ovako serija? Mislim radnja i to.. |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Mon 25 Nov 2013 - 10:53 | |
| Meni je iskreno za sad zanimljiva, generalno svi likovi mada joj rejting nije nešto bar nije bio, nisam videla poslednje rezultate al čula sam da je malo skočio videćemo već. A ovo pričam jer ako ima slab rejting - skratiće je što možda i nije loše jer će imati manje epizoda, manje odugovlačenja. |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 27 Nov 2013 - 2:21 | |
| I bolje kad nije predobar rejting, jer onda vole da se izivljavaju i serija ima 200 epizoda, a sve glupost za gluposcu Ko zna, kad budem imala vremena mozda i pogledam.. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Thu 28 Nov 2013 - 8:00 | |
| |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sat 30 Nov 2013 - 10:29 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.] o ovome ces da razmisljas za tacno godinu dana. |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sat 30 Nov 2013 - 11:30 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sun 1 Dec 2013 - 10:52 | |
| Ali Pio ipak ne voli turske serije. Previše ih je. |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Mon 2 Dec 2013 - 23:05 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 4 Dec 2013 - 8:10 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Thu 5 Dec 2013 - 1:34 | |
| Skočio i drži se, može se reći da je sad solidan. Nego pratiš li i dalje Abismo na prvoj? |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Thu 5 Dec 2013 - 11:54 | |
| - Fan de Portirroni wrote:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Taj rad:hahaha: da li uopste treba da pominjem sta si ti od navedenog Gospodjica pogresna puskica - EJPRIL wrote:
- Skočio i drži se, može se reći da je sad solidan.
Nego pratiš li i dalje Abismo na prvoj? Ne, nemam vremena. Gledala sam jednu epizodu pre par dana i nije mi vise zanimljivo kao pre..Onaj Gael je nepodnosljiv, a Elisa i Damjan nisu zajedno |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Fri 6 Dec 2013 - 1:51 | |
| Ali nije do mene bilo Jao,htela sam da se roknem kad sam videla da je pogresna Ali zato je zlato zlatne boje |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Fri 6 Dec 2013 - 11:08 | |
| Jaoo propustila si najbolji deo (ili nisi) oko 130 epizode kad se Elisa udaje za Gaela a Damjan dolazi sprečava venčanje i odvodi je |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Tue 10 Dec 2013 - 2:51 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 11 Dec 2013 - 8:06 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 11 Dec 2013 - 9:16 | |
| Naravno da ima |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Thu 12 Dec 2013 - 4:09 | |
| Gde si Dadžana? Si ti ona koja voli ništa ne raditi? |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Thu 12 Dec 2013 - 11:18 | |
| BB-Chemistry domination Kaca-Ajde pls daj link, jer ja nema sanse da to nadjem.. Pidzoo evo mee..Gde si ti? Da ja sam taa |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) | |
| |
|
| |
| Maite es mi princesa is in the HotSeat :) | |
|