|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 23 Apr 2013 - 9:25 | |
|
Na prvo slušanje mi nije legla mada posle više slušanja mi se na neki način i svidela , tekst nije neki al muzika nije loša i pesma je dosta pevljiva mada za ove tri devojke koje odlično pevaju su mogli i neku bolju pesmu da pripreme no šta je tu je . Ja im svakako želim da se što bolje plasiraju . Ocena 7 . |
|
| |
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 23 Apr 2013 - 21:44 | |
| Tekst mi se ne sviđa. Al' melodija i ritam nije loš. Ocjena 6 |
|
| |
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 24 Apr 2013 - 1:08 | |
| Meni pesma i nije toliko loša,sad kad sam je više puta čula,ali nisam ni oduševljena.Jedna od njih tri(ne znam koja se kako zove)jako loše peva,a i druge dve nisu neke pevačice.Možda bi sve to bilo bolje da je kompozitor izabrao kvalitetne pevačice. Medjutim,predstavljaju moju zemlju i navijam da ostvare što bolji uspeh,mada sumnjam da će se to desiti. Zato dajem ocenu 8,da nisu iz Srbije,ocena bi bila manja. |
|
| |
Born like monster TVNovele Zavisnik
Broj postova : 962 Godina : 25 Fan-gif : Lokacija : In my bed :)
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 24 Apr 2013 - 2:18 | |
| Na prvo slusanje mi je bila kao WTF? Ali sada mi se polako svidja(iako je tekst debilan),i Sara peva(<3) tako da od mene 9 |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 24 Apr 2013 - 2:47 | |
| Tekst je glup do bola,al je pjesma pjevljiva i slušljiva.Doduše,meni se svidjela tek iz 5. slušanja.Mada,pošto one tri imaju divne glasove,smatram da su trebali bolju pjesmu da im daju. Al eto. Inače,najbolji mi Sarin dio :DD Ocjena: jedva 8 |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 24 Apr 2013 - 2:49 | |
| Nije mi se sviđala na prvo slušanje, pa eto ni na drugo, i sad ni na treće. Muzika mi je iritantna, a riječi, odnosno tekst, preloš mada to i nije tako bitno za ostatak Europe koji ne razumije jezik. One su dobre, a da im dam višu ocjenu zato jer su mi susjedi je absurdno. Od mene 5. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 24 Apr 2013 - 7:53 | |
| Srednja ocjena Srbije je 7,16. Za koji minut Slovenija. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 24 Apr 2013 - 7:58 | |
| Zemlja: Slovenia(Slovenija) Pjesma: Straight Into Love Izvođač: Hannah Kompozitor(i): Hannah Mancini, Gregor Zemljic, Erik Margan, Matija Rodic Tekstopisac(i): Hannah Mancini, Marko Primuzak[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.]Straight Into LoveFaster than light, here comes the night Tomorrow is now You flow through my veins Inside me you’ll stay There is no doubt No one in this world, no diamonds no pearls Like your love divine So high off the ground, we’ll never come down No limit, no sky Straight into love We’ll break through the dawn And light the world up from the sky when we collide Straight into love And never let go We’ll light the world up from the sky into the night We’re turning the tide, with eyes open wide There’s no stopping now With all that we have, we stand on the edge Before we dive down Straight into love We’ll break through the dawn And light the world up from the sky when we collide Straight into love We’ll light up the world from the sky up above Straight into love, love We found the place where we belong Out of the dark our flame is strong We’re moving fast, we won’t look back Higher and higher we go Straight into love Straight into love Straight into love We’ll light the world up from the sky into the night Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21h Španija. |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 24 Apr 2013 - 21:34 | |
| Pesma nije losa, ali na prvo slusanje ne ostavlja neki utisak...Mislim da ima jos mnogo pesama slicnih ovo i zato i ne ostavlja neki utisak.. Ocena:7 |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 24 Apr 2013 - 22:27 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 25 Apr 2013 - 1:23 | |
| Ovo probija moje uši,ima nešto što je užasno u pjesmi.Mada nije toliko loše. Ocjena: 5 |
|
| |
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 25 Apr 2013 - 1:51 | |
| Refren je jako jako slab i duplo lošiji od ostatka pjesme. Ne sviđa mi se ritam, ali opet nije loša. Ocjena 5,5. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 25 Apr 2013 - 1:57 | |
| Pesma je sama po sebi solidna.Ali zaista njen glas u nekim momentima iritira.Sve u svemu ok,moglo je i bolje. Ocena 7 |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 25 Apr 2013 - 7:13 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 25 Apr 2013 - 7:47 | |
| Srednja ocjena Slovenije je 6,3. Za koji minut Španija. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 25 Apr 2013 - 7:55 | |
| Zemlja: Spain(Španija) Pjesma: Contigo Hasta El Final Izvođač: ESDM Kompozitor(i): Raquel del Rosario, David Feito, Juan Suárez Tekstopisac(i): Raquel del Rosario, David Feito, Juan Suárez[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.]Contigo Hasta El FinalUn cielo azul gana paso a la tormenta que amenazó mi corazón Y llegas tú, con todo lo que significas tú descubriéndome quién soy Eres esa luz que a través del universo tú me invitas a viajar Contigo hasta el final La ilusión de una vida por delante que comienza justo hoy Vámonos sin temor gritemos que al final triunfó el amor que ahora somos tú y yo Eres esa luz que a través del universo tú me invitas a viajar Contigo hasta el final Eres esa luz que a través del universo tú me invitas a viajar Contigo hasta el final Tekst na engleskom- Spoiler:
With You Till The End
A blue sky sweeps away the storm that darkened my heart.
And then you come, with everything you are, discovering me as I am.
You’re that light that crosses the universe you urge me to fly with you till the end.
All the hope of life before us, a life beginning right now.
Let us go without fear; let us proclaim that love’s won over all, that now it’s me and you.
You’re that light that crosses the universe you urge me to fly with you till the end.
You’re that light that crosses the universe you urge me to fly with you till the end
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21h Švedska. Približavamo se kraju igrice,ostalo još svega 5 zemalja. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 25 Apr 2013 - 8:59 | |
| Prošle godine Španija je imala daleko bolju pesmu.Ova nije ništa posebno,a glas i način pevanja pevačice me iritiraju. Ocena 5 |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 25 Apr 2013 - 9:05 | |
| - LadyEstrella wrote:
- Prošle godine Španija je imala daleko bolju pesmu.Ova nije ništa posebno,a glas i način pevanja pevačice me iritiraju.
Ocena 5 Slažem se. Ocena 5 |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 25 Apr 2013 - 9:59 | |
| Jedna od boljih pjesama ove godine.Jako opuštajuća pjemica i uživancija je slušati je.Tekst je predivan. Ocjena: 9,5 |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 25 Apr 2013 - 10:07 | |
| Lijepa pjesma, slatka nekako, ona slatko pjeva. Spot je prelijep i tekst isto tako, ali malo dosadno, nesto fali da bude odlicno. Ocjena 9. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 25 Apr 2013 - 10:45 | |
| |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 26 Apr 2013 - 7:02 | |
| Onako..Zabavna je i spanski jezik je prelep Ocena:7,5 |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 26 Apr 2013 - 7:51 | |
| Srednja ocjena Španije je 6,83. Za koji minut Švedska. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 26 Apr 2013 - 7:56 | |
| Na redu je ovogodišnji domaćin-Švedska Zemlja: Sweden(Švedska) Pjesma: You Izvođač: Robin Stjernberg Kompozitor(i): Robin Stjernberg, Joy Deb, Linnea Deb, Joakim Harestad Haukaas Tekstopisac(i): Robin Stjernberg, Joy Deb, Linnea Deb, Joakim Harestad Haukaas[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.]YouHey, do you remember How we would stay up all night Talking 'bout our destiny And I played the piano And you would strum on your guitar Those were the days If only you could see me now I live my dream I owe it all to you I owe it to you Isn't it crazy Isn't it crazy It's all because of you All because of you It's all because of you All because of you I know that if the sky would fall I'd survive it all because of you I reach for the horizon Whenever I've got days of doubt bringing me down So even if disaster strikes I close my eyes and then I'm next to you I'm right there with you Isn't it crazy Isn't it crazy It's all because of you All because of you It's all because of you All because of you I know that if the sky would fall I'd survive it all because of you Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21h Švajcarska. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 26 Apr 2013 - 12:11 | |
| Odlicna pjesma, zabavna, slusljiva, odlican ritam, lik odlicno pjeva i jedna od najboljih ove godine. Ocjena 10 |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Eurovision Song Contest | |
| |
|
| |
|