|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Wed 10 Apr 2013 - 19:47 | |
| Prijatna melodija kao što rekoste jako lepa balada mada mi na prvo slušanje i nije tolko wow al opet dobra je . Ocena 7 .
|
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 11 Apr 2013 - 7:53 | |
| Srednja ocjena Islanda je 7,91. Za koji minut Irska. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 11 Apr 2013 - 7:55 | |
| Zemlja: Ireland(Irska) Pjesma: Only Love Survives Izvođač: Ryan Dolan Kompozitor(i): Wez Devine, Ryan Dolan Tekstopisac(i): Wez Devine, Ryan Dolan[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.]Only Love SurvivesAll our lives We’ve been afraid Watching the world decline Till nothing remains But in our darkness hour Right before the dawn The old world dies The new day is born We’re gonna live like it’s our last night alive And we’re dancing till the morning light And even if the sun don’t rise In the end only love survives So be love Be love Just be love (just be love), Only love (only love) We are love (we are love), Only love (only love) And when the stars are aligned You got to make love your state of Mind ‘cause in the end Only love survives So let the world collide Don’t be afraid If it’s the end of time Love will remain To live like it’s the last night alive And we’re dancing till the morning light And even if the sun don’t rise In the end only love survives So be love, Be love Just be love (just be love), Only love (only love) We are love (we are love), Only love (only love) And when the stars are aligned You got to make love your state of mind Cause in the end only love survives So be love (be love) Only love love love So make love(be love) Only love love love Cause in the end only love survives Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21h Izrael. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Thu 11 Apr 2013 - 9:47 | |
| Pesma je zarazna . Ima dobar ritam al opet ne volim takve ženskaste muške pevače . Ocena 6 .
|
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 12 Apr 2013 - 7:17 | |
| Zarazna, ima ritma, ono, tipična dance pjesma (i guess) ali je odlična, sviđa mi se. Ocjena 9,5 |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 12 Apr 2013 - 7:42 | |
| Predobar ritam,refren je nešto slabiji od ostatka pjesme,ali u svakom slučaju odlična. Ocjena: 9,5 |
|
| |
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 12 Apr 2013 - 7:47 | |
| Ne volim ovaj tip danca, ocjena 7 |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 12 Apr 2013 - 7:51 | |
| Srednja ocjena Irske je 8,0. Za koji minut Izrael. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 12 Apr 2013 - 7:55 | |
| Zemlja: Israel(Izrael) Pjesma: Rak Bishvilo Izvođač: Moran Mazor Kompozitor(i): Han Harari Tekstopisac(i): Gal Sarig[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.]רק בשבילו שוב בלילות עוצר הגשם טיפותיו עוד מנסה לגנוב חיוך מבין שפתיו כמה שתיקות אומרות וכמה מסתירות כמה אמת נותרה בין כל התהיות רק בשבילו, אוכל לשכוח את הקור ובזכותו, אמצא בחושך את האור רק בשבילו, אלך אחצה את הגבולות רק איתו אדע תשובות לשאלות שוב בימים אשמור מבט חם ועוטף עוד מנסה פניו בשקט ללטף כמה דמעות חלפו וכמה נשארו כמה תקוות נבנו וכמה נשברו רק בשבילו, אוכל לשכוח את הקור ובזכותו, אמצא בחושך את האור רק בשבילו, אלך אחצה את הגבולות רק איתו אדע תשובות לשאלות Tekst na engleskom- Spoiler:
Only for him
Again at nights the rain stops its drops I'm still trying to catch a smile from his lips How much silences can say and how much they hide How much truth remains among all queries?
Only for him, I forget the cold And thanks to him I find light in the darkness Only for him, I will Cross the borders Only with him the answers to questions
During the days I'll try to keep a warm tender look Trying softly stroking his face How many tears have passed and how many left How many hopes were built and how many were broken
Only for him, I forget the cold And thanks to him I find light in the darkness Only for him, I will Cross the borders Only with him the answers to questions
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21h Italija. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 12 Apr 2013 - 8:24 | |
| Solidna malo monotona balada . Debela peva za sve pare . Ocena 7 .
|
|
| |
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 12 Apr 2013 - 21:50 | |
| Ok.je,svidja mi se,mada za sad ima previše balada,ali ova je jedna od boljih,ona lepo peva.Ocena 8 |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 13 Apr 2013 - 0:15 | |
| Ne sviđa mi se,tako dosadna da ću zaspati.Jedino što je krasi je hebrejski jezik i zbog toga ocjena 4. |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 13 Apr 2013 - 0:18 | |
| Prelepa pesma, malo je monotona ali nema veze Ocena:8.5 |
|
| |
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 13 Apr 2013 - 7:11 | |
| Tako dosadnooo, slažem se sa Jopi, i monotona je. A ni jezik mi se ne sviđa. Od mene 5 jer nije toliko loše |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 13 Apr 2013 - 7:55 | |
| Srednja ocjena Izraela je 6,5. Za koji minut Italija. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 13 Apr 2013 - 8:00 | |
| Na redu je Italija Zemlja: Italy(Italija) Pjesma: L'Essenziale Izvođač: Marco Mengoni Kompozitor(i): Francesco De Benedittis, Roberto Casalino, Marco Mengoni Tekstopisac(i): Roberto Casalino[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.]L' ESSENZIALESostengono gli eroi se il gioco si fa duro è da giocare Beati loro poi se scambiano le offese con il bene Succede anche a noi di far la guerra e ambire poi alla pace e nel silenzio mio annullo ogni tuo singolo dolore Per apprezzare quello che non ho saputo scegliere Mentre il mondo cade a pezzi io compongo nuovi spazi e desideri che appartengono anche a te che da sempre sei per me l'essenziale Non accetteró un altro errore di valutazione l'amore è in grado di celarsi dietro amabili parole che ho pronunciato prima che fossero vuote e stupide Mentre il mondo cade a pezzi io compongo nuovi spazi e desideri che appartengono anche a te Mentre il mondo cade a pezzi mi allontano dagli eccessi e dalle cattive abitudini tornerò all'origine torno a te che sei per me l'essenziale L'amore non segue le logiche Ti toglie il respiro e la sete Mentre il mondo cade a pezzi mi allontano dagli eccessi e dalle cattive abitudini tornerò all'origine torno a te che sei per me l'essenziale Tekst na engleskom- Spoiler:
THE ESSENTIAL
Heroes say When the game gets tough It’s time to play Bless them when, though They mistake offenses for good acts Happens to us too To make war and then long for peace
And then in my silence I annihilate your every single pain And now I appreciate What I wasn’t able to choose
As the world falls into pieces I craft new spaces and needs That belong to you too You, whom I believe to be the ESSENTIAL
I won’t accept another Wrong decision Love can hide behind loving words That I uttered before they turned empty and vain
As the world falls into pieces I craft new spaces and needs That belong to you too As the world falls into pieces I move away from excesses And bad habits To go back to the origins
Going back to you You, whom I believe to be the ESSENTIAL Love won’t abide any rules It takes your breath away and quenches your thirst
As the world falls into pieces I craft new spaces and needs That belong to you too As the world falls into pieces I move away from excesses And bad habits To go back to the origins
To go back to you, whom I believe to be the ESSENTIAL
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21h Letonija. |
|
| |
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 13 Apr 2013 - 8:10 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 13 Apr 2013 - 9:39 | |
| - Dulce Princess wrote:
- dosadno
Slažem se + opet neki pederast pevač Mada opet nije tolko loše aj nek ocena bude 6 |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 13 Apr 2013 - 10:03 | |
| Pa nije toliko lose,ali slazem se da je dosadna 7 |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 13 Apr 2013 - 10:12 | |
| Odakle da počnem..? Pjesma je savršena. Muzika je predivna,tekst je prelijep,pjevač ima fenomenalan glas,+ pjeva na italijanskom(po meni jedan od najljepših jezika) tako da bolje ne može biti.Šta još reći nego moj apsolutni favorit za pobjedu,ako ne pobijedi,bar se nadam top-u 5! Ocjena: 10+ |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 14 Apr 2013 - 0:34 | |
| E slažem se sa svime šta je rekla Jopi. Muzika je predivna, on pjeva odlično i ima dobar glas, a jezika se ne mogu naslušati i mogla bih pjesmu slušati cijeli dan ako treba. Jedna od najboljih pjesama ove godine i daleko bolja i neusporediva sa nekim trash dance pjesmama kojima smo ovdje davali ocjenu 9 jer je po meni ovo kvaliteta i ako ovo ne bude u top 5 bit ću razočarana. Toliko od mene Ocjena 10. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 14 Apr 2013 - 6:39 | |
| Meni je Italija prošle godine imala daleko bolju pesmu.Ova je pomalo dosadna,mada taj divni italijanski jezik učini lepom i najdosadniju pesmu. Od mene 7 |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 14 Apr 2013 - 7:51 | |
| Srednja ocjena Italije je 8,75. Za koji minut Letonija. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 14 Apr 2013 - 7:56 | |
| Zemlja: Latvia(Letonija) Pjesma: Here We Go Izvođač: PeR Kompozitor(i): Ralfs Eilands, Arturas Burke Tekstopisac(i): Ralfs Eilands[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.]Here We GoHere we go, here we go So alive in the sky we can fly Ladies and Gentlemen, I need a starlight 'Cuz never have I had a day without a fight I slide through the darkness it took me to a height Of a lonesome, cold and a never ending night I’m the man on the moon call me Andy Kaufman There are demons inside me but I’mma stomp ‘em I, I know I can be an unstoppable force I try, man, let me take a walk on the bright side Here we go, here we go So alive in the sky we can fly lot of thoughts in my head keep pulling me down So many guests in my house I couldn’t notice the sound Of the doorbell telling they’re about to come I’m surrounded by problems I got to run (But no) I keep pulling myself up (But no) I keep pulling myself up I’m on a mission to fulfil my vision All day everyday - never ever, ever give up Here we go, here we go So alive in the sky we can fly Here we go, here we go So alive in the sky we can fly Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21h Litvanija. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 14 Apr 2013 - 9:26 | |
| Meni se dopada,mislim da će biti visoko plasirana ako udje u finale. Ocena 8 |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Eurovision Song Contest | |
| |
|
| |
|