| ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! | |
|
|
Author | Message |
---|
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sat 26 Oct 2013 - 23:27 | |
| Vikice gledas novu sezonu Vampirskih dnevnika? |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sun 27 Oct 2013 - 12:54 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Mon 28 Oct 2013 - 11:37 | |
| Šta te je zadnje obradovalo? |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Tue 29 Oct 2013 - 0:42 | |
| I meni ta "Prva dama" deluje kao dobra telenovela. Aashiqui 2 sam odgledala, hvala ti na preporuci, svideo mi se baaš, muzika tek posebno onaaa pesma koju ceo dan slušam .
Kako ti se čini nova sezona TVD ?
|
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Tue 29 Oct 2013 - 9:39 | |
| - Don Pio wrote:
- Šta te je zadnje obradovalo?
Hm danasnja epizoda Simar - EJPRIL wrote:
I meni ta "Prva dama" deluje kao dobra telenovela. Aashiqui 2 sam odgledala, hvala ti na preporuci, svideo mi se baaš, muzika tek posebno onaaa pesma koju ceo dan slušam .
Kako ti se čini nova sezona TVD ? PD je odlicna, ali citam da je kopija vec neke serije ovo kako god odlicna je kopija. Jelda da je prelijep film, meni jedan od najljepsih ove godine. Nije los ni Raanjhanaa isto ima tuzan kraj ali je prelijep, ta dva filma ove godine su bas bas uboli emocije ljudi. Na fb mi se cak Mirela i Almasa javile da su gledale oba Za pocetak nije lose, a cujem i Orginals da je dobra serija. Prijateljica mi prati a ja nisam jos pocela. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Tue 29 Oct 2013 - 10:17 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Tue 29 Oct 2013 - 13:29 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Tue 29 Oct 2013 - 18:08 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 30 Oct 2013 - 1:56 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 30 Oct 2013 - 3:44 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 30 Oct 2013 - 4:03 | |
| Javi im da sam i ja gledala Moraću i taj drugi da pogledam film . PD jeste rimejk neke kolumbijske čini mi se . Što se tiče TVD meni je bila najbolja ova poslednja epizoda 5x4 . |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 30 Oct 2013 - 9:36 | |
| - Don Pio wrote:
Hahahaha dobra.. - EJPRIL wrote:
Javi im da sam i ja gledala Moraću i taj drugi da pogledam film . PD jeste rimejk neke kolumbijske čini mi se . Što se tiče TVD meni je bila najbolja ova poslednja epizoda 5x4 . Hocu hehe... Eh neces se pokajat ni za ovaj drugi vjeruj mi, ja sam ga nekoliko puta vec gledala. Tako osjecajan film, tuzan. Ali mi se PD od MEK najvise dopada, ove u poslijednje vrijeme. Ova sto ide na PINK od Levija uopce mi se ne svidja. TVD zadnju ep nisam gledala, na mene jak utisak ostavlja prva |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 30 Oct 2013 - 11:17 | |
| Gde si Vikice lepotice? Da li si ti lepotica? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 30 Oct 2013 - 12:20 | |
| Evo meee cekam farmu ne znam |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Thu 31 Oct 2013 - 4:30 | |
| Jesi. Prava lepotica. Kad ti ja kažem...
Hoćemo u Indiju? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Thu 31 Oct 2013 - 6:28 | |
| Hvala. Sto se mene tice mozemo rado bi ja, ali put skup... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Thu 31 Oct 2013 - 7:36 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 1 Nov 2013 - 11:14 | |
| Hehe moze. Jooj vjerovao ili ne poslijednji sat, ma vecinski gotov cijeli dan. Placem zbog serije |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 1 Nov 2013 - 11:16 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 1 Nov 2013 - 11:55 | |
| Koje serije Vikice dušo? Nemoj plakati...Ne volim kada ljudi plaču.... |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 1 Nov 2013 - 11:58 | |
| - EJPRIL wrote:
Kooje serije ? Zbog Male Nevjeste. Ova glumica sto glumi Gangu napusta seriju, a bas sam se navukla na nju i Jagyu zajedno. I danasnja epizoda njihova prva bracna noc, i dan poslije su zadnje scene sa Sriti i Shashankom neee mogu nikako prihvatiti drugu glumicu na njeno mjesto. Otkako sam procitala inf da napusta seriju zao mi sa ovim sam i zavrsila sa serijom, vise MN ne pratim. - Don Pio wrote:
- Koje serije Vikice dušo? Nemoj plakati...Ne volim kada ljudi plaču....
Hehe znas kako mi je zao sto ova glumica napusta seriju. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 1 Nov 2013 - 12:03 | |
| Reci:
Hopa cupa dve krezave bake....
Joj tako sam i ja plakao kao mali kada su završili Moćni rendžeri... |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 1 Nov 2013 - 12:15 | |
| Hehe jooj to se opet ne moze predit sa ovim [You must be registered and logged in to see this image.]Ovo nitkoo ne moze zamjenit |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 1 Nov 2013 - 12:20 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 1 Nov 2013 - 13:24 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! | |
| |
|
| |
| ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! | |
|