| ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! | |
|
|
Author | Message |
---|
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 16 Oct 2013 - 11:01 | |
| vladali euforija povodom pobjede za takmicenje na SP? |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 16 Oct 2013 - 13:00 | |
| - Don Pio wrote:
- Kako bre Viki rano za decu?
Bome jeste. - dervisevic fata wrote:
- vladali euforija povodom pobjede za takmicenje na SP?
Jaoo suti haus sinoc bio, a ja se drzim jos uvijek. I danas sam ko luda samo pjevam NISU TO NOCI U SIBIRU, TO JE BOSNA U BRAZILU Jos smo jedna od 3 najjefikasnije ekipe u grupama svim. Zajedno sa NJEM i HOL pa covjece nas Dzeko 2 strijelac djaba sto su Grci placali Litvaniji da nas pobjede, ne mogu oni protiv jedne sile |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 16 Oct 2013 - 14:07 | |
| Nije nije...Taman je vreme za jedno troje dece... |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Thu 17 Oct 2013 - 8:28 | |
| Mozda ti hoces, ja bome ne. |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Thu 17 Oct 2013 - 10:33 | |
| bilo je vrijeme da se nesto lijepo desi naravno Zmajevima svaka cast trebalo je tu dosta znoja uloziti da dospiju tamo gdje jesu ... |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Thu 17 Oct 2013 - 12:26 | |
| Tacno tako. Danas gledam proglasili nas najboljom ekipom u dosadasnjem takmicenju. U Hrvatskoj na HRT 1 bilo direktno ukljucenje ispred BBI-a i kako izgleda slavlje. Nadam se da ce i oni uspijet u barazu, no sumnjam nesto :/ promjenili trenera, par igraca izbaceno. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 18 Oct 2013 - 8:50 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 18 Oct 2013 - 10:33 | |
| i ja im zelim puno srece al cini mi se da bas igraci nisu motivirani pobjedom dok je nase Zamjeve vodila zelja za palsmanom na SP sto im je uspjelo uzmi u obzir da im je dvaputa izmaklo sto je bila dodatna motivacija |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sat 19 Oct 2013 - 10:58 | |
| - Don Pio wrote:
- Gde si? Koliko je 1+1?
Evo me. 4 - dervisevic fata wrote:
- i ja im zelim puno srece al cini mi se da bas igraci nisu motivirani pobjedom dok je nase Zamjeve vodila zelja za palsmanom na SP sto im je uspjelo uzmi u obzir da im je dvaputa izmaklo sto je bila dodatna motivacija
Ja volim u Hrvatskoj Mandjukica ipak on igra za Bayern. A zato kazu HR novine nasi manekeni nisu uspijeli, a Bosnaski zamjevi zasluzeno. Ponos Balkana. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sat 19 Oct 2013 - 11:01 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sat 19 Oct 2013 - 11:43 | |
| Ja mislila 5 To neki crtac ? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sat 19 Oct 2013 - 11:49 | |
| Ne znam ni ja šta je-valjda neki film....
Hoćemo da jedemo? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sun 20 Oct 2013 - 10:08 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sun 20 Oct 2013 - 10:23 | |
| Ja bogami hoću...Ogladneo sam... |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Mon 21 Oct 2013 - 0:16 | |
| Ja samo imam dorucak, i rucak. Nikada ne veceram. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Mon 21 Oct 2013 - 13:58 | |
| Da si glumica, kakvu ulogu nikad ne bi odigrala i zašto? |
|
| |
Elisabetta TV Novele Zlatni član
Broj postova : 7677 Godina : 33 Fan-gif :
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Thu 24 Oct 2013 - 3:34 | |
| Adnan Koc? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Thu 24 Oct 2013 - 12:00 | |
| - Don Pio wrote:
- Da si glumica, kakvu ulogu nikad ne bi odigrala i zašto?
Pa neku sponzorusu ili slicno. Jer nisam takav tip osobe pa bi mi bilo tesko odigrat nesto sto ne osjecam. - Elisabetta wrote:
- Adnan Koc?
Jao podsjeti me neku seriju da znam tko je ^^ ne sjecam se imena |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Thu 24 Oct 2013 - 12:12 | |
| Pitaj i ti mene nešto... Da li voziš? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 25 Oct 2013 - 10:17 | |
| Sada cu, ne |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sat 26 Oct 2013 - 4:55 | |
| I love you. I love you. Do you love me? |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sat 26 Oct 2013 - 5:50 | |
| Heej ašk Šta gledaš od serija ? I jesi skoro gledala neki zanimljiv film ? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sat 26 Oct 2013 - 9:01 | |
| - Don Pio wrote:
- I love you. I love you. Do you love me?
Love you to yaar. - EJPRIL wrote:
Heej ašk Šta gledaš od serija ? I jesi skoro gledala neki zanimljiv film ? Heey aashiqui ( ja cu tebi na Hindi hehe ) Od serija pa gledam Simar, Malu Nevjestu ove u IND ep, Nakushu, Ferihu, Karadayi i Prvu Damu. Jooj danas sam gledala horor chucky najnoviji dio meni je extra a ti ne volis jelda Bollywood ? tu sam gledala fijuu dobrih hehe. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sat 26 Oct 2013 - 10:41 | |
| Može E kakva je "Prva dama" ? Do koje epizode ste stigli ? Ne gledaš više TVD ? Pa nisam neki fan Bollywooda al mogu da pogledam, neki su mi se njihovi i svideli . Nego htedoh ti reći Tum Hi Ho mi je odlična pesma, emotivna baš . Za nju sam čula ovde u tvom HS to je vidim iz nekog njihovog filma . |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sat 26 Oct 2013 - 12:38 | |
| Gde si ti? Nema te.....
Kako reaguješ kada si besna? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! | |
| |
|
| |
| ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! | |
|